با سلام به همه بچه ها فقط می تونم بگم افتضاح بود به امید برد در بازی برگشت
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام به همه بچه ها فقط می تونم بگم افتضاح بود به امید برد در بازی برگشت
من که دوست دارم دورتموند سعود کنه به دور بعد این آخه چه ترکیب و چه بازی بدی بود همین بهتر که حذف بشیم و درس بگیریم واسه فصل بعد
سلام
خب بچه ها باید باخت بدی رو که مقابل دورتمند داشتیم رو فراموش کنیم و یادمون باشه ما رئال مادرید هستیم تیمی با تاریخ 111 ساله وتاریخ نشون داده که ما بازی های بدی رو تو خونه های حریف هامون واگذار کردیم و تو برنابئو اون ها رو 5 و 6 تای کردیم پس ما میتونیم فقط کافیه به تیم ایمان داشته باشیم همین .
بریم سراغ بازی با تیم همشهری که با وجود نبودن کریس کارمون مشکله چون همونطور که میدونید بودن کریس خیلی به تیم روحیه میده امیدوارم که همه ی بازیکن ها با تمام وجود بازی کنن چون اگه امتیاز از دست بدیم جایگاه دوم مون به خطر میافته امیدوارم که بازی رو ببریم و با روحیه خوب به پیشواز دورتمند بریم.
ما رئالی هستیم -رئالی می مونیم- رئالی می میریم
شاید برای شما هم جالب باشد
سانتیانا :" اگر دورتموند از رئال نترسد ، برایش بد می شود "
کارلوس سانتیانا ، مهاجم اسطوره ای رئال نقش زیادی در بازگشت های بزرگ تاریخ رئال در مسابقات اروپایی در دهه های 70 و 80 دارد . وی یادش می آید :" بازی با دربیک انتی در فصل 76-75 یادم هست . در برنابئو 4-1 باختیم و سپس سعی کردیم که نتیجه رابرگدانیم . هواداران هم کمکمان کردند . 120 هزار نفر در برنابئو بودند و به ما روحیه می دادند . ما فشار می آوردیم و می خواستیم به حریف خودی نشان دهیم . 23 ساله بودم و انگیزه زیادی داشتم . یادم است که یک کاشته زدم و یک هد خوب هم زدم که گل پیروزی بود و خیلی شیرین بود . این بهترین گل زندگی من بود . "
وی افزود :" این هیجانی ترین بازی ایست که یادم است . جو بسیار خوبی حاکم بود . هواداران برای چنین بازیهایی نقشی کلیدی داشتند . برنابئو کاملا به ما باور داشت . خوانیتو ، کاماچو ، اشتیلیکه و ... خودم همه با هم بودیم . شهامت و انگیزه ما باعث می شد که واکنش نشان دهیم . برد 6-1 مقابل اندرلخت عالی بود . عملا هر کدام مان نقشی در گل ها داشتیم . البته من در آن بازی گل نزدم . بازی با اینتر در جام یوفای 85-84 را هم یادم است . در میلان 2-0 باختیم اما در مادرید 3-0 بردیم . دو گل اول را زدم و سپس مقابل ویدئوتون جام را بردیم . در نیمه نهایی 86-85 هم در میلان 3-1 باختیم اما در برنابئو 5-1 بردیم که من دو گل آخر را زدم . "
سانتیانا در مورد توصیه برای رئال فعلی گفت :" مثل دوران ما بازیکنان باکیفیتی دارند . بنزما ، اوزیل ، کریستیانو و ... باید مقابل لواندوفسکی ، گوتزه ، رویس ، گوندوغان و ... قرار گیرند . باید با تلاش و جنگندگی برنده شد . رئال باید ریسک کند . رئال بای سرش را رو به بالا بگیرد . نباید نا امید شد و البته نباید مغرور شد . بورسیا بازیکنان بسیار خوبی دارد که هر لحظه ممکن است که گل بزند . هواداران و بازیکنان باید حس خوبی داشته باشند . مسلما فرصت ها وجود خواهند داشت . فشار روانی خیلی مهم است . هر تیمی به برنابئو بیاید ممکن است که تحت فشار قرار گیرد . مطمئنا بورسیا این را می داند . اگر نخواهند بترسند برایشان خیلی بد می شود . رئال می تواند شرایط را برگرداند . "
اکیپ نوشت : شانس پیوستن آنجلوتی به رئال ، 90 درصد !
آنجلوتی بیشترین شانس را دارد تا فصل آینده در صورت رفتن مورینیو ، سکان هدایت نیمکت برنابئو را به عهده بگیرد . اکیپ گزارش داد که مربی ایتالیایی پس از پیروزی 3-0 تیمش مقابل نیس ، با نماینده ای از رئال مادرید برای ملحق شدن به باشگاه ایتالیایی مذاکره کرده است .
این منبع گزارش داد که یکی از نمایندگاه باشگاه فرانسوی حتم داده که آنجلوتی در پاریس نمی ماند و به احتمال 90 درصد به رئال ملحق می شود . در پاریس نیز کسی احتمالی برای ماندن وی قائل نیست ، حتی لئوناردو به عنوان مدیر ورزشی باشگاه . لئوناردو گفته بود :" من فصل بعد می مانم ، ایبرا هم همین طور . کارلو باید خودش تصمیم بگیرد . "
مربی ایتالیایی از روابط خود با شیخ ها راضی نیست و می خواهد که پس از حضور در انگلیس و فرانسه ، حالا تجربه بزرگی را در لیگ اسپانیا داشته باشد . دستمزدش هم خیلی کمتر از مربی پرتغالی است : او سالی 7.2 میلیون یورو می گیرد و مربی رئال سالی 12 میلیون .
اکیپ مدعی شده است که حتی آنجلوتی لیست بازیکنان مد نظرش را به باشگاه داده است . یکی از اصلی ترین گزینه های مطرح شده وراتی ، هافبک پی اس جی است که قیمتش در حدود 25 میلیون یوروست .
به دنبال تکرار 16 دقیقه طلایی بازی با بایرن در برابر دورتموند
رئال نمی خواهد که شعار " غیرممکن " را به دل خود راه دهد . در حقیقت دیروز ، سالگرد بازی رئال - بایرن در نیمه نهایی بود . رئالی ها آن بازی را در ضربات پنالتی باختند اما در دقیقه 6 با نتیجه 1-0 باختند و در دقیقه 16 دومی را زدند .
در حقیقت رئال اگر در بازی سه شنبه نیز چنین کاری را انجام دهد ، شانس صعودش به شدت بالا خواهد رفت . برنابئو هیجان دارد و بازیکنان از دقیقه 0 باید بتازند . ژرمن ها بدین ترتیب نخواهند دانست که چطور ستارگان رئال همچون کریستیانو رونالدو را مهار کنند .
رئال در آن بازی از همان دقیقه اول تاخت . در دقیقه 3 اولین موقعیت جدی رئال به وجود آمد . خدیرا در مقابل نوئر این توپ را از دست داد . هر توپی که به سمت دروازه حریف می رفت ، برنابئو به اوج هیجان خود می رسید .
در دقیقه 6 رونالدو از روی نقطه پنالتی گل زد . مارسلو توپ را برای دی ماریا فرستاد و توپ به دست آلابا خورد. پنالتی شد و کریستیانو گل زد . سپس نوبت اوزیل بود که در دقیقه 16 توپ را به کریستیانو بدهد و بازیکن پرتغالی گل بعدی را زد . هر چند که رئال در دقیقه 26 با خوردن گل از بایرن تا حدودی عقب کشید و تدافعی شد .
درست است که رئال با پنالتی خراب کردن های کاکا ، راموس و کریستیانو آن باز را باخت اما آن 16 دقیقه بازی با بایرن اگر سه شنبه تکرار شود ، هر چیزی ممکن خواهد بود .
کلوپ :" رئال شانس دارد اما حس می کنم که صعودمان قطعی است "
یورگن کلوپ یک پیروزی درخشان در مقابل رئال مادرید داشت . وی در مورد حس تیم از این بازی گفت :" پیش چک مصدومیت پیدا کرد اما مشکل جدی نیست . مقابل فورتونا بازی نمی کند اما شانس بازی مقابل رئال را دارد . باید دوشنبه نشان دهد که می تواند مقابل رئال بازی کند یا نه . بازیکنان زیادی هستند که مصدومیت های جزئی دارند . به آنها گفتم که راحت استراحت کنند و منتظر باشند تا ببینند که چه می شود . گوندوغان هم مصدومیت هایی دارد . "
وی در مورد حال دیروز خودش گفت :" دیر خوابیدم . انتظار چنین پیروزی را نداشتم . همه چیز برای هواداران فوق العاده بود ، همین طور بازیکنان . با لبخند بیدار شدم . هر کسی در خیابان مرا می دید تبریک می گفت . در استادیوم جو جشن گونه به پا بود و همه لبخند می زدند . البته هنوز چیزی تمام نشده است . بازی برگشت مانده است . رئال هنو زشانس دارد . البته حس می کنم که صعود می کنیم . شاید اگر در مادرید 4-1 می باختیم حرف از بازگشت زده نمی شد اما مورینیو کارهای بزرگی در دوران کارش زده است . امروز بسیاری از مردم فکر می کنند که ما می توانیم و سه شنبه این حس بیشتر خواهد شد . "
وی گفت که برای بازی با رئال تغییراتی در تیمش خواهد داشت و در مورد شرایط لواندوفسکی گفت :" باید دید که چه می شود . هر چیزی امکان پذیر است . تلاش خود را انجام خواهیم داد . نمی دانم که آینده اش چه می شود . همه کار برای این باشگاه کرده است . اگر پیش قراردادی با باشگاه دیگر بسته شده بود خیلی راحت اعتراف می کردیم اما حس می کنم که سال بعد بماند . فعلا فقط به چمپیونزلیگ فکر می کنیم . "
مورینیو به کلوپ :" به چلسی می روم !"
خوزه مورینیو ، مربی پرتغالی رئال مادرید به گفته روزنامه بیلد ، به یورگن کلوپ ، مربی بورسیا دورتموند گفته است که در پایان فصل رئال را به مقصد چلسی ترک می کند .
این دو پیش از بازی چهارشنبه با هم خصوصی صحبت کردند که گویا مربی پرتغالی به کلوپ گفته است :" به چلسی می روم . " این روزنامه درست پس از بازی خبر پیوستن قریب الوقوع مورینیو و فالکائو را به باشگاه آبی پوش منتشر کرده بود .
این در حالیست که اخیرا خبر رسیده است که مورینیو در نظر دارد که لواندوفسکی ، مهاجم لهستانی دورتموند را برای چلسی بخرد .
چهار مغضوب مورینیو در وست فالن : په په ، اوزیل ، خدیرا و ژابی
ایکر کاسیاس دیروز در مراسمی برای آدیداس شرکت کرد و سعی کرد که برای بازی سه شنبه به هواداران و بازیکنان روحیه بدهد و البته با اخلاق و معرفت خودش تیم را از نا امیدی دور کند . پس از 4-1 چه حسی پیدا کردی ؟
حس خوبی نبود . شکست 4-1 در نیمه نهایی چمپیونزلیگ همیشه دردناک است اما مسلما در بازی برگشت هواداران حمایت خواهند کرد . باید از برنابئو بخواهیم تا از ما حمایت کند ، مثل کاری که بسیاری از دفعات دیگر انجام داد . قدیمی تر ها به خوبی به یاد دارند که وقتی همه چیز تمام شده به نظر می رسد ، رئال می تواند نتیجه را برگرداند . امیدوارم هواداران در برنابئو حنایت کنند چرا که یازده روح با انگیزه وارد زمین می شوند و سعی می کنند که نتیجه را عوض کنند .
از این تفاوت شگفت زده شدی ؟
خیلی سرحال بودیم اما بروسیا بازی بسیار خوبی داشت و به حق پیروز شد . نتیجه سختی بود اما بازی برگشتی هم وجود دارد و می توانیم نتیجه را برگردانیم . در 90 دقیقه هر اتفاقی ممکن است که بیافتد و باید درون زمین جان بدهیم چرا که فینال در ومبلی در پیش است .
به عنوان کاپیتان چه پیغامی برای هواداران داری ؟
یک فرصت وجود دارد . درست است که مادریدیسموها با ناراحتی و خشم خوابیدند . اما هم تیمی هایم را می شناسم و می دانم که به بازی سه شنبه نگاه می کنند تا اثبات کنیم که روزهای بد داشته ایم اما روزهای خوب هم خواهیم داشت .
رختکن به بازگرداندن نتیجه باور دارد ؟
اعتقاد کامل وجود دارد . این یک فرصت است . پس از یک نتیجه بد ، هواداران برای بازی برگشت بی اندازه انگیزه بیشتری خواهند داشت . خواستار حمایت آنها هستیم . این بزرگترین بازی فصل است .
ایکر چطور است ؟
ایکر خوب است ، خیلی عالی تمرین می کند . مهم این است که تیم خوب است و دیگو لوپز تحسین همه را بر انگیخته است . فقط می توانم از او تعریف کنم .
اگر مورینیو بماند ، از رئال می روی ؟
نمی توانم جواب این سوال را بدهم و ترجیح می دهم که در مورد چیزهای دیگر صحبت کنم . می خواهم به سه شنبه فکر کنم . رئال مادرید مهمتر از آینده من است . اسم مهم نیست ، باشگاه مهم است .
دل بوسکه تو را یک اسطوره خواند .
از او تشکر می کنم . سعی می کنم که با تلاش و تعصب پاسخ اعتمادش را بدهم .
چرا تیم واکنش درستی نداشت ؟
هیچ تیمی بی دلیل به نیمه نهایی نرسید . حریف ما تیمی بود که عطش بیشتری نسبت به ما داشت .
برنامه ای دارید که نگذارید آن ها بازی خود را داشته باشند ؟
مربی بادیا ین را بگوید . ما هر لحظه تلاش می کنیم که بهترین بازیمان را ارائه دهیم .
مادریدیسموها بین ایکر و مورینیو تقسیم شده اند ...
باشگاه بالاتر ازایکر کاسیاس است . در مورد افراد دیگر صحبت نمی کنم . مهم این است که رئال ماردید ببرد .
دربی یک تست برای فینال کوپاست ؟
برای ما مشکل است که به این فکر کنیم که پیش از سه شنبه یک بازی دیگر داریم ، آن هم مقابل اتلتیکو در کالدرون . یک تست ؟ شاید . اما فعلا وقت فکر کردن به فینال تیسا . ذهن ما بیشتر روی بازی سه شنبه خواهد بود .
فکر می کنی بازیک نی ؟
من آماده بازی کردن هستم اما کس دیگری تصمیم می گیرد . خوشحال هستم چرا که از نظر پزشکی مرخص شدم و دستم شرایط خوبی دارد . حالا منتظر فرصتم می مانم . وقتی باور داشته باشم که می توانم بازی کنم به نفع خودم است . پس از سه ماه بازی نکردن مثل بازیکنان آکادمی شده ام که می خواهند اولین بازیشان را داشته باشند .
فکر می کنی نوبت به تو برسد ؟
نا امید نمی شوم اما برای دیگو هم آرزوی موفقیت دارم . آنهایی که روی نیمکت هستند باید بیشترین تلاش را داشته باشند تا کسی آرام ننشیند .
سرجیو راموس گفت که تیم مقابل دورتموند جدیت نداشت .
با او موافق هستم . باید جدیت خود را نشان دهیم . اگر چیزی در این باشگاه زبانزد باشد این است که از تلاش برای کارهای بزرگ نا امید نمی شود . این در سالهای اخیر تکرار شده و می توانیم صعود کنیم .
اگر از تو انتقاد شود ، ناراحت می شوی ؟
هر کسی هر چه می خواهد می تواند بگوید . 22 سال در رئال بوده ام که 14 سالش در تیم اصلی بوده است . اگر کسی این را قوبل ندارد می تواند دوران کارم را باز بینی کند .
رئال و بارسلونا زیادی مغرور شده بودند ؟
ما نه . شاید غرور عمومی شده بود . امیدوارم که سه شنبه بتوانیم به فینال برسیم .
روابط خودت با مورینیو را سرد توصیف می کنی ؟
سرد نیست ، صادقانه است . روابط خوبی با هم از نظر حرفه ای داریم و برای هم احترام قائلیم . روابط شخصی البته متفاوت است .
آینده بستگی زیادی به بازی سه شنبه دارد ؟
ما در یک قدمی فینال هستیم و باید جدی باشیم . باید بجنگیم و برنابئو باید هوای ومبلی داشته باشد .
بازی برگشت نیمه نهایی را چطور می بینی ؟
آنها تیمی دونده هستند . اما از نظر فردی و تیمی میت وانیم نتیجه رابرگردانیم . اگر نیمه اول 2-0 تمام شود عالی است . اما نباید حریف را دستکم بگیریم چرا که تیم بزرگی هستند .
از وقتی در مالاگا از ترکیب کنار رفتی ، از دست هم تیمی هایت ناراحت شدی ؟
نه از کسی ناراحت نشدم . با همه دوست هستم ، با برخی بیشتر یا کمتر . هیچ برخورد بدی از سوی کسی با من نشد .
شانس رئال برای چمپیونزلیگ در بنگاه های شرط بندی ، فقط 8 درصد
رئال مادرید و بارسلونا فصل را در حالی شروع کردند که در بنگاه های شرط بندی از بخت های اصلی چمپیونزلیگ بودند . پس از حذف نیمه نهایی در فصل گذشته ، امسال نیز شانس فینال شدن الکلاسیکو پدید آمد . با این که رئال در گروهش دوم شد و بارسا در مسیرش به میلان باخت و نتوانست پی اس جی را شکست دهد ، هر دو تیم باز هم مدعی به شمار می رفتند .
دو تیم به عنوان مدعیان اصلی در شرط بندی ها به نیمه نهایی رسیدند . پیش از بازیهای نیمه نهایی ، شانس قهرمانی بارسا در چمپیونزلیگ 40 درصد بود ، شانس رئال 22 درصد ، شانس بایرن 21 درصد و شانس دورتموند فقط 18 درصد . اما شکست های رئال و بارسا در مونیخ در حال حاضر شراط را عوض کرده است . در حال حاضر بایرن تبدیل به بخت اصلی قهرمانی شده است .
در حال حاضر شانس تیم مونیخی برای قهرمانی 62 درصد تخمین زده می شود ، شانس دورتموند 26 درصد است ، شانس رئال 8 درصد و شانس بارسا فقط 4 درصد .
دی استفانو :" زهری که تو را نکشد ، قدرتمندت می کند "
باید فکر کردن به اتفاقی که رخ داد را متفاوت کرد . این بهترین راه است که بتوان ذهن خود را متمرکز کرد . نهایتش حذف شدن است . بالاتر از سیاهی که رنی نیست . اما باید این شکست دردناک را فراموش کرد چرا که هنوز چیزی تمام نشده و فرصت دوباره وجود دارد .
اگر کسی فکر کند که فرصتی وجود ندارد ، اشتباه کرده ست چرا که این چمپیونزلیگ است و هر چیزی برایش محتمل است . نباید گذاشت که دیگران درد کشیدن ما را ببینند . همیشه برنامه فرار وجود دارد .
اول از همه باید استرس در مقابل چارچوب دروازه کاملا فراموش شود . باید بازیکنان در مقابل دروازه حریف طوری رفتار می کنند که انگار دارند آب یا دسر میل می کنند . حداقل باید تخیل شان نیز این گونه باشد .
البته در این راه هر اتفاقی ممکن است که رخ می دهد . باید برای هر گونه دامی آماده بود . نباید فکر کرد که در فوتبال همه چیز قابل پیش بینی است . همیشه چالش های جدید وجود خواهند داشت . رئال از امروز باید سعی کند که نا امیدی را کنترل کند ، به احساسات خود غلبه کند و ژرمن ها را سر جایشان بنشاند . هر تیمی در دنیا نقطه ضعفی دارد و دورتموند هم همین طور است . خارج کردن لواندوفسکی از جریان بازی می تواند خیلی کارساز باشد .
فعلا زمان برای سرزنش وجود ندارد . اکنون مزان تلاش است . رئال تقدیرش را خودش تعیین می کند و سکاندار روح خودش است . زهری که تو را نکشد ، قدرتمندت می کند . ضعف ها را باید در خانه جا بگذاریم . هواداران می خواهند که با پیراهن سفید در ومبلی باشند .
یا جنگ یا مرگ . ژرمن ها مثل ماشین های اتوماتیک کار می کنند . بهترین روحیه در مقابلشان تعصب است . این نبردی میان فوتبال و دانش است . ژرمن ها زمانی با شعار سران نازی می خواستند با اسلحه های جنگی اروپا را تصاحب کنند اما امروزه در فوتبال هر کسی تقدیر را خودش و با دستان خودش تعیین می کند و نه با اسلحه های اضافی .
مورینیو به بازیکنان :" یکشنبه در مورد دورتموند صحبت می کنیم "
بازیکنان رئال دیروز برای تمرینات نرم و ریکاوری به والدبباس برگشتند . آنها گمان می کردند که پس از شکست سنگین در وست فالن ، مربی برایشان حرفهایی داشته باشد و به آنها اشتباهاتشان را گوشزد کند اما مورینیو گفت :" یکشنبه در موردش صحبت می کنیم . "
مربی پرتغالی می خواهد زمان را مدیریت کند . مربی پرتغالی می دانست که دربیم ادرید در پیش است و حرفهایش ممکن است که روی روحیه تیم تاثیر بگذارد . پس سعی کرد که همه چیز را تحت کنترل داشته باشد .
مربی مسلما دوست دارد که اشتباهات بازیکنانش در دورتموند را به آنها بگوید اما ترجیح می دهد که در مزان مناسب این کار را انجام بدهد . او می خواهد که بازی را به خوبی مورد آنالیز قرار دهد و با سند و مدرک به بازیکنان یادآوری کند که چه اشتباهاتی دارند .
شکست سنگینی برای تیم بود . هیچ کس انتظار این نتیجه را نداشت اما مربی پرتغالی در زمان مناسب آنالیز ها را انجام می دهد . امروز صحبت های مورینیو با تیم در مورد بازی با اتلتیکوست و پس از بازی در کالدرون با بازیکنان از بازگشت سخن خواهد گفت .
بازی خیلی بدی داشتیمom:: در برابر دورتموند ولی خوب من کاملا مطمئنم می تونیم بازی برگشت ببریم هر چی باشه 1 گل زدیم تو خونه حریف مطمئنم رئال می تونه بره فینال :ohum:
بچه ها بخونید مهمه
امشب با اتلتیکو بازی داریم و من واقعا از هفته بعد تا الان به فکر بازیمون با دورتمندم. هر چی فکرشو می کنم نمی تونم هضم کنم این باختو، واقعا هم نمیشه. اگر دورتمند بازیکنان آکادامی رو با این نتیجه برده بود باورم میشد اما تیم اصلی رو برده!. ایمان دارم که بازی برگشت بسیار بازی خوب و پرگلی به نفع رئال میشه اما واقعا چرا این طوری بازی کردیم؟ واقعا این رئاله؟
با توجه به اخبار امسال سال آخری هست که خوزه داریم ، روزی که اومد رئال گفتم ما بهترین تیم جهان خواهیم شد در همه زمینه ها ، ما با این همه ستاره هنوز نتونستیم حداقل 1 بار قهرمان اروپا شیم! واقعا از این تیم بیشتر توقع هست.
روزی که اومد پیش خودم گفتم اگه بخواد بره چطوری ازش دل بکنم؟ اما الان بخواد بمونه یا بخواد بره برام فرقی نمی کنه من قهرمان شدن رئال تو اروپا رو می خوام هر سال. نمی گم مورینیو بده انصافا تا الان خیلی کمک ها بهمون کرده اما خوزه عوض شده و اون خوزه ی اینتر چلسی پورتو و... نیست! هیچ وقت کسی یادش میاد خوزه با بازیکنای خودش مشکل بهم بزنه و باهاشون لج بیوفته؟ تیم های مورینیو بازیکناش با عشق به خوزه تمام جونشونو برای بازی می دادند و بعد از ترک تیم گریه می کردند اما الان چی؟ خداوکیلی این تغییراتو میبینید؟
من همیشه دوسش دارم طرفدارش هستم و ازش حمایت می کنم اما اعتقاد دارم این مورینیو اون مورینیو نیست.
من حاضرم امسال تا آخر فصل همه بازی هارو ببازیم و کوپا رو هم از دست بدیم اما امسال به فینال بریم و قهرمان شیم. من با بارسا همیشه ضد بودمو هستم ( نه با طرفداراش) اما از ته دلم می گم من این 2 بازی مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان طرفداره اسپانیا هستم ( انگار جوری که اگر بارسا یا رئال گل بزنند و صعود کنند خوشحال میشم)
هیچی نمیگم ولی امیدوارم بریم فینال و به بارسا بخوریم چون بایر طوفان قرمز
من به نظرم رئال همانطور که فصل پیش تونست در شانزده دقیقه 2گل به بایرن بزنه به دورتموند هم میتونه 3تا بزنه هر چند باید تا میشه گل اولو زود بزنیم تا با اون جو سانتیاگو بتونیم گلهای بعد رو بزنیم فقط امیدوارم مورینیو اینبار لج نکنه وکاسیاسو تو دروازه بزاره چون از نظر روحی خیلی میتونه به تیم کمک کنه . هوادار یادت نره مارئالیم با 9ستاره پس میتونیم.
:ookk:
تبریک میگم اتلتیک رو با تیم دوم شکست دادیم و بارسا هم مساوی کرد و فاصله کم تر شد به امید پیروزی پر گل در بازی با دورتمند.
منم برد شیرین در مقابل اتلتیک مادرید تبریک میگم با وجود اینکه نه کریس رو داشتم نه اوزیل خوب ظاهر شدیم و تونستیم باز هم اون ها رو شکست بدیم ...
به امید پیروزی در مقابل دورتموند
نمیدونم جریانش چیه ولی خدا وکیلی یه حسی بهم میگه که ما صعود میکنیم ... یعنی همش این تو فکرمه ...
امیدوارم که به حقیقت به پیونده ... roz::