[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لواندوفسکی:"رفتن به مونیخ؟"
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رابرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی باشگاه دورتمند هرگونه شایعه انتقال وی به باشگاه بایرن را رد کرد و اعلام کرد که هیچ علاقه ای برای پیوستن به بایرن ندارد.
به گزارش fcbayern.ir به نقل از ساکرنت، گزارش هایی منتشر شده بود که از مذاکرات باشگاه بایرن با نماینده این بازیکن خبر می داد اما این مهاجم 23 ساله با رد شایعات هرگونه حرکت به آلیانز را تکذیب کرد.
او به مجله کیکر گفت:" من اکنون عضویت تیم قهرمان را دارم پس چرا باید به بایرن بروم؟"
لواندوفسکی آرام آرام جای خود را در ترکیب یورگن کلوپ پیدا کرد و در این فصل با 14 گل بهترین گلزن بوروسیا دورتمند محسوب می شود و لوکاس باریوس را کاملا نیمکت نشین کرد. ملی پوش لهستانی به هیچ وجه تمایل برای ترک باشگاه را ندارد زیرا یوگن کلوپ را به نوعی در زندگی خود تاثیرگذار می داند.
" من هرگز تصور ترک باشگاه را ندارم. مربی نقش زیادی برای رسیدن من به فرم خوب داشت کلوپ نقاط قوت من را به خوبی برایم مشخص کرد و چگونگی استفاده از آن را برایم آموزش داد."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]