-
هيجان ريوفرديناند از خريد شينجي کاگاوا
ستاره 33 ساله يونايتد بي صبرانه درانتظار آن است که بازيساز ژاپني را در اولدترافورد ببيند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ريو فرديناند مدافع باتجربه منچستريونايتد هيجان و خوشحالي اش را از به خدمت گرفتن شينجي کاگاوا و انتقال او به يونايتد ابراز کرده است
اين بازيکن ژاپني در بازار نقل و انتقالات تابستاني و با قراردادي در حدود 17 ميليون پوند از بوروسيا دورتموند به يونايتد منتقل شد. اين درحالي است که در طول فصل گذشته، اونقشي کليدي و سرنوشت سازي را درقهرماني دو گانه تيمش ايفا کرده بود
اکنون ريو فرديناند که در اردوي پيش فصل يونايتد با اين ستاره 23 ساله ديدار خواهد کرد، خوشحالي اش را از خريد کاگاوا ابراز کرد و به ام.يو.تي.وي گفت:« بي صبرانه منتظرم تا کاگاوا رادر زمين ببينم. من فصل گذشته بازيهاي او را از طريق تلويزيون تماشاي مي کردم و بازي او در فينال جام حذفي آلمان،وقتي دورتموند، بايرن را شکست داد، ديدم. او واقعا من را تحت تاثير قرار داد. خيلي ها از بازي خوب او متعجب خواهند شدو اميدوارم که بتوانددر کمپ تمريني هم همه را تحت تاثير قراردهد.»
ريو فرديناند 33 ساله که در اردوي تيم ملي کشورش در رقابتهاي يورو2012 جايي نداشت درانتظار آغاز تور پيش فصل تيمش درآفريقاي جنوبي، چين و اروپاست:« من اردوهاي پيش فصل را دوست دارم. اين طولاني ترين زمان من درجدايي از فوتبال بود و واقعا منتظر بازگشت به تمرينات هستم. حتي اعضاي خانواده من هم سعي مي کنند تا من را از خانه بيرون کنندتا برسر تمرينات تيم بروم.من از خانه نشستن و بيکار بودن خسته شده ام. سخت است ولي اين را دوست دارم.»
-
فرگوسن:
خوشحالم که دروگبا در چلسي بازي نمي کند
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد از اينکه ديگر شاهد حضور مهاجم گلزن ساحل عاجي در تيم چلسي نخواهد بود ابراز خوشحالي کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش خبرگزاري اسپانيا، الکس فرگوسن در مصاحبه با هفته نامه پيپل گفت :« رفتن ديديه دروگبا از چلسي بهترين خبري بود که اين اواخر شنيده ام. او بازيکن بزرگي است و با گل هاي خود تيم چلسي را قهرمان ليگ قهرمانان اروپا کرد.»
فرگوسن افزود بعيد مي داند در نبود دروگباي 34 ساله، تيم چلسي بتواند بار ديگر در ميان مدعيان فوتبال انگليس و اروپا چهره کند.
-
والنسيا وارث کانتونا، بست و بکام
در صورتي که آنتونيو والنسيا پيراهن شماره 7 منچستريونايتد را بر تن کند، ميتواند جانشين بازيکنان بزرگ اين باشگاه شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] با جدايي مايکل اوون از منچستريونايتد، پيراهن شماره 7 و معروف شياطين سرخ هنوز به هيچ بازيکني واگذار نشده است.
اسطورههاي پيشين اين باشگاه يعني بازيکناني مانند جورج بست، اريک کانتونا، ديويد بکام و کريستيانو رونالدو در سالهاي گذشته اين پيراهن را بر تن ميکردند.
پس از آنکه در پايان فصل گذشته مايکل اوون به عنوان بازيکن آزاد منچستريونايتد را ترک کرد، آنتونيو والنسيا از سر الکس فرگوسن خواست پيراهن شماره 7 را بر تن کند.
گري نويل کاپيتان پيشين منچستريونايتد در اين مورد گفت: والنسيا يکي از بازيکنان بسيار خوبي است که يونايتد در سالهاي اخير به خدمت گرفته است. او بدون شک شايسته بر تن کردن پيراهن معروف شماره 7 است. يک يا 2 سال با او همبازي بودم و ميتوانم ادعا کنم او بازيکن بسيار خوبي است. نمايش او به عنوان بال راست بسيار عالي است. والنسيا همواره در بهترين زمان بهترين کارها را انجام ميدهد، در کارهاي دفاعي نيز شرکت ميکند و زماني که بازي گره ميخورد با ارسال پاسهاي بلند تيم را از سر در گمي بيرون ميآورد.
والنسيا سال 2009 با مبلغ 16 ميليون پوند از ويگان اتلتيک به جمع شياطين سرخ اضافه شد. او از آن زمان تاکنون خود را به عنوان يک بازيکن ثابت در ترکيب اين تيم معرفي کرده و در فصل گذشته نيز به عنوان بهترين بازيکن فصل از ديدگاه هواداران يونايتد معرفي شد.
اگر فرگوسن پيراهن شماره 7 را به والنسيا بدهد، اين بازيکن ميتواند وارث بازيکناني مانند جورج بست، اريک کانتونا، ديويد بکام و کريستيانو رونالدو شود.
-
مذاکرات ناني بامنچستريونايتد براي تمديدقرارداد
مسئولان باشگاه منچستريونايتد مذاکرات براي تمديد قرارداد هافبک ملي پوش پرتغالي را آغاز کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در حالي تا يک ماه قبل صحبت از فروش ناني بود اما درخشش اين بازيکن با تيم ملي پرتغال در يورو 2012 باعث تغيير نظر الکس فرگوسن نسبت به او شد.
بدين ترتيب به نظر مي رسد ناني همچنان در اولدترافورد به فوتبال خود ادامه دهد.
-
پارک جي سونگ به کوئينز پارک رنجرز رفت
باشگاه کوئينز پارک رنجرز بر سر انتقال "پارک جي سونگ" به تيم فوتبال اين باشگاه با منچستريونايتد توافق رسيد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] طي اين قرارداد که رقمي در حدود پنج ميليون پوند دارد پارک جي سونگ 31 ساله از منچستريونايتد جدا شده و به جمع شاگردان مارک هيوز اضافه ميشود.
اين ملي پوش اهل کره جنوبي که در سال 2005 از آيندهوون به يونايتد پيوست در 133 بازي در ليگ برتر با پيراهن يونايتد 19 گل به ثمر رساند.
او چهار بار با يونايتد قهرمان ليگ برتر شد و يکبار هم ليگ قهرمانان اروپا را با شياطين سرخ فتح کرد. او در کوئينزپارک به هم تيمي اسبق خود "فابيو داسيوا" ملحق ميشود که يک فصل به صورت قرضي يونايتد را ترک کرده است.
-
پارک جی سونگ بعد از 7 سال از یونایتد جدا شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هافبک اهل کره جنوبی سابق یونایتد با قراردادی دو ساله به کوئینز پارک رنجرز پیوست.
پارک 31 ساله در سال 2005 با قراردادی 4 میلیون پوندی به منچستر یونایتد پیوست و موفق به کسب 4 لیگ برتر و یک لیگ قهرمانان و چندین جام دیگر شد .
سر الکس فرگوسن او را یک حرفه ای به تمام معنا توصیف میکند و اعلام کرده که از الان نگران بازی در برابر او است .
سر الکس میگوید:"او در طول هفت سال گذشته به طرز فوق العاده ای به باشگاه خدمت کرد .او یک حرفه ای به تمام معنا و انسان بسیار خوبی است .او هیچ وقت در بازی های حساس ما را ناامید نکرد .متاسفانه من دیگر نمیتوانستم ان قدر که او میخواهد بهش فرصت بازی بدهم .
همه افراد حاضر در منچستر یونایتد برای او ارزوی موفقیت دارند و من مطئنم که او در کوئینز موفق خواهد شد ."
پارک یکی از بازیکنان محبوب هواداران بود که لقب "بازیکن بازی های بزرگ" را داشت .وی نمایش های خاطره انگیزی در برابر تیم هایی همچون چلسی ، ارسنال و لیورپول داشت و در یکی از بهترین بازی هایش در الدترافورد ستاره یورو 2012 اندریا پیرلو را در دیدار با تیم میلان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان 2010_2009 کاملا مهار و از جریان بازی خارج کرد .
-
ریو غمگین از جدایی پارک
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ریو فردیناند میگوید از اینکه همبازیش پارک بعد از هفت سال از الدترافورد میرود غمگین است .
پارک که موفق به انجام 205 بازی و زدن 27 گل در طی حضورش در الدترافورد شد توسط ریو "بازیکن بازیکن ها " خوانده میشود .
ریو به Manutd.com گفته است :"جی یک بازیکن فوق العاده است و من او را بازیکن بازیکن ها مینامم .او در طی این سال ها توسط ما بازیکن ها و طرفداران به شدت قدردانی شده است .او همیشه برای این باشگاه زحمت کشید و هرگز مشکلی درست نکرد .او بازیکنی بدون هیچگونه خودخواهی است که همیشه برای همبازیانش بازی میکند و او عضوی از دوران بسیار موفقیت امیز باشگاه بود .
من اقعا از اینکه او دارد میرود غمگینم چون او انسان بسیار خوبی هم بود .بعد از گذشت 3 ،4 سال از پیوستنش به ما بالاخره از لاکش بیرون امد و با همه دوست شد و شوخی های زیادی میکرد .همانطور که گفتم من واقعا ناراحتم چون واقعا پسر خوب و مهربانی بود ."
فردیناند نمایش پارک در برابر پیرلو در دیدار برابر اث میلان در سنسیرو را به عنوان نقطه برجسته حضورش در الدترافورد انتخاب میکند و میگوید که اصلا رغبتی به بازی در برابر وی ندارد .
"ما باید شب قبل از روزی که با ان ها بازی داریم به اتاقش برویم و مطمئن بشیم که او نمیخوابد تا نتواند در کل زمان بازی با سرعت صد مایل در ساعت بدود !
او همیشه برای ما بازیکن خوبی بوده و احتمالا یکی از بهترین شب هایش در بازی برابر میلان بود که یک یارگیری باورنکردنی روی پیرلو انجام داد .بعد بازی در رختکن همه داشتن از اینکه او چقدر خوب بازی کرد صحبت میکردند .او کاملا پیرلو را از جریان بازی خارج کرد ."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
روز شانس باشگاه منچستر یونایتد لوکاس مورا ( Lucas Moura )، هدف باشگاه منچستر یونایتد اعتراف کرد که او میتواند در نهایت از باشگاه سائوپائولو خارج شود.
ستاره 19 ساله برزیلی، با انتقالی گران قیمت به استادیوم اولدترافورد در تابستان جاری مرتبط شده است. باشگاه اینترمیلان، غولهای ایتالیایی نیز به بازیکن با استعداد برزیلی علاقه مند هسند که به نظر میرسید آماده انتقال به اروپاست.
لوکاس مورا در این باره میگوید:" من نمیتوانم تضمین کنم که تا پایان قراردادم در اینجا میمانم. من میدانم که پدر و مدیر عاملم دیداری با باشگاه اینترمیلان داشته اند اما نمیدانم چه چیزی گفته اند".
این هافبک هجومی، با نیم نگاهی به دروازه، طعم و مزه زندگی در انگلستان را خواهد چشید، مانند زمانی که او 3 هفته در رقابتهای المپیک حضور خواهد داشت. او در ابتدا هشدار داده بود که اصرار دارد تا سال 2014 که کشورش میزبان رقابتهای جام جهانیست، در برزیل باقی بماند. اما او که 15 بازی ملی برای تیم بزرگسال برزیل انجم داده، در معرض انتقال است.
او در ادامه افزود:" شما هرگز آنچه میتواند رخ دهد را نمیدانید. من میل دیوانه واری برای ترک اینجا ندارم، اما هنگامی که این زمان می آید، من با خانواده ام صحبت میکنم و بهترین تصمیم را برای آینده ام میگیرم. هنگامی که در اینترنت، باشگاههای رئال مادرید و اینترمیلان را میبینم، نمیدوانم چه کس دیگری مایل است با یک کامیون پول برای من بیاید. البته من در مورد آن فکر میکنم، اما من نمیتوانم اجازه دهم این در سرم ( فکرم ) حرکت کند. من در مورد آن در زمین بسیار آرامم. کار من این است که فوتبال بازی کنم چراکه همچنان به باشگاه علاقه مندم".
ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینترمیلان علاقه برای امضای قرارداد با وی را تأیید کرده است و هنگامی که از او سؤال شد که آیا هنوز به امضای قرارداد با بازیکن برزیلی امیدوار است، وی پاسخ داد:" بله".
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
حرف های آخر پارک
جی سونگ پارک در یک جدایی احساس برانگیز از منچستر یونایتد گفت ،هفت سال حضورم در منچستر را هرگز فراموش نخواهم کرد.
پارک به MANUTD.COM گفت :زمانم در منچستر برای همیشه در طول زندگی ام در قلبم خواهد ماند.
عضو چنین تیم بزرگی بودن یک برتری بزرگ محسوب میشود،بردن این همه چیز و بازی کردن کنار این همه هم تیمی مخصوص و زیر نظر بزرگترین مربی در جهان بودن.
من دوست دارم از همه در باشگاه تشکر کنم که همه روز همه تلاش شان را کردند تا همه بازیکنان را در بهترین فرم قرار دهند تا از فوتبالشان لذت ببرند و به موفقیت برسند.
پارک نزد هوادران بازیکن بسیار محبوبی بود و اغلب شعارش توسط هواداران به بلندی در ورزشگاه شنیده میشد حتی وقتی که در زمین هم نبود.
پارک گفت : هواداران نسبت به من فوق العاده بودند و من همیشه آنها را با محبت و علاقه زیادی به یاد خواهم داشت.حالا من منتظر شروع رقابتی جدید در QPR هستم.جایی که من همه جاه طلبی ها و روح بردنی را که در منچستر به دست آوردم را به اجرا خواهم گذاشت.این کیفیتی که من در منچستر به دست آوردم برای همیشه با من خواهد بود.
-
ويديچ آماده بازگشت به ميدان ميشود
انتظار بلندمدت "نمانيا ويديچ" براي بازگشت به تيم فوتبال منچستريونايتد به پايان ميرسد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ويديچ 30 ساله در دسامبر سال گذشته از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگي شد و اکنون با به دست آوردن بهبودي خود آماده ميشود تا اوايل ماه اوت به ترکيب تيم بازگردد.
به گزارش ساکرنت، تيم منچستريونايتد روز دوشنبه انگلستان را به قصد برپايي تور در آفريقاي جنوبي ترک کرد و پس از آن راهي چين خواهد شد. شياطين سرخ در بازگشت از شرق دور به نروژ و سوئد ميروند تا دو ديدار دوستانه با تيمهاي والرنگا و بارسلونا برگزار کنند که ويديچ ميتواند من يونايتد را در سفر به اسکانديناوي همراهي کند.
"جاني ايوانز"، مدافع اهل ايرلندشمالي در نبود ويديچ جاي اين ملي پوش صربستاني را در تيم فوتبال منچستريونايتد پر کرد و بازيهاي خوبي را به همراه اين تيم به نمايش گذاشت.