جریانی نداره.....دوشواری؟؟؟؟کریس کم کم داره مومن میشه...خخخخخخخخخخخخخخ
نمایش نسخه قابل چاپ
جریانی نداره.....دوشواری؟؟؟؟کریس کم کم داره مومن میشه...خخخخخخخخخخخخخخ
خوب امشب هم بازی داریم امیدوارم این بازی رو هم ببریم تا جایگاه دومی رو بتونیم نگه داریم امشب فک کنم بازی آسونی مقابل رئال بتیس باید داشته باشیم
تبریک میگم بردرئال مادریدرو در مقابل بتیس اوزیل فوقالعاده بود و تونست دو گل بزنه حالا نوبت نابودیه دورتمونده.
:real::real:
تبریک میگم هر چند با یه ترکیب ضعیف رفته بودیم توی زمین اما خوشبختانه نتیجه ی خوبی گرفتیم امشب اوزیل و کریس و بنزما خوب بودن .
دورتمند اماده باش که با بازیکن های سرحال قراره نابود بشی .
فقط رئال مادرید.love::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ozil-10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ˈکریستیانو رونالدوˈ ستاره پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید گفت: مسلمانان در جهان چهره بهتری نسبت به آمریکایی ها و اروپایی ها دارند و چهره ای که رسانه های غربی از آنان تصویر می کنند، غیرواقعی است.
منابع خبری عربستان سعودی روز شنبه گزارش دادند: رونالدو این مطلب را در آیین امضای عقد قرارداد تبلیغاتی با یک شرکت مخابراتی عربستان سعودی بیان کرد.
ˈرونالدوˈبه تازگی بایک شرکت مخابراتی عربستان سعودی قرارداد تبلیغاتی به ارزش یک میلیون دلار منعقد کرده است که براساس آن درتابلوهای تبلیغاتی این شرکت سه تصویر از این بازیکن استفاده خواهد شد.
پایگاه شبکه اخبار ورزشی عربستان سعودی به نقل از ˈ رونالدوˈ نوشت: من احترام زیادی برای مسلمانان قائل هستم و به یقین معتقدم چهره ای که رسانه های آمریکایی و اروپایی ها از مسلمان به نمایش می گذارند، غیر واقعی است.
ˈکریستیانو رونالدوˈدرماههای اخیر به شدت به جهان اسلام و عرب نزدیک شده است به خصوص پس از آنکه ˈمسعود اوزیلˈ هم تیمی او اعلام کرد ؛ رونالدو به شنیدن آیات قرآن علاقمند است و به هنگام غذا خوردن ˈبسم الله ˈ می گوید.
رونالدو گفت : من با بازیکنان مسلمان به خصوص مسعود اوزیل ، کریم بنزما و نوری شاهین ، رابطه نزدیکی دارم .
رونالدو اظهارداشت: از مسیحیت جدا نشده ام و از بازیکنانی هستم که احساسات دینی خود را قبل از وارد شدن به زمین مسابقه یا به هنگام گل زدن بروز می دهم .
شبکه اخبار ورزشی عربستان اضافه کرد: در عین حال ˈرونالدو ˈ بصورت جامع درخصوص اعتقادات دینی خود سخن نگفت.
این بازی هم که به دل من ننشست به دلیل مصدومیت مارسلو و مودریچ البته نتیجه خوبی به همراه داشتش کاروالیو هم که در آواخر بازی نزدیک بود کار دست تیم بده
سلام به همی بچه های گل بازی رفت با دورتمند 2-0 ببریم خیلی خوب میشه مخصوصا اینکه دو گل رو رونالدو بزنه عالی میشه ولی دورتمند هم نباید دست کم گرفت
تبریک میگم با این تیمه نصفه و نیمه بازم رئال خوب بازی کرد
البته یه نکته مهم : رئال در این مدت 40 بازی شکست ناپذیری خانگی را تجربه کرده است که رکوردی فوق العاده به نظر می رسد . آخرین شکست در خانه مربوط به 18 ژانویه 2012 مقابل بارسا در کوپا دل ری 2012 می شود . رئال در این مدت حتی بایرن را هم در خانه در وقت قانونی شکست داد و موفقیت های بزرگی را کسب کرد
پیروزی خوبی بود فقط باید به فینال لیگ قهرمانان فکر کرد که ایشالا قهرمانی 10 دوره و 2 رقمی این رقابت ها بشیم
خوب منم پیروزی اول هفته رو تبریک می گم بازی خوبی داشتیم همه خوب بودن به خصوص اوزیل بسیار عالی بازی کرد :yes:فردا شب هم یه بازی سخت مقابل دورتمند داریم امید وارم بتونیم ببریمش.....