از شانس بده پرسپولیس هر دروازبانی که می یاد پرسپولیس یهو ضعیف میشه وقتی از تیم میره بهترین دروازبان ایران میشه
اگه کاسیاس هم بیاد پرسپولیس ضعیف می شه
نمایش نسخه قابل چاپ
از شانس بده پرسپولیس هر دروازبانی که می یاد پرسپولیس یهو ضعیف میشه وقتی از تیم میره بهترین دروازبان ایران میشه
اگه کاسیاس هم بیاد پرسپولیس ضعیف می شه
مطمئن باشید امسال هم تو دروازه مشکل داریم و شاید بعد چند بازی برن یه دروازه بان خارجی بیارن (که در حد اودوکیچ مسلما نیست) و.....
25 امتیاز فصل گذشته بعه خاطر اشتباهات میثاق +هوشیار + حقیقی از دست رفت
حساب کنید اگه پرسپولیس این 25 امتیاز رو از دست نمیداد الان کجای جدول بود؟!!
خوب پرسپولیس هم حسینی و بنگر و ماهینی هم اومدن که فکر میکنم دفاع بهتر از قبل کار کنه.
به نظرم این خرید هایی که دنیزلی انجام داد امیدوارم به نفع تیم باشه.......
پرسپولیس باید در کنار زاید یه بازیکن خوب بخره که دیگه عالی میشه.....
درسته که پرسپولیس همیشه دروازه بانهای ضعیفی داشته
ولی امسال فرق میکنه کل دفاع تغییر کرده هر چند که دنیزلی تفکر دفاعی در مخیلش نمیگنجد
من که خیلی امیدوارم که امسال عملکرد خط دفاعی خوب باشه
زمانی عملکرد دفاع خوب هست که هافبک دفاعی تو زمین باشه
که متاسفانه پرسپولیس تا به حال در این مورد هیچ کاری نکرده و با آمدن بنگرو سید جلال و ماهینی
باعث میشه که ما فقط یه سهمیه ی لیگ برتری داشته باشیم
از اون طرف هم مهاجمین نیاز دارن که یه بازیساز خوب پشت سرشون باشه
که پرسپولیس در حال حاضر محمد نوری هست که قرار دادش هنوز تمدید نشده بازم در این زمینه پرسپولیس ضعیف عمل کرده
نمیدونم من که خیلی استرس گرفتم آخه از هفت سهمیه ی لیگ برتری
فقط قاضی هست که مهاجم هست بقیه دفاع و دروازه بان خدا کنه که در طول فصل ضربه نبینیم
حداقل یکی از سهمیه ها رو هافبک دفاعی یه سهمیه هم بازیساز
الان شایعه ی پیوستن زنید پور و مبعلی هست که به نظرم زنید پور خوبه ولی مبعلی که به نظرم بهتره
ولی فکر نکنم اگه پیشنهادی از استقلال داشته باشه به پرسپولیس بیاد
در ضمن هیچکدوم هافبک دفاعی یا بازیساز انچنان خوبی نیستند
آقا من رفتم تو پروفايل افشين ديدم يكي اينو نوشته!
مام كنجكاو(فضول نه ها) رفتم ببينم امضاش چيه!نقل قول:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] salam ... ki ka mo????:d sare chi migi ba mazast?
كه با اين صحنه خنده دار از پس افتادم!shikam::-
(لطفا جنبه شوخي داشته باشيد!ki::)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شلیک فونیکه 30 به اتوبان شهید میثاق معمار زاده
مشکل تیم تو خط دفاع به طور کامل رفع شد
ولی من نمیدونم چرا یکم نسبت به گردان بدبین هستم... اودوکیچ خیلی سر تر بود
تو حمله قاضی رو داریم اینم تا حدود زیادی مشکلات رو حل میکنه و وسط زمین هم که دربس در اختیار جادوگر هست و هیچ مدافعی جلو دارش نیست ، یه هافبک مدافع تخریبی که به فکر لوس بازی نباشه ، یه کسی تو مایه های تیموریان اگه پیدا بشه (تو کل بازیکنای ایرانی بهترین هافبک مدافع حال حاضر تیموریان هست) البته خارجی به نظرم تیم چیزی برای قهرمانی تو لیگ و اسیاو حذفی کم نداره
و از مهمتر مدیریت این بازیکن هست ، چیزی که هدایتی بلد نبود و باید ببنیم رویانیان در این زمینه کارشو بلده یانه؟!
امروز که شنیدم رویانیان با بنگر و سید جلال حسینی و یه مدافع ذوب اهن قرار داد بسته با گردان و اون همه ستاره ی خودش الان واقعا انتظاز دارم که قهرمان فصل بعد بشه اما اگه واقعا با این بازیکنا به جایی نرسه دیگه خدا میدونه چه خبره تو پرسپولیس ...
خلعتبری هم بگیرن ارتش سرخ آسیا کامل میشه :ohum:
به امید خدا اون هم میاد و این فصل میبینیم که دنیزلی چه طور حال قلعه نوعی رو میگیره!!!:hehehe::hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط arma23gheddon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم عکس پرسپولیس 14 سال پیش که امروز مهدویکیا بهش اشاره کرده بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازيكنان ايستاده از راست :
بهروز رهبري فرد.بهنام سراج.ادموند بزيك.مهدي هاشمي نسب.احمدرضاعابدزاده.افشين پيرواني.
نشسته از راست:
نادرمحمدخاني.مهدي مهدوي كيا.علي كريمي.حامدكاويانپور.رضا شاهرودي.
* زيباترين صحنه ي اين ديدار به گل منجر نشد
علي كريمي در اوايل نيمه ي دوم توپ رو از وسط زمين گرفت و بعد از دريبل ۵ بازيكن پاس توپ رو به سمت دروازه ي حريف شليك كرد كه از بخت بد توپ به تيرك افقي دروازه ي پاس اصابت كرد.
(( اين آخرين بازي مهدي مهدوي كيا براي پرسپوليس بود و بعداز اين ديدار مهدي به بوخوم آلمان پيوست.))