رحمتى استقلالى ها را ممنوع المصاحبه كرد؟
بعد از ممنوعيت مصاحبه در تيم ملى؛
رحمتى استقلالى ها را ممنوع المصاحبه كرد؟
اين روزها بازار مصاحبه نكردن داغ است و اين پديده كه اخيرا در فوتبال ايران باب شده بعد از ظهور در تيم ملى به تيم استقلال هم كشيده شده است.
بعداز اينكه ملى پوشان فوتبال ايران در تصميمى ناگهانى خودشان را ممنوع المصاحبه كردند و دور خبرنگاران را خط قرمز كشيدند حالا نوبت به بازيكنان استقلال است كه در پيروى از كاپيتان تيمشان حتى بعد از برد شيرين مقابل
راه آهن با خبرنگارانى كه در انتظار آنها بودند مصاحبه نكنند.مهدى رحمتى دروازه بان پر اشتباه اين روزهاى تيم ملى و استقلال به همراه كاپيتان تيم ملى كه نمايش نا اميد كننده اى هم در استقلال و هم در تيم ملى دارد تصميم گرفتند براى بازيكنان ملى پوش تعيين تكليف كنند كه حق مصاحبه با ندارند.مهدى رحمتى كه در جريان ممنوع المصاحبه شدن بازيكنان تيم ملى به همراه نكونام و على كريمى نقش پررنگى داشت بعد از بازى با راه آهن در رختكن از بازيكنان استقلال خواست با خبرنگارانى كه در انتظار صحبت با آنها هستند حرف نزنند و هر كدام به بهانه اى از مصاحبه با اهالى رسانه سر باز بزنند.اين تصميم غير حرفه اى كه توسط كاپيتان استقلال گرفته شده در ادامه ممنوع المصاحبه شدن بازيكنان تيم ملى است. حالا علاوه بر ملى پوشان، بازيكنان استقلال هم رسانه ها را بايكوت كرده اند. در اين زمينه به مسئولان باشگاه استقلال هم انتقاد وارد است كه در حضور برخى از آنها وى چرا بايد كاپيتان تيم براى ممنوع المصاحبه شدن بازيكنان تصميم بگيرد؟تصميم شخصى مهدى رحمتى براى بايكوت كردن رسانه ها همان طور كه تيم ملى را به حاشيه برد مى تواند استقلال را هم به حاشيه ببرد. بايد ديد بازيكنان استقلال پاى تصميم كاپيتان تيمشان مى مانند يا نه؟
برهانى دومين گلزن تاريخ استقلال
برهانى دومين گلزن تاريخ استقلال
برهانى مقابل راه آهن هشتاد و سومين گلش را براى استقلال زد و با ركورد گلزنى فرهاد مجيدى در اين تيم مساوى شد.آرش برهانى با گلى كه مقابل راه آهن به ثمر رساند، تعداد گل هاى خود با پيراهن استقلال را با ۸۳ رساند و با ركورد گلزنى فرهاد مجيدى برابرى كرد.برهانى اكنون فقط ۷ گل ديگر نياز دارد تا برترين گلزن تاريخ استقلال شود. برهانى در ۱۴۹ بازى ليگ برتر ۶۳ گل، در ۲۵ بازى ليگ قهرمانان آسيا ۹ گل و در ۱۵ بازى جام حذفى نيز ۱۱ گل زده و در مجموع ۸۳ گل در ۱۸۹ بازى براى استقلال به ثمر رسانده است. ميانگين گلزنى او در هر بازى ۴۴/۰ است. در تاريخ استقلال على جبارى با ۸۹ گل زده برترين گلزن است و فرهاد مجيدى و آرش برهانى نيز با ۸۳ گل در رده هاى بعدى قرار گرفته اند.
نوروزى: جبارى ۳ هفته ديگربه ميادين بر مى گردد
حمودى بايد معاينه شود
نوروزى: جبارى ۳ هفته ديگربه ميادين بر مى گردد
معاون پزشكى باشگاه استقلال اعلام كرد كه جبارى از ۳ هفته ديگر مى تواند بازى كند.امين نوروزى با اعلام اين خبر گفت: جبارى در طول هفته بايد كار دوى خود را شروع كند و اگر مشكل خاصى برايش پيش نيايد، پس از طى ۲ تا ۳ هفته انجام كار بدنسازى مى تواند در بازيهاى ليگ برتر شركت كند.وى همچنين در خصوص على حمودى افزود: وى كه از ناحيه عضله پشت پا دچار گرفتگى شده بود، پس از انجام معاينه دقيق در صورتى كه مشكل خاصى نداشته باشد، حضورش در رقابتهاى ليگ برتر بلامانع است.
جشن ازدواج منتظرى امشب برگزار مى شود
جشن ازدواج منتظرى امشب برگزار مى شود
مدافع تيم فوتبال استقلال امشب جشن ازدواج خود را برگزار خواهد كرد. «پژمان منتظرى» امشب پاى سفره عقد مى نشيند و فصل تازه اى از زندگى اش را آغاز خواهد كرد.
تيم پيشكسوتان استقلال امروز به ميدان مى رود
تيم پيشكسوتان استقلال امروز به ميدان مى رود
تيم پيشكسوتان استقلال امروز(سه شنبه) به مصاف تيم شهردارى منطقه ۱۰ مى رود.به دعوت رضاييان، معاون ادارى مالى شهردارى منطقه ۱۰ تهران از پيشكسوتان استقلال،اين بازى برگزار خواهد شد.در تيم پيشكسوتان استقلال بازيكنانى نظير:حسين ترابپور،مهدى فنونى زاده،جلال بيات،بهروز پرورش خواه،محسن گروسى،مجيد نامجومطلق،على موسوى،بهتاش فريبا،بيژن طاهرى و مرتضى يكه به سر مربى گرى على شورى به ميدان مى روند.لازم به ذكر است؛ مسئول هماهنگى اين ديدار هاشم حيدرى بازيكن اسبق استقلال بوده كه به تازگى به استخدام شهردارى در آمده است.
باشگاه استقلال؛ با عنايتى مذاكره نكرديم
باشگاه استقلال؛ با عنايتى مذاكره نكرديم
در روزهاى اخير رسانه ها از احتمال حضور يك مهاجم داخلى يا خارجى در فهرست استقلال خبر داده اند و گويا قرار است نام دروازه بان خارجى اين تيم از ليست خارج شود.در اين ميان گفته مى شود كه استقلالى ها مذاكراتى را با رضا عنايتى و همچنين عمادرضا انجام داده اند.ميرشاد ماجدى، سرپرست آبى ها در گفت وگو با خبرنگار سايت گل ابتدا در خصوص خبر مذاكره با عنايتى مى گويد: باشگاه استقلال مذاكره اى با عنايتى انجام نداده و اصلاظ اين كار حرفه اى و درست نيست. در مورد عليعسكر هم چنين موضوعى مطرح شد كه حاشيه هاى زيادى را به وجود آورد اما استقلال با بازيكنى كه با تيم ديگرى قرارداد دارد مذاكره نمى كند.او ادامه داد: در اين ميان گفتن اين موضوع ضرورى است كه باشگاه استقلال تا پايان نيم فصل اول هيچ تغييرى در فهرست بازيكنان ايجاد نخواهد كرد و بعد از پايان اين فصل امير قلعه نويى در مورد اضافه شدن يا جدايى بازيكنان تصميم خواهد گرفت. در مورد اضافه شدن عمادرضا هم بايد بگويم كه از آمدن او بى خبر هستم و اين موضوعى است كه بايد توسط قلعه نويى و مسئولان باشگاه به آن پاسخ داده شود.ماجدى در پاسخ به اين سئوال كه آيا باشگاه استقلال بازيكنان اين تيم را ممنوع المصاحبه كرده است، مى گويد: «باشگاه چنين اقدامى انجام نداده و اين خبر صحت ندارد. من معتقدم براى موفقيت تيم ملى و همچنين پويا شدن ليگ بايد تعامل خوبى بين رسانه ها و بازيكنان به وجود بيايد و اميدوارم مشكلات اخير هرچه زودتر حل شود.»
اميدوار رضايى: من به قلعه نويى و توانايى هاى او اعتقاد ويژه اى دارم
اميدوار رضايى: من به قلعه نويى و توانايى هاى او اعتقاد ويژه اى دارم
اميدوار رضايى عضو هيأت مديره باشگاه استقلال گفت: من به قلعه نويى و توانايى هاى او اعتقاد ويژه اى دارم و مطمئنم استقلال قهرمان ليگ دوازدهم خواهد شد.اميدوار رضايى در باره وضعيت استقلال و آينده آبى پوشان اظهار داشت:آينده تيم براى من خيلى روشن است .درست است كه در هفته هاى پيش از بازى با راه آهن نتايج چندان خوبى را كسب نكرديم اما بايد به قلعه نويى و افرادى كه تازه به تيم اضافه شده اند وقت داد.قلعه نويى مربى است با كارنامه اى مشخص كه سبك خاص خود را دارد و در ادامه راه استقلال روز به روز بهترمى شود.وى افزود:تيم استقلال در حال حاضر نياز به زمان دارد وهماهنگى هر چه بيشتر.اين هماهنگى نيز تنها در بازى هاى رسمى حاصل مى شود ودر بازى هاى تداركاتى نمى توان تيم را به هماهنگى رساند.رضايى تاكيد كرد:من به قلعه نويى و توانايى هاى او اعتقاد ويژه اى دارم و مطمئنم اين تيم قهرمان ليگ دوازدهم خواهد شد.در آسيا نيز حرف هاى زيادى براى گفتن داريم.مى خواهيم شأن ايران را در اين بازى ها حفظ كنيم و اميدوارم استقلال پس از سالها بتواند در سطح قاره موفقيت بزرگى كسب كند.