با وضیت کنونی ویا به احتمال 90% بارسا نیمار رو در نقل و انتقالات زمستانی جذب میکنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
با وضیت کنونی ویا به احتمال 90% بارسا نیمار رو در نقل و انتقالات زمستانی جذب میکنه.
بارسا مهاجم زیاد داره تازه بازیکنان آکادمی هم هستن بارسا از 3 ناحیه در آینده ضربه میخوره اگه نتونه بازیکن بخره یکی دفاع مرکزی یکی جانشین واسه آبیدال و یکی هم یه دروازبان مطمئن و البته نیمکت نشین والدز ... :shogh:
نیمار هنوز جوونه و تاثیر پذیر. اگه بارسا بتونه جذبش کنه و روش تغییراتی انجام بده میتونه یه ستاره بسازه تو لالیگا...
در ضمن بهتره یکی از تغییرات، تغییر استایل مو هم باشه binam
منم به احتمال 90 درصد میگم هیچ بازیکنی رو توی زمستون نمیگیریم و توی تابستون الابا یا بیل رو میگیریم.احتمال اینکه یک مهاجم بگیریم تقریبا 0 هست چون هم بودجه نداریم هم مهاجم جناحین زیاد داریم.مهاجم وسطمون هم که هم سسک میتونه باشه هم سانچز هم مسی
دوستان یک چیزی برام خیلی جالبه .رئالی ها میخواستن انتقام 5-0 رو با 5 تا گل بگیرن 3تا گل خوردن.الان میخوان 3 تا گل بزنن.به نظرتون چند تا میخورن؟ اینو تو جواب هوادار متعصبی گفتم که فکر میکنه رئال میتونه تو نیوکمپ به بارسا 3 تا بزنه.
منم خیلی موافقم این والدز رو بندازیم بیرون.واقعا هیچی بارش نیست.باید یک دروازه بان خیلی خوب بگیریم.یا لااقل تو اکادمی پرورش بدیم.سوتی هایی میده که منم تو دروازه نمیدم.بدترین سوتیش تو بازی با رئال بود.یکی دیگش هم تو بازی با میلان و یکی دیگش هم تو بازی با ارسنال پارسال.واقعا مگه یک دوازه بان چه قدر توانایی اشتباه داره؟واقعا پینتو مطمئن تر نشون میده چون لااقل سوتی نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همگي!من عاشق بحث خريدم ولي حيف كه نميتونيم نظرامونو به گوش بارسا برسونيم:narahat:
think:::fek konam:
به نظر من ما بيشتر از هرچيزي به 2مدافع عالي احتياج داريم چون مدافعهايه خوب جور دروازه بانم ميكشن(نمونش والدز بهترين دروازبان 3فصل گذشته لاليگا!:nishkhand:)كه البت بايد جوون باشن،مثلا هومولوس يا سبوتيچ يا...شرمنده هرچي فكر ميكنم اسمش يادم نميياد اومد ميگم!
بعد با توجه به بالا بودن سن ژاوي و كيتا بهتره يه CM خوب بخريم كه تو اينجا به نظرم رودول يا فلاني(با بلامي تو سيتي اشتباه نگيريداbinam)موآمبا هم بد نيست البته عاليه ولي بيشترCDMو دفاعيتر ولي خوب فعلا بوسكتس هست.باز به هر حال كارايه تهاجميه موآبا بهتر از بوسكتسه.
تو دفاع چپ من از سانتونم خوشم مياد،با استعداده،اگه نتونستيم بيل يا بقيه گزينهها رو بگيريم اون وقت رو اينم ميشه حساب باز كرد.
دروازه بانم شديدا لازم داريم،البته فكر نكنم بارسا والدزو نيمكت نشين كنه يا بفروشه ولي چون پينتو سنش بالاس احتمالا گوارديولا همون 2تا استعداد آلماني يا اون دروازهبانه 17ساله آرسنالو بگيره،ولي اگه اتفاق غيرمنتظرهاي پيش بياد به نظرم لوريس و آكينفيف عالين.
:chakerim::flowerysmile:
داداش اینا که گفتی بازیکن فوتبالن؟lagh:: شوخی کردم.شما رو باید به عنوان استعداد یاب بارسا استخدام کنن.واقعا میگم.از کجا این بازیکنا رو پیدا میکنین؟به نظر من ما باید حتما بیل رو به هر قیمتی بگیریم چون میتونه توی همه پست ها بازی کنه.شاید فقط دفاع وسط مشکل داشته باشه ولی همه پست ها رو میتونه پوشش بده.حتی 60 ملیون هم میارزه چون هم میتونیم ازش تو پست مهاجم هم مدافع به جای الوز و ابیدال استفاده کنیم.واقعا باید یکی رو بخریم از طرفی باید بازیکنای جوان رو اماده کنیم.براتا و مونیسا واقعا میتونن پوشش بدن پست های مختلف رو .به نظرم باید یکم خریدامون رو کم کنیم و بازیکنای جوانمون رو پرورش بدیم.امیدوارم خرید بیل اخرین خریدمون توی سال های اخیر باشه و بتونیم بازیکنای بارسا ب رو بیاریم تو تیم.مسی پدرو بوسکتس پیکه بویان رو فراموش نکنید.وقتی اتوئو و توره رو فروختیم همه گفتن به افت رفتیم ولی دیدید اکادمیمون جبران کرد.الانم باید یکم ریسک کنیم و اکادمی رو بیاریم بالا تا اینکه پول بدیم و خرید های کوچیک و بزرگ بکنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنظرم بارسا به دروازه بان دیگه نیازمنده ولی کی؟ کی میتونه بیاد؟ کسی که هم قیمتش پایین باشه، هم خوب بازی کنه (بهتر از والدز)، و هم جوون باشه! بهترین گزینه De Gea بود که منچستر خرید... نظر شما چیه؟
لوریس هم خوبه 24 سال(اگه درست فکر کنم)بیشتر نداره.:balesh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouriaf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما اگه بخواییم امسال به مشکل برنخوریم واقعا باید 60 ملیون برای یک بازیکن مدافع تهاجمی (مثل بیل و الوز) و یک دروازه بان تو مایه های نویر بگیریم.بهترین دروازه بان و جوان ترین دروازه بان رو میتونیم با 20 میلیون بگریریم.40 ملیون هم شاید بشه سر بیل به توافق رسید.واقعا ما با این ثروت که توی سه سال اخیر کسب کردیم چرا بودجه نداریم.رئال توی کل چند سال اخیر یک جام حذفی گرفته ولی با این حال سالی حداقل 60 ملیون خرج میکنه.ما 13 جام از 16 جام گرفتیم و حداقل 320 ملیون از این جاما در اوردیم و اونوقت توی تمام این مدت 100 ملیون هم خرج نکردیم.زلاتان رو دادیم ویا رو گرفتیم.اتوئو رو دادیم زلاتان رو گرفتیم.بویان و جفرن و دادیم سسک و الکسیس رو گرفتیم.توره رو دادیم و چند تا بازیکن دیگه هیچکی هم جاشون رو نگرفتیم.واقعا این معنی نمیده.تازه 300 ملیون هم بابت تبلیغ روی پیراهن گرفتیم.پول لباس و غیره هم بماند.واقعا مدیرای بی لیاقتی داره کاتالونیا.دلم میخواد پدر جرارد بشه مدیرمون.یا لااقل کرایوف.اینا گزینه های خوبی برای جایگزینی این روسل گداصفت هستند.
گر صبر کنی، ز غوره حلوا میسازن!!! نترس بارسا حتما یه نفر رو در نظر داره که نمیخواد فعلا بخرتش! منتظر باشیم میبینیم، تازه چیکار داریم بازیکن جدید، فقط یه دروازه بان میخوایم که فعلا والدز بد نیست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]