پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
نقل قول:
داداش علی تو داری اشتباه میکنی !!!
بایرن تو اون سالی که که فکر کنم 2008 - 2009 بود که بارسا بایرن رو 4 تا یا 5 تا زد خیلی فرق کرده !!! بایرن تیمی متحول شدست !!!
اگر بخوایم از برتری نفرات هم مقایسه کنیم بایرن چیزی از بارسا کم نداره !!
به طور مثال خط دفاع بایرن خیلی بهتر از بارساست یا از لحاظ دروازه بان بایرن باز سر تر از بارساست !!! خط هافبک بایرن خیلی جنگنده هستند ...
من میگم پیش بینی بازی این دو تیم خیلی سخته چون هر دو از قابلیت های مشخصی برخوردارند !!! امیدوارم تیمی که شایسته تره بالا بیاد ..
در ضمن اگه بارسا رگش میگرفت پارسین ژرمن رو لوله میکرد !!!
خب حالا میرسیم به دورتموند ...
دورتموند ؟ اره عزیزم دورتموند !!! همون تیمی که انتظار داشتیم توی نیمه نهایی بهش بخوریم که خدا رو شکر همینطور شد !!!
به غیر از دورتموند با هر تیم دیگه ای که میخوردیم کار راحتی رو در پیش رو نداشتیم !!!
بهترین قرعه برایما دورتموند بود و بدترین قرعه بارسا !!!
در ضمن ما توی چند سال اخیر در جدال با المانی ها همیشه با مشکل برمیخوردیم !!! نمونش پارسال که با بایرن در ضربات پنالتی شکست خوردیم و چه امسال که در زمین دورتموند باز هم شکست خوردیم و توی زمین خودمون باهاشون مساوی کردیم !!!
اما ما رئال هستیم پرافتخار ترین تیم اروپا همون تیم کهکشانی که با قهرمانی در لیگ قهرمانان میتونیم به رویای دهمین قهرمانی در لیگ قهرمانان حقیقت ببخشیم love::
این بار دیگه با شناخت کامل و بدون استرس بازی های لیگ با دورتموند رو به رو میشیم و من ایمان دارم که میتونیم در مجموع دوبازی اون ها رو شکست بدیم و راهی فینال بشیم ...
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــــا حــــــــــــــــــــق
من فقط احتمال رو گفتم چون ظاهرا شما بارسلون رو نمی شناسید. از نظر من بازی هایی که در رفتو برگشت انجام میشه یک طرفه نیست و متفاوته. امشب خیلی احتمال میدم که بایرن ببره مثل 2-1 یا 3-1 اما بازی برگشت بایرن کاره واقعا سختی داره. بارسلون اگر ببازه اعصبی میشه ودر بازی برگشت واقعا هجومی و از همون دقیقه اول می جنگه به قول معروف رگه تیکی تاکاش می گیره.یه نگاه به آخرین بازی بارسا میلان در نیوکمپ بندازین و بازی رو آنالیز کنین می فهمین چی می گم. قضییه پاریسن ژرمن هم فرق می کنه اگر بارسا 1-0 یا 2-0 باخته بود بازی برگشت کمتر از 4 تا نمی زد!.
به نظر من بایرن 2 کار برای صعود می تونه انجام بده 1- در بازی رفت حمله کنه و بارسا رو با نتیجه خوب بزنه و در بازی برگشت دفاع کنه و ببره. و دومین راه اینه که بارسا رو درست جایی که انتظار نداره غافل گیر کنه منظورم تو نیوکمپه.
بایرن باید واقعا با برنامه بازی کنه وگرنه حذف میشه. چرا کمی با اطمینان حرف میزنم چون بارسا در زمین حریف به راحتی تصاحب توپ می کنه و کار از عمقو به خوبی بلده.
برای من فرقی نمی کنه کی بیاد بالا، اول برام مهمه رئال بره بالا بعد هر تیمی که به نفعه ماست صعود کنه. البته هرکدوم بیاد بالا بد نیست چون موقعه ی خوبیه برای انتقام. قبلش باید از دورتمند انتقام بگیریم.
از نظر من در این مرحله همه تیم ها قدرتاشون یکی و هر کدوم به سبکه خودش. برای من فرقی نمی کرد که در این به کی می خوذدیم. در اصل دوست داشتم در این مرحله بارسا رو حذف می کردیم و فینال بایرنو.
نقل قول:
این چه حرفی می زنی بارسا اون زمان که بایرن رو 4-1 شکست داد تا جایی که یادمه رئال هم 6-2 شکست داد بایرن اون موقع زمین تا آسمون با بایرن الان فرق داره این بایرن همونی که تو 3 سال گذشته 2 مرتبه اومده فینال و همین رئال هم شکست داده یوونتوس رو 4-0 شکست داده بعد تو میگی دورموند برا رئال سخته ولی بایرن برا بارسا خیلی آسونه...entezar::
به نظر من رئال میتونه یلی راحت از پس دورتمند بر بیاد ولی بارسا فک نکنم تو خوابش هم بتونه یه بازی دیگه با رئال ببینه به احتمال 100% فینال 4 خرداد بین دو تیم رئال و بایرنه :fek konam:
آره درسته بایرن 4-5 تا خورد و رئالم 6 تا. قبول دارم هر دوتیم اون موقعه تا الان خیلی پیشرفت کردن. اما سبک بازی بارسلون با بقیه فرق می کنه ، تصاحب توپ در زمین حریف و فشار از همه جای زمین واقعا سخته برای بایرن.
البته اگه بارسا اون تیکی تاکای خودشو پیاده کنه در غیر این صورت بارسا حذف میشه بدم حذف میشه.
دورتمند برای هر تیمی سخته، قبول دارم در مرحله گروهی اکثر ستاره های ما یا نبودن یا در حده خودشون نبودن با اینکه از دورتمند متنفرم اما دورتمند چه در رفت و چه برگشت واقعا زیبا و دلنشین بازی کرد و شایسته همچین نتیجه هایی بود.
الانم اگه خودمون نباشیم مثل دوره گروهی اشتباه کنیم بی برنامه باشیم و از همه مهم تر از موقیعت هامون استفاده نکنیم حذف میشیم.به همین راحتی. ( اینا بی اعتمادی به رئال نیست اخطاره، تجربست)
من به رئال ایمان دارم همیشه داشتم، فقط باید تلاش کنیم از همون دقیقه اول و نباید با تفکر اینکه بازی رفت در خانه حریفه و ما فقط باید گل بزنیم باشه. چون اگر این جوری باشه ما 90 دقیقه رو راحت ریختیم دور.اما متاسفانه خوزه مخالفه این تفکره. شادم فکر من در فکرش باشه. این شعاره Never Give Up جان سینا بد نیست رئالم داشته باشه که به معنی هرگز تسلیم نشو هست.
من به شخصی واقعا عقده کردم به فینال و از اتفاقات بازی نیمه نهایی سال قبل اعصابم خورده و تشنه ی فینالیست شدن و قهرمانیم. رئال خیلی بزرگه و شایسته بردن این تیم ها و قهرمانی رو داره.
از تهه قلبم می گم
Haaaaaaaaaaaaa Laaaaaaaaaaa MaaaaaaaaaDRiiiiiD
خوب فینالیست بازی اول مشخص شد
باید از از این بایرن ترسید خدا وکیلی دیشب بازی شون حرف نداشت بی عیب و نقص .
کریستیانو رونالدو بمب منفجر کرد !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از اینکه رونالدو درخواست رئیس جمهور اسرائیل رو رد کرد که با هم ملاقات داشته باشن !
کریستیانو رونالدو گفت : اگر من هم مثل بازیکنان دیگه بگم اسرائیل را دوست دارم همه سال من را به عنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب میکنن . ولی همه مردم میدونن که حق من را در این سال های اخیر خوردن !
ولی من هرگز این حرف را نمیزنم و همیشه از اسرائیل بدم امده !
من طرفدار فلسطین هستم من طرفدار کودکان بی گناهی هستم که به ناحق کشته میشن !
خداییش با این حرف رونالدو حال کردم ، رونالدو نظیر نداره ایشالا که رئال قهرمان اروپا میشه و رونالدو هم بهترین بازیکن جهان میشه
در ضمن بایرن قویتر از رئال نیست ، گلهایی که دیشب زد یکیش افساید بود و یکیش خطا بود
دیشب بارسا بد بود و مسی مصدوم بود
ایشالا از دورتموند میگذریم و فینال حال بایرن رو جا میاریم
:ookk::ookk:
خوب روز موعود بازی با دورتموند رسید. بازی شب گذشته ی بارسا مقابل بایرن مونیخ این ترس رو تو دل هوادارای مادریدی بوجود اورده که نکنه پسران مادریدی هم در جهنم وست فالن بسوزن!!!!
چند دلیل میشه اورد که اصلا نیاز به این استرس نیست که شاید رئال هم سرنوشتی همانند بارسا داشته باشه:
1-تو شرایط فعلی خط دفاع رئال مادرید خیلی مستحکم تر از خط دفاع کاتالان هاست،درسته که در بعضی صحنه ها دچار اشتباه میشن اما در مجموع مطمئنتر از دفاع بارسا کار میکنن!!!!
2-چارچوب دروازه ی رئال مادرید هم نقطه ی قوت دیگه ی رئال مادرید میتونه باشه،چه دیگو و چه لوپز هر کدوم که سنگربان بازی امشب باشن خیال مادریدی ها تا حدودی بابت دروازه راحته ولی در بازی دیشب دیدیم که والدز واقعا ضعیف کار کرد و روی 1-2 گل بارسا که دریافت کردن بیشترین سهم رو داشت.
3-دلیل بعدی اینه که رئال مادرید برای تک تک لحظات بازی برنامه ی خاصی رو دارن و هر وقت که از یک شیوه نتیجه نگرفتن به سراغ شیوه ی بعدی رفتن در حالی که در بازی دیشب دیدیم با اینکه بارسایی ها به عنوان یک تیم تهاجمی شناخته میشدن اما در مقابل بازی منطقی و هوشمند بایرنی ها کاری رو انجام ندان چون تیتو بر خلاف پپ برای هر بازی فقط یک شیوه در نظر میگیره!!!
دلایل دیگه ای هم میشه اورد که رئال امشب وضعیت متفاوتی نسبت به بارسا در الیانس ارنا داره!!!!
در مورد بازی هم باید بگم با توجه به اینکه شایعات انتقال گوتزه به بایرن شنیده میشه نیمکت تیم دورتموند متزلزل بشه!!!!! از طرفی با قرار گرفتن احتمالی په په در قلب خط دفاع در کنار واران این نگرانی رو برای مادریدیها بوجود میاره که با توجه به چند بازی ی که این دو در قلب دفاع با هم بازی کردن و هماهنگی خوبی رو نشون ندان ایا تو بازی امشب استفاده از این زوج فکر معقولانه ایه؟؟؟؟از طرفی حضور راموس در سمت راست خط دفاعی تا حدود زیادی خیال رئالی ها رو بابت سمت چپ دورتموندی ها راحت میکنه !!!!
در پایان باید بگم به نظر من تیمی که بتونه تو بازی امشب گل اول رو بزنه راه زیادی رو برای صعود طی کرده،خصوصا اگه رئال مادرید زننده ی گل اول باشه!!!!
به امید برد تو بازی امشب!!!
خب میرسیم به بازی امشب ...
بازی که واقعا سرنوشت سازه و به قول رفقیمون که با حرف اخرش موافقم هر تیمی که گل اول رو وارد دروازه ی حریف کنه خیالش راحت تر میشه مخصوصا اگه رئال گل اول رو بزنه
دورتموند تیمیه که توی بازی با مالاگا نشون داد که تا دقیقه اخر واسه عوض کردن نتیجه میجنگن و پا پس نمیکشن باید خیلی حواسمون باشه و اگر گلی زدیم بعدش بازی رو شل نگیریم
البته مورینیو که یه شعار همیشگی داره که میگه انقدر می بازم تا راه بردن رو یاد بگیرم من مطمئنم مورینیو برای بازی امشب سورپرایز های جدیدی برای بازی با دورتموند داره
و مطمئئن هست پوز یورگن کلوب رو به خاک میماله تا انقدر مغرور و از خود راضی نگه همه جوره رئال رو میبریم !!!
خلاصه بهتون بگم که دورتموند تقریبا نسخه دوم بایرنه البته یخورده جوون تر ...
از همه جای زمین استفاده میکنه از شوت های راه دور گرفته تا حرکت در عمق و کناره ها باید با یار گیری نفر به نفر نذاریم نفس بکشن
و میرسیم به رئال ... هیچی واسه گفتنش ندارم مثله همیشه میگم ما رئالیم و همیشه شایسته پیروزی هستیم
ما واسه انتقام میریم تا انشالله با یه نتیجه خوب کار رو توی همون المان تموم کنیم
تقریبا همه ی بازیکنانمون هستن و هیچ مشکلی نداریم
امیدوارم خط اتش رئال باز مثله گذشته بازی رو اتیشین شروع کنه و از موقعیت ها حداکثر استفاده رو ببره
به امید پیروزی رئال love::
زنده باد رئال
زنده باد مورینیو
بازی با دورتموند تازه اول راه هستش اگه به امید خدا بازی رو تو خاک آلمان تموم کنیم بازی برگشت راحت تر میتونیم کار کنیم دیگه فینالمون قطعی میشه البته واقعا بایرن نشون داد چه تیم یک دست و فوق العاده ای هستش من که هنوز تو شوک بازی دیشب هستم:chakoshi:
بازی قبلی در وست فالن یک اشتباه از په په در دقیقه 35 و گل لواندوفسکی و در دقیقه 63 ، دفع ناقص کاسیاس و گل دیگ ر. بدین ترتیب مشخصا بایذ پیرفت که دفاع نکردن مدافعان رئال خیلی کلیدی خواهد بودآنها باید فوق العاده حواسشان جمع باشد . اگر به بورسیا فرصت بدهند ، کا رخودش را می کند . اگر ژابی یا خدیرا در یک سوم دروازه خودی توپ را لو بدهند ، کار خیلی مشکل می شود . تیم باید حواسش خیلی جمع باشد و بی دقتی در کارش نباشد . نباید به دورتموند کادو داد . دیگو لوپز ، راموس ، واران ، په په ، کوئنت رائو ، ژابی و خدیرا باید بازی را به خوبی تحت کنترل خود داشتند . بورسیا سریع و هجومی خواهد بود . از هوملس تا لواندوفسکی همه به دنبال گل هستند . بی تردید بازی زیبایی در پیش خواهد بود
اول تولد کاکای عزیز رو تبریک میگم خداکنه فقط بتونه به شرایط آرمانیش برگرده به نظر من هر دو تیم تو ضد حمله بازیکنان سرعتی خوبی دارند البته تیم دورتموند بین 4 تیم نهایی میانگین سنی کمتری نسبت به 3 تیم دیگه داره و این یعنی تیم جوون و پر انرزی هر نتیجه ای به دست بیاد پرچم بالاست