ماجرای یک جاه طلبی بی مرز: جدید ترین کتاب در مورده رونالدو
مرجع خبري رئال مادريد : لوکا کایولی ، خبرنگار ورزشی اخیرا کتابی با محوریت کریستیانو رونالدو ، ستاره پرتغالی با نام " ماجرای یک جاه طلبی بی مرز " نوشته است .
کایولی به تاریخ نگاری شروع کار ستاره پرتغالی در جزایر مادیرا در خانواده ای متوسط تا جهشش به سطح اول فوتبال اروپا را نقل کرده است . او در این کتاب سعی بر " زندگینامه نویسی " نداشته و دیدگاهش هم " هوادار رئال مادرید یا رونالدو " نبوده است .
به گزارش خبرنگار ایتالیایی در مراسم معارفه این کتاب ، پیش از شروع نوشتن آن ، با دیدگاهی منفی به سراغ کریستیانو رفته چرا که صحبتهایی جنجالی در مطبوعات انجام می داده است اما بعد از کنکاش در زندگی این بازیکن فهمیده که رونالدو " یک جنگنده ذاتی " است .
بنزما زننده سریع تریع ترین گل تعویضی
مرجع خبري رئال مادريد : بنزما پس از چند بازی مصدومیت ، برابر زسکا مسکو به زمین برگشت . کریم بنزما که در یکی از بهترین دوران هایش در رئال مادرید است ، بلافاصله پس از ورودش به زمین و تعویض شدنش با هیگوائین گلزنی کرد .
گلی که شاید تاثیر چندانی در نتیجه بازی نداشت اما باعث شد که کریم در تاریخ چمپیونزلیگ تعویض شد . کریم در واقع 29 ثانیه پس از ورودش به زمین گلزنی کرد تا رکورد سریع ترین گل در میان بازیکنان تعویضی در تاریخ چمپیونزلیگ را به نام خود ثبت کند .
مثلث آتش بار رئال 15 گل تا 100تایی شدن
مرجع خبري رئال مادريد : آمار گلزنی رئال مادرید در این فصل ، روی دور شکستن همه رکوردها قرار گرفته است . خط حمله ویرانگر بوده است . کریستیانو با دو گلش برابر زسکا در برنابئو ، به رکورد 128 گل در 128 بازی دست یافت که با توجه به این که هنوز سه فصل نشده در اسپانیاست آماری فوق العاده است . به جز ستاره پرتغالی ، هیگوائین و بنزما عالی بوده اند . این سه روی هم 85 گل زده اند . کریستیانو 42 گل زده ، بازیکن فرانسوی 22 تا و بازیکن آرژانتینی 21 تا .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کریستیانو آقای گل تیم در چمپیونزلیگ با شش گل زده است . بنزما با پنج گل زده در رده بعدی است . 42 گل کریستیانو رونالدو باعث می شود که بتواند آمار فصل قبلش را تهدید کند . او فصل قبل با 53 گل که 41 تایش در لالیگا بود ، به کفش طلا رسید. برابر زسکا باز هم خوش درخشید .
هیگوائین ام ابرای سومین بازی پیاپی گل زد . او به بتیس و اسپانیول هم در لالیگا گل زده بود . ال پیپیتا سومین گلش را در اروپا زد تا شمار گلهای این فصلش به 21 برسد . در لالیگا 17 گل زده و رکوردش هر 70 دقیقه یک گل است . در کوپا هم گل زده است . بنزما این مثلث را تکمیل می کند . برابر زسکا در اولین توپش گلزنی کرد . در این فصل 22 گل زده که 13 تایش در لالیگا بوده ، 5 تا در چمپیونزلیگ ، 3 تا در کوپا و یکی در سوپرکاپ .
لمپارد: از رئال نمی ترسیم
مرجع خبري رئال مادريد : چلسی به مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ رسید . آنها با سختی های فراوان ناپولی را شکست دادند و با گل ایوانویچ در وقت اضافه به مرحله بعدی صعود کردند . حالا آنها مدعی هستند که از رئال مادرید و بارسلونا ، دو بخت اصلی قهرمانی اروپا نمی ترسند .
فرانک لمپارد اعتقاد دارد که چلسی می تواند با هر کدام از دو تیم اسپانیایی بجنگد :" هر دو تیم بزرگ هستند اما ما هم وقتی در کشورمان بازی می کنیم ، مستحکم هستیم و از هیچ کس نمی ترسیم . اگر انگیزه مان همیشه مثل بازی با ناپولی باشد ، می توانیم هر تیمی را شکست دهیم . منتظر قرعه کشی خواهیم ماند"
کاسورلا:می توانیم ایستادگی کنیم و به رئال ضربه بزنیم
مرجع خبري رئال مادريد : سانتی کاسورلا ، هافبک مالاگا مطمئن است که تیمش می تواند نتیجه خوبی پس از سه پیروزی پیاپی بردس و می تواند در برنابئو برنده باشد . او گفت که مالاگا می تواند "ایستادگی کند و به رئال مادرید لطمه بزند . "
کاسورلا گفت :" این هفته خوبی برای ما بود و در جدول به جایگاه خوبی رسیدیم تا با آرامش بیشتری کار را دنبال کنیم . سه بازی پیاپی هم در داخل و هم در خارج از خانه را برده ایم . رئال مادرید حریف سرسخت و قدرتمندی است اما می توانیم برابر آنها ایستادگی کنیم و بهشان لطمه بزنیم . "
این بازیکن ملی پوش گفت :" برای بردن بازی خواهیم کرد ، همچون هر بازی دیگری به شانس هایمان فکر می کنیم . من خودم سابقه بردن در برنابئو با رکرتیوو را دارم که خیلی زیبا و خاص بود
بنزما: به خوبی استراحت کرده ام ودر بهترین شرایط هستم
مرجع خبري رئال مادريد : کریم بنزما برابر زسکا عملکرد خوبی داشت و حالا هموطنش فردریک هرمل که همیشه علاقه خاصی به او داشته ، از روزنامه آس با این بازیکن مصاحبه کرده است .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشحالی که برگشته ای ؟
گلزنی خوشحالم کرد . از نظر بدنی حس خوبی دارم . هیچ مشکلی از نظر مصدومیت حس نمی کنم . کاملا و با اعتماد به نقس ریکاوری کردم . وقتی که به بازی وارد شدم ، فهمیدم فضاهایی هست که می توانم استفاده کنم . اما مهم این است که بردیم و صعود کردیم .
نگران نیستی که دوباره مصدوم شوی ؟
نه اصلا . با ترس بازی نمی کنم چرا که می دانم این چیزها در زندگی یک بازیکن رخ می دهند و هیچ گاه به آن فکر نمی کنم . سخت تلاش می کنم و تلاشهای لازم را انجام می دهم تا مصدوم نشوم . به خوبی استراحت کرده ام و در بهترین سطح هستم .
گلزنی پس از 33 ثانیه عادی نیست ...
اوزیل به من یک سوپر پاس داد . به سمت دروازه شوت زدم که توپ درست روی پایم برگشت . خوش شانس بودم .
چرا ترجیح دادی روی گل آخر پاس بدهی و خودت شوت نزنی ؟
گلزنی را دوست دارم اما باید در ابتدا به صلاح تیم فکر کرد . وقتی په په به من پاس داد ، دیدم که دروازه بان بیرون کشیده است . می توانستم چیپ بزنم اما یک هم تیمی بود که جایگاهی بهتر از من داشت . اگر کس دیگری به جز کریستیانو بود هم همین کار را می کردم .
قصدت کمک به رونالدو در دوئلش با مسی نبود ؟
این گونه نبود . فقط سر راست تر بود .
جو تیم خوب به نظر می رسد ...
هر کسی می تواند سهمی داشته باشد . می دانیم که برای دو ماه باقیمانده از رقابت ها به همه نفراتمان نیاز داریم .
هدف دهمین جام است ...
رئال مادرید همیشه باید برنده باشد . ما فقط برد می خواهیم . امسال حرف از دهمین چمپیونزلیگ هم زیاد است ... اما این برای تیم بزرگی نظیر رئال مادرید طبیعی است .
آپوئل را چطور می بینی ؟
درست است که تیمی هستند که به ندرت جامی برده اند اما اگر به مرحله یک چهارم رسیده اند به این خاطر است که خوب کار کرده اند .