[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لیگ قهرمانان اروپا رویای ریبری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] فرانک ریبری هافبک فرانسوی باشگاه بایرن رویای رسیدن به فینال آلیانزآرنا و قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را در سر می پروراند.
به گزارش fcbayern.ir به نقل از سایت رسمی باشگاه بایرن، بایرن در دور اول بازی های اروپایی عملکرد بسیار خوبی داشت و با اقتدار از گروه اول رقابتها صعود کرد. ستاره فرانسوی بایرن به صعود بایرن و حضور در مرحله نهایی رقابت های این فصل در میان هواداران مونیخی بسیار امیدوار است.
ریبری گفت:" رسیدن به فینال چمپیونزلیگ یکی از بزرگترین اهداف من است و آن یک رویایی است که به حقیقت خواهد پیوست."
" من امیدوارم و باور دارم که می توانیم آن را انجام دهیم البته کار بسیار دشواری پیش رو خواهیم داشت برای قدم اول ما باید بازل را پشت سر بگذاریم و ببینیم چه اتفاقی در آینده رخ می دهد."
هافبک بین المللی مونیخی ها در مورد قهرمانی در بوندسلیگا نیز گفت: " چهار تیم در حال حاضر با رقابتی سخت کنار یکدیگر در صدر قرار گرفته اند من فکر در این شرایط رقابت بسیار دشوار است ما باید روی بازی ها خودمان تمرکز کنیم و در دیدارهای پیش رو پیروز شویم. به نظرم سخت ترین رقبای ما در این فصل بوروسیا دورتمند و شالکه باشند."