بابا من گفتم چرا اینا پول کم میارن ! به پلاتینی دادن ! امسال با داوری هم نتونستن چلسی رو حذف کنن!
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا من گفتم چرا اینا پول کم میارن ! به پلاتینی دادن ! امسال با داوری هم نتونستن چلسی رو حذف کنن!
باز هم می گوییم پنالتی زدن هنر می خواد که کوتوله ها ندارن (لیونل قابلمه)
مسی بارسا رو حذف کرد.
رونالدو هتریک کرد.
lagh::mas:-mas:-mas:-mas:-
ماها 300 میلیون خرج بازیکن میکنیم شما هم 300 میلیون رو بریزین به حساب پلاتینی که آخرش هم چلسی رو نتونین ببرین و هی شعار ضد فوتبال میکنین
به نوشته روزنامه پرتغالی رکورد ، یونایتد در نظر دارد تا په په ، مدافع رئال مادرید را به خدمت گيرد.
اولدترافورد در نظر دارد تا مرکز خط دفاعش را برای فصل آینده تقویت کند و چشم به مدافع وسط رئال دارد . بنا بر این گزارش ، شیاطین سرخ حاضرند که پیشنهاد خوبی برای این انتقال بدهند. (ديگه اگه په په بره خط دفاعيمون چي ميشه- البته واقعا منچستر بهترين خط دفاع ها رو مثل ويديچ و فرديناند رو داره )
به سلام خدمت رئالی های گل
هیچ چیز از ارزش های ما کم نشد
من مطئنم فصل بعد جبران میکیم
الان شانسلونایی ها دلشون به کوپا دل ری خوش هست
اما م به نظر من اونجاهم میبازن
لالیگا مطمئنا برای ماست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
The El Copitan
We love you iker
بچه ها يه خبر كه دلم نيومد نزارمش تو اين پست
ایکر کاسیاس در صفحه توئیترش ، پیغامی برای سپاس از هواداران رئال به خاطر حمایتشان پس از شکست به بایرن در ضربات پنالتی داده تشکر کرد :" از کریستیانو ، راموس و کاکا به خاطر شجاعتشان در زمانی مشکل سپاسگزارم . شما عالی هستید ، در این تردیدی نیست . زنده باد رئال مادرید !"
کاپیتان رئال مادرید افزود :" به هر صورت حیف شد دوستان رئالی . نتوانستیم گام کوچکی به سمت مونیخ را برداریم . سال بعد تلاش دوباره ای می کنیم . حالا فقط به لالیگا فکر می کنیم . با حمایت شما آسان تر می شود . می دانیم که این کمی ناراحت کننده است اما همیشه بزرگان دوباره بلند می شوند و ما بزرگترین هستیم . از حمایت شما هواداران ممنونم . (واقعا هميشه دوباره بزرگان (رئال مادريد) بلند ميشوند -زنده باد كاپيتان كاسياس)
اگه مورینیو بمونه عمرا نمیره ! تو رئال این همه دوست داره این همه پول میگیره و این همه موفق هستن چرا بره ؟ تازه نسل رئال داره شروع میشه ! هیگی - بنزما- اوزیل- کایخون- دیماریا-شاهین-راموس-مارسلو-کونترائو.......... همه زیر 25 سال هستن
امیدوارم تو همین هفته تو بازی با سویا جامو برای خودمون کنیم البته جامو بالای سر بردن تو ایالت باسک یا و دیگر نماینده کاتالونیا هم فاز خوشو داره
امیدوارم کریس تو لالیگا به رکورد 50 گل برسه
امیدوارم هر چی زودتر یکشنبه بیاد و این خاطره تلخ تو ذهنمون کم رنگ بشه منمو که بدجوری داره ازار میدهom::
اصلا کاسیاس یادم میفتهcrying::-crying::-crying::-crying::-crying::-
تیم خسته که شاخ ودم نداره بازی با بایرن رو دادیم الکلاسیکو رو گرفتیم همیشه نمیشه همه چیزو باهم داشت از خدا بابت لالیگای امسال ممنونیم واز همه بچه ها متشکریم ایشالا سال بعد 3جامو با هم میگیریم.
تمام رئال خسته بود جز مارسلو .دیدید که مارسلو تا دقیقه 120 استارت میزد (خدایی یه لحظه رگ برزیلیش زد بالا نصف بایرن رو دریبل زد:sigar:)اگه رئال خسته نبود 11تا عین مارسلو میدیدیم .
ایکر مقدس ممنونیم ازتو که همیشه بهترینی:afarin::afarin::afarin:
تقدیم به هواداران رئال مادرید ( سریع ساختم چند مشکل داره بعدا درست میکنم)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورينيو: اگر رئال بخواهد ميمانم
چرا این تاپیکمون اینقد خلوته
یکی بیاد بمن دلداری بده:gahhr:crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-
دیگه بازی ها لیگا حال نمیده اما شدیدا منتظر بازی با سویا هستم یکم خودمونو خالی کنیمcrying::-
داش مرتضي نبينم غمتو ! بيا يه بحث نصفه و نيمه در مورد بازيكنان ضايد و خوب تيم راه بندازيم و اينكه فصل بعد چه نقاطي رو بايد ترميم كنيم ! چطوره؟
به نظر من از بازيكنان فعلي كاكا بايد به فروش برسه ! به خدا دوسش دارم ولي هم به نفع خودشه و هم به نفع رئال كه تيمو ترك كنه! همه ما ميدونيم كه توانايي هاي اين بازيكن خيلي بيشتر از ازيل و امثال اونه ولي الان ازيل انصافا داره خوب بازي ميكنه و مشكلات روحي رواني نميزاره كاكا به اوج برگرده ! پس بايد واسه اينكه 4 5 سال ديگه رو خوب بازي كنه يه تحولي ايجاد كنه و به يه تيم ديگه بره !
كارواليو هم چندان بازيكن سرحال و باانگيزه اي نيست و به نظر من بهتره بفروشيمش و يه مدافع با كلاس و سرحال بياريم و از دو مدافع جوان خودمون يعني آلبيول و اون يكي ديگه كي بود از ليگ فرانسه اورديمش ؟! حالا همون ! از اينا واسه زخيره استفاده كنيم ! په په هم كه خوبه و راموس هم به پست اصليش دفاع راست برميگرده و به نظرم اين كل مشكلات رئالو تو دفاع حل ميكنه ! اربلوا هم بازيكن خوبيه و مواقع مصدوميت و محروميت و يا استراحت به راموس ميتونه به كار بياد.
تو دفاع چپ هم هيچ مشكلي نداريم.
اما تو خط هافبك به يه هافبك بازيساز اما محكم نياز داريم ! مثل شواين اشتايگر كه بعيد ميدونم تيمشو عوض كنه ! فقط خواستم مصداقشو بگم !
تو خط حمله من كمبودي نميبينم و به نظرم بهترين خط حمله رو داريم ! كريس بنزما هيگواين ديماريا كايخون همگي عالي هستند و جوون !
پس فقط بايد 2 هافبك يكي تو مايه هاي ازيل براي جانشن كاكا بياريم تا با ازيل رقابت كنه ( مثل گوتزه ) و يك هافبك مياني خوب كه در كنار آلونسو بازي كنه ! و يك مداقع شش دانگ .
و ديگر هيچ:hehee:
مرسی سعید جان
اره داداش بحث بکن که از غم و اندوه ترکیدیم
کاملا با حرفات موافقم کاکا با همه علاقه ای و دلبستگی که هوادارا بهش دارن باید با خاطره خیلی بد برنابئو رو ترک کنه هر چند ارزو میکنم این اتفاق نیفته
ما یه هافبک تخریبگر عالی در کنار الونسو و یه دفاع میانی پوششی نیاز داریم بهترین گزینه واسه این موضوع به نظر من کسایی مثه ویدیچ و سیلوا و خب میشه به بیل هم تو سمت چپ فکر کرد که بازیکنی چند پستس
تو حمله که ما بهترین خط حمله دنیا و شاید تاریخو داریم 109 گل تو 34 بازی این بزرگی رو ثابت میکنه
فقط باید تلاش کنیم تو بازار نقل و انتقالات هیگواین رو از دست ندیم و یه بازیکن جوون اینده دارو برای پخته شدن بگیریم
اما بزرگترین مسالمون یه دفاع مرکزی بزرگ و خیلی خوبه
با فروش کاروالیو کاکا و بصورت قرضی شاهین و گرانرو هم موافقم
اون فرانسوی رو که میگی که زیدان اورد 18 سالشه واران هست آره به نظر من باید یه دفاع وسط عالی خرید یکی مثل تیاگو سیلوا یا ویدیچنقل قول:
نوشته اصلی توسط manutd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره کاکا بره پیش مربی سابقش بهتره هم برا خودش هم برا تیم
من برای بازیساز بازیکن مورد علاقه زیدان رو یشنهاد میکنم بهترین بازیکن لیگ فرانسه یعنی ادن هازارد که خوده فرگوسن و هری ردنپ از نزدیک بازی ش رو دیده
از اوردن بازیکن کنار آلونسو مخالفم ببین داش سعید ما تو اون پست بهترین بازیکن لیگ المان یعنی نوری شاهین رو داریم که خیلی بازی بهش کم رسیده و باید فصل دیگه بیشتر روش حساب بشه خدیرا هم که قدرت بازی سازیش کمه
با نظرات هردوتون موافقم دوستان .
البته از شاهين فراموش كرده بودم ! به نظر من بايد تو ادامه همين فصل از شاهين استفاده كنيم و بيشتر امتحانش كنيم ! بايد ديد چقدر ميتونه خودشو وقف بده ! پتانسيل خوبي داره .
ويديچ كه با توجه به اطلاعاتي كه در مورد منچستر دارم ميشه گفت غير ممكنه منچستر رو ترك كنه و از همين الان داره واسه حضورش در فصل بعد ليگ جزيره برنامه ريزي ميكنه ! اما تياگو سيلوا در دسترس هست. بازيكن خوبيه و اميدوارم جاي اينكه بره بارسا رئال بخرتش .
سلام بچه یه چند روز نبودم اساس حالم بد بود هنو باورم نمیشه کریس کاکا راموس اشکال نداره بچه ها تمامه تلاششون رو کردن بخت با ما یار نبود واقعا افتخار میکنم به مربی و دروازبان مون فوق العاده بودن همچنن بقیه بچه ها بچه ها من یهصحنه مشکوک به پنالتی تو وقتهای اضافه دوم دیدم رو گرانرو نظر شماها چیه?!!!!:ehe:
در مورد خرید بازیکن ما به تیاگو سیلوا یا ویدیچ تو دفاع احتیاج داریم و به بازیکن دیگه ای احتیاج نداریم در مورد کاکا هم من مخالف رفتنش هستم با یه دفاع مرکزی خوب مثل اون دو تایی که گفتم تیممون کامل میشه
ما نباید مثل قدیم الکی خرید بکنیم ! الان ویدیچ 30 سال داره فوقش تا 33 سالگی بتونه در سطح الان بازی کنه ! کلی هم مصدوم میشه ! تیاگو احتمال داره چون مسئولان میلان با رئال یه جورایی همکاری دارن پس ممکنه اون رو بدن ولی نظر خودش هم مهمه شاید بارسا رو بخواد ! دفاع راست به نظر من مایکون پیر شده باید یکی مثل بوسینگوا یا حتی میشه کونترائو رو هم اونجا بازی داد !
کاکا برای خودش بهتره که بمونه ولی باید به سختی مثل بنزما تمرین کنه ! دیگه خرید چندانی لازم نیست
ما باید غیر این مهاجم های که داریم یه مهاجم خوب بخریم مثل کارلوس توز یا اگرو و یا حتی رونی . و به نظر من کنترائو رو بفروشیم و اگه بشه گرت بیل رو بخریم و ما به یک هافبک دفاعی خوب هم نیاز داریم که درکنار ژابی الونسو بازی کنه مثل استیون جرراد به نظر من استیون جرراد بهترین گزینه برای رئال میتونه باشه و به یک دفاع مرکزی خوب وقدرتمند مثل تیاگو سیلوا نیاز داریم یا حق.
کنتراو رو که خوزه هیچ وقت نمیفروشه ولی برای مهاجم من رابین ون پرسی یا رونی رو پیش نهاد میدم جرارد که عمرا از آنفیلد بیرون بیاد بیخیالشنقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوردن یه مهاجم خوب در واقع کاره خیلی اشتباهیه همین الان هم یکی از بهترین مهاجما رو ما نیمکت نشین میکنیم با نیمکت نشین کردن یه بزرگ دیگه رقابت حسد اورو تو تیم ایجاد میکنیم و تکنیک چرخشی هم همه رو تو حالت ضعف قرار میده
ما احتیاج به یه مهاجم خوبه جوون نیاز داریم که کنار بزرگای تیم به اوج برسه و بعدا ازش بهترین استفاده ها رو بکنیم
ببينيد تعصب : ناراحتي رونالدو از اينكه به فينال نرسيدند- به اميد خدا فصل بعد جبران ميشه
به نظر من رفتن گواردیولا باعث افت لالیگا خواهد شد ! شاید از لحاظ امتیازی - برد - باخت و جام و....... رئال و بارسا تغییر نکنند ولی دیگه از جنجالهای زیبا و خنده اور خبری نیست !
زمانی که پپ به خوزه گفت اینجا نیا چون جنگ روانی برنده نیست تا جایی که خوزه بهش گفت تو و پپ هم تو کنفرانس خبری روی میز کوبید و به خوزه گفت اون خدای این اتاق لعنتیه !
واقعا حیف شد ! هر چند با موندنش شاید رئال جامهای کمتری میگرفت ولی ماندنش خیلی جالب بود ! الان کسی نیست با خوزه زقابت کنه ! بار اخر با تیتو که خوب بودن و از قدیم هم که اشنایی داشتن !
یک چیزی برام جالبه خوزه با خیلی ها که قبلا شناخته مثل پپ عزیز دعوا میکرد و جنجال ! شاید اگه قبل اومدن خوزه همدیگر رو میدیدن به هم احترام میگذاشتند شاگرد و استاد قدیم ! ولی کار به اینجا کشید ! به طور قطع رفتاری که با فرگی و ونگر و بنیتس و رانیری و...... کرد رو هم با پپ میکنه ! رابطه شون خیلی بهتر میشه مثلا الان فرگی با مورینیو رابطه خوبی دارن ! یادمه یک بار خوزه به رانیری گفت پیر خرفت ولی الان نمیگه !
به هر حال این جنجالها و لحظات قشنگ دیگه وجود نداره
چرا وجود داره این لحظات نمونش چند وقت پیش که انگشت کرد تو چشمش
حقیقت
خب دیگه میخواست چکار کنه همه ناراحت بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط 002 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما اشکای رونالدو تو بازی فینال لیگ قهرمانان با چلسی برام تداعی شد که رونالدو تو ضربات پنالتی ضربشو خراب کرد و داشت اشک میریخت و دعا میکرد و البته تری اون پنالتی رو شگفت انگیز خراب کرد تا کریس ما ناراحت نشه
اما خب این نصیب رئال نشد
اما از اینکه همه هوادارا و تیم غیرت خودشونو نشون دادن و اینکه همه نشون دادن یه تیمن لذت بردم
بچه ها بازی فردا 2:30ظهره؟:soal:
بخاطر یه مشت عرب ملخ خور آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hadizizo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عجب ! ساعت 2:30 ! مگه میشه تو ظهر بازی کرد با اون تابش نور بالا ؟ فکر کنم اخرین باری که تو روز بازی کردیم با وایکانو بود که به وقت خودمون ساعت 6:30 بود که با تک گل رونالدو (پشت پا) برنده شدیم ! خدا این 4 بازی رو به خیر بگذرونه ! من که بعید میدونم 2 پنالتی هم برای حریف نگیره !
خیلی مسخرست...مگه 2:30 ه فوتبال میشه بازی کرد؟واقعا خدا به دادمون برسه...
این تایم ساعت به خاطر فروختن حق پخش به جنوب شرقی اسیاست که اسپانیا تو این بحران خیلی بهش احتیاج داره در ضمن از فصل بعد بازی های بیشتری تو این ساعت خواهیم دیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سختیش که واقعا سختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این فصل هم یه بازی ساعت 2 و نیم تو برنابئو با اوسا داشتیم
آره به خاطر حق پخش زیادی که عرب ها و ...میگیرن زمانش رفته طرف ظهر.در کل هر چه پیش آید خوش آید...:chakerim:
اگه برای همه تیمها باشه که ساعت 2:30 بازی کنند که مشکلی نیست چون کار دو روزه خوزه بچه ها رو اماده میکنه ! ولی اگه قرار باشه تیم ما ساعت 2 بازی کنه و داور لونا ساعت 11 شب که نمیشه ! که فکر نکنم اینطور باشه ! ادم که خودشو لو نمیده !
هر طوری که بشه ما قهرمانیم چون بهترینیم:real:
بچه ها انگار رابطه کاسیاس با مورینیو خوب شده:yes::eyvalla:
انشا الله فردا با گلزنی رونالدو میبریم فقط از یه چی میترسم اینکه بچه ها به خاطر بازی با بایرن مونیخ روحیه شون رو از دست داده باشن
ایسالا کریس توی بازی فردا بتونه دو گل بزنه و در ادامه بتونه رکورد 147 گل رو بشکنه.
کريستيانو در طول چهار هفته آتي به رقابت شانه به شانه با مسي براي کفش طلا ادامه مي دهد . او در حال حاضر با 42 گل زده آقاي گل ليگاست و براي کسب ال پي چي چي و کفش طلا در پايان فصل خيلي انگيزه دارد . چرا که مي خواهد به تاريخ فوتبال اضافه شود .
به نقل از مرجع خبري رئال مادريد او که با رکورد 42 گل هموطنش اوزه بيو در فصل 68-1967 برابري کرده است ، هدف بعديش رسيدن به رکورد جورجسکيوست . بازيکن رومانيايي در فصل 77-1976 با 47 گل زده به کفش طلا رسيد . رکوردي که ستاره رئال با ميانگينش که 1.23 گل در هر بازي است مي تواند به آن برسد .
او همچنين در اين فصل نه دبل و هفت هت تريک داشته است . در اسپانيا ، سال گذشته رکورد زارا و هوگو سانچز با 38 گل زده در 30 و 35 بازي را شکست و به 40 رسيد . کريستيانو اين فصل 34 بازي انجام داده و 40 گل زده است .
شماره هفت رئال مادريد بهترين فصل دوران فوتبالش را سپري مي کند . روي هم در اين فصل 56 گل زده و در رئال به رکورد 142 گل در 140 بازي دست يافته است . بهترين ميانگين تاريخ باشگاه را بالاتر از پوشکاش با 242 گل در 261 بازي داشته است .
اينم يه عكس تمرين قبل بازي با سويا -تو بازي فردا آلتينتوپ و شاهين و كارواليو و واران وديارا تو ليست 19 نفره مورينيو جايي ندارند و بقيه تو ليست قرار دارند