ترکی و ممبینی قهرمانی را از ما گرفتند
خواستههایم برآورده شود سفید امضا میکنم
ترکی و ممبینی قهرمانی را از ما گرفتند
خبرگزاری فارس: سرمربی تراکتورسازی گفت: در صورتی که مسئولان باشگاه شرطهای من را بپذیرند قرارداد سفید امضا میکنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی پس از پیروزی 2 بر صفر تیمش برابر ملوان و کسب عنوان نایب قهرمانی یازدهمین دوره لیگ برتر گفت: برای فصل آینده با تراکتورسازی قرارداد سفید امضا میکنم اما این موضوع به شرطی است که با توجه به اینکه به آسیا راه یافتهایم بازیکنان مدنظرم را جذب کنم و همچنین بازیکنانی که در حال حاضر هستند در این تیم بمانند.
وی ادامه داد: مشکلات مالی نباید اینگونه باشد باید بتوانیم تمام مسائل را حل کنیم تا تیم با آرامش کامل به رقابتهای خود در لیگ بپردازد.
سرمربی تراکتورسازی با اشاره به قضاوت ترکی و ممبینی عنوان کرد: ترکی و ممبینی قهرمانی را از تراکتورسازی گرفتند چرا که در بازیهای رودررو برابر استقلال و سپاهان 12 امتیاز به ضرر ما شد. قهرمان واقعی تراکتورسازی است.
* پس از پایان بازی تراکتورسازی و ملوان و کسب عنوان نایب قهرمانی توسط نماینده تبریز هواداران در ورزشگاه به شادی و پایکوبی پرداختند و با آتشبازی خوشحالی خود را نشان دادند. همچنین تماشاگران شعار قهرمانی تراکتورسازی را سر میدادند.
* جعفری مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی نیز گفت: قهرمان واقعی هواداران تراکتورسازی هستند و امیدوارم سهمیه آسیایی ما 3.5 شود تا بتوانیم در لیگ قهرمانان آسیا حاضر شویم.
* بازیکنان با پرچم بزرگی از تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در ورزشگاه دور افتخار زدند. امیر قلعهنویی نیز در ورزشگاه دور افتخار زد.
تراكتورسازى مى تواند آمار تماشاگران فوتبال ايران را افزايش بدهد
تراكتورسازى مى تواند آمار تماشاگران فوتبال ايران را افزايش بدهد
محمدى: هر بازيكنى دوست دارد مى تواند در جلسه اتحاديه شركت كند
عزيزمحمدى رئيس اتحاديه باشگاه هاى فوتبال ايران گفت: فردا به غير از كاپيتان ها، هر بازيكنى بخواهد مى تواند در جلسه تشكيل اتحاديه بازيكنان شركت كند. وى در مورد تاسيس اتحاديه بازيكنان فوتبال ايران و اينكه گفته مى شود اين مساله در تقابل با فدراسيون است، گفت: اتحاديه هيچ تقابلى با فدراسيون ندارد. تشكيل اتحاديه بازيكنان براى آن است كه بازيكنان بتوانند از حقوق خود در فوتبال دفاع كنند و در همه جاى دنيا هم اين مساله وجود دارد. اتفاقا درجلسه اى كه در اتحاديه برگزار شد و على كفاشيان هم در همان جلسه حضور داشت با اين مساله موافقت كرد. همه ما براى در راستاى كمك به فوتبال كار و خدمت مى كنيم. او ادامه داد: بازيكنان در گذشته از نداشتن اتحاديه گلايه مى كردند و در اساسنامه فدراسيون فوتبال هم تشكيل اتحاديه بازيكنان، داوران و... وجود دارد. خود فدراسيون كه نمى تواند اتحاديه بازيكنان تشكيل بدهد. فردا به غير از كاپيتان هاى تيم هاى ليگ برترى و دسته اول هر بازيكنى بخواهد مى تواند در جلسه اتحاديه شركت كند زيرا اتحاديه بازيكنان است و آنها خودشان بايد در آينده كار هاى شان را انجام بدهند و ما هم مشورت و راهنمايى مى كنيم. رئيس پيشين سازمان ليگ در مورد ليگ برتر يازدهم گفت: من نبايد در اين زمينه نظر بدهم و ديگران بايد قضاوت كنند اما من به عنوان رئيس اتحاديه باشگاه ها از تمام كسانى كه در يكسال گذشته براى برگزارى ليگ برتر جوانمردانه زحمت كشيدند تشكر مى كنم. وى در مورد قهرمانى سپاهان گفت: در چند سال اخير نتايج ليگ برتر در زمين مشخص مى شود و همه ديدند كه در روز آخر تكليف قهرمان يا تيم هايى كه سهميه آسيايى كسب مى كنند مشخص مى شود. فصل گذشته نيز پرسپوليس و تراكتورسازى براى گرفتن سهميه آسيايى تا آخرين لحظه تلاش كردند. تيم هاى سقوط كرده هم مردانه بازى كردند. همه ديدند كه مس سرچشمه با وجود سقوط چطور مقابل حريفان با انگيزه بازى كرد. محمدى افزود: قهرمانى سپاهان، نايب قهرمانى تراكتورسازى و سومى استقلال در ليگ را به اين تيم ها تبريك مى گويم همچنين قهرمانى استقلال در جام حذفى را تبريك مى گويم. از اينكه تراكتورسازى به آسيا راه پيدا كرد خوشحالم. زيرا تراكتورسازى مى تواند ميانگين تماشاگران فوتبال ايران در آسيا را افزايش بدهد و بعد از استقلال و پرسپوليس تيم تراكتورسازى هم مى تواند ۱۰۰ هزار تماشاگر را به ورزشگاه بياورد.
مديرعامل تراكتورسازى: تكليف قلعه نويى تا سه شنبه مشخص مى شود
مديرعامل تراكتورسازى: تكليف قلعه نويى تا سه شنبه مشخص مى شود
محمد حسين جعفرى مدير عامل باشگاه تراكتورسازى ضمن اعلام خواسته هاى قلعه نويى در جذب بازيكن،گفت: تا سه شنبه با تصميم هيات مديره تكليف همه چيز حتى ادامه همكارى قلعه نويى مشخص مى شود. وى در خصوص آخرين وضعيت باشگاه تراكتورسازى و آينده كارى قلعه نويى در اين باشگاه ضمن بيان مطلب فوق گفت: ما از ابتدا تيم تراكتورسازى را براى قهرمانى بسته بوديم و حتى در نيم فصل نيز نقاط ضعف تيم را پيدا كرديم و بر اساس خواسته هاى قلعه نويى ۵ بازيكن جديد نيز براى تقويت تيم جذب كرديم. او با تاكيد بر اينكه قهرمان نشدن ما دو دليل اصلى داشت، اظهار داشت: اول تصميمات نادرست و تاثير گذار داورى در سه بازى باعث شد كه امتيازات مهمى را از دست دهيم و در واقع اين امتيازات به تيمهاى رقيب ما داده شد. دوم در سه بازى كه ديدارهاى چندان سختى هم براى ما نبود نتوانستيم امتيازات لازم را كسب كنيم به عنوان نمونه ما در دو بازى مقابل تيم مس سرچشمه فقط دو امتياز گرفتيم و يا در بازى با تيم فجرسپاسى مقابل ۸۵ هزار نفر از هوادارانمان در تبريز تنها يك امتياز گرفتيم. مديرعامل باشگاه تراكتورسازى در همين خصوص تاكيد كرد: هرچند به خواسته اصلى خود كه قهرمانى در رقابتهاى ليگ برتر بود نرسيديم اما به نايب قهرمانى در ليگ و آسيايى شدن نيز راضى هستيم. وى با بيان اينكه خواسته اصلى قلعه نويى براى ادامه همكارى با باشگاه تراكتورسازى اين است كه تيم براى فصل آينده تقويت شود، تصريح كرد: قلعه نويى ۶ بازيكن ليگ برترى و دو بازيكن خارجى را براى جذب كردن توسط باشگاه در نظر دارد ضمن اينكه از ما خواسته كه به غير از ۴ يا ۵ بازيكن كه در تفكرات تاكتيكى وى جايى ندارند ساير نفرات تيم را حفظ كنيم. جعفرى درهمين خصوص افزود: خواسته هاى وى مبنى بر تقويت تيم براى حضور مقتدرانه در رقابتهاى فصل آينده ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا خواسته ما نيز هست و من بودجه و برنامه مد نظر خود را به هيات مديره داده ام و قرار است آنها تا سه شنبه نظر نهايى خود را بدهند بنابراين تكليف همه چيز پس از آن مشخص مى شود. وى در پاسخ به اين پرسش كه قلعه نويى پيشنهاد يك ميليارد تومانى براى هدايت تيم تراكتورسازى در فصل آينده رقابتهاى ليگ برتر داده، گفت: اين موضوع به هيچ وجه صحت ندارد و ما بر اساس بضاعت مالى خود با قلعه نويى و يا بازيكنانى كه مد نظر اوست قرارداد مى بنديم، ضمن اينكه قلعه نويى گفته اولويت اصلى او براى فصل آينده تراكتورسازى است نه تيمهاى ديگر. جعفرى تاكيد كرد: قلعه نويى در خصوص قراردادش به من گفت كه خود ما مبلغ قراردادش را در نظر بگيريم و همانطور كه گفتم، من در حال حاضر منتظر پاسخ هيات مديره به بودجه پيشنهادى و برنامه هايم هستم كه اين موضوع تا سه شنبه مشخص مى شود چون اگر قراردادى با سرمربى و يا بازيكنان ما بسته شود بايد به تعهدات مالى كه براى ما ايجاد شود به خوبى عمل كنيم و اگرنه همين موضوع باعث به حاشيه رفتن تيم و زمين خوردن آن مى شود.
جعفری: قلعهنویی حق دارد با هر باشگاهی مذاکره کند
جعفری: قلعهنویی حق دارد با هر باشگاهی مذاکره کند
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: قلعهنویی برنامههایش را به ما داده اما حق دارد با هر باشگاهی مذاکره کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه باشگاه تراکتورسازی برای فصل بعد چه زمانی تصمیم گیری می کند، اظهار داشت: هر کدام از دوستان هیئت مدیره مسئولیت های دیگری هم دارند و به همین دلیل در تشکیل جلسه تعویق رخ داده اما سه شنبه قرار است جلسه ای برگزار شود.
وی در ارتباط با اینکه امیر قلعه نویی با وجود ارائه برنامه به تراکتورسازی با باشگاه مس کرمان هم مذاکراتی داشته، عنوان کرد: با قلعه نویی در تماس هستیم اما مذاکره با تیم های دیگر حق اوست. علاقه مند هستیم او را حفظ کنیم. قلعه نویی منتظر جواب ماست و برنامه هایش هم داده اما هنوز لیست بازیکنان را نداده چون باید ابتدا برنامه های ما در هیئت مدیره تایید شود تا در مورد تمرینات و جذب بازیکن برنامه ریزی کنیم.
جعفری با اشاره به خواسته های قلعه نویی برای تمدید قرارداد با تراکتورسازی تصریح کرد: باید مصوبه مالی خود را بدانیم. نمی توانیم روی وعده وعید تیم ببندیم و اگر این صورت باشد شرایط مالی ما از امسال هم بدتر خواهد شد.
مدیرعامل تراکتورسازی در جواب به این سؤال که چه زمانی با بازیکنان تسویه حساب می کنند، گفت: منتظر هستیم فدراسیون فوتبال مبلغ درآمد تراکتورسازی را به ما پرداخت کند. همچنین بخشی از قراردادمان با اسپانسرها و منابع مالی دیگرمان باید تامین شود تا بتوانیم با بازیکنان تسویه حساب کنیم.
مدیرعامل تراکتورسازی در خصوص اینکه در مصاحبه ای اعلام کرده قلعه نویی نباید برای این تیم شرط بگذارد، گفت: من چنین چیزی نگفتم و گفتم هر کسی می تواند خواسته ای داشته باشد اما شرط اجرایش الزام آور است. در هر صورت من هم منتظر تشکیل جلسه هیئت مدیره هستم.
فلاويو لوپز با تراكتورسازى تمديد كرد
فلاويو لوپز با تراكتورسازى تمديد كرد
بهترين گلزن تيم فوتبال تراكتورسازى قراردادش را با اين تيم براى حضور در فصل دوازدهم ليگ برتر تمديد كرد.فلاويو لوپز بازيكن برزيلى تيم فوتبال تراكتورسازى تبريز كه بهترين گلزن اين تيم در فصل يازدهم ليگ برتر بود، ديروز قراردادش را با اين تيم تبريزى تمديد كرد.همچنين قرار است رودريگو توزى ديگر بازيكن خارجى اين تيم نيز به زودى قراردادش را تمديد كند.در بين بازيكنان فصل گذشته تراكتورسازى مى توان به بازيكنانى نظير احسان حاج صفى، ابراهيم زاده، اسدى، عقيل اعتمادى و محسن فروزان به عنوان بازيكنانى كه با اين تيم قرارداد دارند نام برد. از سوى ديگر قاسم حدادى فر كه در ميانه هاى فصل گذشته به تراكتورسازى پيوست قراردادش با اين تيم به پايان مى رسد و بايد به ذوب آهن اصفهان بازگردد.باشگاه تراكتورسازى همچنين به دنبال جذب ايگور كاسترو هافبك برزيلى تيم فوتبال ذوب آهن و آرش افشين مهاجم تيم فوتبال فولاد است.
اميرحسين صادقى: اگر با تراكتور به توافق نرسم تيم جديدم را انتخاب مى كنم
اميرحسين صادقى: اگر با تراكتور به توافق نرسم تيم جديدم را انتخاب مى كنم
اميرحسين صادقى مدافع بلندقامت تراكتورسازى معتقد است كه تيمش در اين فصل شايسته قهرمانى بود و حقش اين بود كه مقام اول را كسب كند.وى گفت: من معتقدم كه قهرمانى حق تراكتور بود و ما با اين مشكلاتى كه از لحاظ مالى و امكاناتى داشتيم خيلى خوب نتيجه گرفتيم. در بازى هاى خانگى چند امتياز حساس از دست داديم و در چند بازى هم اشتباهات داورى به ضرر تراكتور شد. با اين حال خدا را شكر مى كنم كه نايب قهرمان شديم و اين نايب قهرمانى را به مردم تبريز تبريك مى گويم.صادقى در خصوص قرار گرفتن تراكتور بالاى سر استقلال خاطرنشان كرد: ما امسال خيلى كم دچار حاشيه شديم و همه چيز به خوبى مديريت شد. آقاى قلعه نويى از لحاظ فنى و مديريتى عملكرد خوبى داشت. در مورد استقلال هم بايد بگويم كه آنها مى توانستند قهرمان شوند ولى حق ما اين بود كه بالاتر از استقلال قرار بگيريم.مدافع تراكتور در مورد احتمال ماندن قلعه نويى در اين تيم گفت: من نمى دانم قلعه نويى چه تصميمى خواهد گرفت و صحبتى هم با او در اين مورد نداشته ام. در مورد خودم البته بايد بگويم كه گزينه اولم تراكتورسازى است هر چند كه دو، سه پيشنهاد خوب دارم. من اگر با تراكتور به توافق نرسيدم تيم جديدم را معرفى مى كنم اما اميدوارم شرايط طورى فراهم شود كه در تبريز بمانم. اميدوارم مردم تبريز هم مرا حلال كنند و از عملكردم در اين فصل راضى باشند.
قرارداد قلعهنویی شنبه با تراکتورسازی امضا میشود
قرارداد قلعهنویی شنبه با تراکتورسازی امضا میشود
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی از تمدید قرارداد با قلعهنویی در روز شنبه هفته آینده خبر داد.
محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: روز گذشته با امیر قلعه نویی تماس گرفتم و با او برای روز شنبه قرار گذاشتیم. قرار است او در جلسه هیئت مدیره باشگاه که در تهران برگزار می شود شرکت کند و از برنامه هایش بگوید و سپس قراردادش در همان روز با باشگاه تمدید می شود. مشکلی برای تمدید قرارداد وجود ندارد.
وی افزود: اکنون هم همراه مدیران استانی در راه رفتن به عسلویه هستم تا بتوانیم منابع مالی برای باشگاه پیدا کنیم.
قلعهنویی از دو بازی فصل جدید محروم شد
قلعهنویی از دو بازی فصل جدید محروم شد
خبرگزاری فارس: امیر قلعهنویی در دو بازی اول لیگ آینده به دلیل محرومیت نمیتواند روی نیمکت حضور داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، آرا و احکام جدید فدراسیون به شرح زیر است:
* جریمه کادرفنی تراکتورسازی و مس سرچشمه
در جریان دیدار تیم های مس سرچشمه و تراکتورسازی تبریز در 17 اردیبهشت 91 و پس از پایان بازی درگیری هایی میان کادرفنی دو تیم رخ داد و آنها تخلفاتی مرتکب شدند که کمیته انضباطی پس از رسیدگی به پرونده و بر اساس گزارش های ناظران داوری و انضباطی آرای زیر را اعلام می کند.
باشگاه مس سرچشمه در پایان بازی شش بازیکن اخطاری و اخراجی داشته که بر اساس آیین نامه به پرداخت مبلغ 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می شود.
در پایان بازی کادر فنی دو تخلفاتی مرتکب شدند که بر این اساس امیر قلعه نویی سرمربی تراکتورسازی دو جلسه از همراهی تیمش در مسابقات رسمی محروم وبه پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می شود.
کریم بوستانی مربی تراکتورسازی دو جلسه از همراهی تیمش در مسابقات رسمی محروم وبه پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می شود.
مهدی محرمی بدنساز تیم مس سرچشمه یک جلسه از همراهی تیمش در مسابقات رسمی محروم و به پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می شود. ستار همدانی مربی تراکتورسازی هم تذکر کتبی دریافت می کند.
مسلم فیروزآبادی بازیکن تیم مس سرچشمه یک جلسه از همراهی تیمش در مسابقات رسمی محروم و به پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می شود.
رای صادره قطعی و غیرقابل تغییر است.
همچنین کمیته انضباطی از حسن آذرنیا و محمد رضا هاشمی که در آرام کردن اوضاع نقش داشتند تشکر می کند.
* احضار دوباره مدیرعامل تراکتورسازی به کمیته انضباطی
مدیرعامل تراکتور سازی به دلیل گفت و گو با یکی از رسانه ها علیه فدراسیون فوتبال به کمیته انضباطی احضار شد اما به دلیل اینکه وی در جلسه حاضر نشد جلسه دیگری در تاریخ 31 اردیبهشت مشخص شده که حضور ایشان ضروری است. عدم حضور مانع از رسیدگی نیست.
جعفری: انتظارات قلعهنویی را در هیئت مدیره بررسی کردیم
جعفری: انتظارات قلعهنویی را در هیئت مدیره بررسی کردیم
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: قلعهنویی انتظاراتی داشت که آنها را در هیئت مدیره بررسی کردیم.
محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه چرا امروز قرارداد قلعه نویی تمدید نشد، عنوان کرد: قرار بود امروز برنامه ها و بودجه باشگاه را برای فصل آینده مشخص کنیم و سپس برای تمدید قرارداد با قلعه نویی وارد مذاکره شویم.
وی افزود: قلعه نویی برای ادامه همکاری با تراکتورسازی برخی انتظارات داشت که باید این مسائل را در هیئت مدیره مطرح می کردیم. اکنون برنامه ما تصویب شده و حالا باید با قلعه نویی صحبت کنیم و مصوبه های هیئت مدیره را به او بگوییم.
جعفری تصریح کرد: در خصوص بودجه باید بگویم اگر در ادامه راه کم بیاوریم متممی در هیئت مدیره به تصویب رسیده تا جبران کسری را انجام دهد. من مدیریت هزینه را در پیش گرفته ام تا بی گدار به آب نزده باشیم.
مذاکره مدیرعامل با قلعهنویی و کسب یک جام در فصل آینده
مذاکره مدیرعامل با قلعهنویی و کسب یک جام در فصل آینده
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی از هیئت مدیره باشگاه ماموریت گرفت تا با امیر قلعهنویی وارد مذاکره شود.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه تراکتورسازی، جلسه هیئت مدیره این تیم از ساعت 10 امروز برگزار شد که غایبین جلسه از سهامداران باشگاه نمایندگان جوانان خیر بودند.
مصوبات جلسه امروز هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی به شرح زیر است:
1. برنامه پیشنهادی با تغییر حدود 20% تصویب شد.
2. مقرر شد 20% از بودجه مصوب در نیمه دوم خرداد در اختیار باشگاه قرار گیرد.
3. 20% باقیمانده از طلب بازیکنان و کادر فنی طی 2 قسط در نیمه دوم خرداد و نیمه اول تیر پرداخت خواهد شد.
4. جهت گیری فصل جدید دستیابی به یک جام خواهد بود.
5.افزایش تعداد بازیکنان بومی در تیم جدید با حضور بازیکنان تیم های پایه.
با این رویکرد مقرر شد مدیرعامل باشگاه با سرمربی تیم امیر قلعه نویی وارد مذاکره شود.
آشوبى: اگر با تجربه بوديم ،قهرمان مى شديم
منتظر مشخص شدن تكليف باشگاه هستيم
آشوبى: اگر با تجربه بوديم ،قهرمان مى شديم
فرزاد آشوبى هافبك تيم تراكتورسازى مى گويد از هيچ تيمى براى فصل بعد پيشنهاد ندارد. او معتقد است نايب قهرمانى تيمش كمتر از قهرمانى نبوده است. گفت وگوى ابرارورزشى با فرزاد آشوبى را بخوانيد:
• درخصوص فصلى كه گذشت، صحبت كن.
- ما امسال يك هدف بزرگ داشتيم و فصل يازدهم را خوب شروع كرديم. در مقاطعى دچار فراز و نشيب شديم. اگر كمى باتجربه تر عمل مى كرديم الان ما قهرمان ليگ بوديم.
• اما نمى شود گفت تيمى كه سهميه آسيايى گرفته، كم تجربه است!
- بحث من اين نبود كه ما كم تجربه بوديم. تيم ما از مجموعه بزرگى از بازيكنان و كادر فنى و همين طور مديريت تشكيل شده بود. به اندازه توان خودمان تلاش كرديم و نتيجه خوبى گرفتيم واقعيت اين است كه سپاهان به لحاظ ساختارى از ما قوى تر بود. آنها در سطح اول فوتبال كشورمان بازى مى كنند. سال ها در ليگ قهرمانان آسيا نتايج قابل قبولى را گرفتند. چنين تيمى از اعتماد به نفس بالايى برخوردار است و در روزهاى حساس كارآيى بالايى دارد. در كل ما كارنامه قابل دفاعى از خود به جاى گذاشتيم كه جاى بحث هم ندارد، تا به حال در تاريخ رقابت هاى ليگ تراكتورسازى چنين نتيجه اى نگرفته بود. اين نايب قهرمانى كمتر از قهرمانى نبود.
• به هر حال شما اگر مس سرچشمه را شكست مى داديد، جام قهرمانى به تبريز مى رفت.
- زيبايى فوتبال به همين است. هيچ مسابقه اى قابل پيش بينى نيست. بهترين تيم هاى دنيا نيز بعضى مواقع در لحظات حساس امتياز از دست مى دهند. در فوتبال هر اتفاقى ممكن است بيفتد. اگر ليگ هفتم خاطرتان باشد در روز آخر با گل سپهر حيدرى قهرمانى بين سپاهان و پرسپوليس جابه جا شد.
• در تراكتورسازى مى مانى؟
- مشخص نيست. بايد ديد باشگاه چه سياستى را اتخاذ مى كند. خود باشگاه در حال حاضر وضعيت مشخصى ندارد. مهمتر از هر چيزى بايد در ابتدا سرمربى فصل آينده را معرفى كنند، تا براساس نظرات او بازيكنان جذب شوند.
جعفرى:قلعه نويى از تصميمات هيات مديره باشگاه تراكتورسازى استقبال كرد
جعفرى:قلعه نويى از تصميمات هيات مديره باشگاه تراكتورسازى استقبال كرد
محمدحسين جعفرى مديرعامل باشگاه تراكتورسازى تبريز گفت: امير قلعه نويى از تصميمات گرفته شده در جلسه هيات مديره اين باشگاه استقبال كرد.او افزود: پس از اينكه هيات مديره باشگاه برنامه هاى آن را با ۲۰ درصد تغيير به تصويب رساند با قلعه نويى تماس گرفتم و وى نيز از برنامه ها و تصميمات هيات مديره استقبال كرد.وى گفت: البته قلعه نويى نسبت به تسويه حساب بازيكنان از فصل گذشته حساسيت خاصى دارد و ما نيز دنبال منابع مالى هستيم تا در اولين فرصت و تا اواخر خردادماه سالجارى با بازيكنان و كادر فنى تسويه كنيم.جعفرى اظهاركرد: با دريافت اولين اعتبار نقدى، اقدام به بستن تيم خواهيم كرد و با توجه با تصميمات هيات مديره و قبول برنامه ها از سوى اين هيات، با تمام توان به كارمان ادامه خواهيم داد.او در خصوص برخى شايعات مبنى بر تغيير در سمت مديرعاملى باشگاه اظهار بى اطلاعى كرد.
موافقت هيات مديره تراكتورسازى با تمديد قرارداد قلعه نويى
موافقت هيات مديره تراكتورسازى با تمديد قرارداد قلعه نويى
جلسه هيات مديره باشگاه تراكتورسازى صبح ديروز (شنبه) در تهران برگزار شد كه مهم ترين تصميم اعضاى اين هيات، توافق براى ماندن امير قلعه نويى بود.پس از پايان جلسه ديروز هيات مديره باشگاه تراكتورسازى، مديرروابط عمومى اين باشگاه از موافقت هيات مديره باشگاه با امير قلعه نويى براى تمديد قرارداد خبر داد.سايت باشگاه تراكتورسازى هم پس از پايان اين جلسه مصوبات جلسه ديروز هيات مديره باشگاه تراكتورسازى را بدين شرح اعلام كرد:
۱-برنامه پيشنهادى با تغيير حدود ۲۰درصدى تصويب شد.
۲-مقرر شد ۲۰درصد از بودجه مصوب در نيمه دوم خرداد در اختيار باشگاه قرار گيرد.
۳- ۲۰درصد باقيمانده از طلب بازيكنان و كادر فنى طى ۲ قسط در نيمه دوم خرداد و نيمه اول تيرماه پرداخت خواهد شد.
۴- جهت گيرى فصل جديد دست يابى به يك جام خواهد بود.
۵-افزايش تعداد بازيكنان بومى در تيم جديد با حضور بازيكنان تيمهاى پايه. با اين رويكرد مقرر شد مديرعامل باشگاه با سرمربى تيم، قلعه نويى وارد مذاكره شود.
او پنجشنبه به تبریز میآید
نمیتوانم جلوی خودکار قلعهنویی را بگیرم
او پنجشنبه به تبریز میآید
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی از حضور امیرقلعهنویی در روز پنجشنبه در تبریز خبر داد.
محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره اینکه چرا قلعه نویی برای عقد قرارداد به تبریز نرفته است، عنوان کرد: با او صحبت کردم و قرار شد پنجشنبه به تبریز بیاید تا قراردادش تمدید شود. بحث تسویه حساب با وی هم مطرح شد. او 20 درصد از قراردادش باقی مانده است. به قلعه نویی گفتم پنجشنبه به تبریز بیاید تا هم حساب و کتاب کنیم و هم در مورد فصل جدید صحبت کنیم.
وی درباره جذب بازیکن گفت: در مورد بازیکنان خارجی و داخلی تکلیف را مشخص کردیم اما تا زمانی که وضعیت قلعه نویی را مشخص نکنیم در مورد بازیکنان صحبت نمی کنیم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص اینکه گفته می شود قلعه نویی با استقلال قرارداد امضا می کند گفت: قلعه نویی به ما گفته به تبریز می آید. من هم نمی توانم جلوی خودکار قلعه نویی را بگیرم و بگویم امضا نکن. در هر صورت ما منتظر او هستیم و شاید هم قلعه نویی به تیم دیگری برود و ما متضرر شویم.
کاپیتان تراکتورسازی تمدید کرد
کاپیتان تراکتورسازی تمدید کرد
خبرگزاری فارس: کاپیتان تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز قرارداد خود را تمدید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه تراکتورسازی، مرتضی اسدی کاپیتان این تیم با حضور در باشگاه تراکتورسازی قرارداد خود را به مدت دو سال تمدید کرد.
به گزارش فارس، اسدی در شرایطی قرارداد خود را با این تیم تمدید کرد که هنوز وضعیت امیر قلعه نویی برای تمدید قرارداد مشخص نیست.
توزی رود ریگو از تراکتور جدا شد
تراکتور سازی در شرایطی که هنوز تکلیف سرمربی خود را مشخص نکرده اولین بازیکن جدا شده خود را شناخت ، توزی روریگو آنتونیو بازیکن دو رگه برزیلی ، ایتالیای که در پست هافبک بازیساز برای این تیم بازی می کرد توانسته بود در طول فصل 8 گل را به ثمر رسانده وعنوان دومین گلزن این تیم را بخود اختصاص دهد . وی بدلیل عدم توافق بر سر قرار داد خود بعنوان اولین جدا شده از جمع تراکتور ها محسوب می شود .
اكبرپور: ماندن يا جدايى قلعه نويى در تصميم من تاثيرگذار است
اكبرپور: ماندن يا جدايى قلعه نويى در تصميم من تاثيرگذار است
سياوش اكبرپور هافبك مهاجم فصل گذشته تراكتورسازى هنوز تصميم خود را براى ماندن يا جدايى از اين تيم نگرفته است. اين در حالى است كه او مى خواهد فوتبالش را در تهران ادامه دهد ولى شايد با ماندن قلعه نويى در تراكتور، اكبرپور هم راضى شود كه در تبريز بماند. وى در پاسخ به اين سوال كه آيا احتمال ماندن تو در تبريز كم است گفت: من قبلا هم گفتم كه اگر شرايط مهيا شود دوست دارم فوتبالم را در تهران ادامه دهم. من مى خواهم دوباره براى استقلال بازى كنم ولى فعلا هيچ چيز معلوم نيست. قبلا صحبت هايى را با برخى از مسئولان اين باشگاه انجام دادم اما فعلا چيزى مشخص نيست و بايد منتظر باشم تا تكليف استقلال هم روشن شود. اكبرپور در پاسخ به اين سوال كه آيا به نظر تو قلعه نويى هدايت استقلال را برعهده خواهد گرفت ادامه داد: من اطلاعى از اين موضوع ندارم و هر اتفاقى كه بيفتد خود قلعه نويى تصميم گيرنده است، من نمى دانم او چه تصميمى خواهد گرفت. اكبرپور در پاسخ به اين سوال كه اگر قلعه نويى در تراكتور بماند دوست دارى در اين تيم همچنان بازى كنى گفت: ماندن يا جدايى قلعه نويى از تراكتور به طور حتم در تصميم من تأثير خواهد داشت ولى فعلا نمى توانم با قاطعيت درباره فصل آينده صحبت كنم و بايد چند روزى صبر كنم تا همه چيز مشخص شود.
به احترام تبریزیها بیشتر توضیح نمیدهیم
دایی به پیشنهاد مسئولان تراکتورسازی پاسخ داده
به احترام تبریزیها بیشتر توضیح نمیدهیم
خبرگزاری فارس: نماینده تام الاختیار علی دایی گفت: پاسخ خود را به دوستان خود در تراکتورسازی اعلام کردم.
بهمن دهقان در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص اظهارات مسئولان باشگاه تراکتورسازی مبنی بر پیشنهاد به علی دایی برای هدایت این تیم تبریزی در لیگ برتر ایران و انتظار به پاسخ وی، اظهار داشت: پس از اینکه پیشنهاد باشگاه خوب و بزرگ تراکتورسازی را دریافت کردیم سریعا پاسخ خود را به دوستان خوبمان در تراکتورسازی دادهایم تا آنها در جریان نظر ما قرار گیرند.
وی به دلیل احترام به مردم تبریز و باشگاه تراکتورسازی از توضیح بیشتر در این باره خودداری کرد.