من که به شخصه همیشه جلوی ۴-۴-۲ خطی ۴-۴-۲ لوزی بازی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
۷۰ درصط مواقع پیروز میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
من که به شخصه همیشه جلوی ۴-۴-۲ خطی ۴-۴-۲ لوزی بازی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
۷۰ درصط مواقع پیروز میشم
بنده هم clear data رو زدم و هیچ اتفاقی نیوفتاد.خیالتون راحت خطری وجود نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا جالبه بدونی ک من هر وقت تیمی ک لوزی بازی میکنه میخوام ضد ترکیبشو بچینم 2-4-4 خطی میچینم چون ب نظرم واقعا ضدشه نتیجشم دیدم هم بازیا خودم هم بازیا بقیه :evaa:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش چرا عصبی میشی ؟
اخه من یه بازی دیگه رو تست کردم و کلا بازی رفت از اول گفتم شاید این هم اینجور باشه
داش مطمنی اگر فلش کنم گوشی رو اتفاق نمیفته ؟ به فیسبوک وصل نیستما
کلا همه چیز گوشی هم ریست میشه
داداش مظمعنا علی (ها) توی این موضوع وارد ترن ولی بنظر من اول اینکه بستگی به تیم خودت داره که چه بازیکنایی داشته باشی و همچنین تیم حریفت چه بازیکنایی داشته باشهنقل قول:
ولی من خودم همیشه با ترکیب 1-5-4 خطی بازی میکنم و در مقابل ترکیبی هم که گفتی با این ترکیب ( ترکیب خودم) پیروز بودم .در ضمن اکثر تیمای قهرمانی که من دیدم با این ترکیب بازی میکردن از جمله خودم . ولی بازم میگم بستگی به بازیکنان خودتم داره.
.................................................. ...............................................
راستی قهرمانیم توی لیگ برای دومین بار قطعی شد.
موفق و پیروز باشیذ
عصبی نیستم که :evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با فلش کردن هم چیزی نمیشه.کلا تیم اصلا پاک نمیشه.گوشیت یه کدی داره که اون کدش توی سرور بازی ثبت شده.و این کد هم هیچوقت عوض نمیشه و تیمت از روی همین کد شناسایی میشه
واسه 442 خطی یه سیستم خوب جواب میده.451 به این صورت که شما سیستم رو 4-4-2 خطی میچینی و یکی از مهاجم ها رو هافبک هجومی میزاری تا بشه 451.یعنی شبیه به 442 خطی هستش با این تفاوت که تک مهاجم هستی و یه هافبک هجومی داری.اکثر وقتا جواب میده ولی توی بازی هیچی 100 درصد نیست
ممکنه یه تیمی با تفاضل گل قهرمان لیگ بشه؟!من و تیم اول جدول دقیقا وضعمون این طوریه...
بله چنین چیزی امکانش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Void [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان لطفا من رو به دوستان خود در بازی اضافه کنید که با شما بازی دوستانه داشته باشیم اسم فیسبوک saeed hardani اسم تیم foolad fc ahvaz
من بازیها رو می برم پول هم بهم میده ولی موقعی که بازی تموم می شه پولام کم می شه کمک کنید