-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى:كاش بازى ۲۹ اسفند استقلال به دوم يا سوم فروردين موكول شود!
منصور پورحيدرى سرپرست استقلال درباره تغيير تاريخ دربى از ششم به دهم فروردين اظهار داشت: مشكل ما تاريخ دربى نبود. حرف اصلى ما براى بازى با صبا در تاريخ ۲۹ اسفند است. چون قبل از برگزارى اين بازى بايد به عربستان سفر كنيم و در ليگ قهرمانان آسيا به ميدان برويم. وى افزود: اعتراضى به برنامه سازمان ليگ نداريم به هر حال آنها هم مشكلاتى دارند اما استقلال هم براى سفر به عربستان و بازگشت از اين سفر مشكلاتى دارد. وقتى به آنجا مى رويم نمى توانيم بازيكنان را به زيارت خانه خدا نبريم و از اين زيارت بگذريم. به همين دليل است كه مى گوييم اگر بازى استقلال با صبا از ۲۹ اسفند به دوم يا سوم فروردين موكول شود، براى ما بهتر است. پورحيدرى ادامه داد: اگر قرار باشد بازى استقلال با صبا همان ۲۹ اسفند باشد، تغيير تاريخ دربى تفاوتى براى ما نمى كند. اكثر بازيكنان استقلال دوست دارند هنگام سال تحويل در كنار خانواده هايشان باشند و بعضى از آنها بايد به شهرستان بروند اگر بازى در تاريخ ۲۹ اسفند باشد فرصت كمى براى حضور در كنار خانواده خود دارند. وى در ادامه در مورد شرايط استقلال گفت: خوشبختانه همكارى خوبى بين بازيكنان و كادر فنى به وجود آمده است از بچه ها ممنون هستم چون خيلى زحمت مى كشند البته من هنوز از تيم راضى نيستم. هنوز آن استقلالى كه استقلال ۹۰ دقيقه اى باشد، نشده ايم اما نسبت به دور رفت وضعيت بهترى پيدا كرده ايم. خوشبختانه همكارى خوبى بين مربيان است و همه يكدل هستند.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: با قلعهنويي رفيقم اما پنجشنبه رقيبيم
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: با امير قلعهنويي رفيق هستم و روز پنجشنبه فقط در يك 90 دقيقه رقيب هستيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرويز مظلومي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال، صحبتهايش عليه عباس ترابيان و ديدار روز پنجشنبه با سپاهان صحبتهايي انجام داده كه در زير ميخوانيد:
* وضعيت استقلال چطور است؟
خدا را شكر شرايط خوب است و پس از بازي با نفت تهران تيم در شرايط روحي خوبي به سر ميبرد.
* ديدار دوستانه براي بازيكنان ذخيره را در نظر گرفته بوديد. دليلش چه بود؟
ميخواستيم بازيكناني كه كمتر در تركيب اصلي قرار گرفتهاند از كورس مسابقات عقب نباشند. هدفمان سنجش آمادگي بازيكنان ذخيره بود.
* از عملكرد هوار ملا محمد رضايت داريد؟ او 2 گل در اين بازي دوستانه به ثمر رساند.
با توجه به اينكه هوار ملا محمد بعد از بازيهاي جام ملتهاي آسيا تمرين نداشت به همين خاطر از او در يك مسابقه به مدت 10 دقيقه استفاده كرديم. در بازي دوستانه روز شنبه هم خوب كار كرد. هوار يك بازيكن حرفهاي است و مطمئنا از اين بازيكن استفاده خواهيم كرد.
* ظاهرا در نشست دانش افزايي فدراسيون فوتبال صحبتهايي را عليه ترابيان سرپرست كميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال انجام داديد؟
متاسفانه از قول من اين مطالب عنوان شده در حالي كه اتتصلا واقعيت نداشت. روز شنبه در كنار ديگر مربيان نشسته بوديم و در خصوص مربيان ايراني خارجي صحبت ميكرديم، اصلا اسمي از شخص خاصي نياوردم و نميدانم چطور از قول من اين صحبتها مطرح شده كه عليه آقاي ترابيان صحبت كردم. هيچ وقت جسارت نميكنم عليه آقاي ترابيان صحبت كنم چون او دوست صميمي من است و سالها است كه اين دوستي پا برجا باقي مانده و اميدوارم همين گونه باقي بماند.
* با توجه به اينكه فدراسيون تصميم گرفته از مربي ايراني استفاده كند آيا اين مسئله ميتواند به ما كمك كند؟
اعتقاد من اين است كه اگر نميتوانيم يك مربي درجه يك مثل كرش بياوريم از مربي ايراني استفاده كنيم. بايد مربيان امتحان پس داده در راس تيم ملي باشند. چون با شرايط آشنا هستند و ميتوانند بهتر كار كنند.
* شايعاتي كه پيرامون اخراج بيژن كوشكي به گوش ميرسد واقعيت دارد؟
اصلا چنين مسئلهاي نيست و ما با او مشكلي نداريم و تمامي بچهها نيز كوشكي را دوست دارند. او يك مشكل شخصي دارد كه در حال حل شدن است ولي بسيار باانگيزه كار ميكند و از او رضايت دارم.
* بازي روز پنجشنبه با سپاهان را چطور ميبينيد؟
سپاهان تيم بسيار خوبي است و از كادر فني قوي و بازيكنان بزرگي برخوردار است اما ما براي برد به اصفهان ميرويم و اميدوارم به 3 امتياز مسابقه دست پيدا كنيم.
* اينكه ميگويند اين مسابقه جدال شما با قلعه نويي است قبول داريد؟
جدالي با قلعه نويي ندارم چون او دوست صميمي من است. با قلعه نويي رفيق هستم اما در مسابقه پنجشنبه و در طول 90 دقيقه با هم رقيب هستيم و در پايان مسابقه رفاقتمان پا بر جا خواهد بود.
-
مصاحبه دانایی فرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دانایی فرد: هنر فتحالهزاده جمع کردن بزرگان است
ایرج داناییفرد یکی از بازیکنان اسطورهای باشگاه استقلال از عملکرد استقلال و مجموعه مدیریتی استقلال ابراز رضایت کرد.
وی که چندسالی است برای تحصیل فرزندانش دور از وطن بسر میبرد، بازیهای استقلال را از شبکه جام جم دنبال میکند.
مهاجم اسبق استقلال و تیمملی ایران در گفت و گویی اختصاصی با سایت رسمیباشگاه استقلال گفت: بازیهای استقلال به ویژه این بردهای 3 بر یک را دیدم و لذت بردم. شنیده بودم که در ابتدای فصل استقلال مشکلات زیادی داشته و بازیکن نگرفته بود، اما با آمدن آقای فتحالهزاده که قبلاً تجربهاش را داشته و کاربلد است، کارها خوب پیش میرود. خوبی آقای فتحالهزاده این است که از پیشکسوتان خوب استفاده میکند و بزرگان را دور هم جمع کرده است. با حضور این بزرگان در استقلال مطمئنا استقلال خوب نتیجه خواهد گرفت و میتواند مدعی جدی قهرمانی باشد.
-
مصاحبه مظلومی
اخراجش كنم؟ كوشكى را دوست دارم
مظلومى: با قلعه نويى رفيقم اما پنجشنبه رقيبيم
پرويز مظلومى سرمربى استقلال در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال، صحبت هايش عليه عباس ترابيان و ديدار روز پنجشنبه با سپاهان صحبت هايى انجام داده كه در زير مى خوانيد:
• وضعيت استقلال چطور است؟
- خدا را شكر شرايط خوب است و پس از بازى با نفت تهران تيم در شرايط روحى خوبى به سر مى برد.
• ديدار دوستانه براى بازيكنان ذخيره را در نظر گرفته بوديد. دليلش چه بود؟
- مى خواستيم بازيكنانى كه كمتر در تركيب اصلى قرار گرفته اند از كورس مسابقات عقب نباشند. هدفمان سنجش آمادگى بازيكنان ذخيره بود.
• از عملكرد هوار ملا محمد رضايت داريد؟ او ۲ گل در اين بازى دوستانه به ثمر رساند.
- با توجه به اينكه هوار ملا محمد بعد از بازى هاى جام ملت هاى آسيا تمرين نداشت به همين خاطر از او در يك مسابقه به مدت ۱۰ دقيقه استفاده كرديم. در بازى دوستانه روز شنبه هم خوب كار كرد. هوار يك بازيكن حرفه اى است و مطمئنا از اين بازيكن استفاده خواهيم كرد.
• ظاهرا در نشست دانش افزايى فدراسيون فوتبال صحبت هايى را عليه ترابيان سرپرست كميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال انجام داديد؟
- متاسفانه از قول من اين مطالب عنوان شده در حالى كه اتتصلا واقعيت نداشت. روز شنبه در كنار ديگر مربيان نشسته بوديم و در خصوص مربيان ايرانى خارجى صحبت مى كرديم، اصلا اسمى از شخص خاصى نياوردم و نمى دانم چطور از قول من اين صحبت ها مطرح شده كه عليه آقاى ترابيان صحبت كردم. هيچ وقت جسارت نمى كنم عليه آقاى ترابيان صحبت كنم چون او دوست صميمى من است و سال ها است كه اين دوستى پا برجا باقى مانده و اميدوارم همين گونه باقى بماند.
• با توجه به اينكه فدراسيون تصميم گرفته از مربى ايرانى استفاده كند آيا اين مساله مى تواند به ما كمك كند؟
- اعتقاد من اين است كه اگر نمى توانيم يك مربى درجه يك مثل كرش بياوريم از مربى ايرانى استفاده كنيم. بايد مربيان امتحان پس داده در راس تيم ملى باشند. چون با شرايط آشنا هستند و مى توانند بهتر كار كنند.
• شايعاتى كه پيرامون اخراج بيژن كوشكى به گوش مى رسد واقعيت دارد؟
- اصلا چنين مساله اى نيست و ما با او مشكلى نداريم و تمامى بچه ها نيز كوشكى را دوست دارند. او يك مشكل شخصى دارد كه در حال حل شدن است ولى بسيار باانگيزه كار مى كند و از او رضايت دارم.
• بازى روز پنجشنبه با سپاهان را چطور مى بينيد؟
- سپاهان تيم بسيار خوبى است و از كادر فنى قدرتمند و بازيكنان بزرگى برخوردار است اما ما براى برد به اصفهان مى رويم و اميدوارم به ۳ امتياز مسابقه دست پيدا كنيم.
• اينكه مى گويند اين مسابقه جدال شما با قلعه نويى است قبول داريد؟
- جدالى با قلعه نويى ندارم چون او دوست صميمى من است. با قلعه نويى رفيق هستم اما در مسابقه پنجشنبه و در طول ۹۰ دقيقه با هم رقيب هستيم و در پايان مسابقه رفاقت مان پا بر جا خواهد بود.
-
مصاحبه برهانی
بازى با سپاهان يك فينال ۶ امتيازى است
برهانى: گل زدن به رحمتى سخت است اما كارهاى سخت را دوست دارم
آرش برهانى مهاجم آبى پوشان در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال و ديدار روز پنج شنبه مقابل سپاهان صحبت هايى را انجام داده كه در زير مى خوانيم:
• شرايط استقلال چطور است؟
- تمرينات خوب و پرفشارى را پشت سر گذاشته ايم و نسبت به نيم فصل اول كاملا هماهنگ تر شده ايم. خدا را شكر بردهايى كه در چند هفته اخير كسب كرديم به ما از لحاظ روحى كمك زيادى كرده و باعث شده براى ادامه مسابقات انگيزه بيشترى بگيريم.
• شرايط خودت چگونه است؟ در بازى با نفت ۲۵ دقيقه بازى كردى و گل زدى...
- شرايطم از لحاظ روحى و بدنى خوب است ضمن آنكه از قبل هم مشكلى نداشتم اما تشخيص كادر فنى بود كه در يكى، دو مسابقه نيمكت نشين باشم. با اين وجود تمام تلاشم اين است كه در بازى هاى آينده موفق تر باشم.
• بازى با سپاهان را چطور مى بينى؟
- سپاهان تيم بزرگ و قابل احترامى است كه از كادر فنى و بازيكنان با تجربه اى برخوردار است. در اصفهان كار مشكلى داريم
و معتقد هستيم اين مسابقه يك فينال
۶ امتيازى خواهد بود. اميدوارم اين مسابقه را از آن خود كرده و در كورس قهرمانى يكى از حريفمان را جا بگذاريم.
• تقابل با امير قلعه نويى كه هميشه از تو به عنوان يكى از مهاجمان خوب ايران نام برده چگونه خواهد بود؟
- دوران و خاطرات خوبى را با امير قلعه نويى پشت سر گذاشتم. او يكى از مربيان خوب فوتبال ما است ولى من بازيكن استقلال هستم و انگيزه دارم كه براى استقلال موفق باشم.
• حتما گل زنى در اين مسابقه را هم در برنامه دارى.
- همه دوست دارند در چنين مسابقه اى گل بزنند و من هم از اين قاعده مستثنى نيستم.
• قبول دارى گل زدن به رحمتى سخت است؟
- قبول دارم كه كار سختى است اما من هميشه كارهاى سخت را دوست دارم.
-
مصاحبه حجازی
شناخت قلعه نويى از استقلال نمى تواند عامل پيروزى سپاهان باشد
حجازى: اگر به سپاهان ببازيم ، بايد قيد قهرمانى را بزنيم
استقلال نيم فصل دوم ليگ برتر را خوب شروع كرده و شاگردان پرويز مظلومى روى دور برد افتاده اند. آبى پوشان تهرانى اين هفته در اصفهان ميهمان سپاهان هستند و خيلى ها معتقدند كه شناخت امير قلعه نويى از استقلال مى تواند عامل برترى سپاهان در اين ديدار باشد اما ناصر حجازى رئيس سازمان فوتبال استقلال با اين نظريه موافق نيست.
• استقلال موفق شد در ورزشگاه آزادى نفت تهران را شكست دهد. در ارتباط با اين ديدار صحبت مى كنيد؟
- بازى خوبى بود، به نظر من بازى خيلى خوبى بود. استقلال چند بازى است با اختلاف ۲ گل پيروز مى شود كه نشان مى دهد در تمرينات نيم فصل خوب كار كرده اند. اردوى تيم در آنتاليا و قشم و آمدن يورگن گده خيلى تاثيرگذار بود و استقلال نسبت به دور رفت توپ را در زمين بهتر مى چرخاند، دوندگى اش بيشتر شده و كارگروهى تيم هم بهتر شده است كه نشان مى دهد كار گده هم در استقلال تاثير داشته است.
• نفت تهران را در مقابل استقلال چطور ديديد؟
- نفت تهران تيم خيلى خوبى است و در بازى رفت هم مقابل ما دنبال ضد فوتبال نبود و در اين بازى هم فوتبال بازى كرد و به هيچ وجه دنبال مسائل غير فوتبالى نبود. نفت تهران نسبت به تيم هاى ديگر فوتبال بهترى بازى كرد.
• اين هفته با سپاهان در اصفهان بازى داريد. در مورد اين ديدار صحبت مى كنيد؟
- اين بازى هم براى ما و هم براى سپاهان حياتى است و اگر مى خواهيم قهرمان شويم، با برد مقابل سپاهان به هدفمان مى رسيم. البته اگر خداى ناكرده ببازيم، بايد قيد قهرمانى را بزنيم. سپاهان هم همين شرايط را دارد و فكر مى كنم اين بازى فينال زودرس ليگ است چون بقيه تيمها به ذوب آهن، استقلال و سپاهان نمى رسند و جنگ قهرمانى بين اين ۳ تيم است.
• پتانسيل پيروزى مقابل سپاهان را داريد؟
- چرا نداريم؟ تيمهاى ديگر مقابل سپاهان در اصفهان يك مساوى مى گيرند و ما نمى توانيم ببريم؟ سپاهان مقابل پاس همدان هم شنيده ام خوب نبوده اما نتجيه گرفته است. البته سپاهان تيم گردن كلفتى است اما گاهى اوقات روز، روز آن تيم نيست و خدا كند همين اتفاق براى سپاهان مقابل ما بيفتد و روز اين تيم نباشد مثل نيمه اول بازى دور رفت نه مثل نيمه دوم كه سپاهان خوب كار كرد.
• چرا مى گوييد اگر ببريد به قهرمانى اميدوارتر خواهيد شد؟
- چون بعد از بازى با سپاهان ما بازيهاى خانگى زيادى داريم اما آنها بازى خارج از خانه هم دارند به همين دليل اين فينال براى ما خيلى مهم است و پيروزى اش براى ما فوق العاده با ارزش است. طى روزهاى آينده با كادر فنى نشستى خواهيم داشت تا در مورد اين بازى بحث و تبادل نظر كنيم.
• اينكه مى گويند شناخت قلعه نويى از استقلال مى تواند باعث پيروزى سپاهان در اين بازى شود را قبول داريد؟
- همه تيم ها از هم شناخت دارند و تيم از جاى ديگر نيامده كه شناخت نداشته باشند. مگر رحمتى، عقيلى، حسينى و حاج صفى را كسى نمى شناسد؟ عامل برترى سپاهان فقط بازيكنان ملى پوش اين تيم هستند به خصوص خط دفاعى تيم سپاهان كه خيلى قوى است و اسكلت اصلى خط دفاعى تيم ملى است. شناخت قلعه نويى عامل برترى سپاهان مقابل استقلال نمى شود چون ما هم از سپاهان شناخت كامل داريم.
• دربى ۷۰ پايتخت در تعطيلات نوروز برگزار مى شود كه باعث انتقادات زيادى شده است. نظر شما در اين رابطه چيست؟
- دربى استقلال و پرسپوليس بازى قشنگى است و همه دنبال اين ديدار هستند و به نظر من نبايد چنين ديدارى را در عيد بگذارند.
البته كسانى كه به استاديوم مى آيند، شمال برو و خارج برو نيستند بلكه افراد متوسط جامعه كه عاشق فوتبال هستند و به خصوص عاشق اين ۲ تيم هستند. تعطيلات عيد تاثير آنچنانى در استقبال هواداران ندارد و چون تعطيلات است، از شهرستانها بيشتر مى آيند فقط براى فوتباليست ها تاثير دارد كه در تعطيلات عيد بايد تمرين كنند.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى:كاپيتان استقلال دل بخواهى تمرين نمى كند
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: مجيدى هر وقت كه دلش بخواهد به سر تمرين نمى آيد وى دو روز براى استراحت از من اجازه گرفت، من هم قبول كردم. پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران افزود: در استقلال بازيكنان دل بخواهى رفتار نمى كنند حتى درباره كاپيتان نيز نظم و انضباط حرف اول را مى زند و بازيكنان همكارى لازم را دارند.وى اضافه كرد: ما مى دانيم حساسيت بازى سپاهان بسيار بالا است بنابراين همه توان ما اين است كه سه امتياز را بدست آوريم.او در ادامه گفت: اين بازى از هر لحاظ ما را به قهرمانى نزديك تر مى كند بنابراين بايد با يك بازى حساب شده و با برنامه به مصاف سپاهان برويم.
-
مصاحبه فکری
فكرى: اميدوارم در پايان بازى با سپاهان به يكديگر بى احترامى نكنيم
يكى از دوستان صميمى امير قلعه نويى در استقلال محمود فكرى است و حالا رويارويى آنها با يكديگر مى تواند جذابيتهاى خاص خود را داشته باشد.فكرى در مورد رويارويى با سپاهان و امير قلعه نويى گفت: بالاخره در فوتبال بارها اتفاق مى افتد كه سرمربى با شاگرد، همبازى با همبازى و مربى با مربى رودرروى يكديگر قرار بگيرند و ديدار ما مقابل سپاهان نيز از اين دست بازيهاست.وى افزود: اميدوارم احترامها هم ابتدا و هم انتهاى بازى حفظ شود زيرا در فوتبال كشور ما بارها ديده شده ابتداى بازى هر ۲ تيم براى همه گل و شيرينى مى برند اما انتهاى بازى پس از باخت يك تيم حرمتها شكسته مى شود و شاهد بى احترامى هستيم. اميدوارم در اين باى شاهد چنين اتفاقاتى نباشيم و بازى بدون جنجال به پايان برسد.مربى استقلال در مورد شرايط تيمش تصريح كرد: از وضعيت بسيار خوبى برخورداريم و پيروزى در چند ديدار گذشته روحيه ما را تا حد بسيار زيادى بالا برده است و اميدوارم رو به رشد ادامه بدهيم.فكرى همچنين پيرو ديدار مقابل سپاهان خاطرنشان كرد: ديدار سخت و دشوارى است و به جرأت مى توان گفت فينال رقابتهاى اين فصل محسوب مى شود. اين بازى هم از نظر امتياز و هم از نظر مسائل روحى و روانى حائز اهميت است و مى خواهيم با برد در اين بازى با انگيزه اى بسيار بالا در رقابتهاى آسيايى حضور يابيم. رسيدن به اين امر چندان سخت نيست زيرا اشتباهات در خط دفاعى ما كمتر شده و مى توانيم بيش از پيش به پيروزى اميدوار باشيم.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده:طلسم استقلال را در فولادشهر مى شكنيم
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: رقابت بين مدعيان قهرمانى به نقطه اوج خود رسيده است و ۳ تيم بالاى جدول به يك اندازه شانس قهرمانى دارند.او افزود: همه ديدارهاى استقلال از اين به بعد مثل فينال است كه بازى با سپاهان هم يكى از اين فينالهاى حساس است.وى با اشاره به شكستهاى استقلال در چند سال اخير در فولادشهر گفت: قبول دارم كه استقلال چند سال است نتايج خوبى در اصفهان نگرفته اما امسال با سالهاى گذشته فرق دارد. ما در نيم فصل اول مقتدارانه سپاهان را شكست داديم و حالا براى شكست دادن اين تيم در اصفهان به ميدان مى رويم. دلم روشن است كه امسال طلسم استقلال را در فولادشهر مى شكنيم و با دست پر به تهران برمى گرديم.عمران زاده افزود: فكر مى كنم شانس ذوب آهن، استقلال و سپاهان از بقيه تيمها براى قهرمانى بيشتر است. تيمى كه در بازيهاى مستقيم خود مقابل ۲ تيم ديگر پيروز باشد كارش براى قهرمانى آسان تر مى شود.وى در پايان گفت: در ديدارهاى اخير آمار خوبى در خط دفاع و خط حمله داشته ايم. اميدوارم همين روند را تا پايان فصل ادامه دهيم زيرا بچه ها براى قهرمانى همقسم شده اند.
-
مصاحبه فتحاللهزاده
نمى دانم چرا ۲۰ و ۳۰ من را مسخره كرد!
فتح الله زاده: جريانى به دنبال بى ارزش كردن فوتبال است
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال گفت: امروزه مى بينيم كه بازى مهم فوتبال ايران با روسيه از تلويزيون پخش نمى شود. اين بسيار تعجب آور است. ما در حال بى ارزش كردن فوتبال خودمان هستيم. من پيش از اين هم گفته ام كه يك شبكه تلويزيونى را دراختيار فوتبال قرار دهيد و حتى بودجه اى را هم به ما ندهيد و آن را به من بسپاريد. مطمئن باشيد كه در پايان سال درآمدهاى زيادى از آن كسب مى كنم. حتى من گفتم كه حاضرم ۱۰۰ ميليارد تومان بدهم و اين شبكه را در دست بگيرم اما در بخش خبرى ۲۰ و۳۰حرف هاى من را به سخره گرفتند و گفتند كه فتح الله زاده مى خواهد
۱۰۰ ميليارد بدهد و يك شبكه راه اندازى كند و براى اينكه حرف من را غيرمعقول نشان دهند تعدادى از فقيران را در گوشه كنار كشور نشان دادند، نمى دانم منظور آنها از اين كار چه بود اما من كه مسوول بهزيستى نيستم كه به اين فقرا رسيدگى كنم. من مدير تيم استقلال هستم و بايد كار خودم را انجام دهم. هر وقت كه مسوول بهزيستى شدم هم به وضعيت اين فقرا رسيدگى خواهم كرد.وى افزود: درفصل گذشته تلويزيون الجزيره به من پيشنهاد داد كه ۱۲ ميليارد تومان براى بازيهاى استقلال پرداخت مى كند و همينطور ۱۲ ميليارد به پرسپوليس مى دهد، يعنى روى هم يك شبكه حاضر بود به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال ۲۴ ميليارد بدهد. حالا شما ببينيد كه در ايران براى بازيهاى ليگ چه مقدار حق پخش پرداخت مى كنند. من از آقاى ضرغامى خواهش مى كنم كه به اين وضعيت توجه كنند. از كفاشيان هم مى خواهم كه حرفهاى خود را با قدرت مطرح كند. به نظر من كفاشيان از پنج وزير هم بالاتر است. اصلا كفاشيان بايد به رهبرى نامه بنويسد. فتح الله زاده با اشاره به اينكه جوانان ما بايد جذب فوتبال شوند، گفت: من به عنوان هشدار اين موضوع را مطرح مى كنم كه احساس مى كنم يك جريان در كشور در حال ايجاد است كه فوتبال را بى ارزش كند. فوتبال نبايد براى جوانان ما دور از دسترس شود چرا كه اگر اينگونه شود آنها به سمت ا و مسايلى از اين قبيل روى مى آورند. افرادى كه نسبت به صحبت هاى ما خرده مى گيرند يك بار توجه كنند كه انتقادهاى ما براى چيست.