پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
یادش بخیر یه زمانی چقد بازی میکردیم :haaa: فک کنم 24 فصل بازی کردم تا لول 18 یا 19 اومدم بالا بعدم ولش کردم :دی
این عکسایی که تو پست اول هست مربوط به ورژن قدیمی بازی هست. وقت شد آپدیتش میکنم
اگه اشتباه نکنم 1 سال و نیم بازی کردم. بعدم یه روند طبیعی هست که بعد یه مدت از بازی خسته میشین و رهاش میکنین !
من الان یه بازی استراتژیک دیگه میکنم. تو سبک شهرسازی هست. به اسم SimCity . بازی بدی نیست
اگه پایه هستین و بازی میکنین تاپیکشو بزنم. خودم لول 25 هستم اونجا و فکر میکنم بیشتر قسمتای بازی دستم اومده و میتونم راهنمایی کنم
به هر حال اگه استقبال میکنین مثل همین تاپ الون واسه اونم یه تاپیک بزنیم love:::ookk:
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
اگه بازی مدیریت فوتبال داشته باشی بهتره. من الان osm رو همراه با تاپ الون شروع کردم. champ man هم فردا نصب میکنم. ببینم کدوم راضی کننده ست
نقل قول:
اگه بازی مدیریت فوتبال داشته باشی بهتره. من الان osm رو همراه با تاپ الون شروع کردم. champ man هم فردا نصب میکنم. ببینم کدوم راضی کننده ست
champ man آنلاین نیست فک کنم. من قبلا بازیش کردم خوشم نیومد و پاکش کردم
[QUOTE=aliexpress;186000]champ man آنلاین نیست فک کنم. من قبلا بازیش کردم خوشم نیومد و پاکش کردم[/QUOTE
اره نچسبید. همون تاپ الون و osm رو فعلا جلو میبرم
osm نسخه تحت وب هم داره راستی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها خوبید من حدود بیست روزه این بازیو دارم بازیمیکنم قبلا یک بار دانلود کردم سر درنیاوردم و پاکش کردم ولی این بار به لطف شما و نرم افزار گوگل ترنس لیت دارم ادامه میدم لول یکم کلله تیمم حدود نه ملیون می ارزه میانگین بازیگنام بیستو دو و دو ترکیبمم ثابته و خوب نتیجه میگیرم چهار سه سه تا قبل از این ک باتوضیحات شما دوستان شنا بشمتو لیگ سه بار باختم و یک بار مساوی کردم ولی بعد از اون یه کارایی کردم مثلا بازیکنای پیرمو ردکردم و رفت کلللن تیمو ریکاوری کردم ازون به بعد هشت تا بازیه ک پشت سر هم دارم میبرم با سه گل به بالا ولی نمیدونم چرا بازیکنای هیجده نوزده سالم خیلی عملکردشون کمه در عوض بازیکن بیستو پنج سالم آقای گله یه سوال اینه که این اسپانسرایی ک توکن میدن روشون نوشته آپ تو...مثلا٣۴ ولی چهار روز از قرارداد گذشته ولی بمن پنج شیش تا داده اسپانسر دومیه رو میگم اون سه گذینش رو هم میدونم چیه و عمل کردم ولی بمن نداد اون مقدار رو لطفا راهنمیی کنییدthink::
راستی اینو بگم که من تو یه دفترچه پرتابل بازیکنامو نوشتم :)
مشخصاتشونو راستویا چپ پا بودنشون مهارت اسپشیالشونو سنشونو پستشونو و بخوام آنالیز کنموو ضد سیستم بسازم اینجوری خیلی راحت ترم:nishkhand:
بیخیال تاپ الون شدی علی؟:-(:ajibeee:
نقل قول:
سلام بچه ها خوبید من حدود بیست روزه این بازیو دارم بازیمیکنم قبلا یک بار دانلود کردم سر درنیاوردم و پاکش کردم ولی این بار به لطف شما و نرم افزار گوگل ترنس لیت دارم ادامه میدم لول یکم کلله تیمم حدود نه ملیون می ارزه میانگین بازیگنام بیستو دو و دو ترکیبمم ثابته و خوب نتیجه میگیرم چهار سه سه تا قبل از این ک باتوضیحات شما دوستان شنا بشمتو لیگ سه بار باختم و یک بار مساوی کردم ولی بعد از اون یه کارایی کردم مثلا بازیکنای پیرمو ردکردم و رفت کلللن تیمو ریکاوری کردم ازون به بعد هشت تا بازیه ک پشت سر هم دارم میبرم با سه گل به بالا ولی نمیدونم چرا بازیکنای هیجده نوزده سالم خیلی عملکردشون کمه در عوض بازیکن بیستو پنج سالم آقای گله یه سوال اینه که این اسپانسرایی ک توکن میدن روشون نوشته آپ تو...مثلا٣۴ ولی چهار روز از قرارداد گذشته ولی بمن پنج شیش تا داده اسپانسر دومیه رو میگم اون سه گذینش رو هم میدونم چیه و عمل کردم ولی بمن نداد اون مقدار رو لطفا راهنمیی کنییدthink::
همه توکنها رو یکجا نمیده. روزی یکی دو تا فقط
سه بازی آخر دو تساوی و یک باخت. صدر جدول از دستم رفت om::
نمیدونم چرا فرم بازیکنهام افت کرده. اکثرا روی 6 اومده
راهی برای افزایش فرم نیست؟
سلام. دوستان اینجا کسی هست که بتونه جلد سوم تاپیک تاپ الون رو بزنه ؟ من خودم چون ورژن جدید رو بازی نکردم نمیتونم
اگه کسی هست که بتونه عین پست اول همین تاپیک ولی با ورژن جدید و اطلاعات و قابلیت های جدید بازی بزنه بسم الله
به علت رد از 100 صفحه به زودی تا زدن تاپیک جلد جدید تاپیک رو قفل میکنیم