خوب بردی بود هم به بعضی بازیکنان اصلی استراحت داد هم گربه سیاه رو کشتیم:ghelyon:
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب بردی بود هم به بعضی بازیکنان اصلی استراحت داد هم گربه سیاه رو کشتیم:ghelyon:
منکه فک نمیکردم بتونیم اینقد مقتدرانه ببریمشون تازه خیلی گل خراب کردیم
اما بازی دلچسبی بود
اتفاقا من انتظار چنین بازی رو داشتم و همین اتفاق هم افتادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی رئال همه ی توانش رو توی این بازی نگذاشت تا برای بازی با آژاکس و الکلاسیکو بازیکنان خسته نباشند
دقیقا من هم انتظار چنین نتیجه ای رو داشتم و انتظار داشتم که رئال بازی همیشگیشو به نمایش نخواهد گذاشت.roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نتیجه رو انتظار داشتی
اما بازی همیشگیو نه
داداش شرمنده نگرفتم:gerye:
من هم نتیجه رو انتظار داشتم هم این که بازیکنان با گیخون اون بازی همیشگی رو انجام نمی دهند یعنی به خودشون خیلی فشار نمی یارن.:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اهانقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من منظورم از پیش بینی نمیکردم این بود که فک نمیکردم اینقد گیخون ضعیف بازی کنه
هر چند که ضعفشون به خاطر قدرت رئال بود:yes:
آره ترسو بودن مثل....:khandeeeee bahal:نقل قول:
بیچاره ها تو خونشون ترسیده بودنmas:-ki::
داداش جرئت نداشتن به دروازه کاسیاس نگاه کنن:khandeeeee bahal:
خوب گیخون رو 3تایی کردیم حالا نوبت آژاکسه