رئال مادرید 4-1 زسکا/ دوختن شنل دهمین قهرمانی را آغاز کنید
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید با پیروزی قاطع برابر زسکا مسکو ، به مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ رسید تا روز جمعه حریفش را بشناسد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در شب پرشور برنابئو ، رئال مادرید با گلهای گونزالو هیگوائین ، کریم بنزما و کریستیانو رونالدو توانست که زسکا را شکست دهد .
بر خلاف گمانه زنی ها ، این هیگوائین بود که جای بنزما در ترکیب اصلی قرار گرفت . در 25 دقیقه آغازین ، زسکا به خصوص از نظر تدافعی ، کاملا بی نقص عمل کرد و چند موقعیت هم داشتند که خطرناک ترینش تک به تکی بود که دومبیا در دقیقه 18 از دست داد .
اما این گل به موقع هیگوائین بود که بازی را به سود رئال برگرداند . او همچون بازی با بتیس ، توانست که با زدن گل اول ، تیم را به بازی برگرداند . کاکا که از کمند آفساید فرار کرده بود ، توپ را برای رونالدو فرستاد اما ال پیپیتا سریع تر خودش را به توپ رساند و در دقیقه 26 گلزنی کرد .
رئال مادرید از آن پس بازی را با آرامش بیشتری دنبال کرد . در دقیقه 34 ، در مقابل حمله دومبیا و موسی ، ایکر یک واکنش خارق العاده داشت . در دقیقه 37 نیز مارسلو دیر به توپ ژابی رسید . به هر صورت رئال مادرید لایق پیروزی حداقلی در نیمه اول بود و توانست که به آن دست پیدا کند .
رئال مادرید نیمه دوم را مطمئن تر آغاز کرد ، هر چند که کارت گرفتن ژابی در اوایل نیمه و محرومیتش از بازی بعدی ، از نکات منفی به نظر می رسید. در دقیقه 55 روی شوت سی متری کریستیانو و واکنش بد چپ چوگوف که پیش از بازی ادعاهای دیگری داشت ، گل دوم رئال نیز به ثمر رسید .
رئال مادرید پس از زدن گل دومش ، سعی در آرام کردن بازی داشت و زسکا نیز که نا امید تر شده بود ، امیدش را روی ضد حملات گذاشته بود . در دقیقه 65 ، روی حرکت اوزیل ، کریستیانو یک موقعیت را از دست داد . سه دقیقه بعدش دومبیا در حالی که کاسیاس هم جا مانده بود ، به طرز عجیبی توپ را از دست داد .
در نهایت ، در دقیقه 70 بنزما یک دقیقه پس از ورودش به زمین روی پاس جادویی اوزیل نشان داد که دیگر خبری از مصدومیتش نیست و کاملا آماده شده است .
مورینیو بعد از این گل سعی در حفظ نتیجه کرد و به همین علت تصمیم به تعویض گرانرو با کاکا گرفت که البته این باعث نشد که رئال گل نخورد . روی حرکت عالی توسیچ و جا ماندن په په ، بازیکن زسکا شوت محکمی را از پشت محوطه وارد دروازه کاسیاس کرد .
زسکا که چیزی برای از دست دادن نداشت ، با این گل روحیه گرفت و سعی داشت که در 13 دقیقه پایانی بتواند دست به معجزه بزند . رئال مادرید نیز با تعویض های تدافعی مورینیو نظیر استفاده از لاس جای اوزیل حسابی عقب کشیده بود و سعی داشت که پیروزی را حفظ کند تا این که کریستیانو در دقیقه پایانی بازی ، گل دیگری را به ثمر رساند تا پیروزی رئال قاطعانه تر شود .
در مجموع ، رئال مادرید توانست با یک پیروزی خوب خانگی ، راهی مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ شود هر چند که بهتر بود که دروازه اش گشوده نمی شد. اعتماد به نفس دادن مورینیو به هیگوائین بر خلاف گمانه زنی ها ، بازگشت بنزما به گلزنی و دبل کریستیانو در مقابل حریفی که به مراتب مشکل تر از تیمی نظیر لورکوزن بود ، از دیگر نکات مهم این بازی بود .
ژابی: کارت گرفتنم را اشتباه نمی دانم
مرجع خبري رئال مادريد : ژابی آلونسو پس از بازی با زسکا از عملکرد تیم ابراز خرسندی کرد .
"تا زمانی که گل دوم را زدیم ، بازی باز بود اما در نیمه دوم احساس آرامش می کردیم ، به خصوص پس از گل رونالدو . "
"هفت تیم دیگری که در تورنمنت مانده اند شایستگی رسیدن به این جا را داشته اند . قرعه کشی جمعه جالب خواهد بود اما مرحله یک چهارم صرفنظر از این که حریف چه کسی است ، هیجان انگیز است . بازیهای آسان تمام شده اند و اگر برابر بارسلونا هم قرار گیریم ، با تمام قوا می جنگیم . "
"در مورد کارتی که گرفتم دچار شک هستم . ناراحت کننده بود اما بازی باز بود و ریسک کردم . این را یک اشتباه بزرگ نمی دانم . "
مارسلو: مهم نیست که به بارسا بخوریم
مرجع خبري رئال مادريد : مارسلو از بازی با زسکا خوشحال بود و برای مرحله یک چهارم اولویتی قائل نشد :" تیم خاصی را ترجیح نمی دهم . برابر هر تیمی که شد باید بازی کنیم . مهم نیست که حریف چه تیمی باشد . فقط باید آن را شکست دهیم . مهم نیست که به بارسلونا بخوریم . در سطح یکسانی هستیم و تلاش خواهیم کرد که شکستشان دهیم . "
سپس به تمجید از مهاجمان رئال پرداخت :" سه مهاجم خیلی خوب داریم . برایشان خوشحالم . هواداران از ما می خواهند که بهتر بازی کنیم اما در چنین بازیهایی بردن مهم است . مربی یک برنده است و خواستار تمرکز بیشتر بود . "
راموس در مورده ژابی: هیچکس بدون جانشین نیست
مرجع خبري رئال مادريد : سرجیو راموس ، مدافع رئال مادرید پس از پیروی 4-1 برابر زسکا مسکو گفت :" در نیمه دوم سعی کردیم که کمی آرام تر باشیم . با این که کنترل توپ را داشتیم ، آنها تحرک بیشتری داشتند ، فضای بیشتری ایجاد کردند و خطر بیشتری به وجود آوردند . "
در مورد غیبت ژابی در بازی رفت مرحله یک چهارم گفت :" ژابی برای ما حیاتی است اما هیچ کس بی جانشین نیست . طبیعی است که کسی بتواند جایش را پر کند . "
در مورد روابطش با په په در طول بازی گفت :" این اتفاق جدیدی نیست . در طول 90 دقیقه با هم صحبت می کنیم و به هم کمک می کنیم . برای این که بتوانیم جلوی دو مهاجم سریع را بگیریم باید حواسمان جمع می بود . "
در پایان مدافع رئال مادرید اولویتی را برای حریف تیمش در مرحله یک چهارم قائل نشد :" هیچ گاه حریف خاصی را انتخاب نمی کنم چرا که اشتباه است . برای جمعه منتظر می مانیم . انتخاب کردن ، بی احترامی است . "
اسلوتسکی: برابر رئال مادرید هر اشتباهیی با تنبیه مواجه میشود
مرجع خبري رئال مادريد : لئونید اسلوتسکی ، مربی زسکا مسکو در این باره که تیمش نتوانسته برابر رئال دست به شگفت یزند و گفت :" برای نتیجه گرفتن برابر تیمی نظیر رئال مادرید باید بهترین بازیمان را بدون اشتباهات انجام می دهیم . این جا هر اشتباهی که در بازیهای دیگر مشکلی ایجاد نمی کند ، با تنبیه مواجه می شود . "
در ادامه گفت :" در نیمه اول می دانستیم که باید مواظب حملات رئال باشیم و در ضد حملات کار کنیم اما مرتکب اشتباهات شدیم . اگر کمتر اشتباه می کردیم شانس داشتیم . "
در مورد گل دوم که روی اشتباه چپ چوگوف بود گفت :" او را سرزنش نمی کنم چرا که بازی خوبی انجام داد و خیلی خوب عمل کرد . بازیکنان با تجربه تری بودند هم که اشتباه کردند . روی بازیکن خاصی زوم نمی کنم . "
مورینیو: برای مرحله یک چهارم قرعه سرد یا گرم وجود ندارد
مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو از عملکرد تیمش برابر زسکا که توانست بلیط مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ را بگیرد خوشبین بود . وی در صحبت هایش از هواداران هم انتقاد کرد و گفت :" من آن طور که فکر می کردم دچار مشکل شدم ، نه بیشتر . می دانستم که با توجه به نتیجه بازی رفت ، حریف مشکلی پیش رویمان است . حریف را می شناختم و می دانستم که آسان نخواهد بود و به همین علت از پختگی تیم راضی بودم . بدون آن که کاری فضایی انجام دهیم ، به حریف غالب بودیم و با پختگی بالایی بازی کردیم و تنها زمانی که دچار مشکل شدیم مربوط به واکنش ضعیف هواداران در زمان دریافت گل بود آن هم وقتی که بازی 3-1 بود. "
در مورد قرعه کشی مرحله یک چهارم گفت که اولویتی در نظرش نیست و برایش بارسلونا با آپوئل فرقی ندارد :" در حال حاضر می توان برابر هر حریفی بازی کرد .توپ سرد یا گرمی وجود ندارد و دمای توپ مربوط به همه قرعه ها ، یکی است . همه حریفان مرحله یک چهارم یا نیمه نهایی مشکل هستند و میانشان نمی توان تفاوتی قائل شد . هر تیمی که به این جا رسیده ، شایستگی آن را داشته است ."
در مورد حمایت برنابئو گفت :" از حمایت سکوها نه انتقادی می کنم و نه نظری می دهم . به درخواست کردن ادامه می دهم اما انتقادی نخواهم کرد . زمانی بود که ما پس از دریافت گل هو شدیم امادسته کوچکی پشت دروازه هستند که باید از حمایت همیشگی که دارند تشکر کنم . "
در مورد گلزنی هیگوائین و بنزما و محرومیت ژابی گفت :" نمی توانیم ناراحت باشیم که ژابی بازی نمی کند . ما آماده هستیم چرا که در آن پست گرانرو ، لاس و خدیرا را داریم . استراحت می کند و در بازیهای لیگ حاضر می شوند . مهاجمان ما هم گل زدند اما مهم تیم و بازی تیمی است . بحثی نیست چرا که هر دویشان کارشان را انجام دادند . "
در مورد زسکا گفت :" از نظر دفاعی خیلی مستحکم بودند و چهار بازیکن خط حمله شان هم خیلی سریع بودند و موقعیت ایجاد می کردند . موقعیت هایی هم داشتند که بازی را عوض کنند . اما ما به خوبی کنترل کردیم . بازیمان شگفت انگیز نبود اما پخته بود . پس از 3-0 ، البته کمی کنترل شده تر بازی کردیم . "
در مورد کاکا گفت :" بازی فوق العاده ای انجام داد . هیچ گاه به اندازه حالا نجنگنیده بود . کارش برای تیم عالی است و طبیعی است که در دقیقه 75 خسته شود . در نیمه اول یکی از بهترین بازیهایش را انجام داد . "
در مورد این که آیا خط دفاع اذیت شده یا نه نیز گفت :" اذیت شدنی ندیدم . په په و راموس در میانه خط دفاع کارشان را کردند . در پایان کار البته کمی فشار را تحمل کردیم چرا که تیم متوقف شده بود . "
در این باره که بکن باوئر گفته بود از رئال و بارسا می ترسد نیز گفت :" او تجربه فوق العاده ای دارد . بایرن می تواند هر تیمی را شکست دهد و از بخت های اصلی است . "
مورینیو نزد جایگاه دو آتشه ها رفت و تشکر کرد
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو پس از پیروزی 4-1 برابر زسکا و صعود به مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ ، به شدت مورد تشویق قرار گرفت . او به سمت جنوبی استادیوم رفت تا پاسخ تشویق های هواداران را بدهد .
مربی پرتغالی گفت :" همچنان به درخواست حمایت ادامه می دهیم . این انتقاد نیست . گروهی در پشت دروازه به نام دو آتشه ها هستند که همیشه از ما حمایت کرده اند . "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هیگواین هیچگاه نگران گل زدن نبوده ام
مرجع خبري رئال مادريد : گونزالو هیگوائین ، باز هم در بازی چمپیونزلیگ با زدن گل اول تیمش در پیروزی برابر زسکا ، یکی از ستارگان بازی بود . بازیکن آرژآنتینی گفت :" خوشحال هستم ، یک بازی مهم برای کمک به تیم بود . " در مورد این که در گذشته دچار طلسم گل نزدن شده بود گفت :" هیچ گاه نگران نشدم . با کمک تیم ، احساس اطمینان می کردم . "
در مورد قرعه کشی مرحله یک چهارم گفت :" باید دید که چه می شود . در مورد هیچ کدام از رقیبان حس خاصی ندارم . باید هر کدام از آنها برابرمان قرار گرفتند ، برنده باشیم . " در مورد آینده اش گفت :" آرام هستم . در جو رقابت ها هستیم و فعلا به آن فکر می کنم . "
بنزما: بین من و هیگواین هیچ مشکلی نیست
مرجع خبري رئال مادريد : کریم بنزما در مصاحبه با تله مادرید در مورد بحث این که او فیکس شود یا هیگوائین گفت :" مشکلی میان من و هیگوائین نیست . مهم تیم است . هیگوائین هم امروز گل زد و این خوب است . "
بازیکن فرانسوی در ادامه در این باره که از مصدومیت برگشته بود گفت :" مهم این است که بردیم و صعود کردیم . " در مورد قرعه مرحله یک چهارم گفت :" ببینیم چه می شود . "
رسیدن مثلث بنزما-هیگواین-رونالدو به 85 گل
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید در خط حمله آهنین است . رونالدو ، هیگوائین و بنزما هر کدام برابر زسکا گلزنی کرده اند . مثلث هجومی رئال مادرید ، تا کنون 85 گل زده اند : 42 تا بازیکن پرتغالی ، 22 تا بازیکن فرانسوی و 21 تا بازیکن آرژانتینی .
کریستیانو آقای گل این فصل رئال مادرید در چمپیونزلیگ با شش گل زده است و یکی بیشتر از بنزما گلزنی کرده است . 42 گلش باعث می شود که در آستانه شکستن رکورد 53 گلش در فصل گذشته قرار گیرد .
بنزما که از کمند مصدومیت رهایی یافته هم در اولین توپی که لمس کرد ، برابر زسکا 22 مین گلش را زد تا به رکورد 13 گل در لالیگا ، پنج گل در چمپیونزلیگ ، سه تا در کوپا و یکی سوپرکاپ برسد .
هیگوائین هم برای سومین بار پیاپی گلزنی کرد . ال پیپیتا سومین گل اروپاییش را به ثمر رساند . او 17 گل نیز در لالیگا و یکی دیگر در کوپا زده است .
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید در خط حمله آهنین است . رونالدو ، هیگوائین و بنزما هر کدام برابر زسکا گلزنی کرده اند . مثلث هجومی رئال مادرید ، تا کنون 85 گل زده اند : 42 تا بازیکن پرتغالی ، 22 تا بازیکن فرانسوی و 21 تا بازیکن آرژانتینی .
کریستیانو آقای گل این فصل رئال مادرید در چمپیونزلیگ با شش گل زده است و یکی بیشتر از بنزما گلزنی کرده است . 42 گلش باعث می شود که در آستانه شکستن رکورد 53 گلش در فصل گذشته قرار گیرد .
بنزما که از کمند مصدومیت رهایی یافته هم در اولین توپی که لمس کرد ، برابر زسکا 22 مین گلش را زد تا به رکورد 13 گل در لالیگا ، پنج گل در چمپیونزلیگ ، سه تا در کوپا و یکی سوپرکاپ برسد .
هیگوائین هم برای سومین بار پیاپی گلزنی کرد . ال پیپیتا سومین گل اروپاییش را به ثمر رساند . او 17 گل نیز در لالیگا و یکی دیگر در کوپا زده است .