بنگر: تا پرسپولیس بالای جدول نیاید مصاحبه نمی کنم.
مدافع میانی پرسپولیس گفت: تا پرسپولیس به مکان های بالای جدول نرسد، صحبت نمی کنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محسن بنگرگفت: هواداران از ما حرف نمی خواهند عمل می خواهند. اوضاع هم اینطور نمی ماند و من هم تصمیم گرفته ام تا پرسپولیس به مکان های بالای جدول نرسد، دیگر صحبت نکنم.
این روزها به زحمت می توانم بخندم. در تمرینات هم، اینطور است. در این شرایط تا پرسپولیس بالای جدول نیاید مصاحبه ای از من نخواهید دید.
درخشان: مربی پرسپولیس تا دوشنبه مشخص میشود/ معرفی مربی از سوی کمیته فنی.
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس با اعلام اینکه مربی جدید این تیم ظرف 48 ساعت آینده معرفی میشود، گفت: پیشنهادی برای مربیگری و مدیریت فنی در پرسپولیس به آقای رویانیان ندادهام.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حمید درخشان در خصوص مطالبی که در برخی از رسانهها مبنی بر پیشنهاد وی به مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای برعهده گرفتن سمت مدیرفنی این تیم مطرح شده است، ضمن بیان مطلب فوق گفت:
مطالبی که برخی از رسانهها در خصوص پیشنهاد من به مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای سمت مدیرفنی تیم مطرح کردهاند کذب محض بوده و به هیچ وجه صحت ندارد.
وی در همین خصوص افزود: من برای مدیریت فنی تیم پرسپولیس هیچ پیشنهادی به مدیرعامل باشگاه ندادهام و هیچگونه پیشنهادی نیز در این خصوص از سوی باشگاه به من نشده است. مطرح شدن چنین موضوعاتی تحلیل برخی از رسانههای خاص است که دلیل این کار آنها برای من مشخص است.
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: پیش از این نیز صحبتهایی در خصوص جایگزینی من به عنوان مربی به جای عاشوری در تیم پرسپولیس مطرح شده بود که دیدید صحت نداشته و رویانیان در این خصوص پیشنهادی به من نداده است.
وی در مورد انتخاب مربی جایگزین محسن عاشوری در کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: این موضوع در جلسه کمیته فنی باشگاه مطرح شده و گزینههای پیشنهادی توسط مدیرعامل و سایر اعضای کمیته فنی مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرند تا در نهایت مربی جدید تیم معرفی شود.
مدیر تیمهای پایه باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: جلسه کمیته فنی ظرف 48 ساعت آینده برگزار شده و تکلیف مربی جدید تیم در آن جلسه مشخص خواهد شد.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا "شما گزینههایی را برای مربیگری تیم پرسپولیس مدنظر دارید که آنها را در جلسه کمیته فنی مطرح کنید؟"، گفت: من دو گزینه را مدنظر دارم که در حال حاضر تا تشکیل جلسه کمیته فنی باشگاه دلیلی ندارد نام این گزینهها را مطرح کنم.
کاظمیان: هواداران نگران دربی نباشند.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تیم ما طلسم شده و متاسفانه اتفاقات سال قبل در حال تکرار است اما قطعا شرایط را تغییر خواهیم داد.
جواد کاظمیان اظهار داشت: با توجه به اینکه 10 الی 12 روز بازیهای لیگ تعطیل است، بهترین تصمیم بود تا یک بازی یا دو بازی تدارکاتی را انجام دهیم. بازی خوبی مقابل تیم نیروی زمینی که بازیکنان بسیار جوان و خوب دارد، برگزار کردیم.
ژوزه بیشتر به بازیکنانی میدان داد که در لیگ کمتر بازی کرده بودند.
وی افزود: متاسفانه دو گل استثنایی از تیم فوتبال نیروی زمینی خوردیم ولی در کل بد نبود. امیدوارم بازیهای بعدی مان در چمن مصنوعی باشد. چون در گیلان باید در چمن مصنوعی به میدان برویم.
کاظمیان ادامه داد: 3 هفته سخت در انتظار ماست. ابتدا باید به دیدار داماش برویم. سپس استقلال و بعد فولاد خوزستان و باید بسیار با دقت و با هوش باشیم. متاسفانه امتیازهای راحت را در ورزشگاه آزادی از دست دادیم و حالا باید آماده دیدارهای سخت و نفس گیر باشیم.
کاظمیان خاطرنشان کرد: روزهای سختی در انتظار پرسپولیس است اما امیدوارم امتیازهای کامل را از سه دیدار آینده کسب کنیم. هر چه رو به جلو میرویم روز به روز کار ما سختتر خواهد شد.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس درباره سکوت پس از بازی با صبا گفت: در بازی مقابل صبا اصلا فکر نمیکردیم که آن شرایط عجیب پیش آید. یک توپ سمت دروازه میآید و تبدیل به گل میشود اما ما هر چه توپ میبریم به در بسته میخوریم.
وی افزود: در دیدار مقابل صبا تا دقیقه 76 هیچ توپی بر روی دروازه ما نیامده بود ولی یکباره با یک توپ دروازه ما باز شد. متاسفانه ما طلسم شدهایم و اتفاقات سال قبل در حال تکرار شدن است که باید دقت کنیم.
کاظمیان ادامه داد: تیمی بسیار بدشانس هستیم اما به دنبال بهانه گیری نیستیم و سعی خواهیم کرد با وجود اینکه در سه ، چهار بازی اول خوب بازی نکردیم اما در بازیهای آینده با تلاش و کوشش بیشتر همه چیز را جبران کنیم.
مهاجم پرسپولیس تاکید کرد: میدانم هواداران نگران دربی هستند اما آن بازی شرایط خاص خودش را دارد. در دربی تیم قوی و ضعیف نداریم و ما تا آن بازی وقت خوبی داریم. تیم ما در حال شکلگیری است و مطمئن باشید کاری خواهیم کرد که در دربی هواداران ما سربلند باشند. مطمئنا پرسپولیس در روزهای آینده حرفهای زیادی برای گفتن دارد فقط امیدوارم دیر اضافه شدن بازیکنان ملی پوش برای ما دردسرساز نشود.
زاید: جلوی داماش بازی کنم، خودم را ثابت خواهم کرد/ دربی برای ما یک شروع مجدد است.
مهاجم پرسپولیس گفت: امیدوارم بتوانم برابر داماش بازی کنم و همانجا خودم را به مانوئل ثابت کنم.
ایمون زاید گفت: با توجه به اینکه دیرتر از سایرین در تمرینات شرکت کرده بودم، کمی زمان را از دست دادم اما الان در شرایط خوبی هستم و از نظر بدنی هم مشکل ندارم. خوشحالم در اولین بازی هم هر چند دوستانه گلزنی کردم.
این برای خودم یک شروع خوب بود اما اینکه در بازی های بعدی باشم یا نه، بستگی به نظر سرمربی دارد.
وی ادامه داد: پرسپولیس امسال مهاجمان خوبی را جذب کرده است که در بالاترین سطح بازی می کنند. البته این وضعیت کار را سخت می کند ولی من از رقابتی که وجود دارد خوشحالم. این وضعیت باعث پیشرفت همه ما می شود اما اینکه چقدر بازی کنیم بستگی به عملکرد خود ما و نظر مربی دارد. من امیدوارم بتوانم برابر داماش بازی کنم و همانجا خود را به مانوئل ژوزه ثابت کنم.
زاید در این ارتباط که آیا در بازی دربی حاضر خواهد شد یا خیر، تصریح کرد: خیلی دلم می خواست جواب این سوال را بدانم. تمام تلاش خودم را می کنم که باشم، امیدوارم برابر داماش بازی کنم تا بتوانم با عملکردم شانس خودم را بیشتر کنم. برای این بازی برنامه های خاص خودم را دارم ولی اول باید دید سرمربی چه تصمیمی می گیرد.
مهاجم پرسپولیس درباره شرایط تیم و نتایج کسب شده در هفته های گذشته خاطر نشان کرد: شرایط سختی است اما تغییر خواهد کرد. پرسپولیس در عمل یک تیم جدید درست کرده است و نیاز به زمان است که هماهنگی لازم ایجاد شود و من هیچ دلیل دیگری برای این شرایط نمی بینم. البته فکر می کنم بازی دربی با توجه به اینکه یک بازی ویژه است و شرایط تیم ها در آن کاملا تغییر می کند، می تواند نقطه شروع مجدد برای ما باشد.
معدنچی: هنوز پایم به گلزنی باز نشده است/ مشکلی برای بازی با داماش ندارم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با سر به نیروزی زمینی گل زدم و درواقع هنوز پایم به گلزنی باز نشده است.
مهرزاد معدنچی در گفتوگویی اظهار داشت: به دلیل تعطیلی 12 روزه لیگ با تصمیم کادر فنی قرار است در چند بازی تدارکاتی به میدان برویم.
وی افزود: بازی خوبی مقابل نیروی زمینی انجام دادیم. هدف از این بازی به میدان رفتن بازیکنانی است که کمتر در دیدارهای رسمی به میدان رفتهاند. نیروی زمینی تیم بسیار خوبی بود اما به دلیل گرمای هوا در بازی دوستانه کمی از لحاظ فنی دو تیم دچار مشکل شده بودند اما در مجموع هر دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند.
معدنچی در مورد باز شدن پایش به گلزنی گفت: چون با سر گلزنی کردم هنوز پایم به گلزنی باز نشده است! خوشحالم که این اتفاق افتاد. البته من به دنبال این هستم خیلی زود در بازیهای رسمی به میدان بروم. این اولین بار بود که پس از مدت ها دوری برای پرسپولیس بازی و گلزنی کردم.
معدنچی درباره احتمال حضورش در بازی مقال داماش گفت: هیچ مشکلی برای بازی ندارم. در دو بازی دوستانه میتوانم از لحاظ آمادگی جسمانی خودم را بسنجم. انگیزه زیادی دارم که آنقدر در تمرینات خوب باشم که ژوزه بتواند از من استفاده کند. البته ما در چند بازی آینده کار بسیار سختی را در پیش داریم و امیدوارم با نتایج خوب بدشانسیهای چند بازی گذشته را به هر قیمت که شده جبران کنیم.
ماهینی رکورددار بازی های ملی ایران در سال 2012.
حسین ماهینی تنها بازیکنی است که در تمام بازی های تیم ملی فوتبال ایران در سال 2012 حضور داشته است.
تیم ملی فوتبال ایران در سال 2012 میلادی 6 بازی انجام داده است و حسین ماهینی مدافع محبوب این روزهای پرسپولیس تنها بازیکنی است که در تمام بازی های تیم ملی حاضر بوده است.
4 بازیکن ملی پوش هم در 5 بازی تیم ملی حاضر بودند که از میان آن ها سید جلال حسینی و کریم انصاری فرد ستاره های پرسپولیسی تیم ملی ایران هستند. پژمان نوری هم یکی از این 4 نفر است که سابقه پوشیدن پیراهن پرسپولیس را در کارنامه دارد.
بازیکن جدید پرسپولیس قراردادش را ثبت کرد
میثم نقیزاده با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قراردادش را به مدت ۳ سال با پرسپولیس ثبت کرد.
با تصمیم مانوئل ژوزه، میثم نقیزاده روز گذشته قرارداد خود را با باشگاه پرسپولیس به صورت داخلی امضا کرد و امروز
با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به مدت ۳ سال با پرسپولیسیها به ثبت رساند.
ابتدا قرار بود مدت زمان قرارداد این بازیکن با پرسپولیس کمتر باشد اما به دلیل اینکه سن او زیر ۲۸ سال است مجبور
شد قراردادش را به مدت ۳ سال با پرسپولیس ثبت کند.
نقی زاده برای بازی یکشنبه آینده مقابل داماش مشکلی ندارد.