نیلسون: نتایج پرسپولیس عجیب و ناراحتکننده است.
دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: نتایج ما کمی عجیب و بسیار ناراحت کننده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نیلسون دروازهبان پرسپولیس پس از بازی با داماش اظهار داشت: ما بازی را بسیار خوب شروع کردیم و حتی فرصتهای متعددی را داشتیم اما متأسفانه بازهم بر روی ضد حمله دروازه ما باز شد اصلاً این نتایج کمی عجیب و بسیار ناراحتکننده است.
وی افزود: من تمام تلاشم را درون دروازه پرسپولیس کردم. امیدوارم که از من رضایت داشته باشید. در نیمه اول هم کمی از ناحیه زیر زانو به دلیل زمین بازی دچار مشکلاتی شدم اما خوشبختانه در بین نیمه این مشکل را برطرف کردیم.
وی گفت: من در حال حاضر اصلاً شرایط را برای صحبتهای بیشتر مهیا نمیدانم و امیدوارم که با کمک دوستانم در پرسپولیس همه چیز درست شود.
رضایی: داور 2 پنالتی صددرصد را نگرفت/ مگر فوتبال بلد نیستم.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: داور بازی 2 پنالتی صددرصد را برای ما نگرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
غلامرضا رضایی پس از شکست یک بر صفر مقابل داماش اظهار داشت: متاسفانه نتیجه خوبی نگرفتیم. باز هم همه دیدند ما حمله کردیم، اما بر اثر یک اتفاق دروازهمان باز شد، هیچ حرفی برای گفتن باقی نمانده است.
وی افزود: متاسفانه در این بازی پنالتیهایی اتفاق افتاد که داور خیلی ساده از آن گذشت. مگر من فوتبال بلد نیستم. وقتی که میتوانم با یک ضرب توپ را وارد دروازه کنم ناگهان خودم را به زمین بزنم. شک نکنید در دو صحنه صددرصد پنالتی اتفاق افتاد.
رضایی ادامه داد: داور بازی نه تنها پنالتی روی من را نگرفت بلکه به من کارت زرد هم داد. امیدوارم که یک بار دیگر داور فیلم بازی را ببیند و بعد قضاوت کند.
وی در پایان درباره نگرانی هواداران درباره دربی هفتاد و پنجم نیز گفت: فعلا دوست ندارم در این مورد صحبت کنم باید ببینیم چه اتفاقی میافتد.
گزارش تصویری: داماش 1-0 پرسپولیس.
تیم فوتبال پرسپولیس شب گذشته در ورزشگاه شهید عضدی شهر رشت مهمان داماش گیلان بود و در پایان با یک گل شکست خورد. گزارش تصویری این مسابقه:
آشتیانی: پرسپولیس دربی را با پیروزی پشت سر می گذارد/ مشکل اصلی در خط میانی است.
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس با تاکید بر اینکه مشکل اصلی این تیم در خط میانی است، گفت: مانوئل ژوزه علاقه ندارد که با اعضای کمیته فنی باشگاه رابطه برقرار کند تا از تجربیات و مشاوره آنها استفاده کند.
ابراهیم آشتیانی در خصوص دلایل وضعیت اخیر تیم فوتبال پرسپولیس و نتیجه نگرفتن این تیم ضمن بیان مطلب فوق گفت:
من به دلیل مسئولیتی که در کمیته فنی باشگاه پرسپولیس دارم بازی این تیم با تیم داماش را به دقت بررسی کرده و حتی آنالیز بازی هر یک از بازیکنان پرسپولیس را نیز در اختیار دارم.
وی درهمین خصوص افزود: وقتی که تیمی مانند پرسپولیس چهار بازیکن ثابت در ترکیب خود دارد که ملی پوش هستند، نمیتوان پتانسیل و توان فنی بازیکنان را زیر سوال برد بلکه فقط به این نتیجه می توان رسید که بازیکنان پرسپولیس تحت فشار روحی و روانی سنگینی قرار دارند. ترس از باخت، بد بازی کردن، تبدیل به یک بازیکن ذخیره شدن و ...موجب ایجاد این فشار روحی و روانی شده است. به عنوان نمونه وقتی یک بازیکن پرسپولیس می تواند پاس عمقی بدهد ترجیح می دهد از ترس اینکه توپش لو نرود در عرض پاس بدهد.
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: این فشار روحی سنگین باعث شده تمرکز بازیکنان درون زمین تا حدود زیادی از بین برود و آنها حتی نتوانند 4 یا 5 پاس متوالی به یکدیگر بدهند. ضمن اینکه فشاری که از روی سکوها و از جانب هواداران برای گرفتن نتیجه به بازیکنان وارد می شود را نیز نباید فراموش کرد.
آشتیانی با تاکید بر اینکه در حال حاضر مشکل اصلی پرسپولیس خط میانی این تیم است، تاکید کرد: خط میانی یک تیم مانند قلب آن تیم است که ضربان حرکتی تیم را تنظیم می کند. اگر این خط خوب کار نکند بازیکنان خط حمله و دفاع نیز دچار مشکل میشوند.
وی درهمین خصوص افزود: حداقل فاصله بین دو هافبک دفاعی در هنگام حمله تیم حریف حداکثر باید 6 یا 7 متر باشد نه 40 متر. موردی که متاسفانه در بازی با تیم داماش از سوی دو هافبک تیم پرسپولیس یعنی پولادی و آقا زمانی شاهد بودیم که رعایت نشد.
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس با تاکید بر اینکه این تیم در هفتاد و پنجمین دربی پایتخت استقلال را شکست خواهد داد، در خصوص دلایل این موضوع گفت: بازی دربی مانند یک شمشیر دولبه برای مانوئل ژوزه و بازیکنان پرسپولیس است. اگر آنها موفق به شکست تیم استقلال شوند که 90 درصد از مشکلات فعلی بازیکنان پرسپولیس حل خواهد شد و آنها اعتماد به نفس و تمرکز لازم را به دست می آورند و شرایط برای ادامه کار مانوئل بسیار راحت تر خواهد شد و مجموعه پرسپولیس از این فشار روانی که تحت آن قرار گرفته اند خارج می شوند.
وی در همین خصوص افزود: اما اگر پرسپولیسیها بازنده دربی باشند تیم به بحران خواهد رفت و کار برای بازیکنان و بویژه کادر فنی در ادامه لیگ سخت خواهد شد بنابراین چنین موضوعی باعث می شود که بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس از انگیزه بالایی در هفتاد و پنجمین دربی برخوردار بوده و شانس آنها برای بردن دربی از استقلالی ها بیشتر شود.
آشتیانی تاکید کرد: اعضای کمیته فنی باشگاه پرسپولیس همه از اعضای خانواده پرسپولیس هستند که سالها در این تیم مربیگری و یا بازی کرده اند اما به نظر می رسد مانوئل ژوزه علاقه ندارد که با اعضای این کمیته رابطه برقرار کرده و یا جلساتی با آنها داشته باشد تا از تجربیات و مشاوره آنها استفاده کند. این درحالی است که همه اعضای کمیته فنی همواره حمایت خود را از سرمربی تیم اعلام کرده اند. به عنوان مثال من پس از دیدار تیمهای صنعت نفت آبادان و پرسپولیس که منجر به برد پرسپولیس شد حدود 10 صفحه مطلب در خصوص نقاط ضعف و قوت تیم نوشتم که آن را در اختیار مانوئل قرار دهم اما موفق به انجام این کار نشدم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا مانوئل توانسته از بازیکنان تیم شناخت کاملی پیدا کرده و ترکیب اصلی را به دست آورد، گفت: به نظر من هنوز مانوئل ژوزه شناخت کاملی از تیم پیدا نکرده. در فوتبال حرفه ای امروز او زمان کافی را برای انجام این کار داشته و در این خصوص بیش از این نباید زمان را از دست داد.
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس در خاتمه تاکید کرد: هواداران واقعی پرسپولیس در چنین شرایطی باید حامی تیم محبوب خود باشند وگرنه همه هوادار تیمی هستند که در کورس قهرمانی قرار دارد.
خوردبین: از روز اول گفتم پرسپولیس هافبک دفاعی ندارد.
عضو پیشین کمیته فنی باشگاه پرسپولیس با تاکید بر اینکه مانوئل ژوزه تاکتیک خاصی مقابل داماش 10 نفره نداشت، گفت: پرسپولیس از نداشتن هافبک دفاعی ضربه میخورد.
محمود خوردبین عضو پیشین کمیته فنی باشگاه پرسپولیس در خصوص نتایج اخیر تیم پرسپولیس به ویژه دیدار این تیم با داماش گیلان، ضمن بیان مطلب فوق گفت: تیم پرسپولیس بازی خوبی را مقابل تیم داماش انجام نداد.
تغییرات گستردهای که مانوئل در ترکیب تیم پیش از بازی با داماش انجام داده بود جای تعجب داشت و نشان داد که این مربی هنوز شناخت خوبی از بازیکنان ندارد.
وی درهمین خصوص افزود: مانوئل تاکتیک مشخصی مقابل تیم داماشی که 10 نفره شده بود نداشت، ضمن اینکه باید مهاجمان خود را درون زمین نگه می داشت و آنها را تعویض نمی کرد.
عضو پیشین کمیته فنی باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: متاسفانه تیم پرسپولیس نه تنها در این بازی بلکه در دیدارهای قبل نیز نشان داده که در ضدحملات تیم حریف غافلگیر شده و سرعت انتقال آنها از حالت حمله به دفاع پایین است. در بازی با داماش نیز شانس آوردیم که در یک ضد حمله خطرناک دیگر از سوی تیم داماش گل دوم را نخوردیم.
خوردبین در همین خصوص اعلام کرد: دلیل این موضوع به نداشتن یک هافبک دفاعی در تیم بر می گردد. موضوعی که ما از همان روز اول نیز بر آن تاکید داشتیم. به عنوان نمونه شما به تیم ملوان نگاه کنید که پژمان نوری و مازیار زارع چگونه باعث توازن خط میانی این تیم شده اند.
وی درهمین خصوص افزود: پس از جدایی هافبکهای دفاعی تیم به جای جذب بازیکنان جایگزین در این پست، مدافع و مهاجم جذب شده است که همین موضوع باعث شده امروز پرسپولیس به دلیل نداشتن هافبک دفاعی خوب ضربه بخورد.
وی تاکید کرد: من در جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس که برای انتخاب سرمربی این تیم برگزار شده بود گفتم با توجه به تغییرات زیادی که در تیم به وجود آمده و بازیکنان زیادی که به تیم اضافه شده اند، مانوئل برای شناخت تیم و فوتبال ایران به چهار ماه زمان نیاز دارد و در مقطع فعلی که محدودیت زمانی داریم، یک سرمربی ایرانی کارایی بیشتری می تواند برای پرسپولیس داشته باشد. اما برخی از همین آقایان در آن زمان به نظر من خندیدند.
سرپرست سابق تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس زحمات زیادی برای باشگاه کشیده است اما متاسفانه مشاوران خوبی ندارد و کسانی که اطراف وی هستند نمی توانند در عمل به وی کمک کنند.
گزارش تصويري : حواشي ديدار داماش گيلان - پرسپوليس.
حواشي ديدار دیشب تيم هاي فوتبال داماش گيلان و پرسپوليس تهران در هفته پنجم رقابت های ليگ برتر به روايت عكس :
ساعت دربی هفتاد و پنجم تغییر کرد/ ساعت 18 جمعه در آزادی باشید.
ساعت دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس و استقلال از سوی سازمان لیگ تغییر کرد.
سازمان لیگ در برنامه قبلی خود ساعت بازی تیم های پرسپولیس و استقلال در هفته ششم را 19:10 اعلام کرده بود اما امروز اعلام کرد این مسابقه ساعت 18 برگزار می شود.
بدین ترتیب این دو تیم از ساعت 18 روز جمعه هفته جاری در ورزشگاه آزادی به مصاف هم می روند تا برگزار کننده هفتادوپنجمین دربی پایتخت باشند.
گزارش تکمیلی تمرین امروز/ پرسپولیسی ها به دنبال بازیکنان کم کار.
تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس با حضور حمید استیلی و محمد رویانیان برگزار شد.
تمرین پرسپولیس از ساعت 10:10 صبح امروز در ورزشگاه درفشیفر و پشت درهای بسته برگزار شد. ژوزه پیش از تمرین جلسهای با بازیکنان برگزار کرد.
* پس از گذشت 30 دقیقه، حمید استیلی به محل تمرین پرسپولیس آمد.
* محمد رویانیان پس از گذشت 45 دقیقه در محل حضور یافت و در کنار حمید استیلی و سایر بازیکنان نظاره گر تمرین بود.
* سوژه اصلی تمرین امروز خبری مبنی بر کم کاری 3 بازیکن پرسپولیس بود و بازیکنان به دنبال یافتن اسامی بودند.
* پرسپولیسیها با لباس جدید قرمز و مشکی تمرین کردند.
* نوروزی، آقا زمانی و سوسا به فیزیوتراپی پرداختند.
* هافبک کرهای در تمرین امروز حضور داشت.
* یکی از عوامل تدارکات پرسپولیس به دلیل گرما زدگی دچار مشکلاتی شد.
عاشوری: صلاح نمی دانم در این شرایط حرف بزنم/ باید به ژوزه فرصت داد.
محسن عاشوری بعد از 14 ماه همکاری با پرسپولیس می گوید باید به مانوئل ژوزه برای اجرای تفکراتش فرصت داد.
محسن عاشوری در خصوص وضعیت پرسپولیس پیش از بازی با استقلال می گوید: صلاح نمی بینم در این شرایط حرف بزنم. من قبلا به شکل خصوصی برداشتم را از وضعیت تیم به رویانیان و سرپرست باشگاه گفتم.
وی افزود: اگر در پرسپولیس بودم به مانوئل ژوزه می گفتم که به آن شکل نباید از هادی نوروزی استفاده شود. به هر حال اگر مشاوره یا کمکی از من خواسته شود حاضرم در اختیار ژوزه یا رویانیان قرار بدهم.
عاشوری اظهار داشت: باید به مانوئل ژوزه فرصت داد چرا که پرسپولیس برای این مربی هزینه کرده و به زمان نیاز دارد تا تفکرات و تاکتیک هایش را در پرسپولیس اجرا کند.
چشمه سری: وضعیت سوسا، نوروزی و آقازمانی برای دربی مشخص نیست.
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اقدامات لازم برای رفع آسیب دیدگی نوروزی و آقازمانی آغاز شده اما اعلام نظر درباره آنها در روزهای آینده انجام می شود.
دکتر وجیه ا... چشمه سری گفت: هادی نوروزی به دلیل ضربه مستقیم و شدیدی که روی عضله چهار سر و ناحیه داخلی زانویش برخورد کرد، دچار کوفتگی شدیدی شد. او نتوانست بازی را ادامه بدهد و خونمردگی باعث کبودی زیادی شده است.
ما اقدامات لازم را بلافاصله شروع کردیم. در تمرین امروز هم اقدامات فیزیوتراپی و بانداژ با دارو انجام شد. درباره وضعیت او برای داربی باید در روزهای آینده شرایط وی بررسی شود.
وی در ارتباط با شرایط سامان آقازمانی تصریح کرد: او هم به دلیل ضربه ای که روی مچ پایش خورد از ناحیه رباط های داخلی و خارجی مچ پا دچار کشیدگی شده است. او فردا معاینه می شود و امیدواریم شرایط او برای دربی مشخص شود.
پزشک پرسپولیس در پایان درباره آخرین شرایط روبرتو سوسا افزود: او تمرینات را زیر نظر مربی بدنساز تیم دنبال می کند و همزمان به فیزیوتراپی نیاز دارد. همه چیز بستگی به پیشرفت کار او با بدنساز دارد تا معلوم شود که به بازی داربی می رسد یا خیر.
رویانیان: با قدرت از ژوزه حمایت میکنم/ علیه پرسپولیس توطئه میکنند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: ژوزه مربی بزرگی است و من با قدرت از او حمایت میکنم.
محمد رویانیان درباره حضورش در تمرین امروز پرسپولیس اظهار داشت: امروز به تمرین پرسپولیس رفتم تا از آخرین وضعیت تیم آگاه شوم. میخواهم حس اتحاد، همدلی و رفاقت را در تیم در فاصله چند روز مانده به دربی بیشتر کنم.
این یکی از وظایف من در باشگاه پرسپولیس است.
رویانیان با بیان اینکه ناراحت است، تاکید کرد: ناراحتی من مربوط به امروز نیست و از گذشته است و مربوط به کسانی میشود که در فصل نقل و انتقالات جلسه گذاشتند و گفتند ما در پرسپولیس مدیر فوتبالی میخواهیم. من تاکنون این حرف را نزده بودم؛ ناراحتی من از دست افرادی است که فقط ادعا میکنند پرسپولیسی هستند ولی با پول، نفوذ و مصاحبهها به دنبال تخریب روحیه پرسپولیس هستند و در قلب خود میخواهند ما موفق نباشیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: این افراد هیچ ترسی ندارند که تخریبها به بازیکنان ما لطمه بزند، ناراحتی من از این افراد است که میخواهند رویانیان موفق نشود. من کسی نیستم که بخواهم موفق شوم یا نشوم اما دوست ندارم پرسپولیس بزرگ ضربه بخورد. آقایانی که مدعی هستند پرسپولیسیاند نباید علیه پرسپولیس توطئه کنند.
وی افزود: آقایانی که پرسپولیسیاند نباید در این تیم دنبال پنهانکاری و علیه مدیرعامل باشگاه باشند. اگر من مدیرعامل باشگاه باشم یا نباشم، فرقی ندارد؛ پرسپولیس بزرگ نباید ضربه بخورد. روزی که به پرسپولیس آمدم گفتم تا آخر عمرم دست از این تیم بزرگ برنمیدارم. هرکجای دنیا باشم از پرسپولیس به هر نحوی که امکان دارد حمایت میکنم اما در این بین افرادی که فوتبالیاند و فقط میگویند ما پرسپولیسیایم چرا اینقدر مخفیانه باید ما را بزنند؟
رویانیان یادآور شد: چرا باید در اولین شکست در فصل جاری علیه مربی شورش و موضعگیری کنند؟ چرا الان باید دیگران موضعگیری کنند که آیا ژوزه باید در پرسپولیس باشد یا نباشد؟ آقایان چرا مخفیانه جلسه میگذارید و میگویید رویانیان باید از پرسپولیس برود؟ به دنبال چه هدفی هستید؟ نمره من را هواداران باید بدهند.
وی عنوان کرد: من کسی نیستم و از همه چیز مهمتر، پرسپولیس است. اینها نگرانی و ناراحتیهای چند وقت اخیر من بود که در دلم نگه داشتم. من امروز آمدم تا بازیکنان را از این کارها مطلع کنم و از برخی از اتفاقاتها برحذر بدارم.
مدیرعامل پرسپولیس ضمن حمایت مجدد از مانوئل ژوزه گفت: ژوزه را با تأیید کمیته فنی به پرسپولیس آوردم. اصلا بر فرض که کمیته فنی تشکیل نشده و مانوئل را تأیید نکرده باشد اما من ایشان را به پرسپولیس آوردم و پای او میایستم و از وی با قدرت حمایت میکنم.
رویانیان اضافه کرد: شما به عملکرد مانوئل در چند سال قبل توجه کنید. 20قهرمانی در 12سال مگر مسئله کوچکی است؟ 6 دوره در لیگ قهرمان شده و در جامهای حذفی دو قهرمانی دارد، عنوان سومی جام باشگاههای جهان را دارد و با تیم خود رئال مادرید را شکست داده و 4 قهرمانی در سوپرلیگ دارد. 4 قهرمانی در جام باشگاههای آفریقا هم در کارنامه ژوزه دیده میشود. ژوزه در سال 2009 مرد سال فوتبال پرتغال شده، آیا این کارنامه بدی است؟ او در سال 2006 بهترین مربی قاره آفریقا شده، اینها مسأله کوچکی است؟
وی گفت: ژوزه با این کارنامه به ایران آمده و آیا شایسته است که در اولین بازی با این شکل به او بتازند و همچنان ادامه بدهند؟ قطعاً ژوزه از نتایج راضی نیست. من میتوانم این افراد را تا حدودی به شما معرفی کنم، اینها استقلالی نیستند که ما را میزنند حداقل میتوانم همین حرف را بزنم. مردم خودشان میدانند چه کسانی دنبال چه اهدافی هستند اما باز هم میگویم اینها استقلالی نیستند. استقلالیها با ما در زمین بازی رقابت میکنند، کری میخوانند اما دست به این کارها نمیزنند. رقیب اصلی ما در فوتبال ایران، استقلال است اما آنها ما را نمیزنند. افرادی این کار را میکنند که از خودمان هستند. فقط باید در این شرایط بگویم متأسفم.
وی در پاسخ به این سؤال که با این شرایط چقدر به موفقیت در دربی روز جمعه امیدوار هستید، گفت: خیلی امیدوارم در دربی موفق شویم. من با قدرت میگویم به موفقیت در دربی امیدوارم.
رویانیان درباره حضور حمید استیلی در تمرین امروز پرسپولیس گفت: شب گذشته جلسه بسیار خوبی با استیلی داشتم و با او مشورت کردم. برخی از پرسپولیسیها دلسوز تیم ما هستند و همیشه سعی میکنم با آنها دور یک میز بنشینم. برخی از پیشکسوتان از ما و پرسپولیس حمایت کردهاند و من از آنها تشکر میکنم. پیشکسوتانی که عاشق پرسپولیس هستید؛ من از شما که دلسوزانه صحبتهای خود را انجام میدهید تشکر میکنم اما متأسفانه برخی پشت پردهها هم وجود دارد که برخی از آن بیخبرند. امروز استیلی آمد تا به بازیکنان ما روحیه بدهد و به آنها خسته نباشید بگوید.
مدیرعامل پرسپولیس درباره دعوت علی کریمی به باشگاه گفت: چنین موضوعی نبوده و ما کریمی را نمیخواهیم که با او برخورد کنیم. کریمی کاپیتان پرسپولیس است و باید مثل همیشه ظرف امروز و فردا با او خصوصی صحبت کنم. این مسئله حادی نیست.
رویانیان در پایان درباره دستیار ایرانی مانوئل ژوزه گفت: سه گزینه داریم و در حال صحبت کردن با ژوزه هستیم. ایشان باید نظر نهایی را اعلام کند و در صورت موافقت وی اسم یکی از این مربیان را اعلام خواهیم کرد، مهمترین مسئله این است که ژوزه در این باره نظر بدهد.