پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
من شاید گوشیمو عوض کردم.
چطوری تو گوشی جدید بازی رو ادامه بدم؟
سلام
با اکانت فیسبوک وارد بازی شو اینطوری دیگه هر جا با هرچیزی ک خواستی میتونی با این اکانت وارد بشی و با تیم خودت بازی کنی
البته خب باید از چیزشکن استفاده کنی ک خب این برای ما ی نکته منفی ب حساب میاد
راه دیگه ای ب نظر من نیست
نقل قول:
من شاید گوشیمو عوض کردم.
چطوری تو گوشی جدید بازی رو ادامه بدم؟
فکر کنم مجبوری دیگه با فیسبوک بیای تو بازی
سلام.ببخشید که دیر به دیرتوی این تایپیک پست میذارم
وضع تیمم توی لیگ خیلی خوبه.از 17 بازی همشو تا الآن بردم و تفاضل گلم 65 هست (6 گل خورده و 71 زده) ینی بیشتر از دو برابر تفاضل گل تیم دوم که فک کنم 31 باشه.
توی جام حذفی دور یک چهارم با یه تیم رو به رو شدم که همه بازیکناش اسکات بودن و میانگین قدرت تیمش حدود 17 تا از من بیشتر بود.خوب طبیعتا باختم و حذف شدم
و توی لیگ قهرمانان فعلا توی نیمه نهایی هستم.امشب بازی دارم که احتمالا میبرم.
راستی میانگین سنی تیمم 22.6 و میانگین قدرتم حدود 18.6 شایدم 18.7 هست.(لول 2 هستم)
نقل قول:
سلام.ببخشید که دیر به دیرتوی این تایپیک پست میذارم
وضع تیمم توی لیگ خیلی خوبه.از 17 بازی همشو تا الآن بردم و تفاضل گلم 65 هست (6 گل خورده و 71 زده) ینی بیشتر از دو برابر تفاضل گل تیم دوم که فک کنم 31 باشه.
توی جام حذفی دور یک چهارم با یه تیم رو به رو شدم که همه بازیکناش اسکات بودن و میانگین قدرت تیمش حدود 17 تا از من بیشتر بود.خوب طبیعتا باختم و حذف شدم
و توی لیگ قهرمانان فعلا توی نیمه نهایی هستم.امشب بازی دارم که احتمالا میبرم.
راستی میانگین سنی تیمم 22.6 و میانگین قدرتم حدود 18.6 شایدم 18.7 هست.(لول 2 هستم)
سلام دوست عزیز
خوش اومدی ب اینجا تو جمع ما
خب ایشالا قهرمانان اول بشی و تیمت بترکونه
اگه سوالی چیزی داشتی ما در خدمتیم و پیشنهاد میکنم حتما صفحات این تاپیک رو برگ بزنی تجربه های خوبی نصیبت میشه
سلام
بالاخره برگشتم
بعد از یه 10 روزی
جالب اینجاست که یه 7 8 تا بازی رو نتونستم آنلاین نگاه کنم و همش مساوی میکردم! تا جایی که از رتبه اول به رتبه پنجم سقوط کردم! واقعا این آنلاین نگاه کردن بازی خیلی تاثیر گذاره تو نتیجه مسابقه!
اکادمیم دوتا بازیکن بهم داده که یکی 2 ستاره و اونیکی 4 ستاره هست.
برای قرارداد بستن با 2 ستاره توکن نمیخواد ولی برای قرارداد بستن با 4 ستاره 24 تا توکن میخواد!!!!!!!!خیلی بی انصافیه
الان من میتونم بدون اینکه باهاش قرارداد ببندم اونو بفروشم؟؟چطوری؟؟
نقل قول:
اکادمیم دوتا بازیکن بهم داده که یکی 2 ستاره و اونیکی 4 ستاره هست.
برای قرارداد بستن با 2 ستاره توکن نمیخواد ولی برای قرارداد بستن با 4 ستاره 24 تا توکن میخواد!!!!!!!!خیلی بی انصافیه
الان من میتونم بدون اینکه باهاش قرارداد ببندم اونو بفروشم؟؟چطوری؟؟
بدون بستن قرارداد که نمیشه! با جفتشون ابتدا باید قرارداد ببندین بعد اگه خواستین میتونین بفروشین. ولی پیشنهاد من اینه که با اون بازیکن 2 ستاره که هیچی توکن نمیخواد قرارداد ببندین و اگه نخواستینش میتونین بفروشینش و سود کنین.
ولی اون بازیکن 4 ستاره اصلا به صرفه نیست که 24 توکن خرجش کنید
این فصل باز بدتر از فصل قبل!
فصل قبل دوتا نائب قهرمانی داشتمو این فصل هم یکی شد!
کلا انگاری دارم به هکتور کوپر که همیشه دوم میشد تبدیل میشم! البته اینم اضافه کنم که تیم اول همه بازیکنهاش اسکاتند و البته ابن فصل نسبت به فصل قبلی تیمم کمی بدتر بازی کرده! البته کلی هم تجربه کسب کردم و خوب بود این فصل ولی بازم اوضاع خرابه
تو هم چبپینز لیگ و هم کاپ هم توسط تیمهایی که همه بازیکنهاشون اسکات بودند حذف شدم و اعصابم داغونه مخصوصا لیگ قهرمانان که با طرف تو زمین حریف 3-3 مساوی کردم! و نتیجه عالی بود اما تو زمین خودم و بازی برگشت 1-0 باختم! البته مهمترین بازیکنم که بهترین بازیکن و گلزن و پاسور لیگم هم هست تو بازی برگشت بدلیل اخراج تو بازی قبلش نداشتمش! و اگر اون بود حتما مساوی رو میگرفتم
جالبیش اینجاست که رفتم و یک بازیکن اسکات گرفتم که اوضاع تیمم رو بهتر کنه ولی زیاد جالب بازی نمیکنه! و مخصوصا توانایی خواصش کرنر کشیدنه که داغونه!
نمیدونم چطوره که یک بازیکنم به نام دیمیر که بهترین بازیکنه با اینکه 5 ستاره ولی با قدرت 32 هست عالی بازی میکنه و همه ضربه های ایستگاهی و کرنرهاش خطرناکه! ولی این بازیکن اسکاتم خیر!
در کل امیدوارم که این فصل دوم بشم که خیلی بهش نیاز دارم و پدرم در اومده
البته بک نکته دبگه هم بگم که بخندبد و اونم اینکه به تیم 11 جدول تو دور رفت باختم و اونم 7-2 تو ولی بجاش اون تیم اول جدول رو 2-3 تو دور رفت تو زمین خودش بردم با تمام بازیکنهای اسکاتش!
درکل نمیدونم چطوریاست که این فصل با چندتا ازین نتیجه های عجیب غریب تو لیگ عقب افتادم؟! (یعنی 7-2 به تیم آخر جدول باختن خیلی زور داره!)
برام دعا کنید چون بازیهای باقیماندم خیلی سخته و باید با چنگ و دندون برای دومی بجنگم!
بچه ها من چند وقته نمیتونم بازی های کاپ رو نگاه کنم....تو لودینگش گیر میکنه اما واسه لیگ مشکلی ندارم...راحت بازیا رو میبینم...چیکار کنم؟الانم که نیمه نهایی و حساس
نقل قول:
بچه ها من چند وقته نمیتونم بازی های کاپ رو نگاه کنم....تو لودینگش گیر میکنه اما واسه لیگ مشکلی ندارم...راحت بازیا رو میبینم...چیکار کنم؟الانم که نیمه نهایی و حساس
فکر نکنم فرقی داشته باشه ........
من هر دو شو رو رااحت میبینم ..... think::