مظلومي: سپاهان چشم به ضدحمله داشت؛ گلشان هم بادآورده بود
مظلومي: سپاهان چشم به ضدحمله داشت؛ گلشان هم بادآورده بود
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: گلي كه سپاهان زد بادآورده بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از تساوي يك بر يك مقابل سپاهان اظهار داشت: فوتبال بسيار خوبي از سوي هر دو تيم انجام شد و سرعت بازي بسيار بالا بود.
وي افزود: تلاش ما اين بود كه زياد به تيم سپاهان ضربه ايستگاهي ندهيم و فكر ميكنم سپاهان روي اشتباه خودمان به گل رسيد. در نيمه دوم نبض بازي كاملا در اختيار ما بود و بازيكنان من براي تلافي گل خورده به ميدان رفتند. هم ما و هم سپاهان به سه امتياز مسابقه نياز داشتيم و براي برد به ميدان آمديم ولي در نهايت بازي به تساوي انجاميد.
مظلومي گفت: در نيمه اول مشكلاتي داشتيم كه بايد براي ليگ قهرمانان آسيا آنها را حل كنيم. برخي از پاسهاي ما اشتباه بود. سپاهانيها در اين مسابقه خوب كار كردند ولي فكر كنم نتيجه عادلانه بود.
سرمربي استقلال در پاسخ به سوال خبرنگاري كه پرسيد شما قبل از مسابقه گفته بوديد با سه مهاجم بازي ميكنيد اما اين اتفاق صورت نگرفت، تصريح كرد: سه مهاجم در زمين حضور داشت. اسماعيل شريفات، فرهاد مجيدي و سيدصالحي سه فوروارد ما بودند. البته وظيفه آنها اين بود كه به بالهاي چپ و راست استقلال كمك كنند ولي تيم ما در اين مسابقه تهاجمي بود و تعويضهايمان بر اساس رفع نقايصمان صورت گرفت.
وي با اشاره به سرعت بالاي بازي گفت: هر چند باد در كيفيت بازي اثرگذار بود، اما با اين وجود حساسيت مسابقه را نيز در نظر بگيريد. سپاهان در نيمه دوم براي حفظ نتيجه به زمين آمد. آنها بيشتر به ضدحملهها دل بسته بودند اما ما هميشه با دو مهاجم در زمين آنها حضور داشتيم.
مظلومي در پاسخ به اين سؤال كه چرا در اين ديدار از آرش برهاني استفاده نكرد، تاكيد كرد: تصميم اين بود كه برهاني در اين مسابقه بازي نكند و اين موضوع ارتباطي به مصاحبههاي قبلياش نداشت. همانطور كه ديديد برهاني آنها را تكذيب كرد. ما بازيكني مثل هادي شكوري كه اتفاقا بازيكن بزرگي هم هست، را تنها يك دقيقه به زمين فرستاديم و ديديد كه با جان و دل بازي كرد. بنابراين از تمام مهرههايمان در بازيهاي آينده استفاده ميكنيم.
وي در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اينكه آيا دريافت 30 گل براي تيمي مانند استقلال مساله بدي به شمار نميرود، يادآور شد: اكثر گلهاي خورده ما اتفاقي است. من حتي گلي كه در بازي مقابل سپاهان به ثمر رسيد را بادآورده مينامم. جمشيديان از فرصت استفاده كرد و باد هم باعث شد بازيكنان نتوانند توپ را به خوبي مهار كنند. با اين حال من هم قبول دارم اين موضوع براي تيم بزرگي مثل استقلال خوب نيست.
سرمربي استقلال افزود: در 4 مسابقه كه يكي از آنها حذفي بود به صورت پياپي پيروز شديم و تنها 4 گل دريافت كرديم. سعيمان اين است كه تيم گل نخورد. البته به امير قلعهنويي هم تبريك ميگويم كه تيم خوبي را ساخته است چون سپاهان يكي از مدعيان ليگ برتر ايران است كه در آسيا هم ميتواند مدعي باشد.
به گزارش فارس مظلومي در مورد پيروزي ذوبآهن مقابل صباي قم گفت: منتظر لغزش ساير تيمها هستيم چراكه رقابت در صدر جدول بسيار نزديك است. چند هفته پيش سپاهان و ذوبآهن لغزش داشتند و ما توانستيم به بالاي جدول برسيم. وقتي هم استقلال دو شكست را متحمل شد، ساير تيمها از اين موضوع استفاده كردند و اين قاعده فوتبال است.
وي در پاسخ به سؤال خبرنگاري مبني بر اينكه با توجه به اين موضوع كه طالبلو در برخي صحنهها توپها را دو ضرب مهار ميكند، آيا براي مسابقات آسيايي به فكر دروازه بان ديگري نيستيد، تصريح كرد: طالبلو در چند بازي گذشته براي استقلال بازي كرده و به روزهاي اوج خود بازگشته است. ضربات زده شده در مسابقه با سپاهان بسيار سنگين بود و او مجبور بود توپها را دو ضرب بگيرد. روي گل خورده هم مقصر نبود و ديد او هنگام ضربه جمشيديان كور شده بود.
مظلومي در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اينكه استقلال زيبا بازي نميكند، عنوان كرد: در چند بازي گذشته زيبا بازي كرديم در نيمه دوم ديدار مقابل سپاهان هم بهترين بازي را انجام داديم و نميدانم منظورتان از بازي زيبا چيست و به چه مسابقهاي زيبا ميگوييد. در مقابل نفت و پيكان هم با بازي زيبا پيروز شديم.
وي در مورد اينكه استقلال اغلب در نيمه اول مسابقاتش خوب بازي نميكند، گفت: تيمي مانند سپاهان يكي از قدرتهاي فوتبال ايران محسوب ميشود و اين تيم در برابر ما در مقابل هوادارانش بازي كرد.
مظلومي در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه پرسيده بود استقلال 10 سال است در اصفهان نتوانسته سپاهان را شكست دهد، تاكيد كرد: در پاسخ به سؤال قبلي هم همين موضوع را گفتم اما بازيكنان من در اين ديدار هيچ گاه تسليم نشدند و من از آنها تشكر ميكنم.
سرمربي استقلال در خصوص بازيكنان استقلالي كه در تركيب سپاهان مقابل تيم سابق شان به ميدان آمدند، اظهار داشت: آنها انگيزه زيادي داشته و بازي خوبي مقابل استقلال به نمايش گذاشتند.
وي در خصوص اينكه آيا استقلال مقابل سپاهان محتاط بازي نكرد، يادآور شد: ما براي مساوي نيامده بوديم و دنبال اشتباه حريف بوديم. تاكتيكي كه همه تيمها ممكن است در خانه حريف از آن استفاده كنند اما در بازيهاي آسيايي مطمئن باشيد موضوع متفاوت خواهد بود و تيمهاي ما در اين بازيها بهتر بازي خواهند كرد.
به گزارش فارس، مظلومي در پايان اين نشست در مورد آخرين شرايط ميلاد ميداودي گفت: ميداودي بازيكن بزرگي است. زماني كه براي ما بازي ميكرد، بسيار موثر بود. اميدوارم تمريناتش را به زودي آغاز كرده و به شرايط مطلوب برسد. اين مهاجم از دور برگشت ليگ قهرمانان آسيا به جمع ما اضافه خواهد شد.