طی اخرین خبر ها زلاتان به مورینیو جواب رد داده و گفته در میلان خوشحالم
رونالدو هم امروز بعد از اینکه گفته اگه پیشنهادی از میلان بشه ممکنه رئال رو ترک کنم برلو با دستیارش میخوان یه پیشنهاد بزرگی رو به رونالدو بدن
نمایش نسخه قابل چاپ
طی اخرین خبر ها زلاتان به مورینیو جواب رد داده و گفته در میلان خوشحالم
رونالدو هم امروز بعد از اینکه گفته اگه پیشنهادی از میلان بشه ممکنه رئال رو ترک کنم برلو با دستیارش میخوان یه پیشنهاد بزرگی رو به رونالدو بدن
بدون تعصب میگم , به نظر من خرید رونالدو اشتباهه !
چون ما خیلی نیاز ها توی تیم داریم و با اومدن رونالدو دیگه پولی واسه خرید های دیگه باقی نمیمونه !!
ما الان خطه حملون خیلی خوبه فقط باید به هافبک طراح و دفاع فکر کنیم . اگه هم پولی موند بدیم جای یه مهاجم !
من توی 10 سالی که هوادار میلان بودم به یه نتیجه رسیدم که چقدر این برلو خر پوله بیخود نیست که میلان و برلو 4 باشگاه ثروتمند دنیا هستند ولی یه مشکل داره اونم اینه که هر موقع عشقش بکشه عمل میکنه امثال نمیخواد کم بیاره داره به همهی بازیکن های دنیا پیشنهاد میده
منم با داود موافقم ولی با معاوضه روبینیو و گانسو خط حمله خالی میشه و امدن یه حمله در حد پابه پا شدن با زلاتان الزامیه پاتو هم باشه بد نیست در ضمن اینم هم در نظر داشته باشید که قرارا داد توز تموم شده و این برلو رو بجور وسوسه کرده
من که دارم برا فصل نقل و انتقالات روز شماری میکنم
میلان - آتالانتا : اسامی بازیکنان دعوت شده روسونزي
دروازه بانان : کریستین آبیاتی و مارکو آملیا
خط دفاعی : آنتونینی,بونرا,دی اسکیگلیو,مصباح,مکسس,نستا و ماریو یپس
خط میانی : ماسیمو آمبروزینی,آلبرتو آکوئیلانی,کوین پرینس بوآتنگ,متیو فلامینی,گتوزو,سولی مونتاری,نوچرینو و مارک فن بومل
خط حمله : آنتونیو کاسانو,استفان الشراوی,زلاتان و روبینیو
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر ميرسه ون بومل كه قراردادش اين فصل تموم ميشه به عنوان بازيكن آزاد به آيندهون تيم سابقش برگرده - سيدو كيتا ميتونه گزينه جانشيني اين بازيكن 35 ساله باشه البته خديرا هم خيلي خوبه ---- از اينها بگزريم زلاتان هم گفته من به مانند یک شراب هستم و هر چه سن من بیشتر میشود بهتر میشوم و در حال حاضر به فصل آینده با میلان فکر میکنم"
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میرن یه بازیکن پیر میارن که نه پتانسیل داره نه آینده
مسخره بازی شدها
اصلا بازيكن نخره خيلي بهتره يا ميان خيلي پير ميخرن يا خيلي جوون كه اصلا به درد نميخوره مثل جمال مصباح
بابا شماها چرا اینقدر ناامید صحبت میکنید کدوم پیر بازیکن پیری قرار نیست بیاد که
تو لیست خرید میلان بازیکن ها جوان خوبین اون گوتی هم یه شایع بیش نبود
منتظر پایان لیگ باشید
قرار نیس بیاد ولی مطمعا باشید یه بازیکن بدرد نخور پیر حتما تو لیست خریدشون هست
باید از آرسنال یا تیمای دیگه که بازیکن جوون دارن بازیکن خوب پیدا کنن///نوری شاهین اگه از مادرید جداشه خرید خوبی میتونه باشه:yes:
نه مهدی جون امسال اوضاع فرق میکنه تقییرات زیاده ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از اول فصل وقتی که این قانو رو که بازیکن های بالای 30 سال 1 سال میتونند تمدید کنند گویا این بود که میلان رو به جوان گرایی کرده
تو این ماه هم که نصف تیم دارن جدا میشن که همشون از بازیکن های مسن هستش تا به این جا هم بازیکن مسن تو لیست خرید میلان نیست
در کل من که به فصل بعد خیلی خوشبینم چون بعد از مدتها خود برلو رئیس شده این بار پای ابروی خودش درمیونه نه گالیانی از مصاحبه های چند وقت اخیرش هم پیداست که از این که از امسال قهرمانی رو از دست داده خیلی عصبانیه و با وجود اخلاقش نمیخواد فصل بعد کم بیاره