-
تمرین امروز پرسپولیس برگزار شد / برنامه ویژه برای زاید.
تمرین امروز پرسپولیس با حضور مدیرعامل این باشگاه برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تمرین امروز پرسپولیس از ساعت 18:45 در ورزشگاه درفشیفر و پشت درهای بسته برگزار شد.
*رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و حمید درخشان عضو کادرفنی این باشگاه در تمرین حضور داشتند. رویانیان ابتدا برخورد گرمی با کادر فنی پرسپولیس داشت سپس از آخرین وضعیت مصدومیت سوسا با خبر شد در مرحله بعدی نیز در جلسهای با بازیکنان در خصوص بازیهای آینده بحث و گفتوگو کرد.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس قبل از شروع تمرین امروز دقایقی در مورد مسائل مختلف با بازیکنان به گفتگو پرداخت.
هدف رویانیان از حضور در تمرین، افزایش روحیه و حفظ انسجام و وحدت بازیکنان در آستانه بازی با صبای قم بود.
حمید درخشان عضو کمیته فنی پرسپولیس نیز نظاره گر تمرین سرخپوشان بود و لحظاتی با مانوئل ژوزه صحبت کرد.
* 50 هوادار در تمرین امروز پشت درهای بسته حضور داشتند.
*زاید در تمرین امروز حضور یافت و به دلیل غیبت در تمرینات چند روز گذشته به صورت ویژه تمرین کرد.
* با دستور مسئولان باشگاه حضور هرگونه همراه توسط بازیکنان در تمرین ممنوع شد.
* سوسا در تمرین امروز حضور پیدا کرد و تنها نظارهگر بود. تکلیف نهایی زانوی مصدوم وی فردا با گرفتن MRI مشخص میشود.
تمرینات اختصاصی مانوئل با جواد کاظمیان و حمیدرضا علی عسگری جالب توجه بود. ژوزه در پایان تمرین پنجشنبه نیز با کریم انصاری فرد و محمد قاضی تمرینات اختصاصی انجام داده بود.
در تمرین نفس گیر امروز، بازیکنان پس از گرم کردن و کارهای تاکتیکی به بازی درون تیمی در قالب دو تیم سفید و قرمز پرداختند. این تمرین پشت درهای بسته و در غیاب خبرنگاران و هواداران برگزار شد.
-
عابدینی: رویانیان پهلوانانه کار میکند/ میتوانیم استقلال را ببریم.
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: رویانیان را دوست دارم چرا که او صادقانه و پهلوانانه کار میکند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیر عابدینی در برنامه ورزش و مردم در خصوص پیروزی 5 بر 3 داماش برابر پیکان در هفته سوم لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: فوتبال فراز و نشیب بسیاری دارد و همین موضوع موجب زیبایی آن میشود.
باید به این رشته بها داد تا جوانان علاقمند از بین نروند. هنوز ابتدای فصل هستیم و اتفاقات عجیب زیادی رخ میدهد. در بازی برابر پیکان روز خوبی داشتیم و پیکانیها عملکرد مناسبی نداشتند. قطعا در ادامه مسابقات این روند تغییر خواهد کرد. ما تیم خوبی داریم و میتوانیم استقلال را ببریم و پرسپولیس و سپاهان را اذیت کنیم.
وی درباره اینکه پرسپولیس فصل نافرجامی را آغاز کرده خاطرنشان کرد: پرسپولیسیها قطعا در ادامه لیگ به شرایط بهتری میرسند. فوتبال ما دچار حادثه است. امسال سال پر کاری پیش رو داریم و همین موضوع موجب شده برنامه ریزی لیگ هم کمی دشوار باشد.
مدیرعامل باشگاه داماش ادامه داد: عدم برگزاری مسابقات لیگ برتر در ماه مبارک رمضان میتوانست وقفه طولانی در فوتبال ایران ایجاد کند. با رفتن عزیز محمدی از سازمان لیگ، بهروان کار سختی در پیش داشت و من فکر نمیکردم بتواند در این بخش موفق شود اما با مشورتی که از باتجربهها گرفت توانست عملکرد خوبی داشته باشد.
عابدینی با اشاره به شرایط داوران و قضاوت آنها در سه هفته ابتدایی لیگ عنوان کرد: باید به داوران جوان فرصت داد تا رشد کنند. اشتباهات را باید ببینیم و برای رفع آن تلاش کنیم. در دیدار پرسپولیس و گهر داور مسابقه گل گهریها را ندید و فکر میکنم دلیل آن قرار گرفتن در جو بازی بود. مجبور هستیم از داوریها و نوع قضاوتها دفاع کنیم چون به قشر داوری نیازمندیم. در ابتدای فصل همه اشتباه میکنند، چرا ما فقط اشتباه داوران را میبینیم؟ حقوردی داور خوبی است و ما باید اشتباهات را باور کنیم.
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در خصوص تیم گهر درود گفت: شهرداری درود دوست دارد نام این تیم را گهر شهرداری درود اعلام کند در حالی که هنوز هیچ کمکی به این تیم نکرده است. بهتر است مدیران با شعار وارد میدان نشوند و به فوتبال احترام بگذارند. در ابتدای لیگ شهردار پذیرفت تمام شرایط تیم را قبول کند اما هنوز 20 درصد ابتدایی قرارداد بازیکنان را هم پرداخت نکردهاند.
عابدینی در مورد حضورش در باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: این بحث مربوط به حالا نیست. من علاقهای به تیم داماش پیدا کردهام و میخواهم به فعالیتم در این تیم ادامه دهم. اسپانسر جدیدی به نام صدرا پیدا کردهایم که در شرایط بحرانی حاضر شد با ما همکاری کند تا باشگاه داماش هویتش را از دست ندهد. بحث حضور من در باشگاه پرسپولیس مربوط به 3 ماه قبل است.
وی اظهار داشت: رویانیان از من درخواست کمک کرد این در حالی بود که بعد از من 13 مدیر به باشگاه پرسپولیس آمده بودند و من در زمان مدیریت هیچکدام از آنها به خودم اجازه ندادم به آنها پیشنهاد کمک بدهم اما رویانیان خودش به خانه من آمد و پیشنهاد همکاری داد. پرسپولیس را دوست دارم اما در حال حاضر تعصب ویژهای به داماش پیدا کردهام و دوست دارم در کنار این تیم باشم و به داماش بیشتر علاقه دارم. داماش همانند فرزند من است.
مدیرعامل باشگاه داماش با بیان اینکه اگر قرار بود در فوتبال گیلان نباشم قطعا به پرسپولیس میرفتم، گفت: من رویانیان را دوست دارم چون بسیار صادقانه و پهلوانانه کار میکند. وی هزینههای زیادی برای پرسپولیس کرده، هزینههایی که وی را زیر سؤال برده است. با تمام این شرایط باز هم به وی زنگ میزنم و انتقاداتم را مطرح میکنم و رویانیان هم آنها را میپذیرد. آن چیزی که سالها دنبالش بودیم را رویانیان به پرسپولیس آورده و آن هم احترام به پیشکسوتان است. از وی خواستم برای شروع کارش ابتدا کاملا پرسپولیسی شود چرا که معتقدم اگر علاقهای به تیم دیگری داشته باشد نمیتواند در این تیم پرطرفدار عملکرد خوبی داشته باشد.
عابدینی با اشاره به مشکلات پرسپولیس در سه هفته ابتدایی لیگ عنوان کرد: در سال 74 - 75 از 3 بازی اول خود دو مساوی و یک شکست کسب کردیم اما من همان موقع اعلام کردم قطعا قهرمان خواهیم شد و همین اتفاق هم افتاد. امسال داماش حرفهای زیادی برای گفتن دارد اما نمیتوانم علاقهام را به پرسپولیس مخفی کنم و برای آنها آرزوی موفقیت میکنم. امیدوارم هواداران داماش از این صحبتهای من ناراحت نشوند.
مدیرعامل باشگاه داماش با بیان اینکه باید با علم روز دنیا آشنا شویم اظهار داشت: به نظر من حمید درخشان از مربیان نادر فوتبال ایران است چرا که با مربیان خارجی و با تجربه زیادی کار کرده و هر زمانی که لازم بوده به عنوان سرمربی روی نیمکت پرسپولیس نشسته است. وی روحیه یادگیری بالایی دارد.
عابدینی تمرینات مربیانی مانند ژوزه، کرانچار و قلعهنویی را یک کلاس آموزشی دانست و افزود: درخشان هم میتواند مانند قلعهنویی یکی از مربیان بزرگ ایران شود و باید به این مربیان جوان فرصت داد. نگاه ژوزه باید با فوتبال سنتی ایران بیشتر هماهنگ شود. بازیکنان این فصل پرسپولیس هر کدام از یک تیم آمدهاند و باید به آنها فرصت داد تا به هارمونی برسند.
مدیرعامل باشگاه داماش در خصوص رقابتهای المپیک 2012 لندن گفت: کشور ما استعدادهای زیادی دارد و باید آنها را مدیریت کنیم تا بتوانیم جواب مردم را بدهیم. مدیران باید صادق باشند تا فرموده امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه مردم ولی نعمت ما هستند محقق شود. چرا ورزشهای توپ و تور ایران نمایندهای در المپیک ندارد؟ این نشان از ضعف مدیریت مدیران ورزشی ایران است و باید بیشتر تلاش کنند.
-
قاضی: حضور هواداران در بازی با صبا به سود پرسپولیس است.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس، گفت: حضور هواداران در دیدار مقابل صبا به سود تیم پرسپولیس است و به خاطر این موضوع از كمیته استیناف تشكر می كنم.
محمد قاضی گفت: از اینكه كمیته استیناف محرومیت هواداران ما را بخشید بسیار خوشحالم.
وی در خصوص اینكه آیا حضور هواداران موجب بالا رفتن استرس بازیكنان نمی شود؟، اظهار داشت: به طور حتم حضور هواداران به پرسپولیس كمك زیادی می كند و بازیكنان با حمایت آنها عملكرد بهتری در زمین مسابقه خواهند داشت.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص كیفیت پایین توپ های مسابقات لیگ برتر، گفت: این توپ ها در فصل گذشته نیز استفاده می شد اما به هیچ عنوان كیفیت خوبی ندارند.
وی ادامه داد: متاسفانه این توپ ها در حال حركت زیر پای بازیكن گیر می كند و باعث برهم خوردن تمركز انان در طول مسابقه می شود.
وی در خصوص بنر های بزرگی كه در كنار محل تمرین پرسپولیس نصب شده است و اینكه گفته می شود اینها برای غیر قابل مشاهده بودن تمرینات نصب شده است، تصریح كرد: از این مساله بی خبر هستم و باید سرمربی تیم در خصوص این موضوع اظهار نظر كند.
قاضی بااشاره به شرایط خوب تیم پرسپولیس، خاطرنشان كرد: خوشبختانه شرایط تیم بسیار مساعد است و بازیكنان كاملا آماده پیروزی در دیدار مقابل صبا قم هستند.
-
ابوترابی فرد: موضوع استیضاح وزیر ورزش با گفت و گو حل می شود.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع استیضاح وزیر ورزش با گفت و گو و برگزاری نشستی برطرف خواهد شد.
حجت الاسلام محمد حسن ابوترابی فرد پنجشنبه شب در خصوص احتمال استیضاح وزیر ورزش و جوانان پس از المپیك افزود: فكر می كنم پس از پایان این بازیها وزیر ورزش و جوانان در جلسه ای با نمایندگان مجلس شركت می كند.
برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعلام كرده اند كه موضوع استیضاح وزیر ورزش و جوانان را بعد از المپیك دنبال می كنند.
وی ادامه داد: این مساله با گفت و گو برطرف خواهد و معتقدم در این خصوص جای نگرانی وجود ندارد و می توان با گفت و گو مشكلات را برطرف كرد.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: امیدوارم ورزشكاران اعزامی به لندن كه نمایندگان كشورمان هستند عملكرد بسیار خوبی داشته باشند و برای كشورمان افتخار آفرینی كنند.
وی تصریح كرد: در حال حاضر باید تمام تلاش خود را برای موفقیت ورزشكاران كشورمان بكار گیریم و پس از آن در خصوص این مسایل می توان صحبت كرد.
وی در خصوص خصوصی سازی باشگاه های فوتبال به ویژه تیم های پرسپولیس و استقلال، اظهار داشت: امیدوارم این اتفاق رخ دهد و شاهد خصوصی سازی باشگاه های فوتبال باشیم.
ابوترابی خاطرنشان كرد: این كار به سود فوتبال است و باید تمام تلاش خود را برای انجام خصوصی سازی در فوتبال كنیم تا باشگاه ها مستقل اداره شوند.
-
رویانیان: مقابل ستاره های با اخلاق پرسپولیس تعظیم می کنم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مراسم افطاری این باشگاه گفت: مقابل ستاره های با اخلاق پرسپولیس تعظیم می کنم.
محمد رویانیان در ضیافت افطار پرسپولیس گفت: خیر مقدم عرض می کنم خدمت میهمانان گرانقدری که در این ضیافت الهی که توفیق پیدا کردیم در این ماه مبارک که خود سراسر برکت و رحمت است در کنار هم باشیم و دل مان را صفا بدهیم و از اینکه در کنار پیشکسوتان پرسپولیس که سرمایه های اصلی باشگاه هستند و همچنین بازیکنان و حضار محترم در خدمت شما باشیم.
محمد رویانیان که بعد از نماز جماعت برای حاضران در مراسم به ایراد سخنانی پرداخت، تصریح کرد: جشنی که امشب در کنار هم هستیم با حضور پیشکسوتان پرسپولیس که مایه افتخار باشگاه پرسپولیس و سرمایه های اصلی باشگاه هستند و همچنین آئینه های جوانان پرسپولیس برگزار شد.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: بازیکنانی که هم دین دارند و هم حرفه ای هستند. آنهایی که در این جمع حضور پیدا کردند از بازیکنان و ستاره هایی هستند که من آنها را تکریم می کنم، تعظیم می کنم که مقابل خدا سر تعظیم می گذارند، برای ما ارزش دارند. ستاره های واقعی در زمین فوتبال ما کسانی هستند که بنده خدا هستند. هر کس بندگی بیشتری کند عزت بیشتری پیدا می کند. عزت فقط در گرو بندگی خداست. این مدیر عامل باشگاه پرسپولیس است که دارد اعتقادش را به همه بازیکنانی که امروز در تیم های پایه و تیم اصلی هستند و فردا با ما خواهند بود، خواهم گفت: بندگی خدا شرط اصلی عزت و شرط اصلی ستاره بودن و عزیز بودن است. ما بجز بندگی خدا برای هیچ چیز دیگر ارزش قائل نیستیم.
-
حاشیههای مراسم افطار باشگاه پرسپولیس.
مراسم افطاری شب گذشته باشگاه پرسپولیس با حاشیههایی برگزار شد.
ضیافت افطار باشگاه پرسپولیس شب گذشته به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی(ع) تحت عنوان شب سرخ کریم اهل بیت و دلدارانش در ورزشگاه درفشیفر برگزار شد که حاشیههای این مراسم را در زیر میخوانید.
* 20 هوادار پرسپولیس مهمان ویژه برنامه شب گذشته بودند.
* کریمی، معدنچی و عابدزاده و برخی دیگر نمایندگان بازیکنان در برنامه شب گذشته بودند.
* ابتدا حاضران به صرف افطار دعوت شدند و سپس نماز جماعت به امامت ابوترابی نایب رئیس مجلس برگزار شد.
* رویانیان مدیر عامل پرسپولیس و ابوترابی برای حاضران سخنرانی کردند. سپس جشن مولودی برگزار شد و در پایان نیز شام صرف شد.
* رویانیان در قسمتی از صحبتهای خود درباره غایبان مراسم شب گذشته گفت که این افراد آنهایی هستند که مشکل مادر خانم داشتند و اجازه حضور در این مراسم را پیدا نکردند.
* پیشکسوتان نسلهای مختلف حضور داشتند. خادم، رحیمی، آشتیانی، صادقی، درخشان، کلهر، محرمی، سید علیخانی، استیلی، تارتار، جباری، اعضای کمیته فنی باشگاه پرسپولیس و تعداد دیگری از پیشکسوتان در مراسم شب گذشته حضور داشتند.
* خشایار اعتمادی میهمان ویژه برنامه بود.
* مهدی مهدوی کیا در مراسم شب گذشته حضور پیدا نکرد.
* ناجی مربیان دروازهبانهای پرسپولیس که مسلمان است و روزه میگیرد مورد توجه حاضران در مراسم شب گذشته بود. سایر اعضای کادر فنی نیز در مراسم شب گذشته حضور داشتند.
* در حاشیه مراسم، رویانیان از حل مشکل 50 درصدی باشگاه پرسپولیس با لسآنجلس بلوز آمریکا بر سر انتقال امیر عابدزاده خبر داد.
* ابوترابی نایب رئیس مجلس در حاشیه مراسم از مهدی مهدوی کیا، کریمی، دایی و باقری و همچنین حمید استیلی بابت اخلاق خوب و تلاشهای بیشائبهشان برای رسیدن به موفقیت تقدیر و تشکر کرد. وی گفت: یکی از دلایل موفقیت این افراد نداشتن حاشیه و استفاده درست از ظرفیتهایشان بود. اینها افرادی هستند که باید الگوی جوانان ما باشند.
* رویانیان زمانی که مهدی تارتار را به ابوترابی معرفی میکرد گفت این مربی کسی است که با گهر لرستان چند روز پیش با یک بازی خوب پرسپولیس را متوقف کرد. تارتار هم گفت پرسپولیس تیم خودمان است و من جسارتی نکردم.
این مراسم به ابتکار روابط عمومی و معاونت اجرایی باشگاه برگزار شده بود.
-
گزارش تصویری: مراسم افطار باشگاه پرسپولیس.
گزارش تصویری دوم از مراسم افطار باشگاه پرسپولیس . در این تصاویر بیش از هر چیز خنده های علی کریمی و ایمون زاید جلب توجه می کند!
-
پولادی هافبک جدید پرسپولیس
ژوزه: بازیکنان باید شخصیت جدیدی نشان دهند/ به شانس هم نیاز داریم
متن کامل خبر از خبرگزاری فارس:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خرگزاری فارس، مانوئل ژوزه در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار فردا برابر صبا در مورد عدم نتیجه گیری پرسپولیس در هفتههای ابتدایی و نگرانی هواداران گفت: نمیخواهم مسائل گذشته را دوباره توضیح دهم. در بازی آخر به نتیجه مساوی رسیدیم، یک شانس داشتیم، داور گل دوم را برای حریف نگرفت و در بقیه موارد ما با بدشانسی روبهرو شدیم. بازیکنمان مصدوم شدند.
وی اضافه کرد: در 30 دقیقه ابتدایی نیمه دوم 7 شانس گل داشتیم و در کل مسابقه 9 موقعیت گل داشتیم که تنها یک بار توانستیم دروازه حریف را باز کنیم. در گلزنی ضعیف عمل کردیم اما در بحث دفاعی خیلی خوب شدیم و یک اشتباه هم نداشتیم. اصولا وقتی این طور عمل میکنیم باید پیروز شویم اما ما نبردیم.
ژوزه تاکید کرد: باید دیدار مقابل صبا را ببریم. تماشاگران نگران هستند و این نگرانی را ما هم داریم. دیگر نمیخواهیم امتیاز از دست بدهیم. باید در این دیدار هم مثل دیدار برابر گهر در خط دفاعی خوب عمل کنیم، فوتبال بهتر و با نظم تری را ارائه کنیم و قویتر باشیم. بازیکنان زیادی را در ابتدای فصل گرفتیم و هماهنگی میان این نفرات سخت است. مشکلی است که داریم اما فردا تمام تلاشمان را میکنیم تا با دورندگی 3 امتیاز را بگیریم.
سرمربی پرسپولیس اظهار داشت: برای خوشحالی تماشاگران باید تلاش کنیم. تماشاگران هم باید صبر داشته باشند. در یک ماه نمیتوان تیم را جمع و جور کرد. تیم ما پیشرفت میکند و در ادامه نتایج بهتری کسب خواهیم کرد. از بازیکنان میخواهم با انگیزه کار خود را دنبال و چیز جدیدی را ارائه کنند. آنها باید یک شخصیت جدید برای خودشان ارائه دهند. برای این کارها تلاش میکنیم اما بعضی وقتها به شانس هم نیاز داریم.
ژوزه در پاسخ به این سؤال که تنها دو دیدار تا دربی حساس تهران باقی مانده و تا چه زمانی باید صبر کرد خاطرنشان کرد: باید تا آن مسابقه پیشرفت کنیم. لیگ قرار است به دلیل بازیهای دوستانه تیم ملی تعطیل شود. من نمیدانم چند تن از بازیکنان ما به اردو دعوت میشوند. این تعطیلی برای تیم ما خوب نیست و بهتر بود که بازیها را ادامه میدادیم. بقیه تیمها همین وضعیت را دارند.
وی افزود: دربی مثل بقیه بازیها 3 امتیاز دارد اما یک مسابقه مخصوص است. ما باید تا آن دیدار به شرایط بهتری دست یابیم چرا که بازی مخصوصی برای تماشاگرها است. من دهها دربی را تجربه کردم و میدانم همه بازیکنان میخواهند در دربی بازی کنند و همه تماشاگران هم در این بازی برد میخواهند. امیدوارم تا دربی بهتر شویم.
ژوزه در پاسخ به این سؤال که آیا به شناخت کافی از نفرات تیمش دست یافته و اینکه با توجه به اشتباهات گردان در بازی با گهر آیا او باز هم به طور ثابت به میدان میرود تاکید کرد: من این دو سؤال را میخواهم با هم جواب بدهم. ما در خط هافبک دفاعی مشکل داریم. میخواهیم از مهرداد پولادی در این پست استفاده کنیم. مهرداد بازیکنی است که جاگیریهای خوبی دارد و از روحیه جنگندگی بهره میبرد.
وی گفت: پرسپولیس فصل گذشته 58 گل خورد و اصلا نمیتوان به این موضوع فکر هم کرد. بازیکنانی که ما با قرارداد دارند فکر میکنم حرفهای هستند و خیلی بهتر عمل خواهند کرد. در مورد دروازه بان هم ما در ابتدا شهاب را داشتیم و در کنار او دو گلر دیگر نیز حضور داشتند. باید یک دروازه بان دیگر نیز جذب میکردیم که نیلسون را با مسئولیت خودم آوردیم. او تنها بازیکنی است که من گفتم او را جذب کنند. نیلسون دروازه بان با تجربهای است و آمده که کیفیت تیم را بالا ببرد.
ژوزه در مورد مصدومیت سوسا اظهار داشت: نمیدانم سوسا چه زمانی میتواند برگردد. در مورد وضعیت او شبهههایی وجود دارد. شرایط مصدومیتاش خیلی بهتر شده اما زمان دقیق بازگشت او را نمیدانیم. پستی که سوسا در آن بازی میکند پست مهمی است.
سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه بازیکنان پرسپولیس خیلی راحت کارت میگیرند گفت: این مسئله به فشار مسابقه بر میگردد. بازیکنان روحیهای برای برد میخواهند. فوتبال ایران را که دیدم متوجه شدم بازیکنان خیلی فیزیکی کار میکنند. فشار روی بازیکنان زیاد است و این مسئله باعث میشود بیشتر کارت دریافت کنند.
وی در مورد مشکلات پرسپولیس در خط میانی گفت: در هافبک دفاعی مشکل داریم اما در هافبک نفوذی بازیکن به حد کافی داریم. سوسا هم متاسفانه مصدوم شد و این مشکل بیشتری را برای ما ایجاد کرد.
ژوزه در مورد اینکه تیم ملی 27 مرداد از اردو به ایران باز میگردد و تیمش 28 مرداد باید به میدان برود عنوان کرد: این خبر بدی بود که من از آن اطلاعی نداشتم. نمیدانستم تیم ملی قرار است بیست و هفتم به ایران برگردد و ما باید بیست و هشتم به میدان برویم. باید بازی ما را عقب بیندازند تا زمان برای ریکاوری داشته باشیم. بازیکنانی که از مسافرت باز میگردند برای اینکه آماده مسابقه شوند باید ریکاوری کنند. با این فاصله کم اصلا مفهومی ندارد و باید بازیها را عقب بیندازند. این حق باشگاه است و 4،5 روزی باید به ما فرصت داده شود.
-
حسینی: هواداران پرسپولیس بیمعرفت نیستند.
سیدجلال حسینی در آستانه بازی با صبای قم شرایط پرسپولیس را مناسب توصیف میکند.
حسيني حرفهايش را اينگونه آغاز ميكند:« هر چند كه در 2 بازي قبلي بد نتيجه گرفتيم ولي حساب هر بازي جدا است و ما ديگر حق نداريم به گذشته فكر كنيم. حريف فرداي ما صباي قم است كه ليگ را خوب شروع كرد و معتقدم يك تيم پرقدرت است.
ما بازي سختي داريم ولي تحت هر شرايطي بايد 3 امتياز را بگيريم.»
از حسيني ميپرسيم فكر نميكني هواداران پرسپوليس به خاطر نتايج بدي كه گرفتيد استقبال خوبي از بازي با صبا نداشته باشند كه او ميگويد:« هواداران پرسپوليس بيمعرفت نيستند و تعصب آنها هميشه مثال زدني بوده است. مطمئنا آنها فردا شب به ورزشگاه ميآيند ولي ما هم بايد ارزش هواداران را بدانيم و در اين بازي هر طور كه شده 3 امتياز را بگيريم.»
سيدجلال در پایان میگوید:« اين درست كه ليگ را خوب شروع نكرديم ولي تيم ما نياز به زمان دارد و مطمئنا در آينده همه چيز درست خواهد شد. در 2 بازي اخير نتايج بدي گرفتيم و براي جبران 5 امتيازي كه از دست داديم بايد بازيهاي بيرون از خانه را ببريم. اميدوارم ديگر به راحتي امتياز از دست ندهيم.»
-
سرپرست پرسپوليس : رفتار هواداران پرسپولیس در حکم کمیته استیناف تاثیر داشت.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به خاطر تعلیق محرومیت هواداران پرسپولیس از کمیته استیناف فدراسیون فوتبال تشکر می کنم و معتقدم رفتار حرفه ای و اخلاق محور هواداران پرسپولیس در بازی با گهر درود تاثیر زیادی در این تصمیم کمیته استیناف داشت.
سعید شیرینی افزود: بیش از 70 هزار هوادار پرسپولیس در دیدار با گهر به استادیوم آزادی آمدند و به رغم توقف پرسپولیس بدون هیچ اعتراضی ورزشگاه را ترک کردند که این موضوع از رفتار حرفه ای و اخلاق مدارانه آنها نشأت می گرفت.رفتار هواداران پرسپولیس زمینه را فراهم کرد که با توجه به گذشت نیمی از محرومیت در نظر گرفته شده طبق آئین نامه کمیته انضباطی درخواست بخشش یک جلسه ای این محرومیت را به کمیته استیناف ارائه کنیم که خوشبختانه کمیته استیناف هم طی حکمی این محرومیت را به حالت تعلیق در آورد و ما امیدواریم که هواداران پرسپولیس تا پایان فصل به گونه ای عمل کنند که مسئولان فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی به جای محرومیت، احکام تشویقی را صادر کنند.
شیرینی تصریح کرد: پرسپولیس هوادارانی دارد که برای سربلندی تیم خود هشیارانه عمل کرده و با درک این شرایط که تیم تغییرات زیادی در ترکیب بازیکنان داشته و مربی خارجی هم تازه کارش را آغاز کرده حمایت همه جانبه ای از پرسپولیس داشته اند. ما امیدواریم این حمایت ها ادامه داشته باشد تا پس از رسیدن تیم به هماهنگی آرمانی شاهد نتیجه گیری تیم و در نهایت شادی هواداران باشیم. سرپرست پرسپولیس درباره وضعیت تیم گفت: خوشبختانه مشکل خاصی وجود ندارد و تیم از انسجام و وحدت بسیار خوبی برخوردار است و بازیکنان هم طی روزهای اخیر تمرینات بسیار خوبی داشته اند و پس از تمرین امشب به هتل اوین می روند و ما امیدواریم که در دیدار با صبای قم بتوانیم دومین برد را کسب کنیم تا با شرایطی بهتر آماده دیدار با داماش و بعد هم دربی شویم.
-
کاظمیان: از این بازی، پیروزی ها را شروع می کنیم.
هافبک مهاجم تیم پرسپولیس گفت: فکرش را می کردیم در ابتدای فصل به خاطر ناهماهنگی ها کمی مشکل بخوریم اما از دست دادن 5 امتیاز در دو بازی سنگین بود. با این وجود ناامید نیستیم و زندگی ادامه دارد و پیروزی ها را از این بازی آغاز می کنیم.
جواد کاظمیان افزود: هر چند برای شروع فصل با توجه به تغییرات زیاد، پیش بینی می شد که شرایط سختی داشته باشیم ولی متاسفانه در دو بازی مقابل فجر و گهر 5 امتیاز مهم را از دست دادیم.
البته اعتقاد دارم با گذشت زمان مشکلات حل می شود و قطعا در بازی های بعدی شرایط خیلی بهتر خواهد بود.
وی ادامه داد: برای بازی با گهر خیلی روی مسائل داوری و گل آنها مانور شد اما فراموش نکنیم که یک پنالتی هم برای ما گرفته نشد و در آن بازی پرسپولیس تیم برتر میدان بود.
کاظمیان تاکید کرد: احساس می کنم از فردا پیروزی های پرسپولیس شروع می شود و بعد از بازی با صبا هم 12 روز فرصت داریم تا خودمان را آماده تر کنیم. بسیاری تصور می کنند پرسپولیس چون بازیکنان خوبی گرفته است حتما باید قهرمان شود ولی کار بسیار سخت و سنگین است.
کاظمیان با اشاره به بازی قبلی برابر صبا تصریح کرد: بازی تدارکاتی را در شرایطی انجام دادیم که تیم در اوج بدنسازی بود و کار با توپ نکرده بودیم. آن روز صبا بهتر بود ولی ما این بازی را می بریم تا اقتدار خودمان را نشان بدهیم. البته صبا هم تیم خوب و با انگیزه ای است که مربی جوان و لایقی مثل یحیی گل محمدی دارد.
هافبک مهاجم پرسپولیس در ادامه با اشاره به عملکرد خود در این فصل گفت: تلاش می کنم تا جایگاه ثابتی داشته باشم. مقابل فولاد اهواز که بازی دوستانه بود به زمین آمدم و گل زدم. در اولین بازی فصل هم 6، 7 دقیقه بازی کردم که توانستم گلزنی کنم. در بازی دوم، نیم ساعت در زمین حضور داشتم و به نظرم عملکرد نسبتا خوبی داشتم. برابر گهر هم شاید اگر تعویض اجباری سوسا پیش نمی آمد، می توانستم بازی کنم ولی به هر حال شرایط فراهم نشد.
کاظمیان در پایان خاطر نشان کرد: مثل هر بازیکن دیگری برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تلاش می کنم. در بدنسازی تیم حاضر بودم و در آمادگی خوبی به سر می برم و کاملا به آینده امیدوارم. در تیم ملی هم با کی روش کار کرده بودم و تقریبا با سبک مربیان پرتغالی آشنا شده ام. ژوزه هم مربی بزرگی است و تلاش می کنم خودم را با افکار او وفق دهم.
-
محمد نوری: مطمئن باشید پرسپولیس جام را بالای سر خواهد برد.
هافبک پرسپولیس گفت: به ترکیب اصلی بر می گردم اما هنوز از نظر بدنی به شرایطی که می خواهم نرسیده ام. رسیدن به آمادگی دلخواه خیلی زمان نمی برد.
ممد نوریki:: گفت: بعد از بازی با صبا فرصت خوبی دارم و سعی می کنم تا بازی بعد خودم را از نظر بدنی به فرمی که می خواهم برسانم.
تمرینات خوب و فشرده ای داریم و شک ندارم که پرسپولیس به زودی همان بازی هایی که همه انتظار دارند را از خود نشان می دهد.
نوری با اشاره به نگرانی های هواداران گفت: این نگرانی ها را درک می کنیم ولی اصلا قرار نیست شرایط تیم آنطور که در بازی های قبلی شاهد بودیم ادامه پیدا کند. بازیکنان و مربیان جدید آمدند و تیم در حال شکل گرفتن است. وقتی این اتفاق بیفتد، یک پرسپولیس متفاوت را در بازی ها شاهد خواهیم بود. به اعتقاد بنده مطمئن باشید پرسپولیس جام را بالای سر می برد.
نوری با اشاره به بازی با صبا تصریح کرد: بازی تدارکاتی ما با صبا در فصل آماده سازی ملاک نیست، آنجا شرایط فرق می کرد. بچه ها تحت فشار بدنسازی بودند و زمان زیادی بود که پایشان به توپ نخورده بود البته صبا تیم خوبی است و سعی می کند با تدابیر ویژه ما را از کار بیندازد ولی به امید خدا و با تلاش بچه ها و حمایت هواداران می رویم تا از این بازی به پیروزی برسیم.
-
داوود فنايي: رويانيان بهترين مدير تاريخ پرسپوليس است.
عملكرد شهاب گردان از زمان پيوستنش به پرسپوليس با نظرات موافق و مخالف بسياري از سوي كارشناسان و پيشكسوتان پرسپوليس مواجه شده است. دروازهبان مازندراني پرسپوليس در ديدار سرخها برابر گهر دورود روي صحنه گل حريف مرتكب يك اشتباه شد.
داوود فنايي كه خود سالها از قفس توري سرخپوشان همزمان با احمدرضا عابدزاده حراست كرده است در صحبتهاي خود از شماره يك اين فصل پرسپوليس دفاع كرد.
ميخواهيم راجع به عملكرد شهاب گردان نظر شما را بدانيم؟
ببينيد من چند بار با دنيل گاسپر درباره شرايط دروازهبانهاي ايراني صحبت كردم. او ميگفت خروج از دروازه و تايمينگ مناسب روي ارسالهاي از كنار مشكلي است كه حتي مهدي رحمتي هم با آن مواجه است. بدن گردان در آن صحنه با توپ مماس نبود، تايمينگ مناسبي هم نداشت و آن اتفاق افتاد.
گردان بازيكن ملي است. انتظارات بالطبع از او بالاست؟
شايد به خاطر اين كه سال و روزهاي اول حضورش در پرسپوليس را ميگذراند. بنابراين با دو، سه بازي نبايد راجع به او قضاوت كنيم. من احساس ميكنم شهاب نياز به زمان بيشتري دارد تا در فضاي پرسپوليس جا بيفتد. به هر حال در پرسپوليس حتي بيشتر از تيم ملي زير ذرهبين هستيد.
شرايط روزهاي ابتدايي حضور خودتان در پرسپوليس را به ياد داريد؟
بله، در اولين بازي كه براي پرسپوليس به ميدان رفتم، در تالش برابر چوكا 3 گل خوردم. اما به كمك تيم، احمدرضا عابدزاده و كادر فني خيلي زود با شرايط وفق پيدا كردم.
وقتي دروازهبان مليپوش به پرسپوليس ميآيد مردم حق دارند توقع بالايي از او داشته باشند.
بايد ديد احمد ناجي به عنوان مربي دروازهبانها تا چه حد موفق شده با گلرهاي پرسپوليس از لحاظ روحي و رواني ارتباط برقرار كرده باشد. شهاب گردان نياز به حمايت دارد. الان اگر كسي ميآيد از اين بازيكن ايراد ميگيرد، بايد راهكار مناسب براي بهتر شدن هم ارايه بدهد. چون تنها با بزرگنمايي اشتباهات، كسي پيشرفت نميكند.
فصل قبل ميثاق معمارزاده در گيرودار حاشيههاي پرسپوليس گرفتار شد، اما كسي كمكي به او نكرد و تنها تا توانستند تخريبش كردند.
دقيقا همين طور است. ميثاق از هر لحاظ شرايط تبديل شدن به يك دروازهبان ششدانگ را دارد. او يك فصل خوب را در فولاد داشت و به تيمملي دعوت شد. اما در پرسپوليس فقط از او ايراد گرفتند و كسي كمكش نكرد از آن شرايط خارج شود. حالا اگر بخواهند همين رفتار را با گردان بكنند نتيجهاش هماني خواهد شد كه سر ميثاق آمد.
به مانوئل خوزه هم خيلي انتقادات ميشود. بيشتر از همه هم پيشكسوتان اين كار را ميكنند؟
متاسفانه بعضي از پيشكسوتان فقط تخريب ميكنند. خوزه تيم را نبسته و زمان كافي براي هماهنگ كردن بازيكنان نداشته است. شايد اگر خودش تيم را ميبست، بازيكنان ديگري را جذب ميكرد.
خب پيشكسوت پرسپوليس هم دلش براي تيمش ميسوزد. بعضي از آنها هم ميتوانند به تيم كمك كنند؟
بله، اگر پيشكسوتان عزيز يك مقدار دلشان بيشتر به حال پرسپوليس بسوزد. يكي مثل مايليكهن هم انتقاد ميكند و هم راهكار ميدهد. اما آنهايي كه مثل بلبل فقط حرف ميزنند، براي پرسپوليس چه كردهاند؟ آنهايي كه هر چه دارند از پرسپوليس دارند.
يعني پيشكسوت پرسپوليس وقتي شكست تيمش را ميبيند حق ندارد انتقاد كند؟
منظور من اين نيست. چرا علي آقا (پروين) بايد در عصبانيت مصاحبه كند؟! يا محمد پنجعلي و ديگران چرا نبايد دلشان براي پرسپوليس بيشتر بسوزد. به بعضي از اين آقايان به اندازه كافي فرصت داده شد كه براي پرسپوليس قدمي بردارند كه حاصل كارشان هم مشخص است.
مديريت پرسپوليس را چگونه ديدهاي؟
من تا به حال آقاي رويانيان را از نزديك نديدهام. با اين حال از ايشان ميخواهم به خاطر تمام تلاشهايشان براي بستن تيمي قدرتمند تشكر كنم. چند وقت پيش ورزشگاه شهيد درفشيفر و امكاناتش را كه ديدم حسابي لذت بردم. سالها در پرسپوليس بودم، اما بايد بگويم مديرعامل مثل محمد رويانيان نديدهام.
-
آخرین تمرین پرسپولیس پیش از بازی صبا آغاز شد.
تمرین امروز پرسپولیس یک روز قبل از بازی مقابل صبای قم پشت درب های بسته و بدون حضور تماشاچیان و خبرنگاران برگزار شد.
به دستور مانوئل ژوزه سرمربی تیم تمرین امشب پرسپولیس بدون حضور تماشاچیان و خبرنگاران برگزار شد.
* حدود 20 تا 30 نفر هوادار پشت درب های بسته حضور دارند.
* بازیکنان دویدن دور زمین را شروع کردند.
* سوسا بازیکن خارجی تیم پرسپولیس که به علت مصدومیت در تمرینات تیم حضور نداشت امروز به همراه مدیر برنامه هایش در تمرین حاضر شده است.
* بازیکنان مشغول انجام بازی آقا وسط وسط هستند.
* یکی از نکات قابل توجه این است که مسولان تیم دور تا دور زمین و تمام منافذی را که به درون زمین دید دارد با بنرهای بزرگ تبلیغاتی پوشانده اند تا کوچکترین دیدی به زمین تمرینی وجود نداشته باشد و اینگونه به نظر می رسد که این موضوع فقط مربوط به تمرین امروز نخواهد بود.
-
گلزنی مهاجمان پرسپولیس با سانترهای ژوزه.
آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس قبل از دیدار با صبای قم برگزار شد.
آخرین تمرین پرسپولیس قبل از دیدار مقابل صبا از ساعت 18:50 در ورزشگاه درفشی فرد برگزار شد بازیکنان ابتدا بدنهای خود را گرم کردند و سپس به فوتبال در نیمه زمین با 4 دروازه کوچک پرداختند.
در این فوتبال غلامرضا رضایی با توجه به غیبت پولادی به دلیل اخراج در بازی با گهر و مصدومیت سوسا، به ترکیب اصلی اضافه شد.
* دو هوادار از چابهار در تمرین امروز حضور داشتند و به دنبال گرفتن عکس یادگاری با علی کریمی بودند. این دو هوادار پلاکاردی در حمایت از کریمی با خود به ورزشگاه آورده بودند.
* در ورزشگاه درفشیفر شایعه شده بود که شب گذشته بین کریمی و شیرینی سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس درگیری پیش آمده بود. گفته میشد شیرینی شب گذشته پس از تمرین نامهای را به قسمت اعلانات ورزشگاه درفشی فر میزند و به بازیکنان تذکر میدهد در صورتی که در مراسم بعدی باشگاه حضور کمرنگی داشته باشند 10 درصد جریمه خواهند شد. همین موضوع باعث شد علی کریمی به نمایندگی از بازیکنان به شدت به این موضوع اعتراض کند و با پا در میانی برخی از بازیکنان پرسپولیس این مشکل حل شد. هیچکدام از مسئولان پرسپولیس در این باره اظهار نظر نکرده و این موضوع را تایید یا تکذیب نکردند.
* در میان تمرین ناگهان صدای بوق عجیبی در ورزشگاه درفشی فر به گوش رسید. این بوق را مسئولان درفشی فر در ورزشگاه نصب کردند و زمانی که با ماموران حراست کار دارند آن را به صدا درمیآورند.
* سوسا هافبک پرسپولیس ابتدا در کلینک کار خود را دنبال کرد. وی سپس نظاره گر تمرین شد. سوسا قرار است روزنامه دو نوبت فیزیوتراپی را در دستور کار خود قرار دهد و در انتهای هفته از پای او ام آر ای گرفته شود.
* با وجود گذشت حدود 2 ماه از تغییر نام باشگاه پرسپولیس هنوز نام پیروزی روی سر در مجموعه درفشیفر دیده میشود.
* امیر عابدزاده و داستانی دو دروازهبان پرسپولیس اختصاصی دور زمین دویدند.
* فیلمبرداریهای دستیار ژوزه در تمرین امروز در نوع خود جالب بود.
* غلامرضا رضایی در تمرین امروز 28 ساله شد و قرار است امشب در هتل برای او جشنی گرفته شود.
* راننده ژوزه با مدیر ورزشگاه درفشی فر در تمرین امروز درگیر کوچکی پیدا کرد. با توجه به اینکه سرپرست پرسپولیس اعلام کرده هیچ حق ندارد کنار زمین بایستد به همین دلیل مدیر مجموعه ورزشی درفشی فر به راننده ژوزه تذکر داد و همین موضوع باعث شد راننده ژوزه با فریادهای بلند به او اعتراض کند و دقایقی تمرینات را تحت الشعاع خود قرار دهد.
* ژوزه در اواخر تمرین با پای چپ روی دروازه سانتر میکرد و کریم انصاریفرد، محمد قاضی و غلامرضا رضایی باید توپ را به سمت دروازه میزدند.
پرسپولیس ساعت 22:30 فردا در ورزشگاه آزادی به مصاف صبا میرود.
-
عابدزاده: با کلینزمن در مورد پسرش حرف زدیم/ کارهای امیر ربطی به من ندارد.
احمدرضا عابدزاده اخیرا گفتوگویی چند دقیقهای با کلینزمن داشته.
عابدزاده با جدیت كارش را در آمریكا دنبال میكند. فعلا كه آنجا سرگرم است و علاوه بر باشگاه لوسآنجلس بلوز، در یك آكادمی فوتبال هم مربیگری میكند. حالا او در آمریكاست و پسرش در تهران. تا چند ماه قبل شرایط برعكس بود.
پسرش آنجا بود و خودش اینجا. اما حالا پسرش را برای بازی به ایران فرستاده و خودش برای مربیگری به آمریكا رفته. او كه اخیرا گفتوگویی چند دقیقهای با كلینزمن داشته، در مصاحبهای، از آخرین وضعیتش صحبت میكند.
*وضعیت چطور است؟ چه كار میكنید؟
اینجا با تیم لوسآنجلس بلو هستم. چهار هفته مانده به پایان مسابقات كه اگر تیم به پلیآف برود، باید برویم به فلوریدا و اگر نرود، بازیها تمام میشود و مسابقه دیگری نداریم.
*تحت چه شرایطی لوسآنجلس بلوز به پلیآف میرود؟
الان ما تیم هفتم جدول هستیم. چهار تا بازی هم تا آخر فصل مانده كه اگر امتیازات لازم را در آنها بگیریم، چهارم یا پنجم میشویم و میرویم پلیآف. این چهار بازی آخر در خانه است. در این مدت بازیهای خارج از خانه زیادی داشتهایم. تیم ما مدتی است مسابقات خارج از خانه زیادی داشته و حالا باید در خانه بازی كنیم.
*شما برای مسابقات خارج از خانه، همراه تیم میروید؟
اگر مسیر نزدیك باشد میروم و اگر دور باشد نه.
*در تیم لوسآنجلس بلوز چه كاری انجام میدهید؟
گلرها را تمرین میدهم و با مدافعان هم كار دفاعی میكنم. در این مدت وضعیت دفاعی تیم بهتر شده و در مجموع نتایج تیم خوب بوده.
*فوتبال ایران را تعقیب میكنید؟
اینجا دوستان ایرانی هستند و به من میگویند چه اتفاقاتی افتاده. فوتبال ایران هم كه همیشه پر از جنجال و حاشیه است. چیزی كه در آن نیست، اصل فوتبال است.
*پزشكان اخیرا پای شما را معاینه كردهاند؟
بله. 45 دقیقه زیر دستگاه ام آر آی مخصوص بودم. پزشكان پایم را دیدند و تعجب كردند كه اینطوری است. گفتند باید جراحی بشوم.
*كی میخواهی جراحی كنی؟
فعلا چنین تصمیمی ندارم. دكترها میگفتند درد نداری؟ گفتم چرا، پایم درد میكند. میگفتند قرص میخوری؟ گفتم نه، من مربی فوتبال هستم. تعجب كرده بودند كه با این پا چطوری مربیگری میكنم.
*نمیخواهید كاری كنید كه كار امیر درست بشود؟ چرا با باشگاه لوسآنجلس بلوز صحبت نمیكنید؟
كارهای امیر ربطی به من ندارد و من دخالت نمیكنم. شاید باورتان نشود كه من با باشگاه لوسآنجلس بلوز صحبت نكردم. اگر سوالی در مورد امیر دارید از خودش بپرسید. از من نپرسید.
*جریان كلینزمن چیست؟
چه جریانی؟
*اینكه پسرش با شما تمرین كرده.
بله. پسرش سه چهار جلسه با من تمرین كرد.
*در لوسآنجلس بلوز؟
نه. یك آكادمی بزرگی در كالیفرنیا هست كه 1500 دانشآموز دارد. من با آنها به عنوان مربی همكاری میكنم. گفتند پسر كلینزمن هم بین دانشآموزان هست. او سه چهار جلسه با من كار كرد كه شرایطش را بررسی كردم و گزارش دادم.
*خود كلینزمن هم در تمرینات حضور داشت؟
یك جلسه آمد و سه چهار دقیقه با هم صحبت كردیم. البته الان رفتهاند اروپا و اینجا نیستند. هر وقت برگشتند، دوباره با آنها صحبت میكنم.
*كلینزمن بازی ایران و آلمان در جام جهانی 98 را به خاطر داشت؟
دوستان به او گفته بودند كه من دروازهبان ایران بودهام. كلینزمن هم من را شناخت. جلوی همدیگر بازی كرده بودیم و یادش بود. بیشتر خوش و بش كردیم و در مورد پسرش حرف زدیم. چیز خاصی نبود. گفت دوباره كه از اروپا برگشتم صحبت میكنیم.
-
ايمون زايد : براي داربي لحظهشماري ميكنم/مساوي با گهر نااميدكننده بود.
ايمون زايد ميگويد براي قرار گرفتن در تركيب پرسپوليس عجله نميكند و منتظر فرصتي از سوي مانوئل ژوزه است تا خود را نشان دهد.
مهاجم ليبيايي پرسپوليس درباره شرايط خود پس از رفع مصدوميت، ارزيابياش از پرسپوليس اين فصل در مقايسه با فصل گذشته و وضعيت خود در ماه رمضان صحبت كرد.
ـ پرسپوليس از سه بازي ابتدايي خود چهارامتياز به دست آورده، عملكرد تيم را تاكنون چطور ديدي؟
اين نتايج براي ما ايدهآل نيست. امسال تيم جديدي داريم كه كادر فني هم به طور كامل عوض شده است. قطعا زمان ميبرد كه همه به شناخت از يكديگر دست پيدا كنند. وقتي ژانويه به پرسپوليس آمدم تيم بدي نداشتيم اما به نظر من تيم امسال از نظر فردي قويتر است و بازيكنان خيلي خوبي در اختيار دارد اما همانطور كه گفتم هماهنگي بازيكنان با هم زمان ميبرد. ما در سه هفته اول عالي كار نكرديم. ممكن است بعضي اوقات تيم شما در چند بخش خوب باشد و در قسمتهاي ديگر هنوز به آمادگي لازم نرسيده باشد، اما مربيان خودشان كنار تيم هستند و همه چيز را ميدانند.
ـ برخي معتقدند خط هافبك پرسپوليس در مقايسه با خط دفاع و حمله اين تيم آنچنان قدرتمند نيست؟
فصل گذشته ما دو هافبك بسيار خوب به نام علي كريمي و محمد نوري داشتيم كه امسال هم آنها را در تركيب داريم. كريمي و نوري دو بازيكن فوقالعاده هستند و سوسا هم كه به تيم اضافه شده به نظر من بازيكن خوبي است. ما در اين خط "سامان" (آقازماني) را هم داريم كه ميتواند به تيم كمك كند اما فكر نميكنم خط هافبك ما در اين فصل ضعيف باشد.
ـ بازي پرسپوليس مقابل گهر را چطور ديدي؟
بازي خوبي براي ما نبود. بايد بازي را ميبرديم چرا كه موقعيتهاي زيادي داشتيم. بدون شك ما تيم بهتري از گهر هستيم. 70 هزارنفر در ورزشگاه حضور داشتند و ما بايد در اينجور بازيها برنده باشيم. واقعا مساوي مقابل اين تعداد تماشاگر براي ما نااميدكننده بود. اگر گل دوم را زده بوديم قطعا برنده از زمين خارج ميشديم. آنقدر گل نزديم تا تيم حريف به ما گل زد. با اين حال فكر ميكنم همه ما داريم روز به روز بهتر ميشويم.
ـ مشخص بود كه منتظر حضور در ميدان هستي اما اين فرصت را پيدا نكردي.
براي بازي كردن عجله نميكنم. مطمئنا در بازي قبل شرايط بهتري داشتم كه توانستم روي نيمكت بنشينم و به تركيب 18نفره راه پيدا كنم. منتظر فرصت حضور در بازي ميمانم و ميدانم كه روز به روز بهتر ميشوم.
ـ به نظر ميرسد رقابت در پرسپوليس امسال بسيار نزديك است چراكه بازيكني مثل مهدي مهدويكيا در بازي قبل حتي روي نيمكت هم نبود.
فكر ميكنم رقابت خيلي خوبي در تيم وجود دارد. همانطور كه مهدويكيا در بازي قبل در فهرست 18 نفره نبود، من هم در دو بازي ابتداي فصل روي نيمكت حضور نداشتم. اين رقابت به تيم ما كمك ميكند. ما براي بازي بعد با صبا، پولادي را به دليل محروميت در اختيار نداريم و اين باعث ميشود كه بازيكنان ديگري مثل مهدويكيا وارد تركيب شوند. خود من رقابت را دوست دارم. در حال حاضر كريم انصاريفرد كه فصل گذشته آقاي گل شد و محمد قاضي كه ميدانم در تيم ملي هم حضور دارد، در تركيب ثابت هستند و اين موقعيت را دارند كه خودشان را نشان دهند. من منتظر حضور در ميدان هستم و اگر اين دو نفر خوب نباشند ميدانم كه مربي تيم به من فرصت خواهد داد. در فصل قبل رقابت چنداني در خط حمله وجود نداشت اما امسال خيلي بهتر است.
ـ براي بازي فردا مقابل صبا به آمادگي كامل رسيدهاي؟
در يكي، دو روز گذشته با آمادگي كامل تمرين كردم و آماده بازي در اين ديدار هستم. منتظرم كه به ميدان بروم و گل بزنم اما باز هم صبور خواهم بود و به نظر سرمربي احترام ميگذارم. در بازيهاي قبل ما در نيمه دوم موقعيتهاي زيادي در محوطه جريمه داشتيم كه از دست رفت. ميدانم كه اگر در زمين باشم اين توپها را گل ميكنم چرا كه بهترين بازيكن در محوطه جريمه هستم. با اين وجود باز هم منتظر فرصتي كه مربي به من ميدهد خواهم ماند.
ـ خيلي از هواداران هم منتظر حضور تو در ميدان هستند تا دوباره براي پرسپوليس گل بزني.
اين خيلي خوب است كه من هواداران زيادي دارم. خيلي ناراحت شدم كه در بازي قبل جلوي 70هزار نفر مساوي كرديم. واقعا دوست داشتم مقابل اين همه هوادار پرسپوليس به ميدان بروم. آنها بهترين هواداران دنيا هستند و خوشحال كردن آنها تنها دليل بازگشت من به پرسپوليس بود.
ـ داربي در هفته ششم برگزار ميشود. ايمون زايد چه پيشبينياي از اين بازي دارد؟
من براي داربي لحظهشماري ميكنم. شش ماه پيش بود كه در اين بازي هتتريك كردم. هنوز خاطرات آن بازي جلوي چشمانم است و آن شب را از ياد نخواهم برد، اما قرار نيست امسال همه چيز تكرار شود. هم تيم ما تغييرات زيادي داشته و هم استقلال تفاوت زيادي با فصل قبل دارد اما اميدوارم كه ما بازي را ببريم و من هم دوباره گلزني كنم.
ـ از وقتي كه به پرسپوليس آمدهاي درباره جايگاهت در تيم با ژوزه صحبت كردهاي؟
در مدت اخير صحبتي با او نداشتم اما در ابتداي آمدنم به تيم او به من گفت كه فيلم بازيهايم را ديده است. ژوزه به من گفت تو خوب گل ميزني و يكي از اركان مهم تيم هستي.
ـ در ماه رمضان روزه ميگيري؟
نه، من الان روزه نميگيرم اما وقتي نوجوان بودم روزه ميگرفتم. پدر و مادرم هر دو مسلمان هستند و من پيش از اينكه به طور حرفهاي وارد فوتبال شوم روزه ميگرفتم اما چندسالي است كه روزه گرفتن برايم سخت شده چرا كه نميتوانم هم تمرين كنم و هم روزه بگيرم. نميدانم بقيه بازيكنان هم روزه ميگيرند يا نه. ما معمولا ساعت 7 يا 10 شب تمرين ميكنيم. خبر ندارم كه برنامه بازيكنان چگونه است اما مطمئنم كه روزه ميگيرند. آنها مسلمان هستند.
-
نوری: هواداران پرسپولیس مقابل صبا رکوردشکنی می کنند/ نظر ژوزه مهم است.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوشحالم که محرومیت هواداران به حالت تعلیق درآمد و این موضوع به بازیکنان انگیزه مضاعفی می دهد.
محمد نوری درباره بازی فردا شب پرسپولیس مقابل صبای قم و بخشیده شدن محرومیت هواداران اظهارداشت: خیلی خوشحالیم که این محرومیت بخشیده شد. حالا بازیکنان پرسپولیس انگیزه مضاعفی برای شکست صبا به دست آورده اند.
مطمئنا پرسپولیس روز به روز بهتر می شود و فقط هواداران کمی صبر و تحمل داشته باشند.
وی افزود: به نظر من پرسپولیس روز به روز درحال بهتر شدن است و ان شاءالله در این فصل جواب محبت های هواداران را می دهیم. بازی قبل که هواداران زیادی به استادیوم آمدند و فکر می کنم مقابل صبا آنها رکورد را بشکنند. این هواداران هیچگاه ما را تنها نگذاشتند و امیدوارم فردا بازی درخور شانی برابر حریف انجام دهیم.
محمد نوری که در بازی هفته گذشته پرسپولیس برابر گهر زاگرس به ترکیب اصلی راه یافت، درخصوص تغییر پستش گفت: در بازی برابر گهر نیمه اول هافبک راست بودم و نیمه دوم سرجای خودم بازی کردم. البته مهم پیروزی تیم است و هر جایی که کادرفنی بخواهد سعی می کنم بهترین عملکرد و کارایی را داشته باشم. از لحاظ بدنی هم شرایط ایده آلی دارم.
با مصدومیت سوسا گفته می شود احتمال اینکه خوزه مانوئل از نوری در پست هافبک دفاعی بازی کند، زیاد است. نوری تاکید می کند که مشکلی با تصمیمات کادرفنی ندارد: خودم دوست دارم پشت سر مهاجمان بازی کنم و در این پست راحت ترم اما مهم نظر ژوزه است. من قبلا هم در پست هافبک دفاعی بازی کرده ام و مشکلی ندارم. در صبا، سپاهان و تیم ملی در مقاطعی هافبک دفاعی بوده ام و تجربه بازی در این پست را دارم.
وی در پایان درخصوص تیم فوتبال صبای قم اظهارداشت: صبا تیم خوبی است و امسال هم لیگ را با موفقیت آغاز کرده است. آنها سه،چهار هفته از تیم ما جلوتر هستند و برای همین از لحاظ بدنی سرحال هستند.
-
محسن ترکی پرسپولیس و صبای قم را سوت می زند.
بنابر اعلام کمیته داوران فدراسیون فوتبال محسن ترکی قضاوت بازی فردا شب تیم های فوتبال پرسپولیس و صبای قم را که از ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود، به عهده دارد.
به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، این دیدار یکشنبه شب ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
محسن ترکی، حسن کامرانی فر، علام آموزگار و رضا کرمانشاهی داوران این دیدار هستند و سید رضا غیاثی ناظر داوری این دیدار خواهد بود.سایر مسابقات این هفته دوشنبه برگزار میشود.
-
يحيي گل محمدي: از بخشيده شدن تماشاگران پرسپوليس خوشحالم.
يحيي گل محمدي ميگويد تيمش بازي سختي مقابل پرسپوليس دارد.
سرمربي تيم فوتبال صباي قم در نشست خبري پيش از بازي اين تيم مقابل پرسپوليس در هفته چهارم ليگ برتر اظهار كرد:
تصميم فدراسيون بر اين بود كه اين بازي با تماشاگر برگزار شود و ما هم از اين بابت خوشحاليم، چرا كه بازي بدون تماشاگر هيچ لطفي ندارد.
وي ادامه داد: بازي فردا (يكشنبه) از نظر كيفي در سطح بالايي خواهد بود، درست است كه پرسپوليس كمي دير كار خود را شروع كرد و مربياش دير به تيم اضافه شده و كمي ناهماهنگ هستند، اما بازيهاي قبلي براي آنها مثل ديدار دوستانه بوده كه نقاط ضعف و قوت خود را بشناسند.
گل محمدي با اشاره به اين كه صبا در بازي فردا چهار غايب دارد، گفت: مهمترين هدف ما در بازي با پرسپوليس بازگشت به جايگاه قبليمان در ليگ است و ما از بازيكنان ميخواهيم كه بتوانيم با نتيجه گرفتن مقابل پرسپوليس به جايگاه قبلي باز گرديم، در هفته گذشته حقمان نبود كه ببازيم و با اشتباهات داوري باز را واگذار كرديم. پرسپوليس بازيكنان خوبي دارد، اما هنوز تيمش جا نيفتاده است.
وي افزود: ما در چند روز گذشته تمرينهاي خوبي داشتيم و بر اساس ارنج پرسپوليس كه احتمال ميدهيم 2-4-4و هجومي بازي كنند، سعي ميكنيم كه در ابتدا جلوي حملههاي آنها را بگيريم و بعد در ضد حملات موفق باشيم. مطمئنا در بازي فردا كار سختي داريم، اما به بازيكنانمان اميدواريم، چرا كه بازي كردن مقابل تيمهاي مثل پرسپوليس و استقلال براي همه انگيزه ميآورد و بازيكنان ما هم انگيزه بالايي براي بازي دارند.
يحيي گل محمدي در ادامه با اشاره به اين كه پرسپوليس نسبت به ديدار تداركاتي كه پيش از فصل با صبا انجام داد، تفاوتهاي زيادي دارد، گفت: پرسپوليس در آن بازي در زمان بدنسازي بود و الان تغييرات زيادي داشته است، آنها شكل تيمي خود را پيدا كردهاند و ما فردا بازي سختي خواهيم داشت.
وي در مورد محروميت خود از حضور روي نيمكت در اين بازي هم گفت: هنوز وضعيت محروميت من مشخص نيست، اگر محروميت تماشاگران پرسپوليس بخشيده شده فكر ميكنم راهي وجود داشته باشد كه محروميت من هم بخشيده شود، اما هنوز اين كار انجام نشده است.
-
ژوزه: بايد بازي ما با داماش را عقب بياندازند/ بايد صبا را ببريم.
مانوئل ژوزه با انتقاد از فرصت يك روزه تيمش براي بازي با داماش پس از بازگشت تيم ملي از اردوي اروپايي گفت: بايد اين بازي را عقب بياندازند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نشست خبري در پاسخ به سوال خبرنگاري كه درباره بازگشت تيم ملي از اردو در روز 27 مرداد پرسيد و اين كه پرسپوليس تنها يك روز پيش از بازي با داماش براي آماده سازي خود فرصت دارد، گفت:
خبري بدي را به من داديد، نمي دانستم كه تيم ملي 27 مرداد به ايران بر ميگردد. واقعا مفهومي ندارد كه ما فقط يك روز براي آماده سازي خود وقت داشته باشيم، چرا كه بازيكناني كه از تيم ملي ميآيند بايد دوباره ريكاوري كنند و آماده بازي شوند. بايد بازي ما را عقب بياندازند و اين حقي است كه باشگاه ما دارد. ما براي اين بازي چهار ـ پنج روز وقت ميخواهيم.
وي درباره ديدار تيمش مقابل صباي قم اظهار كرد: ما بازي آخر را مساوي كرديم و يك شانس آورديم و آن هم اين بود كه داور گل دوم حريف را نديد در بقيه موارد بدشانسي داشتيم و يك بازيكن مان هم مصدوم شد.
وي افزود: در نيم ساعت اول نيمه دوم هم هفت شانس گل داشتيم و تقريبا در كل بازي 9 موقعيت مسلم داشتيم كه فقط يك گل زديم. در حمله كردن ضعيف بوديم و نتيجه مساوي شد، اما در خط دفاع خيلي خوب بوديم.
ژوزه با اشاره به اين كه پرسپوليس مقابل صبا تنها به سه امتياز فكر ميكند، گفت: بايد بازي را ببريم، ميدانيم كه هواداران نگران نتيجه هستند و اين نگراني ما هم هست، ديگر نميخواهيم امتياز از دست بدهيم و از دست رفتن امتيازهاي قبلي هم تقصير خودمان بودم. ميخواهيم مثل بازي قبل از نظر دفاعي خوب باشيم و فوتبال خوبي بازي كنيم. سعي ميكنيم با دوندگي و جنگندگي سه امتياز را به دست آوريم. باز هم مي گويم كه بايد صبورتر باشيم. نميشود در يك ماه تيم را جمع كرد. پرسپوليس در حال پيشرفت است تا به حدي كه ما ميخواهيم برسد. كارمان را ادامه ميدهيم و از بازيكنان ميخواهيم كه انگيزه داشته باشند كه چيزهاي جديدي ياد بگيرند و براي داشتن يك شخصيت جديد و همچنين يك شيوه نو تلاش كنند. بعضي وقتها شانس نياز است، اما شانس آوردن سخت است، ما بايد بيشتر كار كنيم.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه فكر ميكند تيمش تا زمان رويارويي با استقلال در هفته ششم ليگ برتر به هماهنگي لازم برسد، گفت: تا آن زمان بايد بيشتر پيشرفت كنيم. همه تيمها بعد از اين هفته مدتي در تعطيلات هستند، چرا كه قرار است در تيم ملي بازي كنند. نميدانم چند بازيكن از ما بايد به تيم بروند، اما در كل براي ما خوب نيست. هر چند كه اين موضوع ممكن است براي تيمهاي ديگر وجود داشته باشد. براي ما مهم است كه با شرايط خوبي به داربي برسيم، چرا كه بازي مخصوصي براي ما است. ميخواهيم بهتر از الان باشيم. من دهها بار پيش از اين در كشورهاي مختلف داربي را تجربه كردهام. همه بازيكنان ميخواهند در بازي باشند و همه تماشاگران ميخواهند كه بازي را ببريم.
مانوئل ژوزه در ادامه درباره تغييرات احتمالي خط هافبك پرسپوليس در بازيهاي آينده با توجه به مصدوميت سوسا گفت: پولادي بازيكن بسيار خوب و جنگندهاي است كه در زمين با هوش عمل ميكند. او مي توانست جايگزين خوبي براي سوسا باشد كه در اين بازي محروم است. با مصدوميت سوسا مشكلات ما هم بيشتر شد. البته ما در پست هافبك نفوذي مشكل خاصي نداريم و چند بازيكن هستند كه ميتوانند در اين پست بازي كنند.
وي در پاسخ به اين سوال كه هواداران نگران خط دروازه پرسپوليس هستند تا مثل فصل قبل نشود؟ گفت: فصل پيش تيم 58 گل خورده بود و اصلا نميشود روي اين عدد فكر كرد، اما بازيكنان ما خيلي حرفهاي هستند و ميتوانند شرايط خود را بهتر كنند. ما علاوه بر گردان يك دروازهبان داشتيم و بايد يك دروازهبان ديگر هم ميگرفتيم. نلسون با مسئوليت من به پرسپوليس آمده و تنها بازيكني است كه به باشگاه گفتم كه او را به پرسپوليس بياورد. او تجربه زيادي دارد و ميتواند به تيم كمك كند.
وي درباره زمان بازگشت سوسا به شرايط آمادگي گفت: معلوم نيست كه سوسا دقيقا چه زماني آماده ميشود، هنوز درباره مصدوميتش شبهه وجود دارد ، البته شرايطش بهتر شده، اما او در پستي بازي ميكند كه براي ما خيلي مهم است و جايگزيني برايش نداريم.
ژوزه همچنين درباره اين موضوع كه چرا بازيكنان پرسپوليس راحت كارت ميگيرند، گفت: اين بستگي به فشار بازي دارد. بعضي مواقع روحيه بازيكنان كه برد ميخواهند باعث ميشود كه جنگنده و فيزيكي كار كنند. فشار زياد در زمين باعث ميشود بازيكن كارت بگيرد.
-
کنار گذاشتن دوباره نوروزي و معدنچي
حضور مهدويکيا و خانزاده در ترکيبقرمزها
با تصميم ژوزه نام 8 بازيکن از ليست پرسپوليس براي ديدار مقابل صباي قم خط خورد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تيم فوتبال پرسپوليس در چارچوب هفته سوم ليگ برتر فردا در ورزشگاه آزادي ميزبان صباي قم است. از همينرو پس از تمرين امروز ژوزه مانوئل نام نوروزي، معدنچي، سيفالهي، قدمي، پولادي، عابدزاده، کنعاني و اسماعيلزاده را از ليست خط زد.
سوسا نيز به دليل مصدوميت بازي فردا را از دست داد اما نکته جالب در اين ليست خط خوردن نام نوروزي و مهرزاد معدنچي براي سومين بار در فصل جاري بود.
بازگشت مهدويکيا به ليست 18 نفره و حضور خانزاده براي اولين بار در جمع قرمزپوشان از نکات جالب ليست ژوزه است.
-
گزارش تصویری: تمرین پرسپولیس با حضور رویانیان و درخشان.
تمرین روز جمعه تیم فوتبال پرسپولیس با حضور محمد رویانیان و حمید درخشان در مجموعه ورزشی درفشی فر انجام شد. گزارش تمرین سرخپوشان به روایت عکس:
-
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس قبل از ديدار با صباي قم برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] آخرين تمرين پرسپوليس قبل از ديدار مقابل صبا از ساعت 18:50 در ورزشگاه درفشي فرد برگزار شد بازيکنان ابتدا بدنهاي خود را گرم کردند و سپس به فوتبال در نيمه زمين با 4 دروازه کوچک پرداختند. در اين فوتبال غلامرضا رضايي با توجه به غيبت پولادي به دليل اخراج در بازي با گهر و مصدوميت سوسا، به ترکيب اصلي اضافه شد.
* دو هوادار از چابهار در تمرين امروز حضور داشتند و به دنبال گرفتن عکس يادگاري با علي کريمي بودند. اين دو هوادار پلاکاردي در حمايت از کريمي با خود به ورزشگاه آورده بودند.
* در ورزشگاه درفشيفر شايعه شده بود که شب گذشته بين کريمي و شيريني سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس درگيري پيش آمده بود. گفته ميشد شيريني شب گذشته پس از تمرين نامهاي را به قسمت اعلانات ورزشگاه درفشي فر ميزند و به بازيکنان تذکر ميدهد در صورتي که در مراسم بعدي باشگاه حضور کمرنگي داشته باشند 10 درصد جريمه خواهند شد. همين موضوع باعث شد علي کريمي به نمايندگي از بازيکنان به شدت به اين موضوع اعتراض کند و با پا در مياني برخي از بازيکنان پرسپوليس اين مشکل حل شد. هيچکدام از مسئولان پرسپوليس در اين باره اظهار نظر نکرده و اين موضوع را تاييد يا تکذيب نکردند.
* در ميان تمرين ناگهان صداي بوق عجيبي در ورزشگاه درفشي فر به گوش رسيد. اين بوق را مسئولان درفشي فر در ورزشگاه نصب کردند و زماني که با ماموران حراست کار دارند آن را به صدا درميآورند.
* سوسا هافبک پرسپوليس ابتدا در کلينک کار خود را دنبال کرد. وي سپس نظاره گر تمرين شد. سوسا قرار است روزنامه دو نوبت فيزيوتراپي را در دستور کار خود قرار دهد و در انتهاي هفته از پاي او ام آر اي گرفته شود.
* با وجود گذشت حدود 2 ماه از تغيير نام باشگاه پرسپوليس هنوز نام پيروزي روي سر در مجموعه درفشيفر ديده ميشود.
* امير عابدزاده و داستاني دو دروازهبان پرسپوليس اختصاصي دور زمين دويدند.
* فيلمبرداريهاي دستيار ژوزه در تمرين امروز در نوع خود جالب بود.
* غلامرضا رضايي در تمرين امروز 28 ساله شد و قرار است امشب در هتل براي او جشني گرفته شود.
* راننده ژوزه با مدير ورزشگاه درفشي فر در تمرين امروز درگير کوچکي پيدا کرد. با توجه به اينکه سرپرست پرسپوليس اعلام کرده هيچ حق ندارد کنار زمين بايستد به همين دليل مدير مجموعه ورزشي درفشي فر به راننده ژوزه تذکر داد و همين موضوع باعث شد راننده ژوزه با فريادهاي بلند به او اعتراض کند و دقايقي تمرينات را تحت الشعاع خود قرار دهد.
* ژوزه در اواخر تمرين با پاي چپ روي دروازه سانتر ميکرد و کريم انصاريفرد، محمد قاضي و غلامرضا رضايي بايد توپ را به سمت دروازه ميزدند.
پرسپوليس ساعت 22:30 فردا در ورزشگاه آزادي به مصاف صبا ميرود.
-
لک:
بازي با حضور تماشاگران پرسپوليس جذابتر است
دروازهبان تيم فوتبال صباي قم با بيان اينکه از بخشيده شدن تماشاگران پرسپوليس راضي است، گفت: بازي در حضور هواداران پرسپوليس جذابتر است و انگيزه بازيکنان ما را دو برابر ميکند.
حامد لک در خصوص ديدار صباي قم با پرسپوليس در حضور تماشاگران پرسپوليس تصريح کرد: بازيکنان تيم ما سرحال و آماده هستند. ما عزم خود را جزم کردهايم تا علاوه بر جبران شکست برابر ملوان، مقابل پرسپوليس سه امتياز را کسب کنيم.وي افزود: از اينکه تماشاگران پرسپوليس بخشيده شدند، راضي هستم. با وجود تماشاگران بازي جذابتر ميشود و انگيزه بازيکنان جوان چند برابر ميشود.
دروازهبان تيم فوتبال صباي قم درباره غيبت چند بازيکن کليدي اين تيم هم گفت: از اين بابت دغدغهاي نداريم. ما يک تيم هستيم و تا آخر فصل بايد از تمام گزينهها در همه پستها استفاده کنيم. حالا خوب يا بد اين غيبتها باعث شده است تا بخت به بازيکنان جوان تيم رو کند و مقابل يک تيم بزرگ بازي کنند.
وي در پايان با اشاره به محروميت يحيي گلمحمدي سرمربي صبا در اين مسابقه تاکيد کرد: گل محمدي چند روز گذشته تمام نکات لازم را به بازيکنان گوشزد کرده است. ايشان فقط 90 دقيقه کنار تيم نيست و در اين مدت هم ساير مربيان تيم را هدايت ميکنند.
تيم فوتبال صباي قم در چهارمين ديدار خود در ليگ برتر، يکشنبه شب و از ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادي ميهمان تيم فوتبال پرسپوليس است.
-
کاظميان:از بازي با صبا پيروزيها را شروع ميکنيم
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از ديدار با صباي قم پيروزيها را شروع ميکنيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، جواد کاظميان گفت: فکرش را ميکرديم در ابتداي فصل به خاطر ناهماهنگيها کمي دچار مشکل شويم اما از دست دادن 5 امتياز در دو بازي سنگين بود. با اين وجود نااميد نيستيم و زندگي ادامه دارد و پيروزيها را از اين بازي آغاز ميکنيم.
وي افزود: هر چند براي شروع فصل با توجه به تغييرات زياد، پيش بيني ميشد شرايط سختي داشته باشيم ولي متاسفانه در دو بازي مقابل فجر و گهر 5 امتياز مهم را از دست داديم. با گذشت زمان مشکلات حل ميشود و قطعا در بازيهاي بعدي شرايط خيلي بهتر خواهد بود. براي بازي با گهر خيلي روي مسائل داوري و گل آنها مانور شد اما فراموش نکنيم که يک پنالتي هم براي ما گرفته نشد و در آن بازي پرسپوليس تيم برتر ميدان بود.
کاظميان تاکيد کرد: احساس ميکنم از فردا پيروزيهاي پرسپوليس شروع ميشود و بعد از بازي با صبا هم 12 روز فرصت داريم تا خودمان را آمادهتر کنيم. بسياري تصور ميکنند پرسپوليس چون بازيکنان خوبي گرفته حتما بايد قهرمان شود ولي کار بسيار سخت و سنگين است.
وي با اشاره به بازي قبلي برابر صبا تصريح کرد: بازي تدارکاتي را در شرايطي انجام داديم که تيم در اوج بدنسازي بود و کار با توپ نکرده بوديم. آن روز صبا بهتر بود ولي ما اين بازي را ميبريم تا اقتدار خودمان را نشان بدهيم. البته صبا هم تيم خوب و با انگيزهاي است که مربي جوان و لايقي مثل يحيي گل محمدي دارد.
هافبک مهاجم پرسپوليس در ادامه با اشاره به عملکرد خود در اين فصل گفت: تلاش ميکنم جايگاه ثابتي داشته باشم. مقابل فولاد اهواز که بازي دوستانه بود به زمين آمدم و گل زدم. در اولين بازي فصل هم 6،7 دقيقه بازي کردم که توانستم گلزني کنم. در بازي دوم، نيم ساعت در زمين حضور داشتم و به نظرم عملکرد نسبتا خوبي داشتم. برابر گهر هم شايد اگر تعويض اجباري سوسا پيش نميآمد، ميتوانستم بازي کنم ولي به هر حال شرايط فراهم نشد.
کاظميان خاطر نشان کرد: مثل هر بازيکن ديگري براي قرار گرفتن در ترکيب اصلي تلاش ميکنم. در بدنسازي تيم حاضر بودم و در آمادگي خوبي به سر ميبرم و کاملا به آينده اميدوارم. در تيم ملي هم با کيروش کار کرده بودم و تقريبا با سبک مربيان پرتغالي آشنا شده ام. ژوزه هم مربي بزرگي است و تلاش ميکنم خودم را با افکار او وفق دهم.
-
۸ بازیکن پرسپولیس برای دیدار مقابل صبا خط خوردند/بازگشت مهدویکیا و حضور خانزاده.
با تصمیم ژوزه نام ۸ بازیکن از لیست پرسپولیس برای دیدار مقابل صبای قم خط خورد.
تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب هفته چهارم لیگ برتر فردا در ورزشگاه آزادی میزبان صبای قم است.
از همینرو پس از تمرین امروز ژوزه مانوئل نام:نوروزی، معدنچی، سیفالهی، قدمی، پولادی، عابدزاده، کنعانی و اسماعیلزاده را از لیست خط زد.
سوسا نیز به دلیل مصدومیت بازی فردا را از دست داد اما نکته جالب در این لیست خط خوردن نام نوروزی و مهرزاد معدنچی برای سومین بار در فصل جاری بود.
بازگشت مهدویکیا به لیست 18 نفره و حضور خانزاده برای اولین بار در جمع قرمزپوشان از نکات جالب لیست ژوزه است.
-
تمرینات پرسپولیس یک روز تعطیل میشود/ ژوزه مرخصی خود را لغو کرد.
تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس پس از بازی مقابل صبا فقط یک روز تعطیل میشود.
ژوزه مانوئل سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از تمرین امروز طبق برنامهایی که به بازیکنان اعلام کرد تمرینات را در تعطیلات به دلیل حضور ملی پوشان در تیم ملی فقط به مدت یک روز تعطیل کرد.
وی همچنین مرخصی 2 روزه خود برای سفر به کشورش را لغو کرد البته با درخواست بعضی بازیکنان احتمال این وجود دارد که تعطیلی قرمزپوشان به دو روز افزایش پیدا کند.
بازیهای لیگ برتر به دلیل اردوی مجارستان و بازی دوستانه تیم ملی با تونس بعد از بازی با صبا به مدت 11 روز تعطیل است.
-
ماهینی: صبا نمی تواند مقابل انگیزه های پرسپولیس دوام بیاورد.
حسین ماهینی از حضور هواداران در بازی امشب پرسپولیس مقابل صبا خوشحال است.
مدافع راست سرخپوشان که بدون شک بهترین بازیکن این تیم مقابل گهر بود، گفت: خبر بخشیده شدن هواداران پرسپولیس را شنیدم و خیلی خوشحال شدم، به خصوص اینکه این اتفاق در ماه مبارک رمضان و شب میلاد امام حسن (ع) افتاد.
وی افزود: حالا پرسپولیس شرایط بهتری دارد و می توانیم با حمایت هواداران و قدرتی که از تشویق هایشان می گیرم با شرایط بهتری وارد بازی شویم. در 2 بازی قبلی هواداران پرسپولیس نتوانستند آنطور که می خواهند از این تیم حمایت کنند چون در بازی با فجرسپاسی محروم بودند و مقابل گهر هم حضور در ورزشگاه آزادی به عنوان مهمان به آن ها نچسبید. حالا می توانند آنطور که دوست دارند از تیم حمایت کنند و مطمئن هستم بخش عمده ای از سکوهای ورزشگاه آزادی پر خواهد شد.
ماهینی در خصوص شرایط تیم اظهار داشت: به لحاظ روحی شاید عده ای تصور کننده به خاطر از دست دادن امتیازات در 2 بازی اخیر وضعیت خوبی ندارم اما این اصلا درست نیست چون انگیزه های زیادی داریم و صبا نمی تواند مقابل انگیزه های پرسپولیس در این مسابقه دوام بیاورد. مطمئن باشید با حمایت هوادارانمان 3 امتیاز این مسابقه را کسب می کنیم.
-
عابدینی: مهدوی کیا اطلاعات کافی نداشت/ پول انتقال او برای هزینه های پرسپولیس خرج شد.
مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس بار دیگر از حضور ژوزه در راس کادرفنی این تیم حمایت کرد.
امير عابديني درباره اتفاقات رخ داده در روزهاي اخير در باشگاه پرسپوليس و نقش علي پروين در اين باشگاه گفت: جايگاه پروين قابل تعريف نيست، او نمك فوتبال ايران است و هميشه بايد در كنار پرسپوليس باشد.
نقش او براي پرسپوليس خوب است اما اين نكته را هم بايد باور كنيم كه رويانيان به پرسپوليس نيامده كه براي خود طرفي ببندد. او آمده كه براي پرسپوليس كار بزرگي را انجام دهد و همه در اين راه بايد به او كمك كنيم.
وي ادامه داد: خيلي از مديران فقط حرف زدند و نظريه دادند، ولي عملگرا نبودند. رويانيان هم در تئوري، نظريات خوبي دارد و هم نشان داده كه مرد عمل است. نبايد اين آدم را دست خالي رها كنيم. از رويانيان حمايت ميكنم و همين كارم باعث ميشود كه اين سوءتفاهم پيش بيايد كه قرار است به پرسپوليس بروم. به عقيده من بايد هر كاري از دستمان برميآيد، براي كمك به پرسپوليس انجام دهيم. نه اين كه در راه پيشرفت تيم ابزار بازدارنده باشيم. پرسپوليس يك بار تا دوازدهمي پس رفته و اكنون از هويت سوختهاش دفاع ميكند و قصد دارد از نو براي خود هويتسازي كند اين كار هزينه هم خواهد داشت.
عابديني در ادامه به حمايت از كادر فني پرسپوليس پرداخت و گفت: وقتي يك نفر خودش را به آب و آتش ميزند كه تيم نتيجه بگيرد، ولي بازيكنان پنج موقعيت خوب را به گل تبديل نميكنند، چرا كسي حرفي نميزند؟ چرا انصاريفرد گل دوم را به گهر نزد؟ چرا قاضي و محمد نوري فرصتهايشان را گل نكردند؟ بازيكنان اشتباه ميكنند اما مدير بايد جواب آن را بدهد! انتخاب ژوزه، انتخاب خوبي بود ولي بايد به او زمان داد تا هارموني لازم را در تيم شكل دهد. دوستان ما هم بايد حاشيهها را كنار بگذارند.
مديرعامل داماش همچنين به جايگاه فرانتس بكنباوئر در آلمان و بايرن مونيخ اشاره كرد و گفت: علي پروين در پرسپوليس بايد نقشي مانند بكنباوئر داشته باشد. او بايد به عنوان يك مدير افتخاري در كنار تيم باشد و كمترين دخالت را در كار اجرايي داشته باشد.
مديرعامل اسبق پرسپوليس به دعواهاي رسانهاي چند تن از پيشكسوتان پرسپوليس هم اشاره كرد و گفت: پيشكسوت، نسل جديد و قديم ندارد ولي تفاوت بين پيشكسوتهاي جوانتر و قديميها اين است كه جوانترها بيشتر از منابع فوتبال درآمد كسب كردهاند و قديميها يا كمتر نصيبي از منابع مالي بردهاند و يا به جز عشق، هيچ منبع ديگري برايشان وجود نداشته است. اين اختلاف سليقهها از همين جا ناشي ميشود. نميتوانم توصيهاي به آنها بكنم ولي تنها خواهشي كه از آنها دارم اين است كه به داد پرسپوليس برسند.
عابديني در پايان درباره اختلاف مهدي مهدويكيا و علي پروين و صحبتهاي اخير كاپيتان سرخپوشان عليه اسطوره اين باشگاه گفت: فكر ميكنم كه مهدي از موضوع بياطلاع بوده كه چنين حرفي ميزند. اگر در گذشته پولي به حساب پروين ريخته شده فقط به اين دليل بوده كه باشگاه در آن سال حساب جداگانهاي نداشته است و آن پول هم به دستور شخص مهندس فائقي به حساب پروين ريخته شد. حتي اين كه حرف ريخته شدن پول به حساب يك فرد به اين معني نيست كه او آن پول را بالا كشيده است. مهدي هم بايد بداند كه آن پول كه 800 ميليون نبوده بلكه 400 ميليون بود، تماما هم خرج باشگاه شد تا تيم در سال 80 به قهرماني رسيد.
عابديني در ادامه، درباره وضعيت فعلي داماش پس از پيروزي پر گل برابر پيكان گفت: از روزي كه با دوستان خود در شركت صدرا نشستيم و صحبت كرديم، روحيه تازهاي به بازيكنان دميده شد و طبيعي بود كه واكنش اين طراوت را در ميدان ببينيم. بازيكنان ما در برابر پيكان همان كاري را كردند كه در ساير بازيها انجام ميدادند، با اين تفاوت كه ديگر دغدغه مسائل مالي را نداشتند. پيكان هم خيلي خوب است ولي فرصتهاي ما بيشتر بود. نميگويم اين نتايج در فوتبال تكراري است اما غيرطبيعي هم نيست.
وي ادامه داد: اكنون با اين پيروزي پرگل سطح توقع ما بالا نرفته و چشممان هم رو به واقعيتها بسته نشده است، اما اين مساله كه زمستان داماش تمام شده و بهارش فرا رسيده، نويدي است كه مردم گيلان آن را لمس كردهاند و انشاءالله فوتبال كشور هم اين مساله را درك خواهد كرد.
پيش از اين از احتمال پيوستن مهرداد اولادي به داماش خبر داده شده بود كه اين بازيكن در نهايت به ملوان پيوست. عابديني در اين رابطه گفت: اولادي از ابتدا جزو گزينههاي قطعي نبود. از خط حمله و هافبكمان راضي هستيم. امين متوسلزاده در خط هافبك و جهانبخش در خط حمله خوب كار ميكنند. از طرف ديگر حسين ابراهيمي و مهدي كياني هم خوب هستند. با اين حال براي تقويت تيم، براي گذراندن يك دوره طولاني بايد چند نفر را جذب كنيم. چون سهميه خارجي خود را خرج نكردهايم. ميخواهيم كه از اين فرصت استفاده كنيم. اكنون يك بازيكن كرهاي كه مليپوش است و يك بازيكن برزيلي را مدنظر داريم كه تا هفته آينده براي تست پزشكي به ايران ميآيند و در صورت قبولي قراردادشان ثبت ميشود. رقم قرارداد آنها هم منطقي است.
-
گزارش تصويري : آخرين تمرين پرسپوليس براي ديدار با صبا.
حواشي آخرين تمرين پرسپوليس پيش از ديدار با تيم صبا قم در ورزشگاه درفشي فر به روايت عكس:
-
جشن تولد مهاجم پرسپوليس در هتل اوين (عکس)
گزارش تصويري از تولد غلامرضا رضايي و ميثم عليپور (فيزيوتراپ تيم) دراردوي پيش از بازي با صبا در هتل اوين را مشاهده نماييد.
-
عابدزاده: پدرم فقط از نظر فنی به من مشورت می دهد.
دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پدرم براي آمدن من به پرسپوليس صحبتي با كسي نداشته و فقط من را از لحاظ فني كمك مي كند.
امير عابدزاده افزود: براي پيوستن به تيم فوتبال پرسپوليس بايد كمي صبر كنم، هنوز قرار دادم را در هيئت فوتبال تهران ثبت نكرده ام و هم اكنون نمي توانم به طور قطعي در مورد وضعيتم صحبت كنم.وي ادامه داد: تمام سعي و تلاشم پس از پيوستن به تيم فوتبال پرسپوليس پر كردن جاي پدرم بود كه بتوانم به بهترين وجه به تيم محبوبم كمك كنم.عابدزاده در مورد حضور در پرسپوليس گفت: من براي حضور در پرسپوليس با كسي صحبت نكرده ام و پدرم نيز صحبتي براي آمدنم به پرسپوليس انجام نداده است و فقط من را از نظر فني راهنمايي مي كند و كاري به اين مسائل ندارد.وي ادامه داد: براي حضورم در تيم پرسپوليس خودم شخصا با رويانيان مدير عامل باشگاه صحبت كردم اميدوارم كارهاي نهايي براي رسيدن به پيراهن دروازه بان پرسپوليس تمام شود.
-
نیلسون در ترکیب اصلی کریمی روی نیمکت/ تشویق گردان و سوریان.
مانوئل ژوزه پرسپولیس را با چند تغییر به مصاف صبا فرستاده است.
تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب هفته چهارم لیگ برتر از ساعت 22:30 امشب در ورزشگاه آزادی به مصاف صبای قم میرود. حاشیههای پیش از آغاز این بازی را در زیر میخوانید:
* در ورزشگاه آزادی مسابقه پیامکی بین هواداران درباره نتیجه بازی برگزار شده است. به 6 نفر از برندگان هر کدام 100 هزار تومان اهدا خواهد شد.
* وقتی حامد لک دروازهبان صبا برای گرم کردن وارد زمین شد هواداران پرسپولیس علیه او شعار دادند. در این لحظه وی به سمت هواداران پرسپولیس رفت و برای آنها دست زد کرد و پس از این کار، هواداران پرسپولیس او را تشویق کردند.
* کشتیهای سوریان از اسکوربورد ورزشگاه پخش شد همین موضوع شد هواداران به شدت او را تشویق کنند.
* بهروان سرپرست سازمان لیگ در ورزشگاه آزادی حضور دارد.
* در مقابل درهای غربی و شرقی ورزشگاه به هواداران به عنوان افطاری تغذیه داده شد.
* هواداران پرسپولیس به شدت مهدی مهدویکیا و علی کریمی را تشویق کردند.
* نیلسون همراه گردان برای گرم کردن وارد زمین شد و هواداران با شعارهایی مبنی براینکه نیلسون به پرسپولیس خوش آمدی او را تشویق کردند.
* یحیی گلمحمدی سرمربی صبا برخورد گرمی با بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس داشت.
* هواداران پرسپولیس شعارهایی علیه امین منوچهری مهاجم استقلال دادند و کریم انصاریفرد را به شدت تشویق کردند.
تاکنون حدود 10 هزار نفر در ورزشگاه آزادی حضور دارند و اطراف ورزشگاه کمی شلوغ است.
* ژوزه تغییرات زیادی در ترکیب پرسپولیس به وجود آورده است.
پرسپولیس با ترکیب نیلسون، بنگر، حسینی، نوری، رضایی، آقازمانی، کاظمیان، فشنگچی، علیعسگر، انصاریفرد، ماهینی مقابل صبا به میدان میرود. غیبت علی کریمی، شهاب گردان و محمد قاضی از نکات مهم است.
بازیکنان ذخیره: شهاب گردان، علیرضا نورمحمدی، علی کریمی، مهدی مهدوی کیا، محمدرضا خانزاده، ایمون زاید و محمد قاضی.
-
رویانیان: نظری در مورد ماجرای پروین و مهدوی کیا ندارم/ پرسپولیس موفق می شود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از اظهار نظر در مورد اتفاقات اخیر مابین علی پروین و مهدی مهدوی کیا خودداری می کند.
محمد رویانیان ظهر روز گذشته در خصوص مشکل ورود هواداران به ورزشگاه درفشی فر گفت: از هواداران پرسپولیس می خواهم برای تهیه پرسپولیس کارت اقدام کنند چرا که در این صورت هم مشکلشان حل خواهد شد و هم سازماندهی می شوند.
در تمرین روز جمعه از هواداران خواستم پای تیمشان بایستند و از پرسپولیس حمایت کنند، مطمئن باشید این تیم در بازی های آینده نتیجه لازم را می گیرد.
مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که در صورت ادامه روند کنونی برای مانوئل ژوزه ضرب العجل تعیین می کند، یا خیر گفت: این تیم برای ماست، بعنی خوب و بدش برای ماست بنابراین من، مانوئل و هواداران برای رسیدن به موفقیت باید در کنار هم باشیم. این تیمی است که خودمان ساختیم پای آن هم ایستاده ایم و خواهیم ایستاد و با تمام توان از آن حمایت می کنیم.
رویانیان در خصوص نگرانی هواداران از خط هافبک و دروازه سرخپوشان گفت: هواداران نگران نباشند، پرسپولیس در خط هافبک و دروازه هیچ مشکلی ندارد. من به موفقیت پرسپولیس بسیار خوشبینم، جدا از این با احتساب بازی های جام حذفی ، حدود 40 مسابقه دیگر در پیش داریم که زمان زیادی است.
مدیرعامل پرسپولیس با بیان اینکه در ماه رمضان قصد سکوت داشته اما با اصرار رسانه ها گاهی مجبور به شکستن سکوتش می شود از اظهار نظر در خصوص اختلاف اخیر علی پروین و مهدی مهدوی کیا خودداری کرد و گفت: نظری در مورد این موضوع ندارم.
-
انصاری فرد: می خواهم امشب گل پیروزی پرسپولیس را بزنم.
مهاجم پرسپوليس كه اولين گلش را براي اين تيم مقابل گهر درود به ثمر رساند گفت: خوشحالم كه پايم به گلزني باز شد و هواداران شكي نداشته باشند گلزني هاي من بر روي آنها تمامي ندارد.
کریم انصاری فرد ادامه داد: امشب نيز براي آنها گل مي زنم با اين تفاوت كه گل امشب من مقابل صبا گل پيروزي و سه امتيازي خواهد بود و قصد دارم كسب اولين پيروزي در آزادي مقابل هواداران را من به آنها تقديم كنم.اگر اتفاق غير منتظره اي رخ ندهد پيروزي امشب نصيب هواداران ما خواهد شد.
-
حسینی: در بازی با صبا خبری از اشتباهات گذشته نخواهد بود.
مدافع ملي پوش پرسپوليس تهران اعتقاد دارد در ديدار مقابل صبا از اشتباهات ديدار هاي قبلي خبري نيست و خط دفاعي پرسپوليس يكي از روزهاي پر فروغش را پشت سر خواهد گذاشت.
سيد جلال حسيني ادامه داد: اين ديدار با ديدار هاي قبلي متفاوت است زيرا هواداران از ما حمايت مي كنند و ما ميزبان هستيم مقابل صبا فقط به پيروزي فكر مي كنيم و كمتر از سه امتياز نمي تواند ما و هواداران را راضي كند.
بر همين اساس از هواداران مي خواهم تمام سكوها را پر كنند تا يك روز با شكوه را در تاريخ باشگاه پرسپوليس رقم بزنند.
-
پولادی: با پیروزی مقابل صبا به صدر جدول نزدیک می شوی.م
مدافع سرخپوشان که به دلیل محرومیت نمی تواند تیمش را در بازی امشب همراهی کند، گفت: پرسپولیس با پیروزی مقابل صبا به صدر جدول نزدیک خواهد شد.
وي ادامه داد: در ديدار قبلي هر چند شكستي را در كارنامه خود ثبت نكرديم ولي نتیجه كسب شده راضي كننده نبود.
با اين حال در ديدار مقابل صبا دل هواداران را به دست مي آوريم و با شكست صباي قم فاصله بين خود و صدر جدول را به حداقل مي رسانيم.
-
حسین ماهینی از ذوب آهن شکایت کرد.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس از باشگاه ذوب آهن به دلیل پرداخت نکردن مطالبات فصل گذشتهاش شکایت کرد.
آرش شکرریز وکیل حسین ماهینی اظهار داشت: امروز شکایت ماهینی از باشگاه ذوب آهن را در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ثبت کردم و تاریخ رسیدگی به این شکایت 19 شهریور ماه تعیین شده است.
وی ادامه داد: ماهینی که یک بازیکن ملی پوش است فصل گذشته از ذوب آهن فقط 180 میلیون تومان دریافت کرده در حالی که قراردادش با این باشگاه 450 میلیون تومان بوده است. ذوب آهن فقط 40 درصد از مبلغ قرارداد این بازیکن را پرداخت کرده است. ماهینی 270 میلیون تومان از باشگاه سابقش طلبکار است. با این حال گاهی اوقات شاهد هجمه وسیع از سوی برخی به بازیکنان هستیم و می گویند آنها قراردادهای نجومی می گیرند که این طور نیست.
ماهینی دومین بازیکن پرسپولیس است که از ذوب آهن شکایت می کند. پیش از او محمد قاضی این کار را انجام داده بود.
-
وعده پاداش برای پیروزی مقابل صبا/ پروین امشب به آزادی می رود؟
سه امتیاز از جدال با صبای قم و پیروزی بر شاگردان گل محمدی چنان برای رویانیان حائز اهمیت است که وعده پرداخت پاداش را به مانوئل و شاگردانش داده است.
رویانیان وعده داده در صورتی که پیروزی در دیدار امشب برای سرخ پوشان به ثبت برسد با هر کدام از بازیکنان مبلغ 500 هزار تومان پاداش پیروزی تعلق خواهد گرفت.
قمی ها آنالیز می شوند
دستیاران خوزه مانوئل پرتغال که مأموریت داشتند حریف امشب سرخپوشان را آنالیز کنند طی روزهای گذشته به تماشای فیلم سه بازی گذشته صبایی ها نشسته بودند و قصد دارند فیلم بازی های صبا را امروز برای بازیکنان به نمایش بگذارند و نقاط ضعف و قوت حریف را به سرخپوشان گوشزد کنند تا آنها به شناخت خوبی از حریف قمی خود دست پیدا کنند آنالیز صبا امروز در هتل محل اقامت سرخپوشان صورت می پذیرد.
احتمال غيبت پروین در ورزشگاه آزادی
آن طور که از شواهد و قرائن پیداست علی پروین که پیش از این همواره از تماشاگران ثابت دیدارهای پرسپولیس بود امشب برای تماشای دیدار پرسپولیس صبای قم به ورزشگاه آزادی نخواهد رفت نزدیکان پروین اعتقاد دارند وی با غيبت در ورزشگاه می خواهد ناراحتی خود را به خاطر اتفاقات اخیر و برخی اظهارات علیه خودش را نشان دهد.