-
مصاحبه جویباری
نظرى جويبارى: در اين ديدار طرفدار استقلال هستم نه قلعه نويى
على نظرى جويبارى قائم مقام باشگاه استقلال شايعات چند روز اخير مبنى بر مذاكره يكى از مسئولان استقلال با خسرو حيدرى و فابيو جانواريو را تكذيب كرد و اين موضوع را شايعات رسانه اى قلمداد كرد. نظرى جويبارى در خصوص اين موضوع گفت: از خبر مذاكره استقلال با حيدرى و جانواريو خنده ام گرفت. واقعا نمى دانم برخى از دوستان مطبوعاتى اين شايعات را چگونه و از كجا به وجود مى آورند. جانواريو و حيدرى بازيكنان سپاهان هستند و باشگاه استقلال اينقدر غيرحرفه اى نيست كه بخواهد با بازيكنان ديگر تيم ها آن هم در جريان مسابقات مذاكره كند.او در مورد بازى ادامه داد: به نظر من شاهد بازى هيجان انگيزى خواهيم بود و هر تيمى كه برنده شود مى تواند شانس خود را براى قهرمانى افزايش دهد. امير قلعه نويى و پرويز مظلومى هم جز مربيان مدرن فوتبال ايران هستند و مطمئنا تفكرات آنها باعث خواهد شد تا بازى زيبايى ببينيم.نظرى جويبارى كه رفاقتى طولانى با قلعه نويى دارد در پايان حرف هايش افزود: در اين بازى طرفدار استقلال هستم نه قلعه نويى و اميدوارم تيم ما قهرمان ليگ برتر شود و سپاهان هم قهرمان جام حذفى شود. من هميشه براى قلعه نويى آرزوى موفقيت دارم ولى اميدوارم استقلال بازى روز پنجشنبه را ببرد.
-
مصاحبه سید صالحی
سيدصالحى:تا حالا فقط يك بار به رحمتى گل زده ام
سيدمهدى سيدصالحى در آستانه ديدار استقلال و سپاهان در آمادگى كامل قرار دارد و در سه بازى اخير چهار بار براى استقلال گلزنى كرده است. او در آستانه رويارويى با تيم سابقش گفت: روزهاى خوبى با سپاهان داشتم كه تلخ و شيرين بود و خوشحالم كه در اين تيم به قهرمانى ليگ برتر، جام حذفى و نايب قهرمانى ليگ قهرمانان آسيا رسيدم. جدايى از سپاهان سخت بود ولى به هرحال اين اتفاق افتاد.او ادامه داد: من الان بازيكن استقلال هستم و به اين تيم عشق مى ورزم. نهايت تلاشم را انجام خواهم داد تا اگر در تركيب ثابت بودم، بهترين بازى را ارايه داده و گلزنى كنم. او در پاسخ به اين سوال كه تا حالا چندبار به رحمتى گل زده اى، خاطرنشان كرد: اگر اشتباه نكنم، فقط يك بار به رحمتى گل زده ام و آن هم مربوط به زمانى بود كه او در فجرسپاسى بازى مى كرد. وقتى مقابل استقلال بازى مى كردم، معمولا اين وحيد طالب لو بود كه درون دروازه قرار مى گرفت و به همين دليل فكر مى كنم كم پيش آمده كه به طور مداوم مقابل رحمتى بازى كنم.سيدصالحى در پاسخ به اين سوال كه در حال حاضر خطرناك ترين بازيكن سپاهان چه كسى است، تاكيد كرد: اكثر بازيكنان سپاهان خوب هستند، ولى به نظر من محرم نويدكيا يك مهره تعيين كننده است. به نظر من ما بازى سختى داريم اما اميدوار به كسب ۳ امتياز هستيم تا شرايط خودمان در جدول بهتر كنيم.
-
مصاحبه مظلومی
براى قلعه نويى كرى نمى خوانم
مظلومى: حواسم به فوتبال است نه حاشيه هاى بازى امروز
پرويز مظلومى، سرمربى تيم فوتبال استقلال درباره شرايط استقلال براى اين بازى اظهار كرد: شرايط تيم استقلال خيلى مناسب است و خدا را شكر همه چيز خوب است. بازيكنان هم وضعيت خوبى دارند و براى اين بازى بزرگ آماده هستند. وى افزود: بازى استقلال و سپاهان براى هر دو تيم بازى حساسى است. استقلال دوم و سپاهان سوم جدول است. تلاش مى كنيم كه بازى خوبى را انجام بدهيم و نتيجه خوبى هم بگيريم. مظلومى با اشاره به وضعيت بازيكنانش ادامه داد: بازيكنان مان هم از لحاظ روحى، روانى و بدنى نيز در وضعيت خوبى هستند. از نظر تاكتيكى هم در اين هفته خوب كار كردند. بايد ببينيم كه در زمين بازى چه كار مى كنند. وى درباره جو ورزشگاه اصفهان و تماشاگران اين تيم عنوان كرد: تماشاگران اصفهان تيم خودشان را تشويق مى كنند. مطمئنا هواداران ما نيز به ورزشگاه مى آيند و استقلال را تشويق خواهند كرد. ان شاءالله تماشاگران تيم هاى خودشان را تشويق كنند تا بسترى را براى انجام يك بازى خوب فراهم آورند. مظلومى در پايان گفت: در هيچ بازى براى كسى كرى نمى خوانيم و سعى مى كنيم تمام تمركزمان را روى بازى كردن بگذاريم تا كرى خواندن و حاشيه ها.
-
مصاحبه صادقی
بازيكنان استقلال با سيلى صورتشان را سرخ نگه مى دارند
صادقى: دربى بدون شيث براى من جذابيتى ندارد!
اميرحسين صادقى در خصوص آخرين شرايط استقلال قبل از ديدار فردا با سپاهان و همچنين دربى روز دهم فروردين صحبت هايى را انجام داد كه در زير مى خوانيد.
• ظاهرا صبح سه شنبه به باشگاه رفته بودى؟
- بعد از صحبت هايى كه با آقاى فتح الله زاده در مورد مسائل مالى انجام داده بودم، با ايشان قرار گذاشتم و براى پيگيرى مسائل مالى ام به باشگاه رفته بودم.
• مشكلات مالى حل شد؟
- شايد تا به حال صد بار اين مساله را گفته باشم كه فتح الله زاده شجاعت به خرج داد كه استقلال را با اين وضعيت تحويل گرفت. شايد از تيم استقلال تنها يك ساختمان مانده بود چون ۱۰ بازيكن آزاد اين تيم در ابتداى فصل قصد جدايى داشتند و با آن همه بدهى ايشان اين مسئوليت را قبول كرد. متاسفانه سازمان تربيت بدنى در اين بين دست تيم بزرگى مانند استقلال را خالى گذاشته است. همانطور كه آقاى فتح الله زاده پيش از اين اعلام كرده ۷۰ درصد قرارداد بازيكنان پرداخت شده و حرف ايشان كاملا درست است اما مطالبات بازيكنان از سال گذشته باقى مانده بود و شخصا ۱۲۰ ميليون تومان بابت مبلغ قرارداد فصل قبل طلبكارم. ايشان لطف كردند و مطالبات سال گذشته من را پرداخت كردند و ما از سازمان تربيت بدنى مى خواهم فكرى به حال تيم بزرگ و مردمى استقلال بكند تا اين تيم كه نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا محسوب مى شود، صدمه نبيند.
• اما در ابتداى فصل سازمان تربيت بدنى اعلام كرده بود كه بخشى از هزينه هاى استقلال را متقبل مى شود و مابقى را مديران بايد درآمدزايى كنند.
- آن چيزى كه سازمان بايد در اختيار استقلال قرار مى داد شايد واريز نشده. من سه روز براى دريافت طلبم آنقدر پله هاى باشگاه را بالا و پايين كردم و آنقدر امضا زدم كه خسته شدم. واقعا اگر نمى توانند تيم بزرگى مانند استقلال را ساپورت كنند آن را به بخش خصوصى انتقال دهند. سال گذشته يك نفر مثل على انصارى به باشگاه كمك مى كرد اما امسال فتح الله زاده تك و تنها مسئوليت سنگين اين تيم را قبول كرده و هيچ كس كمك حال او نيست. استقلال ۳۰ ميليون هوادار دارد و عموما با مشكلات مالى مواجه است. خيلى از بازيكنان با سيلى صورت خود را سرخ نگه مى دارند و برخى مسائل را رسانه اى نمى كنند اما ما از آن دسته بازيكنان نيستيم كه تمرين را تحريم و مشكلات را در بوق و كرنا كنيم. سال گذشته بدون پول تمرين مى كرديم و فكر مى كنم سازمان تربيت بدنى پاى حرفى كه مى زند بايد بايستد.
• ظاهرا از مشكلات دل پرى دارى؟
- اين را مى گويم كه همه متوجه شوند وضعيت پرداختى امسال خيلى خوب بوده و ايرادى نيست اما فتح الله زاده تك و تنها است. فكر نمى كنم تا به حال هيچ مديرى در استقلال مديريت كرده باشد كه مطالبات سال گذشته يك مدير ديگر را پرداخت كند.
• اين مسائل باعث شد وضعيت فنى استقلال را فراموش كنى. شرايط تيم تان خوب است؟
- تمرينات خوبى را پشت سر گذاشتيم و بازى بسيار سختى برابر سپاهان داريم اما اصلا كارى به حساسيت مسابقه نداريم و بچه ها تلاش مى كنند از اين بازى برنده خارج شويم. اميدوارم فردا فوتبال روى خوبش را به ما نشان دهد تا بتوانيم به پيروزى برسيم.
• گفتى به حساسيت كارى ندارى اما مگر مى شود اين مسابقه حساس نباشد؟
- قبول دارم با اتفاقاتى كه ميان اين دو تيم افتاده هيجاناتى وجود دارد. حساسيت اين بازى به خاطر حضور بزرگان فوتبال روى نيمكت دوتيم است. امير قلعه نويى مربى بزرگى است و از خانواده استقلال محسوب مى شود ولى بايد روى بازى تمركز داشته باشيم و از اين ديدار نتيجه لازم را كسب كنيم.
• ظاهرا كركرى از حالا براى دربى آغاز شده و هواداران پرسپوليس روز گذشته در تمرين تيم شان عليه استقلالى ها شعار مى دادند.
- قشنگى فوتبال به همين مسائل است. البته پرسپوليسى ها زودتر كركرى را شروع كردند و اين نشان از روحيه بالاى آنهاست. خوشحالم تيم دايى از بحران خارج شده اما ديدار مقابل سپاهان و بازى هاى آسيايى قبل از دربى براى من مهم تر است و اگر شما اشاره نمى كرديد اصلا حواسم به دربى نبود. ما فردا يك دربى مهم تر داريم و اميدوارم هواداران پرسپوليس با اين روحيه بالايى كه دارند خوشبينانه به آن فكر مى كنند اما يك چيز براى من در آن بازى جذاب است.
• چه چيزى؟
- اينكه دربى بدون شيث براى من مزه ندارد.
• از او حمايت مى كنى؟
- او دوست صميمى من است و تنها كسى كه در اين مدت از او حمايت كرد، من بودم. فكر مى كنم اگر شيث در آن مسابقه نباشد جذابيت بازى دور رفت را حداقل براى من نخواهد داشت.
-
مصاحبه شریفات
شريفات: گچ دستم را باز كردم مى توانم مقابل سپاهان بازى كنم
اسماعيل شريفات مهاجم جنوبى استقلال كه در هفته هاى اخير خيلى آماده نشان داده است، از ناحيه مچ دست دچار مصدوميتى نسبتاظ شديد شد و همين موضوع باعث گرديد تا او دستش را گچ بگيرد. البته خبر خوشحال كننده براى استقلالى ها اين است كه شريفات مى تواند در بازى با سپاهان تيمش را همراهى كند.وى در مورد وضعيتش گفت: خدا را شكر شرايطم نسبت به روزهاى گذشته بهتر است و گچ دستم را باز كردم. فكر مى كنم با بستن باند ديگر مشكلى براى ديدار با سپاهان نداشته باشم و مطمئنا به اين بازى مى رسم.او در مورد بازى تأكيد كرد: بازى بسيار سختى است و هر دو تيم به دنبال سه امتياز هستند. هر چند در اصفهان بازى مى كنيم ولى استقلال در بهترين شرايط ممكن قرار دارد و به چيزى جز شكست دادن سپاهان فكر نمى كنيم.
-
مصاحبه ترابپور
ترابپور: طالب لو به شرايط ايده آل برگشته است
مربى دروازه بانان تيم فوتبال استقلال تهران از شرايط دروازه بانان اين تيم اظهاررضايت مى كند.حسين ترابپور اظهارداشت: دروازه بانان استقلال شرايط خوبى دارند و طالب لو هم به شرايط ايده آل برگشته است.وى ادامه داد: البته طالب لو قبلا هم شرايط خوبى داشت اما همانطور كه قبلا هم گفته بودم زمان نياز دارد تا دوباره به شرايط قبل برگردد. طالب لو الان بهتر از قبل شده و قطعا مى تواند دوباره به پيراهن تيم ملى برسد. ترابپور درباره ديدار استقلال مقابل سپاهان گفت: اينبار ديگر نمى خواهيم از ديدار با سپاهان دستش خالى برگرديم. براى برد به اصفهان مى رويم تا در رده دوم جدول بمانيم. اين بازى حساس است اما تنها فينال ليگ نيست. براى قهرمان شدن بايد همه بازيها را فينال حساب كنيم و براى پيروزى بجنگيم.
-
مصاحبه روانخواه
روانخواه: بعد از آن جراحى بد دنيا را تيره و تار مى ديدم
اميد روانخواه بازيكن مصدوم استقلال گفت: با جراحى قبلى روى زانويم كه باعث عفونت شد احساس كردم همه چيز برايم تمام شده است.او افزود: متأسفانه جراحى قبلى من را از برگشتن به فوتبال نا اميد كرد و همه آرزوهايم از بين رفت زيرا پزشك قبلى من نتوانست مصدوميت پاى من را بهبود بخشد بلكه پايم بدتر هم شد.وى اضافه كرد: خوشحالم كه اين جراحى جديد موفقيت آميز بوده و به گفته نوروزى مى توانم از هشت ماه ديگر پا به توپ شوم.روانخواه در پايان گفت: با آرامش و صبر مراحل درمان خود را مى گذرانم تا بتوانم دوباره پيراهن استقلال را بپوشم و در خدمت اين تيم و هواداران باشم.
-
مصاحبه سید صالحی
خاطرات خوبى با سپاهان داشتم
سيدصالحى:باز كردن دروازه رحمتى غيرممكن نيست
سيدمهدى سيدصالحى در خصوص آخرين شرايط استقلال قبل از ديدار امروز با سپاهان اظهار داشت: اميدوارم با آمادگى كه در بازيكنان استقلال مى بينم بتوانيم با ارائه يك بازى تماشاگرپسند به پيروزى رسيده و دل هوادارانمان را شاد كنيم. وى با تاكيد بر اينكه از انگيزه بسيار بالايى برخوردار است، گفت: تمام تلاشم اين است كه بهترين بازى را براى استقلال انجام دهم و اگر فرصتى شد گل بزنم. مهاجم تيم استقلال در خصوص اينكه روزى در سپاهان بازى مى كرد و حالا بايد مقابل اين تيم به ميدان برود، عنوان كرد: سپاهان تيم بزرگى است و من روزهاى خيلى خوبى در اين تيم داشتم. حتى مطرح شدنم را به سپاهان مديونم و در اين تيم خاطرات شيرين و تلخى را تجربه كردم. جدايى از جمع اصفهانى ها برايم خيلى سخت بود اما فردا تمام تلاشم را براى استقلال انجام مى دهم تا بهترين بازى را به نمايش بگذارم. سيدصالحى در پاسخ به اين سطال كه آيا مهاجمان استقلال كار سختى مقابل مهدى رحمتى دارند يا خير، گفت: در سپاهان با رحمتى هم بازى بودم اما اگر خدا بخواهد هيچ كارى غيرممكن نيست و مى توان دروازه رحمتى را هم باز كرد. مهاجم استقلال در خصوص اينكه گفته مى شود ديدار مقابل سپاهان يك فينال ۶ امتيازى است، به فارس گفت: تيم هاى بالاى جدول چون در كورس قهرمانى هستند، بازى كردن مقابل آنها فينال محسوب مى شود. بچه هاى استقلال در اين چند روز زحمات زيادى متحمل شدند و اميدوار هستم با يارى خدا در اين مسابقه پيروز شويم. سيدصالحى در خصوص اعتمادى كه مظلومى پس از مصدوميت او انجام داد، گفت: خدا به دل فرزندان من نگاه كرد و اينگونه به من عزت داد. شايد باور نكنيد اما روزها و شب هاى سختى را گذراندم و مادرم هميشه به من مى گفت مگر نمى گويى با خدا باش و پادشاهى كن، پس توكلت به او باشد و در آينده موفق خواهى شد. اگر در اين مدت توانستم موفق باشم به خاطر ديگر بازيكنان بوده اما از آقاى فتح الله زاده، مظلومى و جويبارى تشكر مى كنم كه پاى من ايستادند و باعث ايجاد روحيه در من شدند. ضمن آنكه اميدوارم روزى زحمات دكتر نوروزى و ديگر اعضاى كادر پزشكى اش را جبران كنم.
-
مصاحبه طالب لو
طالب لو: مقابل سپاهان خاطره بازى اولم براى استقلال را زنده مى كنم
دروازه بان تيم فوتبال استقلال ابراز اميدوارى كرد با بسته نگه داشتن دروازه تيمش در ديدار مقابل سپاهان، خاطره بازى اولش براى آبى پوشان را زنده كند.وحيد طالب لو در حاشيه آخرين تمرين استقلال قبل از سفر به اصفهان ضمن بيان اين مطلب به خبرنگاران گفت: مى دانم كه بازى بسيار حساسى را مقابل سپاهان پيش رو داريم. سپاهان تيم پرمهره اى است و قطعا در خانه خودش براى كسب سه امتياز به ميدان خواهد آمد.وى ادامه داد: من اولين بازى ام براى استقلال را در اصفهان مقابل سپاهان انجام دادم و در آن بازى گل نخوردم. اميدوارم اين بار هم در اين ديدار دروازه استقلال را بسته نگه دارم و خاطره خوب ديدار نخست را دوباره زنده كنم. دروازه بان تيم فوتبال استقلال خاطرنشان كرد: ما هيچ تيمى را دسته كم نمى گيريم چرا كه همه تيم ها براى كسب سه امتياز به ميدان مى آيند و سپاهان هم با توجه به برگزارى بازى در اصفهان تنها به سه امتياز اين بازى فكر مى كند.طالب لو در باره شرايط خوب هفته هاى اخير خودش گفت: من پله هاى ترقى را در فوتبال به سرعت طى كردم اما در برهه اى به دليل مشكلاتى كه داشتم افت كردم اما پسرفتى نداشتم. احساس مى كنم دوباره به روزهاى خوبم برگشته ام و مى توانم براى استقلال مفيد باشم. اميدوارم در ديدارهاى آينده عملكرد بهترى نيز داشته باشم.
-
مصاحبه رحمتی
كيانوش رحمتى: فقط به شكست سپاهان فكر مى كنيم
كيانوش رحمتى هافبك استقلال در خصوص بازى با سپاهان اظهارداشت: سپاهان يكى از بهترين تيمهاى ايران است كه بازيكنان خوب و اسم ورسم دارى را در اختيار دارد. مسلما بازى مقابل سپاهان آن هم در اصفهان كار مشكلى خواهد بود اما ما براى رسيدن به صدر به امتياز اين بازى احتياج مبرمى داريم.وى در ادامه افزود: اين بازى حكم ۶ امتياز را براى ما دارد چراكه برنده اين بازى تا حدود زيادى به قهرمانى نزديك مى شود.رحمتى با اشاره به اينكه استقلال شروع خوبى در نيم فصل دوم داشته است خاطرنشان كرد: تيم ما در حال حاضر شرايط خوبى دارد و ۴ بازى پشت سر هم را با برد پشت سرگذاشته است و اگر ما بتوانيم اين روند را حفظ كنيم مى توانيم زودتر از پايان فصل خيال خود را بابت كسب جام راحت كنيم.بازيكن تيم استقلال در پايان خاطرنشان كرد: هدف اول ما در بازى مقابل سپاهان كسب نتيجه است اما مهمتر از آن ما بايد سعى كنيم تا هيچ امتيازى را در اصفهان از دست ندهيم. آنها بازى رفت در تهران را واگذار كرده اند و به همين خاطر قصد دارند براى جبران ما را در خانه خودشان شكست دهند. اميدوارم كه بتوانيم با دست پر از اصفهان بازگرديم.