پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
سلام بچه ها من تازه فیفا باز شدم اولین فصلم رو با اکسفورد یونایتد شروع کردم پایان فصلم دوم شدم یه سوال دارم اونم اینه که وقتی پایان فصل میشه دکمه ادونست رو میزنم یه اخبار میاد بعد میخواد لود شه یهو از بازی خارج میشه حین بازی رو نمیگم ها
کلا فصل تموم میشه میزنم End بعد دوتا واسم پیام میاد چیکار کنم از بازی خارج نشه انتی ویروسم رو غیر فعال میکنم بازم ایطوری میشه چیکار کنم بچه ها کمکم کنید:khahesh:
سلام من تازه دارم این قسمت را بازی می کنم چجوری باید بازیکن بخرم؟
نقل قول:
سلام من تازه دارم این قسمت را بازی می کنم چجوری باید بازیکن بخرم؟
سلام
تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به صورت تصویری توضیح دادم میتونی کمک بگیری
مثل اینکه اینجا کسی نیست به سوال ما جواب بده ؟؟؟
زمانی که فصل تموم میشه و میخواد فصل جدید شروع بشه بازی کرش میکنه و کلا از بازی میاد بیرون ؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟؟
نقل قول:
مثل اینکه اینجا کسی نیست به سوال ما جواب بده ؟؟؟
زمانی که فصل تموم میشه و میخواد فصل جدید شروع بشه بازی کرش میکنه و کلا از بازی میاد بیرون ؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟؟
شما از چه کرکی استفاده میکنی؟ احتمال داره مشکل از کرک باشه
نقل قول:
عزیزانی که دوست دارن نقل و انتقال فیفاشون مثل من کاملا بروز بشه میتونن فایل زیر رو دانلود کنن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از دانلود فایل داخل پوشه بشید دو قایل مشاهده میکنید اونهارو داخل مسیر زیر کپی کنید
fifa14/game/data/db
نقلو انتقالات تا تاریخ 2014/7/31 بروز شده
دوست عزیز میشه یه لینک دیگه بذاری فایل دانلود نمیشه
نقل قول:
دوست عزیز میشه یه لینک دیگه بذاری فایل دانلود نمیشه
عزیز من الان یه چک کردم فایلی که این دوستمون گذاشته دانلود میشه مشکلی نداره که!
سلام من عاشق کریمی هستم که رمز و ایمیل اکمو گم کردم
به دادم برسید فیفارو نصب می کنم ارور می ده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد کرکش کردم
و وقتی لانچ گیمو می زنم هیچ اتفاقی نمیفته هلپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپ میییییییییییییییییییییییی ییییییییی
نقل قول:
سلام من عاشق کریمی هستم که رمز و ایمیل اکمو گم کردم
به دادم برسید فیفارو نصب می کنم ارور می ده
بعد کرکش کردم
و وقتی لانچ گیمو می زنم هیچ اتفاقی نمیفته هلپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپ میییییییییییییییییییییییی ییییییییی
سلام.
فکر میکنم آنتی ویروس شما اون فایل رو یاک کرده یا قرنطینه کرده.
ببینین تو آنتی ویروستون آخرین بار چه فایل هایی رو پاک کرده اگه بینشون این فایلی که اسمش تو ارور هست باشه باید برش گردونید
نقل قول:
سلام.
فکر میکنم آنتی ویروس شما اون فایل رو یاک کرده یا قرنطینه کرده.
ببینین تو آنتی ویروستون آخرین بار چه فایل هایی رو پاک کرده اگه بینشون این فایلی که اسمش تو ارور هست باشه باید برش گردونید
از کجا ببینم؟
البته نود رو غیر فعال کردم