تو سایت بارسا نوشته پینتو می خواد 1 سال دیگه تمدید کنه فکر نکنم بارسا تو زمستون دروازه بانی بخره.
نمایش نسخه قابل چاپ
تو سایت بارسا نوشته پینتو می خواد 1 سال دیگه تمدید کنه فکر نکنم بارسا تو زمستون دروازه بانی بخره.
دوستان من خیلی حال میکنم پاتو رو که قرار بود پارسال بگیریم یعنی قبل از اومدن ویا اونو امسال بگیریم.خیلی حال میکنم.خیلی سریعه.خیلی تکنیکیه.خیلی شوت زنه.یکم مالکیت توپش پایینه و زود مصدوم میشه ولی هم سنش پایینه هم بازیش به درد یک فینیشر میخوره.البته بعید میدونم اونو بگیریم.گفتم هیچ مهاجمی رو طبق گفته پپ نمیگیریم ولی اگه بخواییم دروازه بان خوب بگیریم لوریس دروازه بان خیلی خوبیه
دوستان نظرتون در مورد توز (TEVEZ) چیه؟ اون میتونه یه گزینه خوب باشه! من سیتی نمیخوادش و توی لیست خرید بارسا هم میتونه باشه...
استکلانبورگ تو آژاکسه نه؟ اون چی؟ میتونه فکر کنم. لوریس هم گزینه بدی نیست! :nishkhand:
توز که اصلا.کلا با مسی مشکل داره.ویا که با مسی مشکل نداشت اومد و با مسی به مشکل خورد.الان توز که همه میدونن تو ارژانتین فقط یکیشون میتونن فیکس باشن.از طرفی ما به مهاجم سرعتی و تکنیکی بیشتر نیاز داریم.توز شوت زن هست .زیاد به بارسا نمیخوره.به نظرم لویس سوارز هم به عنوان یک وینگر میتونه فوقالعاده باشه.
استکلنبرگ هم اگه اشتباه نکنم که الان تو رم داره بازی میکنه.سنش یکم بالاست.فعلا که تو لیست خرید بارسا دروازه بان نیست.خداکنه چند تا بازیکن خوب برای تقویت خط دفاع بگیریم.به نظرم اگه هوملز رو بگیریم خیلی خوب میشه.میتونیم پویول رو بزاریم دفاع راست و هومولز بیاد دفاع وسط.مشکل دفاعمون هم حل میشه.دیگه هم نمیخواد رقمی که تاتنهام برای بیل میخواد(60) بدیم .میتونیم با 30 تا هوملز که هم جوونه هم بازیکن خوبیه رو بگیریم.
بارسا تو دفاع هم مشکل زیادی داره اگه پویول خداحافظی کنه باید یه جانشین خوب داشته باشه. به نظر من تیاگو سیلوا میتونه جای اونو به خوبی پر کنه. به نظر شما چطور؟
تیاگو سیلوا بازیکن بزرگیه ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد و نمیتونم تو لباس ابی و اناری تصورش کنم.یک جورایی به استایلش نمیخوره ابی اناری بشه.به نظرم باید برای دفاعمون یک راه حل کلی پیدا کنیم.منظورم یک خرید بزرگ و نیرو گزاشتن رو اکادمی هست.ما الان فقط تو اکادمی مهاجم و هافبک طراحی میکنیم ولی دفاع هیچی.یعنی دفاع ها در حد تیم اصلی نیستن.باید خیلی سریع یک بازیکن بزرگ مثل سیلوا البته نه سیلوا رو بگیریم.
فکر نکنم خریدی تو تعطیلات داشته باشیم ... این طور که به نظر میرسه از بازیکنان آکادمی استفاده میکنیم ki::
که البته من مخالفم چون بازی های حساسی در پیش روست و باید بازیکنان با تجربه ای به خدمت بگیریم
خب اینو میدونیم هیشکی نمیتونه مثل پویول باشه ولی مجبوریم یه بازیکن خوب و با تجربه و البته جوان بخریم...
بنظرتون ورمایلن (Vermaelen فکر کنم اینجوری نوشته میشد!) خوب باشه! کلا بهتره از شاگردان ونگر یا فرگوسن باشه که عملکردشون عالیه.
سال های سختی در انتظار بارساست. بزودی پویول، ژاوی، اینیستا یواش یواش پیر میشن و اول به نیمکت و بعد خداحافظی میکنن crying::-:deldari:
داداش با وجود پپ من اصلا نگران رفتن بازیکنای فعلی نیستم.اون واقعا میتونه یک بازیکن رو بشکنه و از نو بسازه.کاری که با سسک کرد.واقعا میتونه تیم رو توی همه شرایط جمع کنه.پویول که تا دوفصل دیگه کم کم میره ولی ژاوی و اینیستا حداقل 5 سال دیگه تو ترکیب میمونن.اینیستا که بیشتر حتی.من فقط نگران اینم که پول های ناپاک داره فوتبال زیبا امروز رو خراب میکنه.امسال رئال و سیتی امسال جام نگیرن ده برابر پول خرج میکنن تا سال دیگه بگیرن.واقعا این پول ها باید جلوشون گرفته بشه
به نظر شما Wojciech Szczęsny دروازبان آرسنال به درد بارسا می خوره؟ اول فصل هم یکی از بازیکنان داخل لیست خرید بارسا بود؟