دیگه آقای گلی ماله خود شخص زلاته lay_;;
ایول گتوزو :ahaaaaaa: کارت زرد گرفتن گتوزو نشون دهنده آمادگیشه :hehee:
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه آقای گلی ماله خود شخص زلاته lay_;;
ایول گتوزو :ahaaaaaa: کارت زرد گرفتن گتوزو نشون دهنده آمادگیشه :hehee:
از کجا میدونی که گانسو به میلان نزدیکه ؟ من خیلی روی این موضوع حساب کردم ! اگه خبری داری بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط forza milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدیر برنامه های گانسو گفته هدف اصلیش میلانه از اون طرف روبینیو هم از معاوضه با گانسو استقبال کرده
اقا اونو بیخیال شید اوبونا همون غولی که قرار بود بیاد میلان اون از همه مهمتره بیاد دفاع بیمه میشه خیلی تانکه
ابونا رو به احتمال زیاد خریدیم 22 ساله هیکلی قدرتبدنی تانک ملیت ایتالیایی یه چیزی تو مایه های پیکه از اون بدتر :bomb::bomb::bomb::-shad
واقعا بهش نیاز داریم
سلام منم برد پر گل رو تبريك ميگم البته زياد به دلمون نچسبيد به خاطر برد يونتوس -
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منابع خبری از احتمال انتقال گانسو بازیکن بازیساز 21 ساله برزیلی به باشگاه میلان ایتالیا خبر می دهند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش فوتبال آنلاين به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، مدیر برنامه های گانسو روز چهارشنبه در مقر باشگاه آ ث میلان با مسئولان این باشگاه مذاکره کرده است.
این منابع افزودند مدیر برنامه های گانسو با آدریانو گالیانی معاون باشگاه میلان و نیز آریدو برایدا مدیر ورزشی این باشگاه دیدار کرده است و خبرگزاری آنسای ایتالیا و روزنامه ورزشی گازتا دلا اسپورت نیز این خبر را تایید کرده اند.
این مذاکرات در حالی روز چهارشنبه برگزار شد که اوایل این ماه، باشگاه سانتوس اعلام کرده بود از باشگاههای میلان و اینتر به علت تلاش برای مذاکره برای انتقال گانسو بدون موافقت این باشگاه شکایت کرده است.
گانسو ماه اوت نخستین بازی ملی خود را در برابر تیم ملی آمریکا برگزار کرد که با پیروزی دو بر صفر برزیل به پایان رسید.
منابع خبری اعلام کردند همچنین روز چهارشنبه مدیر برنامه های جفرسون فارفان مهاجم تیم شالکه در ساختمان اصلی باشگاه میلان مشاهده شده است.
:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:lay_;;lay_ ;;lay_;;lay_;;
100 برابر کاکا هستش حالا ببینید ki::
نه !!!!!!!! من باورم نمیشه ! یعنی هم گانسو هم فارفان ! این دوتا خیلی وحشتناک به حمله رو میارن و یک لحظه هم برای حمله درنگ نمیکنن !
واقعا تیمه ما با این دوتا رویایی میشه ! من واقعا از اومدن فافان بیشتر خوشحال میشم ! این فصل بازی های شالکه رو پیگیری کردم , روی تمام حملات و گل های شالکه نقشه اصلیی داره و اگه نباشتش شالکه فلج میشه ! الانم آقای گلی هونتالار به دلیل بازی سازی عالیه فارفانه !
راستی ! اون تانکی که در موردش حرف میزنید الان کوجاس ! میخوام برم تحقیق :))
تو تورینو بازی میکنه واسه تحقیق هم اول از فیفا شروع کردم قولیه 22 ساله هست
ولی قدرتش 75 هستش ولی مهم اینه که توی بازی واقعی یه دفاع 6 دنگه اینو با گانسو رو من تظمین میکنم
مردم از بس یه مشت سوسول مثل بنرا تو بازی امد این بنرا رو قورت میده ki::ki::
آره منم میخوام برم تو فیفا :hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با خرید این چندتا بازیکن فک نکنم واسه فصله بعد حریف جدی داشه باشیم :yes: ! البته به جز داوری eterza::-
به احتمال زیاد یه مهاجم خوب هم مییریم شاید توز یا بالوتلی درمورد خرید های جدید احتمالی باید بگم گانسو :ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی صبر کنید تا لیگ تموم بشه بعد جشن بگیرید همچین اش دهن سوزی هم نیست :sigar: الان فقط قهرمانی تو لیگ مهمه هنوز میشه بدستش اورد به امید پیروزی تو دربی دلمادولینا