-
پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
واران رو من بین اینها میشناسم و به شخصه تاییدش میکنم.تو کریر من فکر کنم الان اورالش 86 87 این چیزا باشه! من میخواستم بخرمش ولی وقتی قیمتشو دیدم مخم سوت کشید!entezar::
-
سلام رفتم ارسنال مديراي فيورنتينا نامردا 2 تا باخت پشت سرهم اوردم بهم اولتيماتوم دادن منم از حسوديشون رفتم وسطاي سال رفتم تيم رو خوب بستم بنظر شما اين تركيب خوبه شسني-جنكينسون-جوان جسوس(اينتر)-ناتانيل چالوبا (چلسي)-گيبس-ويلشر-رمزي-دلوفو چپ (تيم بي بارسلونا)-لوكاس پيازون(چلسي)-واكات/يانوزاي نوك هم بولفاديل تورو خدا نظر بديد دوستان به عنونا كسي كه از فيفا 8 داره بازي ميكنه حرف منو قبول كنيد بازيكن اينده دار ميخواييد بريد چلسي ناتان اكي چالوبا شورله هازارد اسكار ماركو فن خينكل تورگان هازارد لوكاكو....
-
ببخشید یه مشکل تو شروع فصل جدید کریر مد دارم
وقتی میخواد فصل جدید شروع بشه از بازی میپره بیرون
هم کرک 4 و هم 5 رو امتحان کردم
لطفا کمکم کنید
-
نقل قول:
سلام رفتم ارسنال مديراي فيورنتينا نامردا 2 تا باخت پشت سرهم اوردم بهم اولتيماتوم دادن منم از حسوديشون رفتم وسطاي سال رفتم تيم رو خوب بستم بنظر شما اين تركيب خوبه شسني-جنكينسون-جوان جسوس(اينتر)-ناتانيل چالوبا (چلسي)-گيبس-ويلشر-رمزي-دلوفو چپ (تيم بي بارسلونا)-لوكاس پيازون(چلسي)-واكات/يانوزاي نوك هم بولفاديل تورو خدا نظر بديد دوستان به عنونا كسي كه از فيفا 8 داره بازي ميكنه حرف منو قبول كنيد بازيكن اينده دار ميخواييد بريد چلسي ناتان اكي چالوبا شورله هازارد اسكار ماركو فن خينكل تورگان هازارد لوكاكو....
به من که گفتن جزوی از تاریخ باشگاهشون شدم!:jeddiiiii: بهم اعتماد کامل دارن.منم جواب اعتمادشونو میدمashem:-
-
دوستان تا حالا کسی مربی تیم ملی آسیایی شده؟خواستم ببینم سه تیم اول تو رقایتهای جام ملتهای آسیا میرن جام جهانی؟
-
داش علي تركيب ما تو ارسنال خوبه يا نه
-
نقل قول:
دوستان تا حالا کسی مربی تیم ملی آسیایی شده؟خواستم ببینم سه تیم اول تو رقایتهای جام ملتهای آسیا میرن جام جهانی؟
من یه مدت کوتاهی سرمربی استرالیا بودم.قبل جام ملت ها هم از تیمشون رفتم. نمیدونم یادم نمیاد.ولی خودت یه نگاه بنداز ببین 2 تا گروه نیستن؟؟؟ اگه 2 تا گروه باشن که احتمالا تیمای اول و دوم هر گروه میرن جام جهانی
البته مطمئن نیستم
-
نقل قول:
نمیدونم والا ! خودت بیشتر از من باید بدونی که خوبه یا نه!
از شرایط سنی و قدرت اکثر بازیکنات خبر ندارم.اگه عکس بزاری خیلی بهتر میشه
ولی از بین اینها که یانوزای و ناتان اکه رو دارم که بازیکنای خوب و آینده دارینو اگه بهشون بازی بدی که بعدا ها میشن فوق ستاره تیمت!
ویلشر که یه ذهنیت بد ازش دارم! تو 13 خریدمش خیلی خوب بازی نمیکرد واسم!یعنی نمیتونستم خوب ازش بازی بگیرم.تا ببینیم تو باهاش چیکار میکنی:nishkhand:
جرارد دولوفئو رو خیلی دوست دارم بگیرمش سبک بازیشو ندیدم ولی فکر کنم بازیکن بزرگی بشه در آینده
جناب آقای اسحاق بلفودیل هم که دیگه نیاز به معرفی نداره! لامصب تو کریر من اینتر بلفودیل و یه بازیکن دیگه به اسم zaza رو خریده بود یعنی گربه سیاه من شده بودن! البته همیشه اینتر از من میخورد ولی اینا هم خوب زهر خودشونو میریختن:evaa:
تا اینکه بلفودیل خدارو شکر کلا لیگ ایتالیا رو ترک کرد! :nishkhand:
حالا نمیدونم باهاش بازی میکنی چجور بازیکنیه؟
با بقیشون آشنایی ندارم
-
خدا بگم چیکارتون نکنه! منم هوایی کردین برم یه تیم دیگه:nishkhand::eee:برم نرم؟!:evaa: نه بابا اینهمه زحمت کشیدم ول کنم برم؟ :|
ولی دوست دارم بیام لیگ انگلیس! :دی
حالا این فصل رو هم با فیور سپری میکنم فصل بعد میرم یه لیگ دیگه، یه چالش جدید و مهیج:ohum:
-
نقل قول:
من یه مدت کوتاهی سرمربی استرالیا بودم.قبل جام ملت ها هم از تیمشون رفتم. نمیدونم یادم نمیاد.ولی خودت یه نگاه بنداز ببین 2 تا گروه نیستن؟؟؟ اگه 2 تا گروه باشن که احتمالا تیمای اول و دوم هر گروه میرن جام جهانی
البته مطمئن نیستم
داداش کلا 4تا تیم آسیایی تو یک گروه که جام ملتهای آسیا و رنگ سه تیم اول تو جدول فرق میکنه(مثل لیگ که تیمهایی صعود کننده به لیگ قهرمانان یه رنگ دیگس)فکر کنم هم جام ملتهاست هم مقدماتی جام جهانی
-
نقل قول:
ببخشید یه مشکل تو شروع فصل جدید کریر مد دارم
وقتی میخواد فصل جدید شروع بشه از بازی میپره بیرون
هم کرک 4 و هم 5 رو امتحان کردم
لطفا کمکم کنید
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:daghon:
-
نقل قول:
داداش کلا 4تا تیم آسیایی تو یک گروه که جام ملتهای آسیا و رنگ سه تیم اول تو جدول فرق میکنه(مثل لیگ که تیمهایی صعود کننده به لیگ قهرمانان یه رنگ دیگس)فکر کنم هم جام ملتهاست هم مقدماتی جام جهانی
آها خب پس 100 درصد همون 3 تا تیم صعود میکنن
-
نقل قول:
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:daghon:
پچ نریختی؟
مطمئنی کرکها کامل و سالمن؟
بازیت چه جوری شرکتی؟
-
نقل قول:
بد نیست.ولی از مربیهای جوون گرا بعیید که بنتکه رو نخرن!!!!!!!!!!!!!:ajibeee:
تو 5 بازی اول لیگ بنتکه 7 گل زد .بعد مصدوم شد 14 بازی تو لیگ نبودش از جدول گلزنا عقب افتاد:shame:
الان سن 24 اورلش هم 84.خوب نیست؟
-
از من ميشنوي داش علي (اكسپرس) برو ليگ انگليس واقعا هيجاني برو تيمي خودت تيمو ببند اين فيورنتينا رو ول كن تيمشو ول كن تو كه كار خودتو كردي بازيكناي جوون خريدي تا 10 اينده مدعي سرس آ هستن
-
داش علي (ضدآبي) ميخواستم فصل قبل بنتكه رو بگيرم كه خيلي رشد كرد سرمربي بلزيك بودم اون و هازارد پايه ها تيم بودن اما الان دو مهاجم اينده دار دارم اسحاق بولفديل 23 سال اورال 82 و ديگري يايا سانوگو 22 ساله اورال 79
-
داش علي (اكسپرس) ميدونم چرا خوب ازش بازي نگرفتي انداختيش تو پست بازيساز؟
-
نقل قول:
پچ نریختی؟
بازیت چه جوری شرکتی؟
چرا چند تا مد ریختم
کرکها هم که از یه سایت مطمئن دان کردم
بازیمم که از تصویر گستر پاسارگاده
اما این مشکل مال من تنها نیست خیلیا این مشکلو دارن
-
نقل قول:
چرا چند تا مد ریختم
کرکها هم که از یه سایت مطمئن دان کردم
بازیمم که از تصویر گستر پاسارگاده
اما این مشکل مال من تنها نیست خیلیا این مشکلو دارن
داداش با پچ نمیشه ادامه کریر رو بری باید یه بار دیگه فیفا نصب کنی بدون کرک و از اون بری
-
نقل قول:
پچ نریختی؟
بازیت چه جوری شرکتی؟
منم همین مشکلو دارم.کمکم کنید
-
نقل قول:
به من که گفتن جزوی از تاریخ باشگاهشون شدم!:jeddiiiii: بهم اعتماد کامل دارن.منم جواب اعتمادشونو میدمashem:-
از کجا بفهمیم بهمون اعتماد دارن یا نه!
-
نقل قول:
از کجا بفهمیم بهمون اعتماد دارن یا نه!
هر از گاهی یه ایمیل تحت عنوان your performance یا همچین چیزی میاد که توش در مورد شما و عملکردتون توضیح میده
-
نقل قول:
داش علي (اكسپرس) ميدونم چرا خوب ازش بازي نگرفتي انداختيش تو پست بازيساز؟
نه تو پست هافبک دفاعی cdm یا هافبک وسط چپ lcm بازیش میدادم!
-
بچه ها ترو خدا کمکم کنید
قبلا قسمت دوستانه میومد و از بازی بیرون نمی پرید
حالا همش می پره بیرون .من دارم تو یه سایتی فوتبال فانتزی برگزار میکنم
تروخدا:khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::k hahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khahes h::khahesh::khahesh:
-
نقل قول:
داداش با پچ نمیشه ادامه کریر رو بری باید یه بار دیگه فیفا نصب کنی بدون کرک و از اون بری
اما برای اضافه شدن لیگ قهرمانان و ... توی کریر باید پچ ریخت
راه دیگه ای نداره؟
-
نقل قول:
میگم مربیهای جوون گرا تو فیفا بنتکه رو خریدن؟
کسی یه دفاع خوب بالای 80 داره؟سنشم کمتر از 27 سال باشه؟
داداش به نظر من phil jones از منچستر بهترین دفاعه سنشم 23 فک کنم بخری ضرر نمی کنی
-
نقل قول:
اما برای اضافه شدن لیگ قهرمانان و ... توی کریر باید پچ ریخت
راه دیگه ای نداره؟
نه داداش لیگ قهرمانان،یورو لیگ،جام ملتها،جام جهانی، جام کنفدراسیونها خودش تو کریر هست
-
اخه ويلشر بايد حتما سيستم 4231 باشه ميتوني خوب ازش بازي بگيري؟
-
اخه ويلشر بايد حتما سيستم 4231 باشه ميتوني خوب ازش بازي بگيري
-
خداحافظ فیورنتینا !
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان با مسئولین چلسی به توافق رسیدیم و پس از مدت ها به انگلیس برگشتیم:yes:
ولی ای کاش که به توافق نمیرسیدیم :|:sad:
انقد که بازیکن شاخ خریده من نمیدونم کیارو بزارم تو زمین!
حالا عکس که بزارم متوجه میشین!
حالا سوتی منو داشته باشین!
با لوکوموتیو بازی داشتیم منم تیم اصلیو گذاشته بودم تو زمین.زیاد از هازارد راضی نبودم بد بازی میکرد.رفتم که تعویضش کنم! خو آقا ما رفتیم رو اسم هازارد کلیک کردیم رفتیم تو لیست ذخیره که بازیکن جاش بیاریم! بعد دیدیم عه! هازارد که اینجاست!!! بعد دوباره برگشتم لیست اصلی دیدم که عههههههههههههههه! این که تورگان هازارد ه تو زمین!!! :| داداش ادن هازارد تو زمین بود من خبر نداشتم :|:ajibeee:
خو اینا که گذشت بازی بعدی با ویگان کل بازیکنای ذخیره رو بازی دادم که به همه بازیکنای خوب بازی برسه.به یه 5 6 تایی شون نرسید!.بازی سوم رفتم که دیگه ترکیب نهایی رو اکی کنم واسه مسابقات.اومدم پایین دیدم عـــــــــه! آندره شورله اینجا چی میخواد؟!
ناتانیل چالوباه!؟ اینا از کجا اومدن!!؟؟؟
خلاصه یه داستانی داریم ما با این بازیکنا!
یعنی تو هر پست فکر کنم 2 3 تا از بهترین بازیکن های فیفا رو این چلسی جمع کرده!!!
فقط خواهشا بگید که من چه غلظی بکنم با اینا؟!
اینم عکساش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
نقل قول:
خداحافظ فیورنتینا !
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان با مسئولین چلسی به توافق رسیدیم و پس از مدت ها به انگلیس برگشتیم:yes:
با لوکوموتیو بازی داشتیم منم تیم اصلیو گذاشته بودم تو زمین.زیاد از هازارد راضی نبودم بد بازی میکرد.رفتم که تعویضش کنم! خو آقا ما رفتیم رو اسم هازارد کلیک کردیم رفتیم تو لیست ذخیره که بازیکن جاش بیاریم! بعد دیدیم عه! هازارد که اینجاست!!! بعد دوباره برگشتم لیست اصلی دیدم که عههههههههههههههه! این که تورگان هازارد ه تو زمین!!! :| داداش ادن هازارد تو زمین بود من خبر نداشتم :|:ajibeee:
خو اینا که گذشت بازی بعدی با ویگان کل بازیکنای ذخیره رو بازی دادم که به همه بازیکنای خوب بازی برسه.به یه 5 6 تایی شون نرسید!.بازی سوم رفتم که دیگه ترکیب نهایی رو اکی کنم واسه مسابقات.اومدم پایین دیدم عـــــــــه! آندره شورله اینجا چی میخواد؟!
اینم عکساش
خب داداش بفروش مگه چیمیشه؟
-
بچه ها یه سوال شما چه جوری عکس های باری رو میزارین تو پست؟لطفا کمکم کنید
-
نقل قول:
خداحافظ فیورنتینا !
اینم عکساش
یعنی تیم های دیگه هم بهمون پیشنهاد میدن برا این که مربیشون بشیم:soal:
چطور تا حالا برا من نیومده.
-
نقل قول:
یعنی تیم های دیگه هم بهمون پیشنهاد میدن برا این که مربیشون بشیم:soal:
چطور تا حالا برا من نیومده.
داداش خودشون که نمیان تو باید بری به office بعدش beowse jobs رو بزنی اگه تیمی بود روش کلیک کنی البته سعی کن وسطای فصل بری که تیمی باشه . بعد اگه کلید بکنی بعد از چند روز یک یغام از تیم مقابل برات میاد که بهت گفته نظرشو بعدش دیگه مثل تیم ملیه
-
نقل قول:
خب داداش بفروش مگه چیمیشه؟
داداش تقریبا ائایل فصل هستیم هنوز پنجره نقل و انتقالات باز نشده.ولی تا اون موقع مطمئننا بعضیاشونو رد میکنم تا برن
-
نقل قول:
بچه ها یه سوال شما چه جوری عکس های باری رو میزارین تو پست؟لطفا کمکم کنید
با استفاده از برنامه Fraps
-
منم که هم چنان تو اتلتیکو هستم وفادار موندم بهشki:: فصل 18-2017 هستم تقریبا ترکیبم ثابته در طی دو فصل اخیر
فقط یکی دو تا خرید هر فصل میکنم
اینم ترکیبم
تنها خریدی که این فصل داشتم پرز بوده که یکی از استعدادیاب هام کشفش کرد :haaa:
بازیکن فوق العاده ایه اول فصل خیلی خوب گل میزد که متاسفانه یه مصدومیت طولانی براش پیش اومد :ey babaaa:
حالا که برگشته شروع کرده به گل زدن معمولا دقیقه 60 بازیایی که جلو هستم میارمش تو زمین رو ضد حمله ها عالی کار میکنه
-
دوستان من تازه 2 بازی بیشتر با چلسی انجام ندادم.به خیلی از بازیکنامم بازی نرسیده.نمیدونم کیارو بزارم تو زمین! فعلا چندتاش که قطعی شده.بقیشو نیاز به تجربه و کمک شما دارم.بازیکنایی که میشناسین حتما خوب بازی میکنن رو بهم بگین از تو عکسا
3 تا دروازه بان دارم یکی از یکی غول تر! به سمیر بگوویچ و تیبو کورتوا بازی دادم راضی نبودم فقط مونده آکینفیو. به نظرتون کدومشو بزارم تو دروازه؟کورتوا از همشون جوون تره
تا حالا روملو لوکاکو، ادن هازارد ، چالوباه ، واران ، آزپلیکوئتا ، فن خینکل قطعی شده.بقیشون مطمئن نیستم
هنوزم مشخص نیست با چه سیستمی بازی کنم اما احتمالا با 2 مهاجم بازی کنم.
ولی لوکاکو خیلی خوشم اومد ازش! تو انگلیس تیما خیلی بسته بازی میکنن و اصلا اجازه حمله نمیدن.منم مجبور میشدم برم رو شوت از راه دور که لوکاکو یه گل تماشایی زد.یه بارم از بین مدافعین فرار کرد تک به تک شد چنان محکم زد تو تیر که کل بازیکنا مات و مبهوت مونده بودن:nishkhand:
-
نقل قول:
منم که هم چنان تو اتلتیکو هستم وفادار موندم بهشki:: فصل 18-2017 هستم تقریبا ترکیبم ثابته در طی دو فصل اخیر
فقط یکی دو تا خرید هر فصل میکنم
اینم ترکیبم
تنها خریدی که این فصل داشتم پرز بوده که یکی از استعدادیاب هام کشفش کرد :haaa:
بازیکن فوق العاده ایه اول فصل خیلی خوب گل میزد که متاسفانه یه مصدومیت طولانی براش پیش اومد :ey babaaa:
حالا که برگشته شروع کرده به گل زدن معمولا دقیقه 60 بازیایی که جلو هستم میارمش تو زمین رو ضد حمله ها عالی کار میکنه
داداش من فکر کنم یه جورایی رکورد دار هستم تو پیدا کردن بازیکن جوون :nishkhand:
یکی از استعداد یاب هام بازیکن پیدا کرد با اورال 82 !!!!
واقعا خیلی کم پیش میاد یه همچین چیزی!
-
نقل قول:
داداش من فکر کنم یه جورایی رکورد دار هستم تو پیدا کردن بازیکن جوون :nishkhand:
یکی از استعداد یاب هام بازیکن پیدا کرد با اورال 82 !!!!
واقعا خیلی کم پیش میاد یه همچین چیزی!
من خودم داشتم پرز رو میخریدم فکر میکردم اورالش 90 باشه حداقل
خریدمش دیدم 76
انصافه این؟؟؟؟؟؟؟om::
ولی بازم فوق العاده بازی میکنه