-
مصاحبه طالب لو
طالبلو: استقلال هميشه مدعي قهرماني است
دروازهبان تيم فوتبال استقلال اين تيم را مدعي هميشگي قهرماني ناميد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وحيد طالبلو پس از برتري 3 بر يک برابر نفت تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استقلال هميشه استقلال است و همواره مدعي قهرماني است و مردم از اين تيم انتظار دارند.
وي ادامه داد: ما شرايط سخت را پشت سر گذاشتيم و با همت و همدلي بازيکنان و حمايت مردم به اين مرحله رسيديم. اميدوارم بتوانيم در اين فصل حداقل يک جام قهرماني براي هواداران به ارمغان بياوريم.
طالبلو در مورد داوري مسابقه امروز گفت: هيچوقت در مورد داوري صحبت نميکنم اما امروز مظفريزاده روز خوبي را پشت سر گذاشت.
-
مصاحبه صادقی
صادقى:بايد راه آهن را شكست مى داديم
اميرحسين صادقى كاپيتان تيم فوتبال سايپا گفت: موقعيت هاى زيادى به وجود آورديم و بايد برابر راه آهن به پيروزى مى رسيديم.وى پس از تساوى بدون گل سايپا مقابل راه آهن عنوان كرد: بازى خوبى انجام داديم وموقعيت هاى زيادى را روى دروازه راه آهن خلق كرديم، اما متاسفانه با بدشانسى روبرو شديم و نتوانستيم دروازه راه آهن را باز كنيم.او ادامه داد: فرصت هاى سايپا بيشتر و جدى تر از راه آهن بود و بايد در اين ديدار به برترى مى رسيديم. در هر صورت خوشحالم كه بازى زيبايى را انجام داديم و به نظرم هواداران و تماشاگران از بازى لذت بردند. كاپيتان سايپا درباره شكستگى سر خود گفت: در درگيرى كه با بازيكن برزيلى راه آهن داشتم دچار آسيب ديدگى شدم، اما خوشبختانه مصدوميتم جدى نبود و توانستم بازى را ادامه دهم.
-
مصاحبه برهانی
برهانى: سوءتفاهم بين من و استقلال برطرف شد
آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: سوء تفاهمى بين من و استقلال وجود داشت كه برطرف شد.وى پس از برترى ۳ بر يك مقابل نفت تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با نظر كادر فنى در نيمه دوم به ميدان آمدم و سعى كردم در خدمت تيم باشم. از بازى خود نيز راضى هستم. در اين ديدار ۹۰ دقيقه نفت را با كارهاى هجومى تحت كنترل قرار داديم و توانستيم پيروزى خوبى كسب كنيم. برهانى در مورد اينكه در مصاحبه اى اعلام كرده كادر فنى استقلال در ظاهر به او اعتماد دارد اما در باطن اجازه بازى به اين بازيكن را نمى دهد، گفت: از من پرسيده شد كه چرا بازى نمى كنى كه گفتم كادر فنى به من اعتقاد كامل دارد. بعد از پايان محروميتم مقابل استيل آذين سوء تفاهم ها بين من و استقلال برطرف شد.
-
مصاحبه سید صالحی
سيدصالحى: هدف ما قهرمانى در ليگ ايران و آسياست
سيد مهدى سيد صالحى مهاجم تيم استقلال گفت: هر دو گل خود را از روى شانس و كمك بازيكنان تيم به ثمر رساندم. وى پس از بازى با نفت درباره ۲ گل خود اظهار كرد: من هر دو گل را از روى شانس زدم و براى به ثمر رساندن اين دو گل همه بچه هاى تيم تلاش كردند. او افزود: تيم نفت خيلى خوب بود و خدا را شكر مى كنم كه اين بازى را برديم. انشاءالله بازيهاى بعدى را هم ببريم، هدف استقلال قهرمانى در ليگ برتر و موفقيت در ليگ قهرمانان آسياست و ما اميدواريم كه مقتدرانه به مراحل بالاتر ليگ قهرمانان صعود كنيم. سيدصالحى درباره اين بازى بيان كرد: بازى بسيار خوبى بود. پس از اينكه نتيجه مساوى شد بين دو نيمه پرويز مظلومى تذكرهاى لازم را به ما داد تا اينكه توانستيم با دو گل ديگر در نيمه دوم به پيروزى برسيم.
-
مصاحبه جباری
جبارى: نفت بازى را وا داد
مجتبى جبارى بازيكن تيم استقلال گفت: با دوندگى هاى زيادى كه داشتيم توانستيم بازى را ببريم. وى درباره بازى تيمش با نفت تهران اظهار كرد: بازى خيلى خوبى بود و نفت تهران پس از دقايقى بازى را وا داد و آنها تلاش مى كردند كه يك امتياز از اين بازى بگيرند. پس از اينكه گل مساوى را به ثمر رساندند، فضاهاى بسيار خوبى را به دست آورديم و توانستيم به دروازه آنها نزديك شويم. او افزود: در دقايق پايانى بازى دوندگى تيم ما بيشتر شد و اين رمز موفقيت ما در اين بازى بود. جبارى درباره تيم نفت گفت: تيم نفت تهران تيم بسيار خوبى است و كادر فنى خوبى هم دارد. آنها در اين بازى به دنبال گرفتن يك امتياز بودند و ما هم توانستيم مزد زحمات خود را بگيريم.
-
مصاحبه پورحیدری
كاش بازي 29 اسفند استقلال به دوم يا سوم فروردين موكول شود
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: كاش سازمان ليگ بازي 29 اسفند استقلال مقابل صبا را به دوم يا سوم فروردين منتقل كند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منصور پورحيدري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره تغيير تاريخ دربي از ششم به دهم فروردين اظهار داشت: مشكل ما تاريخ دربي نبود. حرف اصلي ما براي بازي با صبا در تاريخ 29 اسفند است. چون قبل از برگزاري اين بازي بايد به عربستان سفر كنيم و در ليگ قهرمانان آسيا به ميدان برويم.
وي افزود: اعتراضي به برنامه سازمان ليگ نداريم به هر حال آنها هم مشكلاتي دارند اما استقلال هم براي سفر به عربستان و بازگشت از اين سفر مشكلاتي دارد. وقتي به آنجا ميرويم نميتوانيم بازيكنان را به زيارت خانه خدا نبريم و از اين زيارت بگذريم. به همين دليل است كه ميگوييم اگر بازي استقلال با صبا از 29 اسفند به دوم يا سوم فروردين موكول شود، براي ما بهتر است.
پورحيدري ادامه داد: اگر قرار باشد بازي استقلال با صبا همان 29 اسفند باشد، تغيير تاريخ دربي تفاوتي براي ما نميكند. اكثر بازيكنان استقلال دوست دارند هنگام سال تحويل در كنار خانوادههايشان باشند و بعضي از آنها بايد به شهرستان بروند اگر بازي در تاريخ 29 اسفند باشد فرصت كمي براي حضور در كنار خانواده خود دارند.
وي در ادامه در مورد شرايط استقلال گفت: خوشبختانه همكاري خوبي بين بازيكنان و كادر فني به وجود آمده است از بچهها ممنون هستم چون خيلي زحمت ميكشند البته من هنوز از تيم راضي نيستم. هنوز آن استقلالي كه استقلال 90 دقيقهاي باشد، نشدهايم اما نسبت به دور رفت وضعيت بهتري پيدا كردهايم. خوشبختانه همكاري خوبي بين مربيان است و همه يكدل هستند.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومی: این جلسهها لازم است
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، پرویز مظلومی که در جلسه دانشافزایی مربیان فوتبال حاضر شده بود پس از پایان این نشست که ماهیتی صددرصد فنی و تکنیکی داشت گفت: گردهمایی مفیدی بود. مربیان هر چه بیشتر دور هم جمع شوند و به تبادل نظر بپردازند به نقطه نظرهای مشترک بیشتری خواهند رسید.
به نظر مظلومی در جلسههای بعدی بهتر این است که فقط یک نفر حرف نزند تا بقیه شنونده باشند، باید از نظر و عقیده همه یا اکثریت مربیان حاضر در نشست بهرهمند شد.
در جلسه امروز مربیان، مرتضی محصص که با فیفا ارتباط کاری دارد، نکات جدیدی را برای مربیان بازگو کرد. مظلومی در این مورد میگوید: قبلا این موارد را از خود آقای محصص که مشاور فنی و عضو کمیته فنی باشگاه استقلال است، شنیده بودم.
-
مصاحبه فتحاللهزاده
به فدراسيون نمره ۱۲ مى دهم
فتح الله زاده: فدراسيون بخواهد مى توانم مربى بزرگ به ايران بياورم
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال و عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال در مورد وضعيت سرمربيگرى تيم ملى، دخالت نكردن در موضوع انتخاب سرمربى تيم ملى، آمادگى اش براى آوردن مربى خارجى، افشين قطبى و عملكرد فدراسيون فوتبال پاسخ داد.
• به نظر شما سرمربى تيم ملى بايد ايرانى باشد يا خارجى؟
- ما هر موقع آمديم و كرى خوانديم و بيش از توانمان صحبت كرديم موفق نشديم. اعتقاد من اين است كه اگر توانايى آوردن افرادى مانند هيتسفيلد يا فرگوسن را داريم،آنها را به ايران بياوريم. نبايد بگوييم كه اين مربيان به ايران نمى آيند. ما كشور بزرگى هستيم و بازيكنان بزرگى داريم. اين مربيان هم انسان هستند، اگر مى توانيم مربى بزرگى بياوريم بايد به سراغشان برويم.
• مربى بزرگ از ديدگاه شما كيست؟
- به نظر من حداقل بايد درسطح كوئيروش باشد و نبايد از اين سطح پايين تر بياييم. كرش هم مى توانست در فوتبال ما تحول ايجاد كند. او مربى بزرگى بود. من خيلى دوست داشتم كوئيروش به ايران بيايد و از او استفاده كنيم. مى خواهم بگويم كه اگر مى توانيم مربى بزرگى بياوريم به سراغش برويم اما اگر قرار است كه مربيان سطح پايين خارجى را بياوريم به همين مربيان ايرانى خود اعتماد كنيم و در كنار آنها يك مربى تمرين دهنده بزرگ را بياوريم. مربى تمرين دهنده بزرگ را كه ديگر مى توانيم بياوريم.
• آيا مربيان ايرانى اين عادت را دارند كه با مربى خارجى تمرين دهنده كار كنند؟
- ما بايد يك مربى ايرانى را قرار دهيم كه به اين فرهنگ رسيده باشد. الان در استقلال آقاى گده با آقاى مظلومى به عنوان مربى تمرين دهنده كار مى كند. گده مربى سطح پايينى نيست. اما در حال حاضر با مظلومى همكارى مى كند. بايد بگويم كه اگر من مسئول انتخاب سرمربى تيم ملى بودم تمام تلاشم را مى كردم تا يك مربى بزرگ را بياورم ولى در اختيار من نيست.
• چرا شما در اين مساله ورود نكرديد؟
- به علت اينكه برخى از دوستانمان در كميته تيمهاى ملى فدراسيون از اينكه من در اين موضوع با فدراسيون همكارى كنم ناراحت مى شدند.
• در حال حاضر اين آمادگى را داريد كه فردى را به عنوان سرمربى تيم ملى بياوريد؟
- من آمادگى انجام چنين كارى را دارم اما به شرط اينكه كسى در كارم دخالت نكند. مثلا مانند »كلمنته« نشود كه وقتى او به ايران آمد گفتند كه كلمنته را نمى خواهيم. در هر حال اين امكان وجود دارد كه يك مربى درسطح افرادى مانند كلمنته را بياوريم.
• عملكرد اعضاى فدراسيون و خودتان را به عنوان يكى از اعضاى هيات رئيسه چطورارزيابى مى كنيد؟
- اعضاى فدراسيون عملكرد خوبى داشتند زيرا در اين دوره خصوصى سازى باشگاه ها را انجام داديم كارى كه بسيار سنگين بود. اساسنامه ها را عوض كرديم و به سوى خصوصى سازى حركت كرديم. در اين دوره فدراسيون شرايط سختى را داشت و عملكرد آن را بينابين ارزيابى مى كنم زيرا سال پيش فدراسيون ما به عنوان بهترين فدراسيون سال آسيا انتخاب شد اما در سال جارى عملكرد خوبى نداشت. اينها بستگى به گذشته فدراسيون دارد زيرا وقتى فدراسيون جديد پس از مدتى تعليق شكل گرفت براى اولين بار بود كه يك سيستم شروع به كار مى كرد و از فردگرايى به جمع گرايى تغيير پيدا كرده بود كه اين يك تجربه جديدى است. نزديك به هشت ماه فدراسيون فوتبال ايران تعليق بود و كسى را نداشت اما فكر مى كنم اين فدراسيون در دوره بعدى مى تواند موفق باشد. به نظر من براى دوره بعدى بايد حداقل اسكلت اصلى اين فدراسيون حفظ شود.
• به فدراسيون نمره چند مى دهيد؟
- .۱۲
• يعنى نمره قبولى مى دهيد؟
- نمره ۱۸ كجا، ۱۲كجا.
-
مصاحبه برهانی
اتفاقات قبل از بازى با نفت، انگيزه ام را بيشتر كرد
برهانى: سمت مظلومى نرفتم چون مى خواستم از مجيدى تشكر كنم
آرش برهانى مهاجم استقلال پيرو شرايط خود صحبتهايى انجام داد كه در زير پيش روى شماست:
•مثل اينكه خيلى آماده اى؟
- همينطور است. من قبل از تعطيلات هم آماده بودم و در ديدار مقابل ذوب آهن به گواه كادر فنى از بهترين بازيكنان بودم و در تعطيلات تمرينات بسيار منظمى را پشت سر گذاشتيم.
•اما بلافاصله پس از شروع بازيها نيمكت نشين شدى!
- متأسفانه قسمت نشد كه با وجود آمادگى بدنى براى استقلال به ميدان بروم.
•به نظرت ترافيك كنونى در خط حمله مشكل ساز نخواهد شد؟
- اين يك حسن است كه استقلال چند مهاجم آماده دارد. به اين شكل خيال كادر فنى از محروميت و مصدوميت تعدادى از بازيكنان راحت خواهد شد و دغدغه هاى قبل را نخواهد داشت. اين را هم بگويم كه مظلومى اين هنر را دارد كه از بازيكنان آماده به خوبى بازى بگيرد.
•در اين چند هفته اخير آمار گلهاى خورده استقلال نيز تا حد قابل توجهى پايين آمده است.
- ما ۳ گل در ۳ بازى خورديم كه يكى از آنها پنالتى بود و مقابل نفت تهران هم روى يك اشتباه گل خورديم. به جرأت مى توانم بگويم كه تاكتيكهاى هجومى حريفان را به خوبى خنثى مى كنيم.
•بازى با نفت تهران چطور بود؟
- ما بازى خوبى از خود به نمايش گذاشتيم البته حريف در دقايقى از بازى ما را تحت فشار قرار داد اما خيلى زود از اين وضعيت خلاص شديم و توانستيم بازى رو به جلويى را به نمايش بگذاريم.
•به نظرت استقلال مى تواند روند كنونى را ادامه دهد؟
- شرايط ما خيلى خوب است. رفته رفته هم بهتر مى شود و به حفظ اين روند خيلى اميدواريم.
•اين هفته بايد به مصاف سپاهان برويد.
- بازى سختى است. سپاهان نتايج بسيار خوبى كسب كرده و براى قهرمانى يكى از رقيبان ما محسوب مى شود.
•و بايد مقابل امير قلعه نويى بازى كنى؛ چه احساسى دارى؟
- قلعه نويى يكى از مربيان بزرگ كشور است. من در زمان مربيگرى او دوران خوبى در استقلال داشتم و خاطرات بسيار خوبى از او دارم. معتقدم بهترين سال فوتبالى ام زمان قلعه نويى بود.
•مشكلاتت با مظلومى حل شد؟
- من مشكلى با او نداشتم. سوءتفاهمى بود كه قبل از بازى با پرويز خان در مورد آن صحبت كردم و همه چيز حل شد و به من گفت كه اعتقاد ويژه اى به بازى ام دارم.
•و با حضور در ميدان جواب تمام انتقادات را دادى؟
- اتفاقاتى كه قبل از ديدار مقابل نفت رخ داد انگيزه و تمركز من را بيشتر كرد و روى نيمكت فقط به اين موضوع فكر مى كردم كه به ميدان بروم و گل بزنم.
•از شادى بعد از گلت بگو.
- پاس فرهاد يك پاس طلايى بود و وقتى گل زدم مى خواستم به هر نحو ممكن از مجيدى تشكر كنم. به همين خاطر هم سمت مظلومى نرفتم.
-
مصاحبه سید صالحی
سيدصالحى: از استقلالى ها ممنونم كه پاى من ايستادند
سيدمهدى سيدصالحى مهاجم استقلال اظهارداشت: از عملكرد خودم راضى هستم و خوشحالم كه گلزنى من با پيروزى استقلال همراه شد.وى ادامه داد: بازى خوبى مقابل نفت به نمايش گذاشتيم و شايسته كسب پيروزى بوديم. طى هفته گذشته روى نقاط ضعف و قوت پيكان كار كرده بوديم و خوشبختانه از روزى كه تمام مدعيان پيروزى شدند ما هم پيروزى كسب كرديم.سيدصالحى درباره استقبال كم تماشاگران گفت: همين تعداد تماشاگر هم كه به استاديوم آمدند نقش مهمى در پيروزى تيم ما داشتند و به خوبى حمايتمان كردند. از آنها ممنونم كه در روزى كه شديدا باد مى وزيد به استاديوم آمدند و استقلال را تشويق كردند.وى درباره گلهايى كه به ثمر رساند، افزود: خدا را شاكرم كه زحمات ساير بازيكنان را كامل كردم. من در به ثمر رساندن گلها كمترين نقش را داشتم و اميدوارم در بازيهاى آينده مثمرثمر باشم. بايد از مسئولان استقلال تشكر كنم كه وقتى مصدوم بودم پاى من ايستادند و اسمم را از ليست خارج نكردند تا من هم جواب اعتمادشان را بدهم.سيدصالحى در پايان با اشاره به بازى استقلال مقابل سپاهان گفت: تمام بازيهاى ليگ براى استقلال مثل فينال است اما اين بازى حساسيت خاصى براى ما دارد. مقابل سپاهان با تمام وجود بازى مى كنيم تا طلسم نبردن استقلال را در فولادشهر بشكنيم.