داوش chalobah اینو بخر تو فصل 2016 یا 20 یا 21 سالشه پیشرفتشم عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliiiifaaaaaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داوش chalobah اینو بخر تو فصل 2016 یا 20 یا 21 سالشه پیشرفتشم عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliiiifaaaaaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Mvilaنقل قول:
و
Wakkaso
به کارت میان
من خودم زیاد بازی نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چند تا مچ بازی کردم از گرافیک و گیم پلیش خوشم نیومد
دوستان لطفا چند تا وینگر راست خوب با سرعت بالا
و یه هافبک خوب واسه نیمکت بهم معرفی کنید
چمبرلين ارسنال،باكالى پى اس وى،عليرضا جهانبخش نايمخن،ويلادو رئال بتيس
هافبك وسط ميخواى واسع نيمكت؟؟؟
آره
میخوام یه بازیکن جوون و خوب باشه که رو نیمکت غر نزنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrista [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قدرتش چند باشه؟ پول دارى يا ارزون ميخواى؟؟
اره بابا باکی نیسنقل قول:
قدرتش هم زیر 75 نباشه
کدوم فصلی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrista [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه دور و بر 2020ــی Tibor Cica بخر
اگه تازه بازیو شروع کردی Eugen Polanski یا Sebastian Rudy رو بخر
من یکی سراغ دارم که یکی از بازیکنای مورد علاقمم هستنقل قول:
Moritz Leitner قدرتش فکر کنم نزدیکای 80 باشه اگه اشتباه نکنم. من قبلا خریده بودمش واسه ذخیره.خیلی هافبک خوبیه