در زمين حافظيه مسى هم نمى تواند بازى كند!
در زمين حافظيه مسى هم نمى تواند بازى كند!
به عقيده من استقلال در حال حاضر شرايط خوبى دارد و همگى بايد تلاش كنند تا تمام تمركز خود را براى فينال حذفى بگذارند تا قهرمانى را به دست آورند. البته اين امر به آن معنى نيست كه از آبى پوشان توقع داريم كه از همان دقايق ابتدايى خود را به آب و آتش بزنند بلكه مقصود اين است بازى را حساب شده جلو ببرند تا در نهايت پيروز اين ميدان باشند و براى تحقق اين امر صبر و حوصله در طول بازى لازم است . در خصوص شرايط شاهين هم بايد بگويم به طور كلى شاهين در شرايط مساعدى قرار ندارد اما همانطور كه مى دانيم در بازى هاى حذفى تيمها انگيزه زيادى دارند و تمام تلاش خود را به كار مى بندند، اين امر مى تواند براى استقلال مشكل ايجاد كند. اميدوارم آبى پوشان به خوبى از سد شاهين بگذرند تا سال آينده نماينده شايسته اى براى ايران در آسيا باشند. متاسفانه عوامل مختلفى وجود دارد كه باعث مى شود ما در فوتبال خود به جاى پيشرفت، عقب گرد داشته باشيم كه يكى از عوامل زمين هاى نامساعد ما است. اگر آبى پوشان و شاهينى ها هم رضايت داشتند كه در شيراز بازى كنند فدارسيون نبايد چنين اجازه اى راصادر مى كرد زيرا اين بازى براى چند كشور دنيا به طور زنده پخش مى شود و فراموش نكنيم كه همين نامساعدى زمين ها بود كه باعث شد سهميه ما در آسيا كسر شود. اين روزها صحبت هايى كه به گوش مى رسد كه اگر زمين خراب است براى ۲ تيم شرايط يكسان است اما اصلا اين امر صحيح نيست زيرا اگر بارسلونا هم در اين زمين بازى كند، مسى مى تواند ۲ نفر را هم دريبل كند؟ چنين چيزى محال است زيرا در اين زمين مسى هم مى شود كريم شيره اى! هر تيمى در زمين خوب مى تواند توانايى هايش را نشان دهد و استقلال هم از اين قاعده مستثنى نيست. در چنين شرايطى نمى توان هيچ چيز را پيش بينى كرد و بايد همه چيز را به دست اتفاق فوتبال سپرد.
اين استقلال با من و تو شكستنى نيست
فراخوان باشگاه استقلال در آستانه فينال جام حذفى؛
اين استقلال با من و تو شكستنى نيست
باشگاه استقلال در آستانه فينال جام حذفى طى يك فراخوان، از هواداران خود خواست از اين تيم در ديدار مقابل شاهين بوشهر حمايت كنند.در اين بيانيه آمده است:صداى رقص پرچم هاى آبى در دست هاى عاشق تو تنها سخنى است كه سكوت سرد ورزشگاه ها را در هم مى شكند. آهنگ ترانه هاى هميشه دل نشين تو و رقص پرچم هاى هميشه در اهتزاز، شوق آبى بودن را به من و تو مى بخشد و فريادهاى من هم آوا با تو از حنجره ام برمى خيرد، اما صداى فريادهاى من در هياهوى فاصله ها هنوز نشكسته است هر چند خيلى ها در تلاش هستند كه با ايجاد فاصله در هر شرايطى به من و تو و مكتب پرافتخارمان ضربه وارد سازند. زهى خيال باطل، حال كه شيراز اين شهر «عالم راز» استقلال را به نبرد ديگرى دعوت كرده است، مطمئن باشيد باحضور من و تو اين استقلال شكستنى و شكست دادنى نيست. حافظيه، هواداران استان هاى فارس، اصفهان، اهواز، تمامى شهرهاى ايران را مى طلبد و فينال جام حذفى در شيراز هواداران را فرياد مى زند. آخ چه صفايى دارد در پايان ۹۰ دقيقه بازى تماشايى، نماز شكر پسران آبى دل در حافظيه و سپس زيارت حرم مطهر شاه چراغ. بياييد، بياييد كه پسران آبى دل شاگردان با وقار پرويز مظلومى در حافظيه شما را انتظار مى كشند چرا كه در حضور شما و با يارى شما مى خواهند جشن قهرمانى برپا دارند، هر چند اين فينال را از استقلالى هاى خوزستان گرفتند ولى آبى دوستان خوزستانى به قدرى متعصب هستند كه عشق ابدى خود را در حافظيه تنها نگذارند. چه لذت بخش است كه با قهرمانى استقلال در جاده هاى منتهى به شيراز، دل اى دل به راه انداختن و با شعار استقلال قهرمان شده، خدا مى داند كه حقشه، صفا و عشق و علاقه خود را به رخ مدعيان مكتب آبى بكشيم. بياييد، بياييد تا ثابت كنيم درخت استقلال شكستنى نيست. اين استقلال با پيراهن آبى، هميشه قهرمانه، هواداران! مبادا در حافظيه محبوب دلمان، پسران آبى دل را تنها بگذاريد.
۸ هزار بلیت به استقلال و شاهین بوشهر اختصاص پیدا میکند
۸ هزار بلیت به استقلال و شاهین بوشهر اختصاص پیدا میکند
خبرگزاری فارس: برای بازی فینال جام حذفی که فردا برگزار میشود ۸ هزار بلیت به هواداران استقلال و شاهین فروخته میشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار نهایی جام حذفی بین تیم های استقلال و شاهین بوشهر فردا در حالی از ساعت ۱۵ در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار می شود که هیئت فوتبال شیراز با توافق دو باشگاه چهار هزار بلیت به طور جداگانه برای هواداران استقلال و چهار هزار بلیت دیگر نیز برای طرفداران شاهین بوشهراختصاص داده شده است و چهار هزار بلیت هم در اختیار شهروندان شیرازی قرار می گیرد.
ظرفیت ورزشگاه حافظیه ۱۲ هزار نفری است.
جام نقرهای و مدالهای لالهای در انتظار قهرمان جام حذفی
جام نقرهای و مدالهای لالهای در انتظار قهرمان جام حذفی
خبرگزاری فارس: کاپ قهرمانی فینال جام حذفی یک جام تمام نقره قلم کار اصفهان است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حمید رضا احمدی، رئیس کمیته فرهنگی سازمان لیگ در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: مراسم ویژه ای برای فینال جام حذفی در نظر گرفته ایم و سکوی قهرمانی تا ساعتی دیگر در ورزشگاه حافظیه نصب می شود. گروه تواشیح نیز برنامه جذابی پیش از مسابقه دارد. در پایان مسابقه هم بازیکنان تیم قهرمان از تونل آتش عبور می کند.
وی در مورد جام قهرمانی گفت: کاپ قهرمانی جامی تمام نقره که هنر قلم کار اصفهان مزین است. مدال ها نیز به شکل گل لاله طراحی شده که طرحی از یاقوت قرمز و فیروزه ای دارد. این مدال های طلایی رنگ به یاد شهدا به شکل گل لاله طراحی شده است.
مسابقه فینال فردا ساعت 15 بین دو تیم استقلال و شاهین بوشهر در ورزشگاه حافظیه انجام می شود.
گفته می شود ارزش ریالی جام قهرمانی در حدود 10 میلیون تومان است.
تیموریان و جباری همراه استقلال به شیراز رفتند
تیموریان و جباری همراه استقلال به شیراز رفتند
خبرگزاری فارس: دو بازیکن مصدوم استقلال همراه کاروان این تیم به شیراز رفتند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، تیم استقلال برای دیدار فینال مقابل شاهینبوشهر عازم شیراز شد. کاروان استقلال ساعت ۱۳:۳۰تهران را به مقصد شیراز ترک کرد.
در این سفر کلیه بازیکنان استقلال حتی مصدومان تیم، مجتبی جباری و آندرانیک تیموریان به جز کیانوش رحمتی به شیراز رفتند.
علی امیری، معاون استقلال نیز همراه تیم به شیراز رفت. فتحاللهزاده به همراه امیدوار رضایی و علی نظری با پرواز ۲۱:۳۰ به شیراز میروند تا در کنار تیم باشند. ضمن اینکه استقلالیها در هتل چمران اقامت دارند.
دیدار تیم های استقلال و شاهین بوشهر ساعت ۱۵ فردا برگزار می شود.
فغانی دیدار استقلال و شاهین بوشهر را قضاوت میکند
فغانی دیدار استقلال و شاهین بوشهر را قضاوت میکند
خبرگزاری فارس: علیرضا فغانی قضاوت دیدار فینال جام حذفی بین تیمهای استقلال و شاهین بوشهر را برعهده خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، علیرضا فغانی به عنوان داور وسط، حسن کامرانی فر و رسول فروغی کمک های اول و دوم و رحیم مهرپیشه به داور چهارم دیدار استقلال و شاهین بوشهر خواهند بود. ناظر داوری ابراهیم میرزا بیگی است و ناظر ویژه هم حسین عسگری است.
دیدار استقلال و شاهین بوشهر ساعت ۱۵ فردا در ورزشگاه حافظیه برگزار می شود.
قهرمانی بدون پاداش در جام حذفی!
قهرمانی بدون پاداش در جام حذفی!
خبرگزاری فارس: دبیر سازمان لیگ حرفهای فوتبال گفت: طبق آئیننامه موجود مسابقات جام حذفی قهرمان این رقابتها پاداش مادی ندارد.
علی کاظمی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد میزان پاداش مالی قهرمان جام حذفی گفت: آئیننامه این مسابقات در مراحل اولیه از سوی کمیته مسابقات و فدراسیون فوتبال تدوین و بعد از اینکه مسابقات به مراحل بالاتر رسید انجام بازیها به ما محول شد. در آئیننامه ابتدایی مسابقات هیچ جایزه و پاداش مادی برای تیم قهرمان جام حذفی در نظر گرفته نشده است.
وی ادامه داد: اکنون که این مسئله مطرح شد من به مسئولان فدراسیون میگویم تا شاید از محل درآمد حامیان مالی رقمی به قهرمان اختصاص بدهند.
دبیر سازمان لیگ در مورد اینکه جایزه تیم قهرمان لیگ برتر چقدر است عنوان کرد: عزیز محمدی در زمان عقد قرارداد با حامی مالی سازمان لیگ مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان جایزه برای سه تیم اول در نظر گرفت که این رقم خارج از مبلغ دو میلیارد تومان قرارداد اولیه بود. البته نحوه تقسیم آن را بین سه تیم اول نمیدانم.
وی در مورد اینکه با جدایی محمدی از سازمان لیگ آیا این جایزه به قوت خود قبلی است گفت: با توجه به منعقد شدن قرارداد تصور میکنم نباید تغییر وضعیتی ایجاد شود.