-
رویانیان پیگیر وضعیت مصدومیت سوسا.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفت و گو با پزشک سرخپوشان آخرین وضعیت مصدومیت روبرتو سوسا را جویا شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد رویانیان در گفت و گو با دکتر وجیه الله چشمه سری آخرین وضعیت مصدومیت روبرتو سوسا هافبک دفاعی برزیلی سرخپوشان را جویا شد.
این بازیکن که در دیدار مقابل گهر زاگرس از ناحیه مینیسک دچار مصدومیت شد و نتوانست به بازی ادامه بدهد، این روزها دوران نقاهت را سپری می کند.
چشمه سری در گفت و گو با رویانیان از وضعیت درمان سوسا ابراز رضایت کرد اما تعیین زمان دقیق بازگشت این بازیکن به میادین را به بررسی های بیشتر موکول کرد.
گفتنی است پس از برگزاری هفته چهارم لیگ برتر، مسابقات به خاطر اردوی تدارکاتی تیم ملی به مدت 2 هفته تعطیل می شود و این زمان طلایی برای هافبک برزیلی پرسپولیس است تا هر چه سریع تر برای بازگشت به ترکیب تیمش آماده شود.
-
حاجرضایی در گفتوگو با فارس:
درباره پرسپولیس باید فقط سکوت کرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خبرگزاری فارس: کارشناس فوتبال گفت: در مورد بازی پرسپولیس و شرایط این تیم، تنها باید سکوت کرد.
متن کامل خبر:
امیر حاج رضایی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره موفقیت فوتبال شرق آسیا در المپیک و ناکامی های فوتبال ایران در عرصه های بین المللی به خصوص رسیدن به المپیک اظهار داشت: در همه جای دنیا سه فاکتور برای دستیابی به موفقیت وجود دارد؛ سه فاکتوری که فوتبال ما هر روز از آنها دورتر می شود. «مدیریت، برنامه ریزی و سرمایه گذاری» سه اصل مهم برای رسیدن به موفقیت است.
وی افزود: در خصوص موفقیت ژاپن و کره جنوبی در المپیک باید از کلمه «حسرت» استفاده کنیم؛ حسرت از اینکه آنها تا کجا طی طریق می کنند و ما کجا ایستاده ایم. نمی توانم خودم را فریب دهم و بگویم از موفقیت تیم های آسیایی خیلی خوشحالم و عرق قاره ای نسبت به این موفقیت داشته باشم. من از وضعیت فوتبال داخلی دلگیرم. چرا نباید فوتبال ایران پیشرفت کند؟
حاج رضایی تاکید کرد: ژاپن، کره جنوبی و خیلی دیگر از تیم های آسیایی فقط در بخش فنی پیشرفت نکرده اند بلکه در نرم افزار و سخت افزار چنان پیشرفت کرده و نظم اروپایی را سرلوحه کار خود قرار داده اند که قابل قیاس با ما نیستند. شب گذشته وقتی دیدم حمید سوریان با چه زحمت و تلاشی توانست قهرمان المپیک شود و سپس متوجه شدم جایزه او برای این قهرمانی تنها 200 سکه طلاست، حسرت خوردم. ضعیفترین بازیکن فوتبال 150 میلیون تومان می گیرد اما ببینید تفاوت ها تا کجاست.
وی گفت: در بازی های آسیایی گوانگجو، فوتبال ما مدال نگرفت اما باز همه نگاه ها روی فوتبال آمد. دیشب چهره سوریان حکایت از رنجی بود که طی این مدت کشیده است. حداقل 7،8 کیلو وزن کم کرده بود اما نتیجه تلاش خود را گرفت. از فوتبال خود چه می خواهیم برداشت کنیم وقتی چیزی نکاشته ایم؟
حاج رضایی با اشاره به بازی شب گذشته پرسپولیس مقابل صبای قم تصریح کرد: در مورد شرایطی که پرسپولیس دارد فقط باید سکوت کرد. قضیه فراتر از خرج های میلیاردی است. الگوهای خوب داخلی برای پیشرفت و چگونه کار کردن را کنار گذاشته ایم و حتی به الگوهای خوب خارجی هم نگاه نمی کنیم.
-
مهدی مهدویکیا بعد از شکست 2 بر صفر برابر صبای قم گفت: «هواداران حق دارند ناراحت باشند. ما در ورزشگاه آزادی باختیم و آن ها تحت فشار هستند. امیدوارم این مشکل به زودی درست شود.»
وی ادامه داد: «صبای قم برای ضدحمله آمده بود و به هدفش هم رسید. امیدوارم این روند پرسپولیس زودتر تمام شود. خودمان هم ناراحتیم اما کاری نمیتوانیم بکنیم. شب تلخی بود.»
* رضایی: شرمنده هستیم
غلامرضا رضایی پس از شکست 2 بر صفر پرسپولیس برابر صبا گفت: «وقتی هرچه میزنید و به در بسته میخورد، همین ماجرا پیش میآید.»
وی افزود: «صبا روی ضد حملات برنامه داشت و به گل هم رسید. فقط میتوانم بگویم شرمنده هستیم.»
* زاید: هواداران سورپرایزم کردند
ایمون زاید پس از شکست 2 بر صفر برابر صبای قم گفت: «هواداران با تشویقهایشان من را سورپرایز کردند و از اینکه در دقیقه 75 آنها نام من را صدا میزدند غافلگیر شدم.»
وی درباره شکست پرسپولیس تنها به این جمله که "متاسفانه باخت تلخی بود" اکتفا کرد.
-
آقازمانی: قضاوت درباره خودم را به مردم میسپارم/اگر بد بودم مرا بازی نمی دادند.
هافبک تیم پرسپولیس گفت: هر وقت در ترکیب بودم با جان و دل جنگیدم و به همین دلیل قضاوت را مثل همیشه به مردم میسپارم.
سامان آقازمانی درباره بازی مقابل صبای قم اظهار داشت: با وجود اینکه سوار بازی بودیم اما متاسفانه روی دو غافلگیری 3 امتیاز را از دست دادیم و باور کنید شوک بدی به ما وارد شد.
وی در خصوص انتقاد هواداران عنوان کرد: در این بازی کمی با من نامهربانی شد اما اگر بد بودم، مربیانی ایرانی و خارجی که به پرسپولیس آمدند مرا در ترکیب قرار نمیداد. دایی، کرانچار، استیلی و ژوزه مربیانی بودند که به من اعتقاد دارند و به همین دلیل به من میدان دادند. بازیکنی نیستم که به دنبال فوتبال نمایشی باشم چون پست من تخریب بازیهای حریف است به همین خاطر نباید از من توقع گلزنی داشته باشند.
آقازمانی تاکید کرد:هر وقت در ترکیب پرسپولیس به میدان رفتهام با جان و دل جنگیدهام و کم نگذاشتهام. این بار هم همه چیز را به مردم میسپارم تا درباره من قضاوت کنند. عاشق پرسپولیس هستم و برای موفقیت این تیم اگر باز هم به من میدان داده شود، سعی خواهم کرد رضایت کادر فنی را جلب کنم. شک نکنید پرسپولیس در آینده با هماهنگی بیشتر حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
-
قاضی : فکر نمیکردم مقابل صبا بازی نکنم.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در طول هفته تمرینات خوبی داشتم و بسیار سرحال بودم، به همین دلیل فکر نمیکردم مقابل صبای قم بازی نکنم.
محمد قاضی در مورد شکست پرسپولیس برابر صبای قم ضمن بیان مطلب فوق گفت: تماشاگران زیادی به ورزشگاه آمده بودند و شرایط خوبی داشتیم.
میخواستیم با یک بازی خوب دل هواداران را شاد و به جمع مدعیان اضافه شویم اما روی دو ضدحمله گل خوردیم و بازی را واگذار کردیم.
وی در خصوص اینکه آیا فکر میکرده در این مسابقه نیمکت نشین باشد، افزود: در طول هفته تمرینات خوبی داشتم و بسیار سرحال بودم، به همین دلیل فکر نمیکردم که بازی نکنم. این برای خودم جای سئوال داشت اما نظر سرمربی تیم بود که در ترکیب قرار نگیرم. مطمئن باشید اگر بازی میکردم، گل میزدم.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص اینکه چه اتفاقاتی میتوانست رخ دهد که در این مسابقه شکست نخورند، اظهار داشت: بازیکنی که روی نیمکت است، نمیتواند هیچ کمکی به تیم داشته باشد، پس نباید در این مورد حرفی بزنم.
قاضی در پایان در خصوص اینکه آیا از نیمکت نشینی خیلی ناراحت است، گفت: هیچ بازیکنی نیست که از نیمکت نشینی راضی باشد و من هم از این مسئله رضایت ندارم.
-
پرسپولیس برای امیر عابدزاده تخفیف می گیرد.
مسئولان باشگاه لس آنجلس بلوز موافقت اولیه خود را با کاهش مبلغ رضایتنامه امیر عابدزاده اعلام کرده اند.
نزدیک به یک ماه است که مسئولان باشگاه پرسپولیس با طرف آمریکایی برای صادر شدن رضایتنامه امیر عابدزاده مشغول چانه زنی هستند و موفق نشدند قرارداد این دروازه بان جوان را ثبت کنند.
باشگاه لس آنجلس بلوز برای صدور رضایتنامه این بازیکن 200 هزار دلار (400 میلیون تومان) از پرسپولیسی ها طلب کرده است اما مسئولان این باشگاه به هیچ عنوان راضی به پرداخت این رقم نمی شوند.
به همین خاطر دو طرف همچنان مشغول چانه زنی در مورد مبلغ رضایتنامه پسر احمدرضا عابدزاده هستند و جدیدترین خبر هم در این خصوص اینکه پرسپولیسی ها موفق شدند برای این دروازه بان جوان از لس آنجلس بلوز تخفیف بگیرند.
باشگاه آمریکایی موافقت اولیه خود را برای کاهش مبلغ رضایتنامه امیر عابدزاده اعلام کرده است و به نظر می رسد بزودی قرارداد این گلر جوان در هیئت فوتبال تهران ثبت شود، البته اگر مدیرعامل ایرانی بلوز بار دیگر در این راه سنگ اندازی نکند!
-
مانوئل ژوزه در جلسه کمیته فنی پرسپولیس حاضر می شود.
سرمربی پرتغالی پرسپولیس در جلسات آتی کمیته فنی این باشگاه شرکت می کند.
مانوئل ژوزه پیش از بازی پرسپولیس مقابل گهر زاگرس با اعضای کمیته فنی باشگاه ملاقات کرد و قرار است در جلسات آتی این کمیته شرکت کند.
ابراهیم آشتیانی، وطن خواه، علی پروین، افشین پیروانی و حمید درخشان اعضای کمیته فنی باشگاه پرسپولیس هستند که بازی های این تیم را از نزدیک در ورزشگاه آزادی دنبال می کنند.
قرار است سرمربی سرخپوشان با حضور در جلسات کمیته فنی نقطه نظرات خود را در خصوص مسائل فنی تیم اعلام کند.
همچنین با توجه به استعفای محسن عاشوری، قرار است از بین حمید درخشان و افشین پیروانی یک نفر به عنوان دستیار ژوزه به کادرفنی پرسپولیس اضافه شود.
-
معدنچی: به ژوزه حق می دهم/ باید به آمادگی صد در صد برسم.
مهرزاد معدنچی یکشنبه شب از نزدیک شاهد دیدار همبازیانش مقابل صبای قم بود.
هافبک چپ پای سرخپوشان می گوید به مانوئل ژوزه برای قرار ندادن نامش در فهرست 18 نفره حق می دهد و امیدوار است از بازی مقابل داماش بتواند تیمش را در مسابقات لیگ همراهی کند.
تازه ترین صحبت های مهرزاد معدنچی را با هم مرور می کنیم:
* چرا در فهرست 18 نفره بازی با صبا قرار نگرفتی؟
_ با نظر مانوئل ژوزه در فهرست نبودم. در همین مورد با او صحبت کردم، ژوزه درست می گوید من باید بیشتر از این ها آماده شوم چون یک فصل کامل دور از میادین بودم و باید تلاش بیشتری داشته باشم.
* فکر می کنی در بازی با داماش بتوانی پرسپولیس را همراهی کنی؟
_ کار سختی دارم. من از نظر بدنی شرایط خوبی دارم و قرار شد در 10، 12 روزی که بازی های لیگ برتر تعطیل است تمرینات اختصاصی انجام بدهم و با توجه به اینکه احتمالا یک یا 2 بازی تدارکاتی هم خواهیم داشت، می توانم نظر ژوزه را جلب کنم.
* با توجه به مصدومیت سوسا و حضور پولادی در پست هافبک دفاعی می توانی در جناح چپ به پرسپولیس کمک کنی؟
_ من کاری به این مسائل ندارم، دوست دارم به پرسپولیس کمک کنم و سرمربی تشخیص می دهد که چه کسی در چه پستی بازی کند. در حال حاضر هم با انگیزه تمرین می کنم و هیچ مشکلی ندارم، باید از نظر بدنی بیشتر آماده شوم.
* اما به هر حال تو یکی از امیدهای پرسپولیس در جناح چپ هستی.
_ همانطور که قبلا گفتم در کنار امیرحسین و فشنگچی جناح چپ قدرتمندی می سازیم و خیال هواداران را راحت می کنیم. مطمئن باشید تمام تلاشمان را می کنیم تا پرسپولیس از سمت چپ به گل برسد و گلی هم دریافت نکند.
-
عاشوری: مشکل شخصی دارم/ پرسپولیس به یک هافبک دفاعی نیاز دارد.
مربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر اینکه استعفایش ربطی به نتایج اخیر تیم و رابطهاش با مانوئل ندارد، گفت: مشکلاتی در تیم وجود دارد که به رسم امانت باید در نزد من محفوظ بماند.
محسن عاشوری در خصوص دلایل استعفای خود و همچنین وضعیت تیم پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت:
من به دلیل یکسری مشکلات شخصی استعفا دادم و استعفای من ربطی به نتایج اخیر پرسپولیس و رابطه کاریام با "مانوئل ژوزه" ندارد.
عاشوری در واکنش به این موضوع که "از همان نخستین نشست خبری رسمی مانوئل ژوزه و حاضر نشدن وی در این نشست مشخص بود که رابطه کاری خوبی بین او و سرمربی پرتغالی پرسپولیس وجود ندارد"، تاکید کرد: در آن مقطع زمانی نه مانوئل و نه مدیر روابط عمومی باشگاه و مدیر رسانهای تیم به من اطلاع نداده بودند که چنین نشستی برگزار میشود و من باید در آن حاضر شوم. من در آن موقع همراه تیم در اردو بودم و بازهم تاکید میکنم استعفای من ربطی به رابطه کاریام با مانوئل ندارد.
وی در خصوص نتایج اخیر تیم پرسپولیس اظهار داشت: بازیکنان پرسپولیس در حال حاضر یکسری مشکلات فنی و همچنین روحی، روانی دارند. به عنوان نمونه استرس در وجود بازیکنان تیم پرسپولیس به ویژه در بازیهای خانگی کاملا مشهود است ضمن اینکه مشکل هماهنگی بین بازیکنان نیز کاملا مشهود است.
عاشوری در پاسخ به این پرسش که "آیا بسته بازی کردن صباییها مقابل پرسپولیس و استفاده آنها از ضدحملات قابل پیش بینی نبود و کادر فنی تیم در این خصوص چه برنامهای داشت؟"، گفت: این موضوع کاملا قابل پیش بینی بود چون به دلیل بازیکنانی که پرسپولیس در خط حمله دارد خیلی از تیمهای حاضر در رقابتهای لیگ برتر در این فصل مقابل پرسپولیس بدین شکل بازی خواهند کرد.
مربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس خاطر نشان کرد: با این شرایط کادر فنی تیم پرسپولیس باید با آنالیز دقیق بازیها راهکارها و تاکتیکهای مناسبی را برای رویارویی با تیمهایی که با تاکتیک صبا مقابل پرسپولیس بازی خواهند کرد در نظر بگیرد. البته بازیکنان نیز در این خصوص نقش بسیار موثری دارند.
وی با اعلام اینکه در شرایط فعلی پرسپولیس نیاز به یک هافبک دفاعی دارد، گفت: باتوجه به اینکه کار بدنسازی بازیکنان زیر نظر من و مربی بدنساز تیم انجام شد به مانوئل و بازیکنان تیم گفتم که بازیکنان از نظر بدنی در هفته پنجم رقابتهای لیگ برتر یعنی در بازی مقابل تیم داماش گیلان به شرایط ایدهآل خواهند رسید.
سرمربی پیشین تیم پرسپولیس در خاتمه تاکید کرد: البته مشکلاتی وجود دارد که به رسم امانت باید در نزد من محفوظ بماند و در شرایط فعلی من قادر به بازگو کردن آنها نیستم.
-
حسینی: هواداران صبور باشند، روزهای خوش پرسپولیس از راه می رسد.
سید جلال حسینی از هواداران پرسپولیس می خواهد همچنان صبور باشند چون روزهای خوش سرخپوشان در راه است.
سیدجلال حسینی مدافع میانی پرسپولیس در خصوص این موضوع میگوید: ما هواداران پرسپولیس را درک میکنیم و اصلا دوست نداریم آنها را ناراحت ببینیم. به هر حال فوتبال بالا و پایین دارد و از همه هواداران میخواهیم که صبور باشند.
من شک ندارم که شرایط پرسپولیس در بازیهای آینده بهتر خواهد شد.
از حسینی میپرسیم که استقلال هم مثل پرسپولیس تغییرات زیادی داشته ولی حداقل بیشتر امتیاز گرفته است. او در این خصوص میگوید: شما اصلا نباید پرسپولیس را با استقلال مقایسه کنید. اگر به ترکیب استقلال و خریدهای جدید این تیم نگاه کنید، میبینید که فقط 2 بازیکن سابقه بازی در این تیم را ندارند. در ضمن امیر قلعهنویی هم با مربیگری در استقلال به خوبی آشنا هست و اکثر بازیکنانی که امسال به استقلال آمدند سابقه بازی در این تیم را دارند. پرسپولیس اما از لحاظ بازیکن و مربی دچار تغییرات زیادی شد و مانوئل هم یک مربی خارجی است که نیاز به زمان دارد.
از حسینی در مورد انتقادهایی که از او و محسن بنگر شده سوال میکنیم که اینگونه جواب میدهد: وقتی یک تیم گل میخورد مطمئنا نمیتوان از عملکرد خط دفاعی تعریف کرد ولی من معتقدم که در گل خوردن و گل زدن تمامی بازیکنان نقش دارند. ما یکسری مشکلات داریم که باید آنها را برطرف کنیم و مطمئن باشید روزهای خوب پرسپولیس هم از راه میرسد. قرار نیست فوتبال همیشه روی بدش را به ما نشان دهد.
-
کریمی: ازموفقیت ورزشکاران در المپیک احساس غرور کردم.
کاپیتان پرسپولیس گفت: از موفقیت ورزشکاران ایران در المپیک 2012 لندن احساس غرور کردم.
علی کریمی اظهار داشت: ابتدا باید روز خبرنگار را تبریک بگویم. خبرنگاری کار بسیار مهم و غیرقابل انکاری است و به پیشرفت ورزش کمک بزرگی میکند. امیدوارم تکتک خبرنگاران در تمام مراحل زندگیشان موفق و مؤید باشند.
وی درباره موفقیت ورزشکاران کشورمان در المپیک لندن گفت: به این عزیزان که دل مردم را شاد میکنند تبریک میگویم و امیدوارم در روزهای آینده این موفقیتها ادامه داشته باشد و شاهد افتخار آفرینی سایر ورزشکاران خوب کشورمان باشیم. بسیار خوشحال هستم که مردم از این موفقیتها شاد هستند، پس از کسب این مدالها به شخصه احساس غرور کردم.
کریمی درباره شرایط پرسپولیس و نیمکتنشینیاش گفت: متأسفانه در چند بازی اخیر خوب نبودیم. من هم به عنوان یک بازیکن وظیفهام فقط خوب تمرین کردن است، هر زمان سرمربی صلاح بداند در خدمت تیم هستم و اگر هم در زمین نباشم برای موفقیت تیمم دعا میکنم. امیدوارم در هفتههای آینده به نتایج خوبی برسیم.
-
تمرین سرخپوشان تحت تاثیر المپیک/ برادر زاید هم آمد.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس بعدازظهر امروز برگزار شد.
تمرین پرسپولیس پس از یک روز استراحت امروز در ورزشگاه درفشیفر دنبال شد.در این تمرین بازیکنان پرسپولیس بیشتر به کارهای بدنی پرداختند و سپس بازیکنانی که در بازی مقابل صبا به میدان رفته بودند ریکاوری کردند و بازیکنان ذخیره به فوتبال دستگرمی در قالب دو تیم زیر نظر ژوزه پرداختند.
* تمرین امروز پرسپولیس تحت الشعاع کشتیگیران کشورمان در المپیک بود. موفقیت رضایی و حضور او در فینال کشتی باعث شادمانی بازیکنان پرسپولیس و هواداران شد.
* حدود 20 هوادار در تمرین امروز پشت درهای بسته حضور داشتند و به عملکرد قرمز پوشان در چند بازی گذشته انتقاد داشتند.
* برادر زاید تمرین امروز را نظارهگر بود.
* سوسا تمرینات خود را در کلینک دنبال کرد.
* هواداران از پشت نردههای ورزشگاه درفشی فر فریاد میزدند "کریمی در را برای ما باز کن!"
* در ابتدای تمرین جلسهای بین بازیکنان و کادر فنی برگزار شد.
* به دلیل روز خبرنگار 10 دقیقه پایان تمرین در باز شد و خبرنگاران اجازه حضور در تمرین را پیدا کردند. بازیکنان، سرپرست تیم و عوامل باشگاه روز خبرنگار را به خبرنگاران تبریک گفتند.
* ژوزه در هنگام فوتبال دستگرمی به بازیکنان ذخیره تذکر میداد. او معتقد بود از فرصتها در محوطه 18 قدم باید استفاده کرد.
* گردان تمرینات اختصاصی با ناجی مربی دروازهبان پرسپولیس داشت.
-
کریم باقری همچنان بهترین گلزن و بهترین بازیکن جام ستاره ها.
سومین دوره مسابقات فوتبال جام ستاره ها در حالی چهار تیم صعود کننده خود به مرحله نیمه نهایی را شناخت که روزهای پایانی مرحله مقدماتی این بازیها با اتفاقات جالبی همراه بود.
اضافه شدن منصوریان و خداداد عزیزی به ترکیب تیم منتخب 98 فرانسه، قهرمان دوره نخست جام ستاره ها که در این دوره هم جدی ترین مدعی این بازیها محسوب می شود و درگیری رخ داده در بازی تیم هنرمندان، که باعث شد قهرمان دوره گذشته از صعود به مرحله نیمه نهایی باز ماند.
حالا همه نگاهها به نود و هشتی هاست. تیمی نوستالژیک با بازیکنانی دوست داشتنی که هنوز فوتبال را به سبک و سیاق قدیمی خود با طراوت و تماشایی بازی می کنند. کریم باقری سمبل این تیم است که در مسابقات این دوره بدون اضافه وزن و با آمادگی کامل دوباره نگاهها را به خود جلب کرده تا جایی که تماشاگران بازیها بعضا از او بخواهند دوباره به میادین فوتبال و تیم پرسپولیس برگردد!
شماره 6 تیم منتخب 98 فرانسه تا اینجای بازیها با زدن 5 گل در صدر جدول گلزنان قرار دارد و این در حالی است که او از نظر تماشاگران نیز مهم ترین مدعی کسب عنوان بهترین بازیکن دوره سوم جام ستاره هاست.
مسابقات جام ستاره ها که در چمن هموار استادیوم سبز ولنجک برگزار می شود در روز دوشنبه، بیست و سه مرداد دو تیم فینالیست خود را خواهد شناخت تا یک روز بعدتر در ساعت 23 بیست و چهار مرداد، قهرمان سومین دوره جام ستاره ها مشخص شود.
-
در صورت پارگی رباط و نیاز به عمل جراحی/ نام سوسا از فهرست پرسپولیس خارج می شود؟
این البته در شرایطی است که پزشکان پرسپولیس انجام عمل جراحی را برای هافبک برزیلی ضروری بدانند.
دکتر فرید رئیس کمیته پزشکی پرسپولیس روز گذشته اعلام کرد که احتمال پارگی رباط صلیبی روبرتو سوسا هافبک برزیلی سرخپوشان و دوری طولانی مدت این بازیکن از میادین وجود دارد.
این در حالیست که اختلاف نظرها در خصوص مصدومیت این بازیکن در کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس وجود دارد و تصمیم گیری نهایی به بعد از بررسی های بیشتر موکول شده است.
در این شرایط دیروز خبری به دستمان رسید مبنی بر اینکه در صورت پارگی رباط سوسا و نیاز این بازیکن به عمل جراحی که دوری حداقل 6 ماهه او از میادین فوتبال را به دنبال خواهد داشت، این احتمال وجود دارد که نام وی از فهرست نفرات پرسپولیس حذف شود.
به این ترتیب با توجه به اینکه پرسپولیس در حال حاضر فقط یک جای حالی در فهرست خود دارد، یک سهمیه بازیکن خارجی غیر آسیایی نیز به خالی می شود و سرخپوشان می توانند یک بازیکن آسیایی و یک بازیکن غیرآسیایی به فهرست نفرات خود اضافه کند.
مسئولان باشگاه پرسپولیس به دنبال جذب یک هافبک دفاعی توانمند هستند و مانوئل ژوزه نیز نیاز تیمش را در این پست به اطلاع رویانیان رسانده است.
باید دید وضعیت نهایی مصدومیت روبرتو سوسا چگونه خواهد شد.
-
اسم سبک بازی صبا را نمیتوان فوتبال گذاشت/ زیاد گل خوردهایم چون ضدحمله میزنند.
مدافع پرسپولیس اعتقاد دارد دلیل اصلی اینکه این تیم در 4 بازی اول لیگ 6 گل خورده استفاده حریفان از ضد حملات است.
سید جلال حسینی در گفت و گویی درباره آخرین شرایط پرسپولیس و حضورش در اردوی تیم ملی فوتبال ایران در مجارستان شرکت کرد که در ذیل میخوانیم:
ابتدا از وضعیت پرسپولیس شروع کنیم، چرا این تیم به نتایج دلخواه نمیرسد؟
به هیچ عنوان دنبال بهانهگرفتن و این حرفها نیستیم اما ما نیاز به زمان داریم. خودمان هم قبول داریم که به آن تیم دلخواه هواداران نرسیدهایم. انشاءالله با تلاش بیشتر و یکدلی بازی به بازی بهتر میشویم تا نتایج تلخ هفتههای اول را فراموش کنیم.
قبول دارید انتظارات از خط دفاعی پرسپولیس زیاد است اما برآورده نشده؟
ابتدا باید بگویم به تیمهای دیگر هیچ کاری نداریم که با 10 گل، بردند یا باختند، ما فقط به فکر پرسپولیس هستیم. فوتبال همین است. اگر آمار گلخوردن ما کمی زیاد است به دلیل استفاده تیمها از ضدحملات است. شما نباید انتظار داشته باشید ما اصلا دروازهمان باز نشود. این یک خواسته غیرقابل توجیه است.
حرفهای شما قبول اما برعکس پیشبینیها نقطه قوت پرسپولیس در فصل جاری به نقطه ضعف این تیم تبدیل شده است.
اگر همه بازیهای ما را دیده باشید پی میبرید که اینگونه نیست. بازی ما مقابل صبا اصلا فوتبال نبود و نمیشود اسم آن را فوتبال گذاشت. 10 نفر در محوطه 18 قدم خود میایستند و ناگهان توپ را میگیرند و زیرش میزنند، این شد فوتبال؟
اما سیستم دفاعی و چشم ضد حملات نیز جزئی از فوتبال است...
قبول دارم اما نه اینطور که 10 نفر بایستند، توپ را بگیرند و زیرش بزنند تا یک نفر به سمت دروازه ما حمله کند. واقعا بچههای ما خسته شده بودند. در این گونه فوتبالها هیچگونه تاکتیکی و تکنیکی وجود ندارد. نمیخواهم بیاحترامی کنم، ما باختهایم، نوش جون صبا اما این گونه فوتبالها، فوتبال نیست. ضمن اینکه با توجه به حضور زمان کوتاه مدت ژوزه و برخی بازیکنان نیاز به زمان داریم و باید فشارها را تحمل کنیم.
فکر میکنی شرایط درست میشود؟
باید هفته به هفته بیشتر تلاش کنیم. البته خوشبختانه فهمیدیم تیمها مقابل ما چگونه به میدان میآیند و این یک نکته مثبت برای ماست.
بگذریم. در خصوص شرایط تیم ملی صحبت کنید.
در حال حاضر معتقدم هر اردویی که کیروش برنامه ریزی کند میتواند به تیم ملی کمک کند. دو بازی دوستانه خوب با تونس و اردن در پیش داریم دو تیمی که باید مقابل ما قرار بگیرد فوتبالشان همطراز لبنان است و میتوانیم خودمان را محک جدی بزنیم. کمک این اردو و بازی دوستانه را در بازی با لبنان خواهید دید.
برخی میگویند تیم ملی از قبل مقابل لبنان برنده است، شما این را قبول دارید؟
اصلا قبول ندارم. صد در صد بازی سخت و حساسی در پیش داریم حتی در حال حاضر بازیهای دوستانه هم برای تیم ملی ایران بسیار حساس است. همه بازیها برای ما جدی است و نباید هیچ حریفی را دستکم بگیریم. ما در راه رسیدن به جام جهانی هستیم و باید در تمام بازیها با تمام وجود بازی کنیم. در این بین هرگز نباید چشم از لبنان که قطعا مقابل تیم ما با انگیزه است برداریم.
فکر میکنی با این شرایطی که پرسپولیس دارد دعوت 6 بازیکن از این تیم به تیم ملی منطقی است؟
بازیکنان زیادی به پرسپولیس اضافه شدند و آیا اینکه حق پرسپولیس است که شش بازیکن در تیم ملی داشته باشد یا خیر را سرمربی تیم ملی تشخیص میدهد نه من و شما. هر بازیکنی دوست دارد به تیم ملی ایران کمک کند مطمئن باشید تیم ملی نیز برای هیچکس نیست. هرکس تلاش کند مربی مزد زحماتش را میدهد همانطور که از پرسپولیس 6 بازیکن دعوت شده از تیمهای دیگر هم دعوت شدهاند. این موارد دست کیروش است و ما نباید دنبال این مسائل باشیم. درست است به نتیجه دلخواه نرسیدیم اما حتما کیروش که بازیها را با دستیارانش از نزدیک تماشا میکند به نتیجهای رسیده که ما 6 نماینده در تیم ملی داریم.
باتوجه به اینکه به اردوی تیم ملی میروید و پس از بازگشت بلافاصله باید با داماش بازی کنید آیا انتظار ندارید فدراسیون کمی بازی شما را به تأخیر بیندازد؟
ما دوست داریم این تعامل بین باشگاه و فدراسیون برقرار شود البته ما بازیکن هستیم و درباره این موضوع باشگاه و فدراسیون انشاءالله تصمیم درستی خواهند گرفت. همانطور که برای پرسپولیس به میدان میروم برای تیم ملی زحمت میکشم.
آقای حسینی! هواداران تیمتان نگران دربی هستند...
صحبت در این باره زود است اما ما نیاز به زمان داریم و باید بیشتر تلاش کنیم. در مورد دربی نباید زود حرف زد و انشاءالله در تعطیلات بچهها تمرینات خوبی را پشت سر بگذارند. سعی خواهیم کرد بازی به مراتب بهتری را به نمایش بگذاریم.
و حرف پایانی؟
من از هواداران پرسپولیس تشکر میکنم که در این چند بازی ما را تحمل کردند و امیدوارم بعد از تعطیلات دل آنها را بدست آوریم. باور کنید خودمان هم ناراحتیم. همه بازیکنان از هواداران فقط صبر میخواهند.
-
چیذری: مهدوی کیا و کریمی می گفتند برای المپیک آماده می شویم.
طی روزهای گذشته برخی از کارشناسان اعتقاد داشتند پرسپولیس از نظر بدنی نیز هنوز به شرایط آرمانی نرسیده است.
البته خود ژوزه به ترس بازيكنان و استرس آنها در ميدان اشاره كرده و مهمترين مشكل تيمش را به اين مسائل ارتباط داده اما بحث مشكلات بدني پرسپوليس هم بحث روز رسانههاي نوشتاري است.
روزي 12 كيلومتر ميدويديم
ديروز بهزاد نوشادي بدنساز سابق استقلال از تمرينهاي پيشفصل فرهاد چيذري بدنساز سابق پرسپوليس ايراد گرفته و مشكلات بدني فعلي تيم را به اين مساله و البته بدنساز جديد تيم كه مانوئل با خودش به تهران آورده ارتباط داده بود.
فرهاد چيذري در دفاع از خود و اقداماتش ميگويد: «من آقاي نوشادي را دوست دارم و براي نظرات ايشان و تمام اساتيد بدنسازي احترام خاصي قايلم اما تمرينهاي ما بسته بود و كسي نميديد چه كار ميكنيم. ما صبح و بعد از ظهر روزي 12 كيلومتر ميدويديم و تمرينهايمان كامل و به روز بود. من تضمين كرده بودم كه بدنها به موقع راه ميافتد اما ...» مشكلات اساسي پرسپوليس به وقتي ربط داده ميشود كه مانوئل با خودش بدنساز آورد: «من 24 روز در پرسپوليس بودم و بقيه كارها را هم بدنساز آقاي مانوئل انجام داده. در زماني كه من كار ميكردم تنها كار استقامتي نميكرديم بلكه ضربان قلب روي 170-160 ميرفت و برميگشت و شرايط همه عالي بود و راحت ميدويدند.»
كار اصلي بدنساز در طول فصل انجام ميشود
چيذري از سبك كار خودش ميگويد: «كار من شبيه مربيان اروپاي شرقي است چون در آنجا آموزش ديدهام. دويدن با يك وزنه يك كيلويي به مسافت 12 كيلومتر اصلا كار آساني نيست. تمرينهاي ما آنقدر سنگين بود كه مهدويكيا و كريمي به شوخي ميگفتند ما داريم براي المپيك لندن آماده ميشويم. كريمي بعد از تمرين ميگفت براي رانندگي جان ندارم و در ورزشگاه درفشيفر ميماند.» بدنساز سابق پرسپوليس ادامه ميدهد: «در هر تيمي كه بودم چه بسكتبال چه فوتبال همه از كارم راضي بودهاند. 11 بار به رقابتهاي قهرماني آسيا با تيمهاي مختلف بسكتبال رفتهام و در سختترين شرايط كار كردهام.» چيذري ميگويد: «شما ببينيد يك كشتيگير شش ماه تمرين ميكند تا در يك روز كشتي بگيرد اما فوتبال فرق ميكند و كار اصلي بدنساز در طول فصل بايد انجام شود. مثلا در پرسپوليس بازيكن از اردوي تيم ملي ميآيد و بايد ريكاوري مناسبي داشته باشد. من خودم كار را با 10 نفر شروع كردم و در يك هفته اول تمرين 10 نفر بوديم بعدا 12 و 14 نفر شديم. مليپوشان هم با وجود اينكه 11 ماه در اردو بودند خيلي زود به تمرينها برگشتند.»
مانوئل يك كلمه نپرسيد چه كار كردي
بدنساز قبلي پرسپوليس از اين ناراحت است كه كارش نيمه كاره رها شده: «وقتي آقاي مانوئل آمد من يك گزارش كار به آقاي عاشوري دادم كه ظاهرا بعدها براي مانوئل ترجمه شده اما خودشان يك كلمه از من نپرسيدند چه كار كردي در صورتي كه اگر از خودم ميپرسيدند خيلي بهتر بود.»وي ادامه ميدهد: «كار من درست مثل اين بود كه يك خورش دشوار مثل فسنجان را درست كرده بودم و مانده بود روغن دادنش اما كار من نصفه كاره ماند و اين كار را از من گرفتند. تازه عجيب است كه بعد از آن زنگ نزدند كه بپرسند كجا رفتي و چه كار كردي. يك سال كار من با همان دوران كوتاه در پرسپوليس هدر رفت و زندگيام تحت تاثير اين مساله قرار گرفت اما يك هزار توماني از پرسپوليس نگرفتم.»
با يك برد همه چيز درست ميشود
چيذري ميگويد بازيكنان پرسپوليس از كار او رضايت دارند: «مهرداد پولادي از زمان حضورش در پيكان با من كار ميكرده. برويد از او، مهدويكيا، نورمحمدي، كريمي و بقيه بپرسيد كه كار من چطور بود. من با جان و دل تمرين ميكردم و خودم هم همراه بازيكنان ميدويدم در حالي كه قرارداد هم نداشتم.» وي مشكلات بدني پرسپوليس را قبول ندارد: «به نظر همه اساتيد بدنسازي احترام ميگذارم اما هر پزشكي براي معالجه بيمارش يك روش دارد و همه ميخواهند بيمارشان خوب شود. يك بدنساز براي يك فصل برنامهريزي ميكند و برنامه من هم نصفه كاره رها شد اما مطمئنم شرايط بحراني پرسپوليس با يك برد تمام ميشود. به نظر من بازيكنان پرسپوليس در حال حاضر بيشتر از لحاظ روحي مشكل دارند، ضمن اينكه مشكلات فني هم وجود دارد كه تا حالا مانع نتيجهگيري شده است.»
-
تمرین پرسپولیس امروز پشت درهای بسته برگزار می شود.
پرسپولیس تمرینات خود را عصر امروز (چهارشنبه) در مجموعه ورزشی درفشی فر دنبال خواهد داد.
تمرین امروز سرخپوشان پایتخت به درخواست کادر فنی این تیم پشت درهای بسته درفشی فر و بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار می شود.
نمایندگان رسانه های گروهی و تماشاگران فردا می توانند با حضور در ورزشگاه درفشی فر از نزدیک بازی دوستانه سرخپوشان برابر نیروی زمینی را نظاره گر باشند.
-
ماهینی: با یک برد همه چیز درست میشود/ شرمنده هواداران شدیم.
مدافع پرسپولیس معتقد است این تیم با یک برد به شرایط مطلوب خود بازخواهد گشت.
حسین ماهینی در مورد حمایت پیشکسوتان از عملکرد او عنوان کرد: از پیشکسوتان تشکر میکنم، آنها لطف داشتند. اگر من دویدم و در زمین جنگیدم وظیفهام بود.
وی درباره نتایج پرسپولیس گفت: فکر میکنم با یک پیروزی در ورزشگاه آزادی مشکلات ما حل شود. تیم ما خیلی خوب بسته شده و من به تیم اعتقاد دارم. مانوئل ژوزه همان ابتدا که آمد پیشبینی کرد در ابتدا شاید نتوانیم نتیایج خوبی بگیریم اما با کسب یک برد مشکلات حل میشود و از این شرایط خارج میشویم. هواداران مثل کوه پشت ما هستند و ما را شرمنده خود کردهاند. ما هم شرمنده هواداران شدیم.
مدافع ملیپوش پرسپولیس درباره دیدار هفته ششم برابر استقلال، اظهار داشت: همه در مورد این مسئله از من سؤال میکنند، بیشتر از دو هفته تا دربی باقی مانده اما این مسابقه با تمام دیدارها فرق میکند. در سالهای اخیر هر تیمی که روی کاغذ ضعیف نتیجه گرفته توانسته در دربی برنده شود، البته ما ضعیف نیستیم و تمام تلاشمان را میکنیم تا پرسپولیس به وضعیت خوبی برگردد و در دربی یک نتیجه رضایتبخش کسب کنیم. کسب 3 امتیاز دیدار آینده با داماش در موفقیت دربی مهم است و باید در این دیدار نیز به پیروزی برسیم.
ماهینی در مورد تیم ملی تاکید کرد: تیم ملی یک ماه دیگر باید در لبنان یک بازی سخت انجام دهد. اردوی مجارستان زمان خوبی است تا هماهنگی بیشتری کسب کنیم. 3 امتیاز این بازی با توجه به اینکه یک دیدار خارج از خانه است بسیار مهم است. باید این دیدار را جدی بگیریم تا بتوانیم نتیجه خوبی کسب کنیم.
-
چشمه سری: سوسا نیازی به عمل جراحی ندارد.
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با انجام MRI جدید، مشخص شد رباط صلیبی روبرتو سوسا مشکلی ندارد و آسیب دیدگی جزئی مینیسک وی هم طی روزهای آینده با فیزیوتراپی برطرف خواهد شد.
دکتر وجیه ا... چشمه سری گفت: با معاینات و انجام فیزیوتراپی که زیر نظر دکتر فرهاد فرید رئیس کمیته پزشکی انجام شد، روبروتو سوسا پیشرفت قابل ملاحظه ای را ظرف یک هفته گذشته نشان داد. بر همین اساس برای انجام MRI مجدد اقدام کردیم که نتیجه آن امروز مشخص شد.
وی ادامه داد: خوشبختانه سوسا از ناحیه رباط صلیبی آسیب ندیده است. بعد از MRI اول روی این مساله نگرانی وجود داشت چون خون مردگی مانع از تشخیص دقیق می شد. به این ترتیب با بررسی جدید، موضوع جراحی هم منتفی شده است.
در حال حاضر مصدومیت به یک آسیب دیدگی کوچک در ناحیه خلفی مینیسک محدود می شود که به نظر می رسد با ادامه اقدامات فیزیوتراپی در کلینیک باشگاه به منظور تقویت موضوع و رفع کامل التهاب، مرتفع خواهد شد.
برنامه فیزیوتراپی طبق نظر کمیته پزشکی انجام خواهد شد و اوایل هفته آینده سوسا توسط دکتر فرید معاینه خواهد شد تا نظر نهایی را درباره شرایط این بازیکن و ادامه برنامه های درمانی مشخص کند.
-
گزارش تکمیلی تمرین امروز پرسپولیس/ تمرینات ویژه معدنچی و فریادهای ژوزه به زبان فارسی.
تمرین پرسپولیس در غیاب بازیکنان ملی پوش برگزار شد.
تمرین پرسپولیس از ساعت 19 در ورزشگاه درفشیفر پیگیری شد. در این تمرین بازیکنان پرسپولیس به کارهای بدنی پرداختند و در دقایق پایانی تمرین کار با توپ را در دستور کار خود قرار دادند. ژوزه تمرینات بدنسازی را به مدت 7 روز برای بازیکنان در نظر گرفته است.
* بازیکنان ملیپوش پرسپولیس غایب بودند.
* مهرزاد معدنچی تمرینات ویژهای را نسبت به سایر بازیکنان در دستور کار خود داشت.
* 10 هوادار پشت درهای بسته حضور داشتند.
* در مراحل پایانی تمرین که بازیکنان در نیمه زمین به حفظ توپ و پرسینگ پرداختند برخی از بازیکنان در دادن پاسهای یک ضرب بیدقت بودند. همین موضوع باعث شد ژوزه با فریادهای بلند به زبان فارسی اسم بازیکنان را صدا و از کلمه اشتباه استفاده کند.
* سوسا امروز نظارهگر تمرین پرسپولیسیها بود.
* پرسپولیس با تصمیم ژوزه فردا در دیداری تدارکاتی از ساعت 18 به مصاف نیروی زمینی خواهد رفت.
وقفه بوجود آمده در مسابقات لیگ برتر به دلیل حضور بازیکنان در اردوی تیم ملی زمان مناسبی برای تیم های حاضر در این رقابت ها است که بتوانند به آماگی و هماهنگی لازم دست یابند و با یک تیم منسجم و انژی مضاعف در دیدارهای لیگ شرکت کنند.
سرخپوشان که سهم بیشتری از بازیکنان تیم ملی را دارند باید با درایت کادر فنی بازیکنان این تیم را به شرایط مورد نظر برسانند.
مرور تاکتیک های کار شده در تمرینات گذشته مهم ترین بخش تمرین امروز بود.
دروازه بانان زیر نظر احمد ناجی تمرین کرده و با آرامش و دقت لازم موارد تاکیدی از سوی مربی خود را اجرا کردند.
سوسا که با خبر خوش عدم پارگی رباط صلیبی مواجه شده بود، تمرینات فیزیوتراپی خود را طی دو جلسه و قبل از تمرین سرخپوشان در کلینیک مجموعه ورزشی درفشی فر انجام داد.
فوتبال درون تیمی در نیمی از زمین، مرحله پایانی تمرین امروز پرسپولیس بود که پس از آن بازیکنان با انجام حرکات کششی، بدن ها را سرد نموده و برای استراحت محل تمرین را ترک کردند.
حضور یک بازیکن در پست هافبک دفاعی از لیگ یک باشگاه های کشور در تمرین امروز قابل توجه بود.
-
8 پرسپولیسی در اردوی تیم ملی / محمد نوری هم به تیم ملی ایران دعوت شد.
با تصمیم کیروش، محمد نوری هافبک تیم فوتبال پرسپولیس به تیم ملی دعوت شد.
پس از مشکل خروج برای برخی از بازیکنان تیم ملی کیروش تصمیم گرفت که چند بازیکن را که در لیست انتظار بودند به تیم ملی دعوت کند. از همینرو پس از دعوت شهاب گردان، محمد نوری هافبک تیم فوتبال پرسپولیس نیز دقایقی قبل به تیم ملی فوتبال کشورمان دعوت شد.
گفتنی است: ماهینی، حسینی، گردان، انصاریفرد، قاضی، پولادی، کریمی و محمد نوری 8 بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس در تیم ملی کشورمان هستند.
محمد نوری قبلاً پاسپورت و مدارک لازم خود را به فدراسیون فوتبال تحویل داده بود.
-
تمرين پرسپوليس پشت در بسته / خلعتبري به تمرين پرسپوليس امد.
تمرین امشب تیم فوتبال پرسپولیس هم مانند 2 بار گذشته پشت درب های بسته و بدون حضور خبرنگاران و تماشاچیان برگزار شد .
بر خلاف گفته مسولان تیم که اعلام کرده بودند فقط یک بازی قبل و بعد از بازی تیمشان را پشت دربهای بسته برگزار می کنند اما تمرین امشب پرسپولیسی ها باز هم بدون حضور خبرنگاران و هواداران برگزار شد .
*خلعتبری و ماهيني اول تمرین امدند و زود رفتند به اکادمی تیم ملی .
* مانند تمرین گذشته انالیزور تیم ملی از روی سکو از تمرین بازیکنان فیلم برداری می کند .
* بازیکنان بعد از حرکات کششی کار با توپ انجام دادند .
* حراست ورزشگاه درفشی فر تعدادی از هواداران معترض را که از نحوه ی بازی و امتیاز گرفتن تیم ناراحت بوده و این موضوع را نشان می دادند از پشت درب های ورزشگاه پراکنده کرد .
-
قاضی: سبک بازی تونس شبیه تیمهای عربی است/مدال، حق عبدولی بود.
مهاجم تیم ملی ایران اعتقاد دارد تونس شبیه تیمهای عربی بازی میکند.
محمد قاضی در پایان تمرین تیم ملی در جمع خبرنگاران گفت: تمرین خوبی بود و بچهها بعد از مدتها همدیگر را دیدند و کنار هم کار کردند. فردا هم برای برگزاری اردو به مجارستان میرویم.
وی افزود: در مجارستان برای اینکه تیم قویتری در مقدماتی جام جهانی داشته باشیم آماده میشویم. آنجا تمرینات خوبی خواهیم داشت و میتوانیم اردوی مفیدی داشته باشیم.
قاضی عنوان کرد: در این اردو با تیم ملی تونس روبرو میشویم. سبک بازی تونس مانند تیمهای عربی است و از این لحاظ میتوانیم خود را برای رویارویی با تیمهای عربی آماده کنیم. بازی بعدی ما در مقدماتی جام جهانی با لبنان است که دیدار بسیار مهمی است.
وی در مورد عملکرد کاروان ایران در مسابقات المپیک گفت: واقعا افتخار بزرگی برای ایران است. بیشتر مسابقات را نگاه کردم و خوشحال شدم توانستیم مدالهای خوبی کسب کنیم. افرادی که طلا گرفتند مشخص است عملکرد خوبی داشتند اما عبدولی هم حقش کسب مدال بود و عملکرد بسیار خوبی ارائه داد.
-
پولادی: باید پاداش قهرمانی را به عبدولی بدهند.
بازیکن تیم ملی فوتبال گفت: عبدولی در المپیک خیلی خوب ظاهر شد اما متأسفانه داوران حقش را خوردند و باید پاداش قهرمانی را به او بدهند.
مهرداد پولادی در پایان تمرین تیم ملی در جمع خبرنگاران گفت: این اردو تأثیر زیادی در آمادهسازی تیم ملی دارد. بعد از مدت طولانی که از هم دور بودیم بار دیگر کنار هم جمع شدیم.
در این اردو تمرینات خوبی را برگزار میکنیم تا به هماهنگی نسبی برسیم و آماده دیدارهای مقدماتی جام جهانی شویم.
وی در مورد بازی دوستانه تیم ملی برابر تونس عنوان کرد: بازی بسیار خوبی که برای ما تدارک دیده شده فرصت مناسبی است تا نقاط و ضعف تیم را شناسایی و به هماهنگی خوبی دست پیدا کنیم.
پولادی در مورد موفقیت ورزشکاران ایرانی در مسابقات المپیک 2012 اظهار داشت: جا دارد به ورزشکاران خسته نباشید بگوییم. مدالهای بسیار خوبی کسب کردند و توانستند افتخارآفرینی کنند. عبدولی در این مسابقات خیلی خوب ظاهر شد اما متأسفانه داوران حق او را خوردند. باید پاداش قهرمانی را به عبدولی بدهند چرا که او شایستگی کسب مدال طلا را داشت اما با ناداوری از مسابقات حذف شد.
-
مانوئل دوست نداشت عاشوری از کادرفنی پرسپولیس جدا شود.
محسن عاشوری به دلیل مشکلات شخصی و بر خلاف میل مانوئل ژوزه از کادرفنی پرسپولیس کناره گیری کرد.
محسن عاشوری 2 روز پیش از بازی با صبا تصمیمش برای کناره گیری از کادرفنی پرسپولیس را به مانوئل ژوزه سرمربی پرتغالی این تیم اطلاع داده بود.
سرمربی پرسپولیس هم با تعجب دلیل این تصمیم عاشوری را پرسید و قرار شد این مربی در بازی با صبا در کنار تیم باشد و پس از آن با ژوزه مجددا گفت و گو کند اما عاشوری پس از این مسابقه به دلیل مشکلات شخصی بر تصمیمش پافشاری کرد و بر خلاف میل مانوئل ژوزه از کادرفنی کناره گیری کرد.
-
پیوس: کی روش باید زیر نظر فدراسیون کار کند و ساز مخالف نزند.
مهاجم اسبق تيم ملي فوتبال گفت: كيروش بيش از حد درگير حاشيهها شده است. او به جاي اين كار بايد زير نظر فدراسيون باشد نه آن كه هر چه خود ميخواهد عمل كند.
فرشاد پيوس درباره فهرست جديد اسامي تيم ملي گفت: فكر ميكنم كارلوس كيروش 15 بازيكن اصلي خود را شناخته است و حتي تركيب 11 نفره اصلي را نيز تعيين كرده است.
كيروش سياست دارد و هر بار چند بازيكن جديد انتخاب ميكند كه بگويد حواسش به همه هست ولي باز هم مي گويم كه او تركيب اصلي خود را انتخاب كرده است.
وي ادامه داد: در فهرست بازيكنان جديد تيم ملي، بازيكنان خوبي حضور دارند. به عنوان نمونه پژمان منتظري ميتواند جزو خوبهاي تيم ملي باشد، ولي به نظر من كيروش بايد نگاه بيشتري به شهرستانها داشته باشد. او فقط بازيهاي تهران را نگاه ميكند كه اشتباه است. او بايد بازيهاي سپاهان، ذوب آهن، فجر و ملوان را از نزديك ببيند. به عقيده من بازيكناني مثل رافخايي و چند بازيكن فجر از تيم ملي جا ماندهاند.
بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال همچنين به صحبتهاي اخير سرمربي اين تيم مبني بر اين كه هفته پنجم ليگ بايد به تعويق بيفتد، اشاره كرد و افزود: كيروش بايد زير نظر فدراسيون كار كند و هر چه مديران فدراسيون ميگويند بپذيرد نه اين هر چه خودش خواست انجام دهد. البته درست است كه بايد بين او و فدراسيون تفاهمي وجود داشته باشد، اما به نظرم كيروش بيش از حد درگير حاشيه شده است.
پيوس ادامه داد: كيروش با اين حرفها توپ را به زمين فدراسيون مياندازد، در حالي كه فدراسيون خوب كار ميكند و برنامهريزي ليگ و تيم ملي به خوبي انجام شده است. كيروش نبايد اين قدر شلوغ كند و فدراسيون را مقصر جلوه دهد. اين كار كيروش اصلا حرفهاي نيست. بايد بين او و فدراسيون تعامل وجود داشته باشد تا تيم ملي موفق شود.
مهاجم سالهاي نه چندان دور پرسپوليس در ادامه با اشاره به نتايج اين تيم در چهار هفته ابتدايي ليگ ، گفت: از روز اول هم گفتم كه اين پرسپوليس چيزي نميشود، چون تيم را سرمربي نبسته است. بهتر است پرسپوليس را خود رويانيان ارنج كند، چون بازيكنان را او جذب كرده و بهتر آنها را ميشناسد! من عقيده دارم در نتايج ضعيف پرسپوليس، مربي مقصر نيست چون سازماندهي و نظم تيمي در پرسپوليس وجود ندارد.
پيوس همچنين گفت: اين پرسپوليس به هيچ جا نميرسد و دل هواداران را شاد نميكند. ممكن است يك پيروزي كسب كند، ولي باز دو بازي بعد نتيجه نميگيرد. فاصله خط دفاع و حمله پرسپوليس خيلي زياد است كه باعث ميشود هر تيمي به راحتي بر دفاع اين تيم غلبه كند. مانوئل هم هنوز بازيكنان را نشناخته است. بايد وقت بيشتري به او داده شود تا بتواند تفكراتش را پياده كند.
وي درباره استعفاي عاشوري از هدايت پرسپوليس گفت: محسن بايد ميماند چون زحمت زيادي در تيم كشيده بود و آن را كاملا ميشناخت. لذا از ابتداي فصل در پرسپوليس بود و بازيكنان هم او را دوست داشتند. به نظرم مسئولان پرسپوليس نبايد استعفاي او را ميپذيرفتند. در شرايط كنوني آمدن فردي به جاي عاشوري به پرسپوليس خيلي خوب نيست.
پيوس در پايان به مدال آوران ورزشكاران ايران در المپيك اشاره و خاطر نشان كرد: موفقيت ورزشكاران ايراني را به آنها، خانوادههايشان و مسئولان ورزش از طرف خودم و خانواده فوتبال تبريك ميگويم. به نظر من فدراسيونهايي كه مدال كسب كردهاند بايد به قولهاي خود عمل كنند و حتي جايزههاي مدال آوران را دو برابر كنند چون دل مردم ايران را شاد كردهاند.
-
فنونيزاده: کم مانده بگويم پرسپوليسي نيستم
بازيکن اسبق پرسپوليس معتقد است اين تيم بازيکنان خوبي دارد اما ساختارش درست نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] يشکسوت پرسپوليس درباره شرايط اين تيم به ايسنا گفت: وضعيت پرسپوليس به گونهاي است که کم مانده بگويم پرسپوليسي نيستم. من 10 سال براي پرسپوليس بازي کردم و جزو يکي از هواداران کوچک اين تيم هستم. اما با اين بازيهايي که پرسپوليس انجام ميدهد آبرويمان رفته است.
به گزارش ايسنا وي ادامه داد: رويانيان ستارههاي تيمهاي ديگر را در پرسپوليس جمع کرده است اما آنها در اين تيم نميتوانند بار سنگين مسئوليتي که دارند را به عهده بگيرند. پرسپوليس بازيکنان خوبي جمع کرده است اما در مجموع ساختار تيم درست نيست. ببينيد وضعيت پرسپوليس چگونه شده است که عاشوري از سمت خودش استعفاء ميدهد، در شرايطي که خيليها آرزو دارند در پرسپوليس فعاليت کنند.
فنونيزاده با اشاره به عدم شناخت ژوزه گفت: فکر ميکنم که ژوزه شناخت خوبي از بازيکنان ندارد و اينکه گفته ميشود با گذشت زمان وضعيت بهتر ميشود درست نيست. او قول داده بود که تيم را دوازدهم نخواهد کرد، اما بعيد نيست که اين تيم به رده پانزدهم دست پيدا کند. فکر ميکنم برابر داماش هم به احتمال 99 درصد بازنده باشيم.
او در پاسخ به اين سوال که چه راهکاري را براي خروج پرسپوليس از اين وضعيت پيشنهاد ميکنيد؟ گفت: بازيکنان فقط بايد همت و غيرت و تعصب داشته باشند، اينها بهترين فاکتورهايي است که من در بازيکنان نميبينم.
-
مهدويکيا:
گلهايي ميخوريم که چندان طبيعي نيست
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اين هم از شانس ما است که گلهايي ميخوريم که چندان طبيعي نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهدي مهدويکيا در گفتوگو با فارس، در خصوص برتري 3 بر 2 پرسپوليس در ديدار دوستانه مقابل نيروي زميني عنوان کرد: در روزهايي که ليگ به دليل حضور تيم ملي در اردوي مجارستان تعطيل است، کادر فني به دنبال بازيهاي تدارکاتي است. از همين رو قطعا بايد با تيمهايي بازي کنيم که در ليگ يک حضور دارند چرا که ليگ برتريها در حال برنامهريزي براي خودشان هستند.
وي افزود: تيمهاي دسته اولي مقابل پرسپوليس انگيزه خيلي زيادي دارند. بازي بدي مقابل نيروي زميني برگزار نکرديم و اينگونه ديدارها با وجود اينکه ملي پوشان نيستند اما کمک زيادي به ما در آينده خواهد کرد.
مهدويکيا در خصوص خوردن گلهاي عجيب در بازي با نيروي زميني گفت: اين هم از شانس پرسپوليس است و گلهايي ميخوريم که چندان طبيعي نيست.
کاپيتان پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال که با حضور 8 بازيکن پرسپوليس در تيم ملي آيا دچار مشکل نميشويد، تصريح کرد: از يک جهت اين موضوع باعث افتخار باشگاه پرسپوليس است که 8 بازيکن در تيم ملي داريم. ساير تيمها از تعطيلات ليگ به نحو احسن استفاده ميکنند و به دنبال بازيهاي تدارکاتي و کنار هم بودن بازيکنان هستند. از اين بابت شايد ما کمي لطمه بخوريم.
وي گفت: متاسفانه دو روز قبل از بازي با داماش ملي پوشان خودمان را از تيم ملي ميگيريم ولي با اين حال کمک به تيم ملي هميشه در اولويت است. اميدوارم فدراسيون فوتبال با باشگاه پرسپوليس تعامل خوبي داشته باشد. البته اين موضوع وظيفه من نيست که درباره آن حرف بزنم اما قطعا اين موضوع در بازيها به ما ضربه ميزند.
مهدويکيا در پاسخ به اين سؤال که آيا مشکلت با پروين حل شد يا خير، به لبخندي بسنده کرد و پاسخي نداد.
-
برگزاری تمرین آدینه سرخپوشان پشت درهای بسته.
بر اساس برنامه اعلام شده از سوی کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین آدینه سرخپوشان پست درهای بسته برگزار می شود.
سرخپوشان پس از دیدار برابر تیم نیروی زمینی، تمرین جمعه خود را در مجموعه ورزشی درفشی فر و زیر نظر کادر فنی برگزار می کنند.
این در حالی است که تمرین آدینه پرسپولیس پشت درهای بسته و بدون حضور اصحاب رسانه و هواداران انجام خواهد شد.
-
فشنگچی: هنوز خودم را نشان ندادم/ فشار روانی بالایی را تحمل می کنیم.
مانوئل ژوزه بعد از بازی با صبا به ترس بازیکنان و استرس آن ها به خاطر نتایج سال گذشته اشاره کرد. امیرحسین فشنگچی هم یکی از نفرات سال گذشته پرسپولیس است که می تواند در این خصوص صحبت کند.
فشنگچی در هر 4 بازی اول پرسپولیس در لیگ دوازدهم جزو نفرات اصلی بوده اما هنوز نتوانسته خودش را آنطور که باید نشان دهد. گفت و گو با وی را بخوانید:
* پرسپولیس راحت امتیاز از دست می دهد و هواداران نگران این موضوع هستند.
_ با توجه به اینکه ما تغییرات زیادی داشتیم و هنوز هماهنگ نشدیم و اینکه کادرفنی ما هم تغییر کرد و برای رسیدن به شرایط مطلوب زمان می خواهیم. در بازی با صبا هم موقعیت داشتیم اما متاسفانه نتوانستیم استفاده کنیم. نمی خواهیم شکستمان را توجیه کنم اما این اتفاقات تکرار نمی شود.
* با توجه به مصدومیت سوسا و حضور پولادی در پست هافبک دفاعی، برای جناح چپ بیشتر روی تو حساب باز می شود.
_ از ابتدای فصل هم گفتم ما جناح چپ خوبی داریم، من ، مهرداد و مهرزاد معدنچی می خواهیم در این بخش خوب کار کنیم، مهرداد هم در پست هافبک دفاعی عملکرد خوبی دارد و مشکلی از این لحاظ نداریم. معدنچی هم تمریناتش را انجام می دهد و به روزهای اوجش نزدیک می شود پس در جناح چپ مشکل خاصی نداریم. من هم تمام تلاشم را می کنم که در جناح چپ خودم را نشان بدهم اما تا حالا نتوانستم، در این تعطیلات هم فرصت خوبی دارم و امیدوارم پرسپولیس هم از این پس نتیجه بگیرد.
* چرا پرسپولیس از موقعیت هایش خوب استفاده نمی کند؟
_ متاسفانه بار روانی روی تیم خیلی بالاست. ما باید تمرکزمان را بیشتر کنیم و از موقعیت ها استفاده کنیم. متاسفانه در بازی های اخیر دروازه خالی را هم نتوانستیم باز کنیم. نباید راحت موقعیت ها را از دست بدهیم.
* حضور روانشناس به پرسپولیس کمک می کند؟
_ ما باید روی تمرکزمان کار کنیم تا این مشکل حل شود. روانشناس هم می تواند به تیم ما کمک کند، ما قبلا هم با ایشان کار کردیم و من عصبی بودن را به خاطر همین فشاری که روی تیم وجود دارد می دانم.
-
حسینی: از آمدن به پرسپولیس پشیمان نیستم/ بحرانی وجود ندارد.
سیدجلال حسینی مدافع میانی تیم ملی ایران روز پنجشنبه همراه با دیگر ملیپوشان راهی اردوی مجارستان شد تا در این اردوی یک هفتهای حاضر باشد.
حسيني در مورد اردوي تيم ملي در مجارستان ميگويد: بازيكنان تيم ملي براي هماهنگي بيشتر نياز به اين اردوها دارند و البته كروش هم بايد در جريان آخرين وضعيت بازيكنان قرار داشته باشد.
ما درگير رقابتهاي مقدماتي جام جهاني هستيم و اين اردوها و بازيهاي دوستانه ميتواند هماهنگي تيم را بالا ببرد.
حسيني در پاسخ به اين سوال كه فكر ميكني تيم ملي بدون دردسر راهي جام جهاني برزيل شود خاطرنشان ميكند: «بعضيها خيال ميكنند ايران مثل آب خوردن به جام جهاني ميرود ولي فوتبال اينطور نيست كه بخواهيم خيلي راحت در موردش حرف بزنيم. كوچكترين لغزش و دست كم گرفتن حريفان براي تيم ملي گران تمام خواهد شد و بازيكنان ما بايد در تمامي بازيها با انگيزه باشند. اين درست نيست كه از حالا صعود خودمان را قطعي بدانيم.»
از حسيني در خصوص شرايط بحراني پرسپوليس سوال ميكنيم كه میگوید: «تيم ما بحران ندارد و اين نتايجي كه گرفتيم به خاطر ناهماهنگي و تغييراتي بود كه در پرسپوليس به وجود آمد. در سپاهان هم كه بودم دو سال ليگ را خيلي بد شروع كرديم ولي در نهايت قهرمان شديم. من معتقدم پرسپوليس به زمان احتياج دارد و سرمربي هم تلاش ميكند تا نقطه ضعفها را برطرف كرده و به تركيب مورد نظرش برسد.»
سيدجلال در پاسخ به اين سوال كه آيا از حضور در پرسپوليس پشيمان نيستي خاطرنشان ميكند: «خير، دليلي ندارد كه پشيمان باشم. من در اين فوتبال بارها شرايط سخت و آسان را تجربه كردهام و نگران وضعيت پرسپوليس هم نيستم. تيم ما در آينده صددرصد بهتر خواهد شد.»
-
گزارش تصویری: نخستین تمرین تیم ملی در مجارستان با حضور پرسپولیسی ها.
نخستین تمرین تیم ملی فوتبال ایران در اردوی مجارستان با حضور 8 بازیکن پرسپولیس در کمپ تیم های ملی این کشور برگزار شد. گزارش این تمرین از نگاه عکس:
-
گزارش تصویری: پرسپولیس 3-2 نیروی زمینی.
تیم فوتبال پرسپولیس عصر پنجشنبه در دیداری دوستانه که در مجموعه ورزشی درفشی فر برگزار شد به مصاف تیم نیروی زمینی رفت و با نتیجه 3-2 به برتری دست یافت:
-
رویانیان: خوشحالم فتح الله زاده با احمدی نژاد دیدار کرده است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: دولت به دو باشگاه پرطرفدار و مردمی پرسپولیس و استقلال توجه ویژه و نگاه یکسانی دارد و همواره مشکلات این دو باشگاه بزرگ را برطرف کرده است.
محمد رویانیان افزود: دسترسی به آقای احمدی نژاد به واسطه همکاری با دولت برای بنده مقدورتر است و خوشحالم که آقای فتح الله زاده با ایشان دیدار داشته و توانسته مشکلات باشگاه خود را با آقای احمدی نژاد در میان بگذارد.
رویانیان در پاسخ به این سوال که آیا شما امکان ملاقات فتح الله زاده با احمدی نژاد را فراهم کرده اید، گفت: بنده اگر هم بستر چنین ملاقاتی را فراهم کرده باشم خوشحالم و امیدوارم نیازهای این دو باشگاه در زمینه برخی مسائل با این ملاقات ها برطرف شود.
رویانیان تصریح کرد: امیدوارم مسئولان ذیربط از جمله بانک مرکزی و وزارت ورزش و جوانان در پرداخت اعتبارات این دو باشگاه، تامین بودجه و ارائه تسهیلات، همکاری لازم را داشته باشند.
-
گلزنیهای زاید و تشویق از سوی کادر فنی/ جو المپیک بازیکنان را گرفت!
عملکرد خوب ایمون زاید در تمرین امروز پرسپولیس، باعث تشویق وی از سوی کادر فنی شد.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 19 امشب در ورزشگاه درفشیفر دنبال شد. در این تمرین بازیکنانی که در بازی تدارکاتی روز گذشته به میدان رفتند به ریکاوری پرداختند و بازیکنان ذخیره نیز زیر نظر دستیاران ژوزه به تمرین پرداختند.
* در ابتدای تمرین ژوزه جلسهای با بازیکنان داشت و از عملکرد آنها در دیدار برابر نیروی زمینی رضایت نداشت. وی خطاب به بازیکنان گفت: بازیکنان ذخیره پرسپولیس نیز باید مثل تیم اصلیمان با اعتماد بیشتری تمرین کنند.
* نیلسون دروازهبان برزیلی پرسپولیس در دفاع از عملکرد ضعیف روز گذشته خود اعلام کرد که به دلیل تابش شدید نور خورشید موفق نشده توپهای بلند را دفع کند.
* رضا نورمحمدی زودتر از سایرین ورزشگاه را ترک کرد.
* موفقیت صادق گودرزی در المپیک سوژه اصلی بازیکنان پرسپولیس بود که همین موضوع باعث شد جو المپیک آنها را گرفته و دقایقی به کشتی گرفتن با یکدیگر در کنار زمین بپردازند.
* سوسا در کلینیک به فیزیوتراپی پرداخت.
* در دقایقی از تمرین تمرینات ویژهای برای مهاجمان در نظر گرفته شده بود که گلزنیهای زاید باعث شد که کادر فنی او را تشویق کند.
* ژوزه با نیلسون به مدت 10 دقیقه صحبت کرد.
* بازیکنان پرسپولیس و مسئولان در انتهای تمرین دور سفره افطار در رختکن نشستند.
-
گزارش تصويري : دومين جلسه تمريني تيم ملي ايران در حضور 8 پرسپوليسي.
گزارش دومين جلسه تمرين تيم ملي فوتبال ايران در اردوی بوداپست مجارستان با حضور 8 ملی پوش پرسپولیس به روايت عكس:
-
خبري خوب براي پرسپوليس / سوسا در تمرين امروز استارت زد.
سوسا هافبك دفاعي سرخپوشان و تنها مصدوم پرسپوليس امروز در تمرينات اين تيم استارت زد.
سوسا بازیکن برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس که پس از انجام چندین مورد MRI مشخص شد نیازی به عمل جراحی ندارد و بر همین اساس و بعد از فیزیوتراپی، کادر پزشکی پرسپولیس تصمیم گرفت این بازیکن از امروز دویدن را در دستور کار قرار دهد.
سوسا پس از دویدن دور زمین احساس درد نداشت و این موضوع باعث خوشحالی کادر پزشکی شد.
دکتر چشمه سری در این خصوص گفت: پس از حذف گزینه جراحی برای سوسا، فیزیوتراپی همراه با تست های مورد نظر را انجام دادیم و برای تست های تعادلی و حرکتی، دویدن را برای این بازیکن در نظر گرفتیم که مشخص شد مشکلی ندارد و او می تواند فیزیوتراپی همراه با دویدن را در برنامه تمرینات روزانه خود داشته باشد.
-
برق شيراز دومين حريف تداركاتي سرخپوشان.
تيم فوتبال پرسپوليس تهران روز دوشنبه در مجموعه ورزشي درفشي فر به مصاف برق شيراز مي رود.
تيم فوتبال پرسپوليس روز دوشنبه در دومین دیدار تدارکاتی اش در تعطیلی لیگ برتر در ورزشگاه درفشی فر به مصاف تيم فوتبال برق شيراز مي رود.
گفتني است اين ديدار ساعت 18:00 روز دوشنبه دوشنبه 23 مرداد ماه در مجموعه ورزشي درفشي فر محل تمريني سرخپوشان برگزار خواهد شد.
تيم فوتبال برق با خريد امتياز تيم دسته اولي استيل اذين تهران از دسته دوم باشگاه هاي كشور به دسته اول نقل مكان كرد.
به گزارش مرجع خبري پرسپوليس، باشگاه پرسپوليس هنوز حضور رسانه ها و هواداران را در اين ديدار بلامانع اعلام نكرده است.
-
رئیس کمیته پزشکی پرسپولیس : سوسا دوباره mri می کند.
با تشخیص پزشکان باشگاه پرسپولیس کار سوسا برای مشخص شدن مدت زمان دوری از میادین به MRI سوم کشیده شد.
رئیس کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس در خصوص آخرین وضعیت سوسا اظهار داشت: پس از گرفتن MRI دوم مشخص شد که مینیکس سوسا دچار صدمه شده است اما در خصوص رباط صلیبی وی دچار تردیدهایی هستیم که قرار شد روز شنبه یا یکشنبه از این بازیکن MRI سوم گرفته شود.
وی افزود: 12 روز تا بازی بعدی فرصت داریم و اگر اتفاق خاصی پیش نیاید با همین فیزیوتراپی که تا به امروز به ما جواب بسیار خوب داده کار خودمان را دنبال میکنیم تا این بازیکن به شرایط ایدهآل برسد.
-
نوري:
به دلم افتاده بود که در ليست تيم ملي جا دارم
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پس از اينکه ليست تيم ملي اعلام شد و من جايي در آن نداشتم به دلم افتاده بود که مليپوش هستم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد نوري در گفتوگو با فارس، در خصوص دعوت شدنش به تيم ملي فوتبال کشورمان در دقايق پاياني سفر به مجارستان، اظهار داشت: پس از اينکه ليست تيم ملي روز سهشنبه اعلام شد، در ذهن خودم اين فکر را کردم که شايد به خاطر نتايج پرسپوليس، کيروش روي من خط قرمز کشيده بود.
وي افزود: باور کنيد به هيچ عنوان ناراحت نبودم چون مطمئن بودم که پرسپوليس در هفتههاي آينده به مراتب نتايج بهتري خواهد گرفت و جاي خود را در تيم ملي پس ميگيرم.
نوري ادامه داد: خدا خواست و همانطوري که به دلم افتاده بود به تيم ليست ملي اضافه خواهم شد، اين اتفاق افتاد و جا دارد که از اعتماد کادر فني تيم ملي تشکر کنم.
هافبک پرسپوليس خاطرنشان کرد: با توجه به اينکه مدتي بازيکنان تيم ملي از هم دور بودند به نظر من اردوي مجارستان بسيار مفيد خواهد بود. از طرف ديگر تونس که بايد برابر آن تيم بازي تدارکاتي انجام دهيم، فوتبالي تقريبا شبيه به لبنان انجام خواهد داد. اميدوارم کادر فني اين اعتماد را به من بدهد که در بازيهاي تيم ملي به ميدان بروم و خودم را ثابت کنم.
نوري خاطرنشان کرد: تمام مليپوشان پرسپوليس سعي خواهيم کرد با تمرينات خوب در اردوي تيم ملي آماده و سرحال به جمع قرمزپوشان برگرديم تا انشاءالله با بازيهاي خوب و نتايج بهتر هواداران را از نگراني بابت نتايج ضعيف در چند بازي اول خارج کنيم.