پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
هی بازی دیدین :|
رئال افتضاح بازی کرد خط دفاعم خدا خیر بده په په با راموس/اصلا از همون اول که راموس راست گذاشت میدونستم اشتباه زیاد میکنه همین بازی قبلی که این کارو کرد نشون داد راموس دیگه مدافع راست نیست په په هم که هیچی
از اون طرف دورتموند :| هیچ کاری نمیکردم گل میزد هی به اینو اون میخورد توپ میرفت تو گل رئال
شب بدی بود به امید سانتیاگو رئال میتونه این تیم دورتموند چیزی نداره رئاله که بد بازی کرد
وای خدای من این چه بازی ضعیفی بود از رئال اوزیل که اینگار تو بازی نبود مدافعا که فاجعه بودن در کل رئال خیلی خیلی ضعیف بود کارمون تو بازی برگشت سخت شد اما همون طوری که اونا تونستن بمون چهارتا بزنن ما هم میتونیم من که امیدوارم.
به به عجب تیمی داریم ما به خدا باید خجالت بکشیم که اینطوری به دورتمند ببازیم اخه چرا باید تیمی که ساختارش تهاجمیه با سه تا هافبک دفاعی بازی کنه یکی این رو واسه من روشن کنه .
چی بگم که لواندوفسکی میاد به رئال مادرید کهکشانی 4 تا گل میزنه اخه خوزه این رو کجای دلم بزارم (مورینیو هر وقت ترسید گند زد به بازی ) .
لیگ رو که از همون اول از دست دادیم به خیال چمپیونز اینم که باید بیخیال بشیم و بچسبیم به یه جام حذفی اگه تدابیر و اندیشه های اقای خاص اون رو هم از بین نبره.
حق دورتموند برد بود بازی بهتر و خط هافبک منسجم تر که توپ رو میرسوندن به لواندوفسکی اونم فقط باید شوت میزد از دست په په و واران هم کاری بر نمی اومد و اونطرف هم که کریس که توپی بهش نمی رسید تک موقعیت رو اشتباه دفاعشونو گل کرد . بکس کلا ناامید و عصبی بودن بعد از دو گل اولی که خوردیم . خوبه که باز یه گل زدیم می تونیم امیدوار باشیم
سلام بر همگی.
دیشب خیلی بد بازی کردیم، من گفتم دورتمند هم تیم راحتی نیست شما گفتید نه راحت حذفش می کنیم!. دیشب واقعا معلوم نبود ما داریم چیکار می کنیم! انگار فقط داشتیم وقتو می گذروندیم.
آخه 4-1 نتیجست؟ حالا چطوری باید جبرانش کنیم؟ چرا باید همچنان تو فکر شکست در آلمان باشیم؟ آلمانیا ریدن رو تیم های اسپانیا.
دیگه نمی گم غول های اسپانیا ، اگه هر دو تونستن این نتیجه رو جبران کنن من قبول دارم که اسپانیا هنوز می تونه حرف اولو بزنه.
من قبل از بازی گفتم اگر با بی برنامگی بازی کنیم می بازیم. ما باید از همون تاکتیکی که مقابل حذف بارسا استفاده کردیم استفاده می کردیم.اگه اون تاکتیکو استفاده می کردیم الان نتیجه برعکس بود. ما که خیلی خوب ضد حمله میزنیم چرا نباید تو خونه دورتمند تاکتیک دفاعدو ضدحمله رو پیش ببریم؟ من این بازی رو می گذارم رو حساب یه اتفاق ، یه بد شانسی.
اونا به ما 4 تا زدن، ما هم میزنیم چرا که نه؟ مگه توانشو نداریم؟ چرا داریم. ما اگه هم حذف شیم باید نتیجه رو برگردونیم و می دونم که برمی گردونیم. اگه بارسا نتونه ما می تونیم.
من قول می دم هفته دیگه 2 تیم آلمانی بد می بازن ولی اطمینان نمیدم صعود می کنن. کاره رئال 1 گل راحت تره. بازی برگشت 90 دقیقه وقته و می تونیم بزنیم و هیچی نخوریم. غیر ممکن ممکنه.
و من هیچ وقت تا رئال باخت نمی گم خوزه بده. مورینیو اولش ما رو ناراضی می کنه اما آخرش راضیمون می کنه. من هم به رئال هم به بازیکنان هم به مورینیو اعتماد دارم.
بازی برگشت می تونیم با تعداد زیاد از هافبک بازی ساز استفاده کنیم یا از 2 مهاجم یعنی هیگی و کریم استفاده کنیم.
نتیجه رو بر می گردونیم ما می توانیم ما توانشو داریم
سلام به دوستان رئالی گل ، خوب اینم از باخت چهار به یک به دورتموند یا لواندوفسکی ؟!! واقعا افتضاح بودیم ! البته به شخصه خودم پیش بینی همچین بازی رو میکردم ولی انتظار داشتم با اختلاف یک گل ببازیم ولی انقدر تیم سردرگم بازی کرد که بعد از گل سوم با انگیزه ای که در لواندوفسکی و بقیه بازیکنا میدیدم احساس میکردم که ممکنه تعداد گلهای دورتموند به 6 تا هم برسه ، البته تقصیر بازیکنا نیست مشکل مورینیو هست کلا فراموش کرده که داره با تیمی به اسم رئال کار میکنه ، کلا تیم رو بهم زده اون از نیمکت نشینی کاسیاس ، جدیدا هم که تو خبرا گفته میخواد اخر فصل راموس و هیگواین رو بفروشه ، خودشم هر روز هی میگه میخوام برم میخوام بموم ، دیگه شورشو در آورده ، با توجه به اینکه هانکس سرمربی بایرن فصل بعد میره و گواردیولا جانشینش میشه بنظرم گذینه خوبی برای مربیگری رئاله ، فوق العاده دقیقه ، تیم با این وضعیت به هیج جا نمیرسه شایدم بازی برگشت بتونیم صعود کنیم که احتمالش 10 درصده ولی بازم مرحله بعد جلوی بایرن لوله میشیم ، وقتی اونطور جلوی گالاتاسرای بازی کنیم 3 تا بخوریم انتظار هم میرفت که از دورتموند بیشتر بخوریم ، به هرحال لالیگا رو که از دست دادیم امیدوارم حداقل چمپیونزو اگه قراره از دست بدیم به فینال برسیمو از دست بدیم ، 3 سال پشت سر هم میایم نیمه نهایی و حذف میشیم ، خلاصه امیدوارم یه فرجی بشه و تیم صعود کنه ؟!
نقل قول:
سلام بر همگی.
دیشب خیلی بد بازی کردیم، من گفتم دورتمند هم تیم راحتی نیست شما گفتید نه راحت حذفش می کنیم!. دیشب واقعا معلوم نبود ما داریم چیکار می کنیم! انگار فقط داشتیم وقتو می گذروندیم.
آخه 4-1 نتیجست؟ حالا چطوری باید جبرانش کنیم؟ چرا باید همچنان تو فکر شکست در آلمان باشیم؟ آلمانیا ریدن رو تیم های اسپانیا.
دیگه نمی گم غول های اسپانیا ، اگه هر دو تونستن این نتیجه رو جبران کنن من قبول دارم که اسپانیا هنوز می تونه حرف اولو بزنه.
من قبل از بازی گفتم اگر با بی برنامگی بازی کنیم می بازیم. ما باید از همون تاکتیکی که مقابل حذف بارسا استفاده کردیم استفاده می کردیم.اگه اون تاکتیکو استفاده می کردیم الان نتیجه برعکس بود. ما که خیلی خوب ضد حمله میزنیم چرا نباید تو خونه دورتمند تاکتیک دفاعدو ضدحمله رو پیش ببریم؟ من این بازی رو می گذارم رو حساب یه اتفاق ، یه بد شانسی.
اونا به ما 4 تا زدن، ما هم میزنیم چرا که نه؟ مگه توانشو نداریم؟ چرا داریم. ما اگه هم حذف شیم باید نتیجه رو برگردونیم و می دونم که برمی گردونیم. اگه بارسا نتونه ما می تونیم.
من قول می دم هفته دیگه 2 تیم آلمانی بد می بازن ولی اطمینان نمیدم صعود می کنن. کاره رئال 1 گل راحت تره. بازی برگشت 90 دقیقه وقته و می تونیم بزنیم و هیچی نخوریم. غیر ممکن ممکنه.
و من هیچ وقت تا رئال باخت نمی گم خوزه بده. مورینیو اولش ما رو ناراضی می کنه اما آخرش راضیمون می کنه. من هم به رئال هم به بازیکنان هم به مورینیو اعتماد دارم.
بازی برگشت می تونیم با تعداد زیاد از هافبک بازی ساز استفاده کنیم یا از 2 مهاجم یعنی هیگی و کریم استفاده کنیم.
نتیجه رو بر می گردونیم ما می توانیم ما توانشو داریم
والله علیرضا جان ، من امیدوارم چیزی که میگی درست از آب در بیاد و فارغ از صعود کردن با نکردن ، یه دلی خنک کنیم! اما من این باختها رو جدا از "تموم شدن تیکی تاکا" یا "بد بودن مورینیو" میدونم ... در "خوب" بودن مورینیو فارغ از اینکه دوستش داشته باشی یا نه هیچ شکی نیست ، سه تا مربی علمی اول دنیا یکیش ایشونه! در مورد "تیکی تاکا" هم همونطور که تاکتیکهای دیگه پیشرفت میکنن این تاکتیک هم با مشخص شدن ضعفهاش پیشرفت میکنه و کارآمد میشه دوباره. چیزی که من توی این دو شب به چشم دیدم ، گردش قدرت فوتبال اروپا از اسپانیا به آلمانه ... چیزی که تو رده ی باشگاهی قبل اسپانیا دست انگلیس بود ، مطمئنا رئال و بارسا سالهای بعد هم مدعی درجه یک هستن ، ولی دیگه باید بدونن که کسی ازشون نمیترسه! وقتی دورتموند و گالا اراده میکنن و رئال گل میخوره ، وقتی پاریسن ژرمن و میلان نصفه بارسا رو توی کُما میبرن و زجرش میدن معلومه یه جای کار فرق کرده! من جدا امیدوارم دو تیم "حذف" بشن تا به فکر یه "درمان" درست باشن! وگرنه میرسه روزی که "دوباره" بارسا و رئال به جای قدرت بین المللی فقط یه قدرت در سطح اسپانیا هستن.
علیرضا جان خودت که میدونی بحثم "کل کل" نبود ، از دوستان رئالی هم توقع دارم دقت کنن به این قضیه:flowerysmile:
سلامدیشب تا 4 بیدار بودم!!!!تو شوک بودم!!!!امیدوارم برگشت ایکر سنگربان باشه . . . تا یه وزنه روحی قوی ایی واسه تیم باشه . . . . . .اخه کدوم ادم عاقلی نماد رئال رو از سر لج بازی میزاره رو نیمکت!!!اگه نیمه اول 2 گل بزنیم میتونیم ببریم ایشاللهاز اون دوست بارسایی مون هم ممنون که حرف درستی زد!!!
فقط میتونم بگم افتضاح بودیم راموس و په په گند زدن به تیم تیم رو نابود کردن اصلا معلوم نبود داریم چه غلطی تو زمین میکنیم
دورتموند شایسته پیروزی بود اصلا به بازیکنان ما اجاز نفس کشیدن نداد همش یار گیزی نفر به نفر و موقع دفاع هم به برمیگشتن
واقعا عالی بودن دورتموند ...
امیدی به بازی برگشت ندارم شاید بتونیم باخت رو جبران کنیم یا حداقل کمرنگ تر بکینم اما فکر نمیکنم صعور بکنیم
واقعا له و مزخرف بازی کردیم
په په که شاهکار کرد خیر سرش !!! همشم داریم روی لجاجت مورینیو بازی ها رو واگذار میکنیم
حداقل اگه نتیجه 4 بر 2 بود میشه یه کاری کرد اما من به بازی برگشت امیدی ندارم ... شاید واقعا یه معجزه ای بشه ...
شب , شب رئال نبود انگار موتورش روشن نشده بود تحت تاثیر جو بازی ... واقعا نمیدونم باخت رو باید گردن کی انداخت
همه بد بودن
داداش علی که میگی من باخت رو گردن مورینیو انداختم من نمیگم خوزه بده برعکس خیلی هم قبولش دارم ولی ثابت شده هر باری که خوزه ترسیده و ترکیب تدافعی چیده گند زده به بازی بابا جون رئال تیمیه که همه از قدرت تهاجمیش هراس دارن پس چرا باید به فکر دفاع باشه .
صعود خیلی سخته فقط امیدوارم که بازی برگشت بتونیم با یه نتیجه ابرومندانه پیروز بشیم خدا رو چه دیدی شاید یه معجزه شد و صعود کردیم .
کاش میتونستم به مورینیو بفهمونم که رئال نمیتونه کامل دفاع کنه چون مهره هاش این کارای رو ندارن .
خیلی متاسفم برای این بازی و این نتیجه.