پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
بچه ها من چند وقته نمیتونم بازی های کاپ رو نگاه کنم....تو لودینگش گیر میکنه اما واسه لیگ مشکلی ندارم...راحت بازیا رو میبینم...چیکار کنم؟الانم که نیمه نهایی و حساس
باید به ستینگ گوشی ، بخش برنامه ها بری و در بخش تاپ الون clear data بزنی.یبار که حافظه بازی رو پاک کنی باعث میشه دفعه بعد که وارد بازی میشی از اول همه چیرو لود کنه و این مشکلات هم برطرف میشه.
سلام.اینروزا نمیتونم زیاد سر بزنم.
امروز تو لیگ قهرمانان نیمه نهایی بازی داشتم.سه تا بازیکنم مصدوم بودند.یکیش دروازه بان بود دوتاش هم دفاع بودند.
قرار بود صبح هم یه دروازه بان بخرم هم دوتا بازیکنمو که هردو یه روز مونده بود مصدومیتشون رو با جعبه های قرمز رفع کنم تا اماده ی بازی باشمم.
از بدبختیه من امروز صبح نتم قطع شدو واویلا.حریفم 7 واحد از من قویتر بود ولی میتونستم ببرم چون سه بار بازی دوستانه زده بودم باهاش هرسه تارو هم بردم.
چون اون همه ی بازیکنانش قوی بودند ذخیره ها هم ولی من فقط ترکیب اصلی قوی بود درواقع هم سطح بودیم.
با مصدومیت ها و قطع شدن اینترنتو ... بازی رو متاسفانه و بدبختانه و شرم اورانه 6-0 باختم.
ولی تو لیگ اولم با 6 امتیاز اختلاف از دوستم.
سلام بچه ها
میگم قدرت تیم تو گروه بندیای جام حذفی تاثیر داره؟ مثلا قدرت ی تیم لول 3 باشه نسبتا خوب و بالا باشه ممکنه بین چند تیم قوی قرار بگیره تو جام حذفی ک تیماش لول 4 باشن و قدرتشون کمی بیشتر از همین تیم لول 3 باشه؟ یا اینکه ن اصن ربطی ب قدرت نداره؟ کسی در این مورد اطلاعی داره؟
سلام چطور میتونم افر ها رو فعال کنم و ویدیو ببینم وتکون بگیرم ؟؟؟؟ اخه میخوام ویدیو ببینم پیغام میده و میگه افر رو فعال کن
لطفا راهنمایی کنید چون شدید کمبود تکون دارم
نقل قول:
سلام بچه ها
میگم قدرت تیم تو گروه بندیای جام حذفی تاثیر داره؟ مثلا قدرت ی تیم لول 3 باشه نسبتا خوب و بالا باشه ممکنه بین چند تیم قوی قرار بگیره تو جام حذفی ک تیماش لول 4 باشن و قدرتشون کمی بیشتر از همین تیم لول 3 باشه؟ یا اینکه ن اصن ربطی ب قدرت نداره؟ کسی در این مورد اطلاعی داره؟
بنظر میاد که نه!چون همونطور که گفتم من با تبمب افتادم که حدود 17 واحد از من قدرتش بیستر بود
بچه ها اگر گوشی رو فلش کنم اطلاعات بازیم هم پاک میشه ؟ باید از اول شروع کنم دوباره ؟
نقل قول:
باید به ستینگ گوشی ، بخش برنامه ها بری و در بخش تاپ الون clear data بزنی.یبار که حافظه بازی رو پاک کنی باعث میشه دفعه بعد که وارد بازی میشی از اول همه چیرو لود کنه و این مشکلات هم برطرف میشه.
اگر از فیسبوک استفاده میکنی اینکارو بکن ! در غیر این صورت تمام اطلاعات و دیتای بازیت پاک میشه و باید از اول و لول 1 شروع کنی بازی رو یعنی از صفر !
منم همین مشکل رو دارم و بازی برام باز نمیشه در قسمت حذفی ولی مهم نیست خودش درست میشه
نقل قول:
اگر از فیسبوک استفاده میکنی اینکارو بکن ! در غیر این صورت تمام اطلاعات و دیتای بازیت پاک میشه و باید از اول و لول 1 شروع کنی بازی رو یعنی از صفر !
منم همین مشکل رو دارم و بازی برام باز نمیشه در قسمت حذفی ولی مهم نیست خودش درست میشه
منم clear data رو زدم ولی هیچی حذف نشد.....و بدون که هیج عیبی نداره (به فیسبوکم وصل نبودم)
نقل قول:
وقتی انجام ندادی چطور اینقدر مطمئنی عزیز؟ صفحات قبل رو نخوندی دیگه چون اونجا گفته بودم یبار. این بازی تمام اطلاعاتش به سرور اصلی وصله.هر کاری شما انجام بدید مستقیما توی سرور بازی ذخیره میشه.فکر میکنید چرا نمیشه بازی رو هک کرد؟چون اگر هم بتونید فایل های دیتای بازی رو دستکاری کنید به محض اینکه یکبار وارد بازی بشید همه چی به حالت اول برمیگرده.چون بازی اطلاعات رو از دیتای گوشی نمیگیره بلکه از سرور اصلی میگیره.اگر بازی رو هزار بار هم پاک کنید و تمام پوشه های مربوط به اونم پاک کنید حتی یک ذره هم در تیمتون تغییری داده نمیشه.تنها راه پاک کردن تیم اینه که 70 روز آنلاین نشید که بازی اتوماتیک تیم رو بدون مربی میکنه.یعنی تیم حذف نمیشه.بلکه دسترسی مربی ازش گرفته میشه و مربی تیم توی بازی به نام bot robot دیده میشه و توسط خود سیستم اداره میشه.اگر بازی واست درست باز نمیشه clear data بزن با ضمانت من.چون این قضیه چندین بار تست شده.با فلش کردن هم هیچ اطلاعاتی پاک نمیشه
رفقا ، داداش علی ( هر دو علی :دی) ضد ترکیب 2-4-4 خطی چ ترکیبیه؟