بازیکنای جوان واسه نیمکت خوبن چون حاشیه ندارن بعد از یه مدتی هم عصای دست پرسپولیس میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بازیکنای جوان واسه نیمکت خوبن چون حاشیه ندارن بعد از یه مدتی هم عصای دست پرسپولیس میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش گردان اومد خدا کنه فصل خوبی رو سپری کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 002 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حقیقی بازیکن فجر هافبک دفاعی خوبی هست
ضمنا از اون پرسپولیسی های متعصب هم هست و گفته دوست داره تو پرسپولیس بازی کنه
- الان مشخصه گلرمون گردان و دفاع چپ و راستمون پولادي و ماهيني هستند
(آدوكيچ برگرده خيلي اتفاق مثبتيه )
- دفاع وسط فقط نورمحمدي حتميه ولي ميشد حداقل نصرتي رو هم حفظ كرد .اومدن بنگر خيلي محتمله و حسيني دنبال اينه هر جا بيشتر پول بدن پس احتمال اومدنش ضعيفه
- هافبك دفاعي فعلا همون حقيقي فجره و شايد بعضي مواقع دنيزلي از ماهيني يا پولادي تو اين پست استفاده كنه
- بنظر من تو پستهاي هافبك هجومي و فوروارد هم نيازي به جذب بازيكن جديد نداريم . با موندن كاظميان فكر كنم بازيكن زيادي هم تو اين پست داريم !! نوري - غلومرضا - نوروزي - زايد - علي كريمي كافيه . تازه فشنگچي هم هست كه البته داره ناز مي كنه :jeddiiiii:
چند تا بازيكن جوون جوياي نام هم اضافه شدند : خانزاده - اسماعيل زاده - سيف پناهي كه بايد ديد چقدر مي تونن موثر باشن
دعا مي كنم اين آقازماني و محمد رو بي خيال شن و امسال يه نفس راحت بكشيم .مخصوصا كه بادامكي رفت و يه دنيا غم از زندگي من يكي خارج شد :bia baghalam: ولي كاظميان و علي عسگر موندني شدند تا يه آب خوش از گلومون پايين نره :sooot: حالا اين آقازماني بمونه با اون علي عسگر ديگه :ey babaaa:
2 تا سهميه بازيكن خارجي ما هنوز مونده كه بنظرم بايد فقط تو پست هافبك دفاعي جذب بشن تا استخون بندي تيم محكم بشه
ساسان جان نگه نداشتن شیث و نصرتی دلیل غیر فوتبالی داشته داداش
حقيقي رو فجر نميده ،قيمتش رو بالا بردن...اصلا نميخان پا معامله بيان ،از طرف ديگه استعداد بچه رو كور ميكنن خوب چرا نميذارن بياد پرسپوليس حالا اگه فجر هم قدر بازيكنهاش رو ميدونست بازم البته مسئولهاي اصلي فوتبال شيراز!!!!!!!!
قاضي هم اگه واقع بينانه نگاه كنيم خوبه ولي من ازش خوشم نمياد!خوب بازيش به درد تيم ميخوره.
يه چيزي انصاري فرد رفت استقلال بياد شاهد تولد آرش برهاني2 باشيم با وجود ميداوودي هيچ جايي نداره اصلا ميلاد كجا كريم كجا...
كلا با ورود همچين فورواردي به استقلال بايد به پرسپوليسي ها تبريك گفت
گردان هم اميدوارم سنگر بان خوبي باشه
راستي نصرتي رفت ؟بره كمتر حرص بخوريم علي كريمي هم ي نفسي تازه كنه اعصابي داشته باشه امان از تعصب و غيرت تيمي كه يه نقطه اش هم نصرتي نداشت
مهرداد پولادي اگه بازيش بدن خوبه البته بايد باهاش راه بيان چون يه ذره بگير نگير داره بازيش ،شايد به خاطر شرايط پارسال بازيش اينجوري شد!زياد هم بد نبود
گزينه بعدي:
علي عسگر كه موند عالي شد بازيش واقعا كلاسيك شده آينده داره و دوس داره پيشرفت كنه كه همين اصله قضيه اس%
كلا پرسپوليس داره كهكشاني ميشه ...
فك نكنم حداقل تا 10 سال آينده پرسپوليس ديگه 42(دچار) موقعيت فصل قبل بشه آدمو از زندگي نا اميد ميكردن ،نميشد 2 دقيقه بازيو نگاه كنيم !سه روز حرص ميخورديم كه چرا اينجوري شدن!!!!!!!!!!!!!!!
اين فصل پرسپوليس از اول عاليه
جاي عليرضا حقيقي هم تو چهار چوب دروازه خاليه يادش بخير !آن يك مرد بود...
از الان ميشه گفت همه چي آرومهٍ ،غٌصه ها خوابيده.....
البته هیچ چیز در بازار نقل و انتقالات قابل پیشبینی نیست مخصوصا درباره آدمای پولکی !!!
ولی من نظر شخصیمو میدم . . . که ممکنه اصلا درست نباشه به همون دلیل بالا .
در مورد حسینی باید گفت شانس پیوستنش به تیمهای دیگه به این صورته :
سپاهان 50% ، پرسپولیس30% و استقلال 20% .
دلیل منطقیش به این صورته که در سپاهان هم پول هست هم مسابقات آسیایی و هم نبود رقیب ، در پرسپولیس پول هست و تازه نصف بیشتر فوتبال دوستان ایرانی طرفدارت میشن و اصلا رغیب گردن کلفتی یا بهتر بگم اصلا دفاعی نیست که بخواد باهات رقابت کنه ولی خب خبری از بازیهای آسیایی نیست ، در استقلال پول خوب هست و تیم در آسیا هم بازی میکنه و با قلعه نوعی کمه کمش تو کورس هست ولی نکته ای که رفتن حسینی رو کم رنگ میکنه تمدید قرار داد حنیف و منتظریه که کمی این انتقالو بعید میکنه و تازه اگر فتح الله زاده قصد چنین کاری رو داشته باشه باید از ته دل گفت که . . . هست چون خودش بهتر میدونه این فصل تیمش چقدر از تعداد زیاد ملی پوش و اردوی تیم ملیو مصدومیت های پیاپی خورده و حالا شما تصور کنید با این تعدد ملی پوش بخوای انصاری فرد و حسینی هم جذب کنی .
فکر میکنم این آقا حقیقت فوتبال رو با فوتبال مجازی اشتباه گرفته ؟
نمیدونم چرا یه چیزی از درون بهم میگه که این گردان هم لنگه میثاق در میاد
مطمئنا اگه رویانیان میخواست میتونست اودوکیچ رو بیاره با هر شرایطی اما از اونجایی که منتظر بهانه بوده بهانش جور شده ودیگه اودوکیچ رو اجاززه دادن بره
همچنان نسبت به حضور غلام رضایی که در صدد خراب کردن تیم به روشی پیچیده هست که دم خروس بیرون نمونه خیلی بدبین هستم
برداران دو قلو آقازمانی و فشنگچی که دیگه کابوس هستن
مهمترین چیز هم هافبک دفاعی هست که تو این فصل زارع فقط هیکلش رو داشت و گرنه کار هافبک دفاعی رو نمیکرد نه تکلی نه درگری نه ....
سلام به همه ی بروبچ پرسپولیسی.
خوب گردان هم که اومد امیدوارم خوب کار کنه../کاظمیان هم که قراردادش رو ثبت کرد ومن امیدوارم کاظمیان بهتر از فصل پیش بازی کنه.....
آقا پارسال كه ميثاقو گرفتند من گفتم اين آدم به درد مون نميخوره حتي يه امضاي ويژه هم واسش رفتم!
همم اومدن از من انتقاد كردند كه به دروازه بان تيممون(ميثاقو ميگفتند) توهين نكن ولي از بس نيم فصل دوم بد بود اعتراض همه رو در آورد!
الانم يه سوال دارم خدا وكيلي اگه حقيقي تو پرسپوليس بود ، گردان حتي يه لحظه هم ميتونست فك كنه تو دروازه پرسپوليسسس وايسه!
تو ذوب آهن كه يه مدت نيمكت نشين شد از بس گند زد !
گلي هم كه از مس كرمان خورد شاهكار بود!
الانم كه سكو نشين تيم مليه(از فقر دروازه بانه كه گردانو دعوت ميكنند تيم ملي)