احتمال غیبت کیانوش رحمتی در فینال جام حذفی
احتمال غیبت کیانوش رحمتی در فینال جام حذفی
خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال استقلال به احتمال زیاد در فینال جام حذفی غایب خواهد بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، کیانوش رحمتی که در جریان دیدار روز گذشته با راهآهن آسیب دید در تمرین امروز آبی پوشان حضور پیدا کرد اما شرایط تمرین نداشت. این بازیکن از ناحیه ACL زانو دچار مصدومیت شده و به احتمال زیاد فینال جام حذفی که پنجشنبه هفته جاری برگزار میشود را از دست میدهد.
از سوی دیگر حنیف عمران زاده هم مصدومیت دارد. این مدافع در این باره گفت: درد دارم و نمی توانم امروز تمرین کنم. باید MRI بگیرم تا تکلیفم مشخص شود.
استقلال روز پنجشنبه هفته جاری در فینال جام حذفی به مصاف شاهین بوشهر میرود. این دیدار در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار میشود.
رحمتی فینال جام حذفی را از دست داد
رحمتی فینال جام حذفی را از دست داد
خبرگزاری فارس: هافبک تیم استقلال دیدار فینال جام حذفی تیمش مقابل شاهین بوشهر را از دست داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، کیانوش رحمتی، هافبک دفاعی استقلال روز گذشته در بازی برابر راهآهن به دلیل مصدومیت زمین مسابقه را ترک کرد.
رحمتی در این خصوص گفت: با توجه به مصدومیتم، فینال جامحذفی را از دست دادم اگرچه که خیلی دوست داشتم در این دیدار بتوانم بازی کنم و نمایش خوبی را نیز از خود ارائه دهم، اما متأسفانه به فینال نمیرسم.
رحمتی افزود: امروز بعدازظهر جواب MRI خود را میگیرم تا ببینم میزان مصدومیتم تا چه حدی است. امیدوارم در این شرایط حساس که استقلال در پیش دارد و با توجه به تعداد مصدومانی که داریم، مصدومیتم طوری نباشد که در کنار تیم نباشم.
آيت اللهى: نواقص ورزشگاه حافظيه تا فينال حذفى برطرف مى شود
آيت اللهى: نواقص ورزشگاه حافظيه تا فينال حذفى برطرف مى شود
هادى آيت اللهى، نايب رئيس فدراسيون فوتبال با بيان اينكه «گزارش حسين عسكرى در خصوص آخرين وضعيت ورزشگاه حافظيه به دست ما رسيده است»، گفت: ايراداتى در اين گزارش مطرح شده كه تا بازى فينال جام حذفى برطرف خواهد شد. وى در خصوص دليل تاكيد اعضاى هيأت رئيسه سازمان ليگ برتر بر اينكه ميزبان بيست و پنجمين فينال جام حذفى تغيير نكند و همچنان شيراز باشد، تاكيد كرد: تصميم گيرى در خصوص زمان و مكان جام حذفى در گذشته توسط مسئولان سازمان ليگ و نمايندگان دو باشگاه استقلال و شاهين گرفته و حتى چند جلسه رسمى نيز در اين خصوص برگزار شد.او درهمين خصوص افزود: موضوع ميزبانى ورزشگاه غدير اهواز فقط يك پيشنهاد بود كه در جلسه يكشنبه اعضاى هيأت رئيسه سازمان ليگ مطرح شد و مورد موافقت جمع قرار نگرفت. همه اعضاى هيأت رئيسه در خصوص تصميم قبلى كه در خصوص ميزبانى شيراز گرفته شده بود، اتفاق نظر داشتند.نايب رئيس فدراسيون فوتبال اظهار داشت: درست است كه ورزشگاه جديد التاسيس غدير از نظر امكانات شرايط بهترى نسبت به ورزشگاه حافظيه دارد اما ما براى آنكه چمن ورزشگاه حافظيه آسيب نبيند حدود يك ماه است كه هيچگونه بازى روى آن انجام نشده و علاوه بر آن يكسرى معايب اين ورزشگاه برطرف شده است.
مظلومى: بازى فينال «بكش، بكش» خواهد بود
مظلومى: بازى فينال «بكش، بكش» خواهد بود
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: بازى فينال جام حذفى بكش بكش خواهد بود.او درباره جابجايى دوباره محل فينال جام حذفى و برگزارى اين مسابقه در شيراز اظهار داشت: از اين اتفاق تعجب مى كنم.شب گفتند اهواز و صبح دوباره شيراز شد.البته قبلا هم گفتم كه برايمان فرقى ندارد كه كجا بازى مى كنيم و حاضريم روى آسفالت هم به ميدان برويم.نگرانى من از وضعيت مصدوميت بازيكنان است.وى افزود: فشردگى مسابقات در حدى است كه رحمتى كه تا به امروز مصدوم نشده است هم دچار پارگىa.cl شد و اين فقط به دليل فشردگى بازى ها بود.من مطمئن هستم خطر مصدوميت در شيراز هم بازيكنان ما و هم تيم شاهين بوشهر را تهديد مى كند و اميدوارم آبروى فوتبال ما در اين بازى نريزد.هر چند مى دانم مسابقه در شيراز به دليل شرايط زمين حافظيه بكش بكش خواهد بود.
مخالفت هيات رييسه سازمان ليگ با تغيير محل برگزارى فينال جام حذفى
مخالفت هيات رييسه سازمان ليگ با تغيير محل برگزارى فينال جام حذفى
با تصميم هيات رئيسه سازمان ليگ، مكان ديدار فينال جام حذفى تغيير نكرد.با تائيد هيات رئيسه سازمان ليگ برتر و با توجه به اعلام قبلى اين سازمان مبنى بر ميزبانى ورزشگاه حافظيه شيراز در ديدار فينال جام حذفى بين تيم هاى استقلال تهران و شاهين بوشهر، هيات رئيسه سازمان ليگ برتر اعلام كرد اين ديدار در زمان و مكان اعلام شده قبلى يعنى روز پنجشنبه ۲۵ اسفند راس ساعت ۱۵ برگزار مى شود و هيچ گونه تغيير زمانى و مكانى در اين باره اعمال نخواهد شد.
استقلال : عبدى محروم بود راه آهن : طهمورثى اخراج شد نه بهادر عبدى!
اختلاف نظر دو باشگاه
استقلال : عبدى محروم بود راه آهن : طهمورثى اخراج شد نه بهادر عبدى!
درحالى كه استقلالى ها مدعى اند هافبك تيم راه آهن محروم بوده و با وجود محروميت در بازى مقابل آنها به ميدان رفته است، راه آهنى ها تاكيد دارند بازيكن ديگرى در بازى اين تيم مقابل صنعت نفت آبادان از زمين اخراج شده بود. پس از به صدا درآمدن سوت پايان بازى صنعت نفت آبادان - راه آهن شهررى، يكى از بازيكنان تيم راه آهن شهررى از داور كارت قرمز گرفت و بدين ترتيب از همراهى زردپوشان در ديدار با استقلال بازماند. برخى منابع خبرى پس از آن بازى از بهادر عبدى به عنوان بازيكن اخراجى تيم راه آهن ياد كرده و او را بازيكن محروم زردپوشان در ديدار با استقلال معرفى كردند. استقلالى ها با اين تصور كه بهادر عبدى بازيكن اخراجى تيم راه آهن شهررى بوده و اجازه همراهى تيم در ديدار با آبى پوشان را نداشته است به دنبال تغيير نتيجه ديدار با شاگردان دايى برآمده و اقداماتى در اين زمينه انجام داده اند. در شرايطى كه استقلالى ها اعتقاد دارند، بهادر عبدى محروم بوده و با وجود محروميت مقابل آنها بازى كرده است، راه آهنى ها با طرح موضوعى متفاوت جريان تغيير نتيجه بازى را كلا منتفى مى دانند.براساس اعلام حسين قدوسى، مدير روابط عمومى باشگاه راه آهن آن بازيكنى كه در ديدار اين تيم مقابل صنعت نفت آبادان از زمين اخراج شده امير طهمورثى است نه بهادر عبدى! قدوسى در اين خصوص گفت: فيلم بازى و گزارش داور مسابقه صنعت نفت آبادان - راه آهن شهررى موجود است. در فيلم بازى به خوبى مشخص است آن بازيكنى كه اخراج شده طهمورثى است نه عبدى. اين بازيكن تيم راه آهن از سوى سازمان ليگ برتر به عنوان يكى از بازيكنان محروم هفته بيست و هفتم ليگ برتر معرفى شده و عبدى مشكلى براى همراهى تيم نداشته است.با اين اوصاف اقدام استقلالى ها براى تغيير نتيجه بازى كه در آن با نتيجه تساوى ۲ بر ۲ متوقف شدند، بى فايده است و نتيجه اين مسابقه تغيير نخواهد كرد.
•عليرضا اكبرپور:استقلال قهرمان حذفى است
•عليرضا اكبرپور:استقلال قهرمان حذفى است
متاسفانه بازى زيبايى را از استقلالى ها مقابل راه آهن شاهد نبوديم و سرانجام هم باعث شد تا تنها يك امتياز حاصل اين ديدار باشد و باز هم شاگردان مظلومى فاصله خود را با صدرنشين اين رقابت ها افزايش دهند. به عقيده من اگر آبى پوشان به همين منوال پيش روند قهرمانى را از دست خواهند داد. من نمى دانم مظلومى چه برنامه اى دارد و براى قهرمانى چه كارى مى خواهد انجام دهد اما اين روش صحيحى نيست. البته اين عملكرد متوسط را مى توان به شكل ديگرى نيز توجيه كرد و آن پيروزى مقابل الريان است. فكر مى كنم كمى دچار غرور هم شده بودند. بالاخره آنها توانسته بودند در زمين حريف صاحب ۳ امتياز شوند و كار بزرگى را انجام دادند. در خصوص بازى حذفى آنها در شيراز هم گفتنى است به عقيده من استقلال قهرمان حذفى است و نگرانى از اين بابت نيست. تنها چيزى كه استقلال بايد به آن توجه كند پر كردن جاى خالى تيموريان و جبارى است، استقلال در نبود آنها دچار ضعف شده و اگر ضربه اى هم خورده اند به همين خاطر بوده است.