-
پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13
نقل قول:
دوست گلم اینجا جای خبر هست
اگه امکانش داره اینجا فقط خبر بزن
قربون داداش گلم
به روی چشم معذرت حتما ممنون بابت تذکرت
-
کادر فنی جدید یونایتد معرفی شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منچستر یونایتد با خوشحالی اعلام میکند که استیو راند به عنوان دستیار اول ، کریس وودز به عنوان مربی دروازه بان ها و جیمی لامزدن به عنوان مربی را منصوب کرده است .
راند 42 ساله بعد از اینکه از سال 2008 در کنار مویس در اورتون مشغول به کار برده به یونایتد پیوسته است .
وودز 53 ساله که عضو تیم ملی انگلیس در جام جهانی 1986 و 90 و یورو 88 و 92 بوده از سال 1998 مربی دروازه بان های اورتون بوده است و از سال 2011 هم به طور همزمان مربی دروازه بان های تیم ملی امریکا بوده است .
لامزدن 65 ساله از زمان حضور مویس در پرستون با وی همکاری کرده است .
دیوید مویس :" من چندین سال است که با استیو ، کریس و جیمی کار کرده ام و خوشحالم که ان ها تصمیم گرفتند که به من در این باشگاه بزرگ ملحق شوند . ان ها کیفیت و ارزش های بالایی در زمینه های کاری مربوط به خود به این باشگاه می اورند و میدانم که درست مثل خود من از این چالش لذت میبرند .
من باور زیادی دارم که در کنار هم میتوانیم موفقیت های زیادی که این باشگاه در طی سال ها داشته را ادامه بدهیم . "
اد وودوارد مدیر اجرایی :" من باور دارم که با دیوید و کادرش و همچنین بقیه اعضای کادر دوره قبلی که در باشگاه ماندند حالا میتوانیم برای فصل پیشرو اماده شویم . الان زمانی مهیج و چالش برانگیز است و من باور دارم که دیوید و کادرش تمام انرژی و صفات لازم برای اینکه این باشگاه به سنت های دیرینه خودش ادامه بدهد را دارند . "
-
رایان گیگز به عنوان بازیکن/مربی منصوب شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیوید مویس رایان گیگز را برای یک اثر فوری به عنوان بازیکن/مربی منصوب کرده است.
رایان گیگز 39 ساله پر افتخارترین فوتبالیست تاریخ بریتانیاست و نیز تا چندی دیگر گواهینامه حرفه ای یوفا برای مربیگری را دریافت خواهد نمود. او قرارداد خود را در ماه مارس به مدت 1 سال دیگر تمدید نمود و با وظایف جدید او با یک عضو از تیم اول تریکب خواهد شد.
دیوید مویس پس از اعلام این انتصاب گفت:" من خوشحالم که رایان گیز فرصت خود برای تبدیل شدن به عنوان یک بازیکن/مربی پذیرفته است. موفقیت و توانایی او برای انطباق با بازی خود برای چندین سال به او چشم انداز بی نظیری از بازی مدرن امروزه میدهد. کار او یک نمونه برای بازیکنان جوان و مشتاق است و من مطمئن هستم که هم رایان گیگز و هم بازیکنان از نقش جدید او بهره مند خواهند شد".
رایان گیگز نیز در این باره اضافه کرد:" منصوب شدن به عنوان یک بازیکن/مربی امتیاز بزرگیست. من امیدوارم که بتوانم تجربیاتم را منتقل کنم، من برای مدت زمان طولانی هم بازیکن تیم منچستر یونایتد یوده ام و هم بخشی از خانواده منچستر یونایتد. هیچ رازی در خصوص اخذ مدرک مربیگریم وجود نداشت و من به این به عنوان اولین گام در زندگی حرفه ای آینده خود نگاه میکنم. من مشتاقانه در انتظار کار با دیوید مویس و تیم هستم".
-
فیل نویل به کادر مربیان باشگاه منچستر یونایتد پیوست
دیوید مویس فیل نویل را برای یک اثر فوری به عنوان مربی منصوب کرد.
فیل نویل 36 ساله پس از خروج از تیم اروتون در پایان فصل گذشته از بازیگری بازنشسته شد. او بین سالهای 1995 تا 2005 برای تیم منچستر یونایتد بازی کرد و در حال حاضر مدارک مربیگری خود را اخذ کرده است.
دیوید مویس با اعلام این انتصاب در این باره اظهار داشت:" من فیل نویل را میشناسم و به مدت 8 سا با او کار کرده ام. من توانایی او برای برای هدایت کردن و اشتهای او برای کارهای سخت را میشناسم".
فیل نویل نیز در این رابطه اضافه کرد:" هنگامی که از فوتبال بازنشسته شدم، میدانستم که میخوام این ورزش را ادامه دهم و این چیزی بود که از چند سال گذشته برای آن آماده شدم بودم. بنابراین هنگامی که دیوید مویس مرا برای دادن این فرصت فراخواند، نمیتوانستم در برابر آن مقاوت کنم. من تمام وقت خود را وقف بازی برای تیم اورتون کردم اما این یک راز نیست که این باشگاه در قلب من است. من واقعاً از کارکردن با دیوید مویس و کارکنان و بازیکنان لذت بردم و فکر میکنم به همراه رایان گیگز میتوانیم یک مشارکت واقعی برای تیم منچستروینایتد داشته باشیم".
-
مويس: روني در منچستريونايتد مي ماند
ديويد مويس، سرمربي جديد منچستريونايتد، اعلام کرد که وين روني، مهاجم جدايي طلب اين باشگاه، فصل آينده هم در الدترافورد خواهد ماند تا به شايعات در مورد جدايي او پايان بدهد.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
سرمربي جديد شياطين سرخ امروز براي اولين به عنوان جانشين سرالکس فرگوسن روبرو خبرنگاران قرار گرفت و بلافاصله به شايعات در مورد آينده روني پايان داد.
روني در آخرين روزهاي فصل گذشته از باشگاه منچستريونايتد تقاضا کرده بود تا او را در فهرست فروش بگذارند و همين باعث شده بود تا فرگي از او در دو ديدار پاياني فصل استفاده نکند.
اما مويس بعد از ملاقات هايي که با شاگرد سابقش در اورتون داشت، او را متقاعد کرد تا در الدترافورد بماند.
به گزارش گل، او به خبرنگاران گفت:" من اين فرصت را داشتم تا با وين ملاقات کنم. حقيقت اين است که وين روني فروشي نيست. او بازيکن منچستريونايتد است و بازيکن ما مي ماند. من در انتظار کار کردن با او هستم.
او بسيار خوب تمرين مي کند و واقعا در فرم خوبي قرار دارد.مي خواهيم او را به فرمي برسانيم که همه بگويند او همان وين روني اي است که ما مي شناسيم. ما چند بار با هم صحبت کرديم و ماجراهاي قبلي را ديگر به فراموشي بسپاريد. او بازيکن فوق العاده اي است و مطمئنا فروشي نخواهد بود." |
-
دیوید مویس:" چگونه این شغل را به دست آوردم
دیوید مویس، سرمربی باشگاه منچستر یونایتد برای اولین بار پس از تصدی این شغل در کنفرانس خبری روز جمعه شرکت کرد و سرمربی اسبق تیم اورتون شرایط کاری فوق العاده ای که پس از رفتن سر آلکس فرگوسن به ارث برده است را آشکار ساخت.
مربیگری در تیم منچستر یونایتد:
"به من فرصت فوق العاده ممتازی داده شده و از سر آلکس فرگوسن و هیئت مدیره بسیار سپاسگذارم. این وضعیت واقعاً برای من عجیب و غریب بود و تا آن زمان هیچ ایده ای از آن نداشتم، من همچ چیز در مورد آن نمیدانسم تا اینکه سر آلکس فرگوسن با من تماس گرفت و از من خواست تا به خانه اش بروم".
پس از ملاقات با سر آلکس فرگوسن:
" من انتظار داشتم او به من بگوید من یکی از بازیکنان شما رو میخواهم، اما اولین چیزی که به من گفت این بود که من بازنشسته شده ام و من گفتم بله، چه موقع؟ او که قرار نبود بازنشسته شود گفت که هفته آینده و شما پس از من سرمربی تیم هستید. من شوکه شدم بودم اما از اینکه فرصتی برای مربیگری در تیم منچستر یونایتد به من داده شده بسیار هیجان زده شده بود".
در مورد سر آلکس فرگوسن:
" باید بگویم که هرکسی قرار بود این شغل را در دست بگیرد، میدانست که این شغل در دست کیست. سرمربی قبلی باورنکردنی بود، همه در فوتبال چنین نظری دارند. احتمالاً در اینجا بهتر از او نیست. او در لیستی از بهترین سرمربیان اسکاتلندی مانند استین، شنکلی و...قرار دارد".
آینده کاری خود:
"من میتوانم آنچه را انجام دهم که دوید مویس تا پیش از این انجام داده بود، من میخواهم سنت باشگاه منچستر یونایتد را ادامه دهم، اما نیاز به قراردادن تمبر خود در این باشگاه دارم. سر آلکس فرگوسن نیز چنین کاری کرد و من بسیار خوش شانسم که تیم قهرمان انگلستان را در دست گرفتم. بسیباری از مدیران در شروع چنین امتیازی ندارند و رفتار سر آلکس فرگوسن و هیئت مدیره با من درخشان بود است". البته دیوید مویس تیم قهرمان را به ارث برده و این اسکاتلندی مصمم به حفظ آن است.
کار من ادامه موفقیت در این باشگاه است. این باشگاهیست در مورد برنده شدن جامها و من گرسنه آنها هستم. من برای موفقیت به باشگاه کمک خواهم کرد، هرچند این چالش مرا تغییر نخواهد داد و من برای فتح اولین جام مصمم هستم".
کار در باشگاه منچستر یونایتد:
"من در بسیاری از حوزه ها بی تجربه کردم و در اینجا برخی از مدیران با تجربه وجود دارند که میتوانند این نقش را دست دست بگیرند. اما بزرگترین اعتماد به نفس من سر آلکس فرگوسن بود که به من گفت سرمربی بعدی تیم منچستر یونایتد هستی".
فصل بعد تیم منچستر یونایتد:
"تیم منچستر یونایتد در سال گذشته فصلی عالی در لیگ برتر انگلستان داشت و من میخواهیم هرچیزی را که میتوانیم به گروه اضافه کنیم. این باشگاه همیشه بهترین بازیکنان را داشته و ما برای بالا باقی ماندن آنچه را که میتوانیم انجام خواهیم داد".
-
نخستین کنفرانس دیوید مویز
دیوید مویز:
سرآلکس فرگوسن به من گفت که من دارم بازنشسته میشوم و تو سرمربی بعدی من یونایتد خواهی بود ؛ من بیشتر متعجب شده بودم که سرآلکس دارد بازنشسته میشود . هر مربی درجهان میخواست که در چنین شغلی فعالیت داشته باشد ؛ و من نیز دوست داشتم زمانی که سرالکس بازنشسته شد من هم جزء افراد لیست جایگزینی وی باشم . هرکسی از عظمت این شغل آگاهی دارد ؛ دستاوردهای سرالکس احتمالا بهتر از خودش را ندارد .
رونی برای فروش نیست . او بازیکن یونایتد است و من چند بار باهاش دیدار کردم . او به خوبی در این چند روز تمرین کرده است . تا به جاییکه به من مربوط است ازش کاملا راضی هستم . ما هر کاری میکنیم که او احساس راحتی بکند .
من نوری در چشمانش دیدم . کاملا از رفتارش و افتخاراتی که در یونایتد بدست اورده تحت تاثیر قرار گرفتم . او بازیکن فوق العاده ای است . و باز هم تکرار میکنم که فروشی نیست .
من نمیدانم که رونی و سر الکس به همدیگر چه گفتند . ان گفت و گو خصوصی بوده است . من میخواهم او به سطحی که ازش سراغ دارم برسد . تنها چیزی که فعلا میتوانم به شما بگویم این است که او در دو روز گذشته به خوبی تمرین کرده است .
موفقیت روی ارم این باشگاه درج شده است . من مصمم که اولین جام را به زودی برای این باشگاه به ارمغان بیاورم .
این باشگاه همیشه بدنبال بهترین بازیکن ها میرود . ما هر کاری میکنیم که مطمئن شویم که در صدر هستیم . من هیچ وقت درباره بازیکنان دیگر باشگاها صحبت نمیکنم . این کار اشتباه است .
رایان بازیکن فوق العاده ای است . او مدرک مربیگریش را دریافت کرده و قدم به قدم جلو میرود . درست مثل فیل نویل من میخواستم که افراد جوان و اشنا با باشگاه را در کادرم داشته باشم .
من هیچ وقت ندیده بودم که یونایتد شروع به این سختی در لیگ داشته باشد .
امیدوارم که ان جادویی که سر الکس با تعویض هاش و دیگر چیزها داشت را داشته باشم . موقعی که دیدمش فوق العاده بود . هنوز نیم ساعت نگذشته بود که وی داشت از ترکیب ، بازیکن ها و کادر فنی صحبت میکرد . من تنها دو روز قبل از بازی مون با لیورپول (5 می ) از این اتفاقات مربوط به بازنشستگی سر الکس مطلع شدم
شک هایی در مورد وضعیت سلامت یانگ و اسمالینگ وجود دارد . نانی دماغش را عمل کرده است . اما این احتمال وجود دارد که این بازیکن ها هم به تور بروند . ما وضعیت ان ها را دوباره بررسی میکنیم . کاگاوا در تور در ژاپن به ما ملحق میشود و زاها هم از دوشنبه به تمرینات می اید . چیچاریتو هم بدلیل جام کنفدراسیون ها بیشتر استراحت میکند .
یکی از کارهای من این است که بازیکنان جوان را از اکادمی وارد تیم اول کنم . این موضوع در DNA این باشگاه است .
هدف ما نمایش خوب در تمامی رقابت ها است . شما باید برای همه جام ها تلاش کنید . من یک تیم بزرگ و قوی که شامل بازیکنان با استعداد است را در اختیار دارم . ضمن اینکه این بازیکنان به بردن عادت دارند .
ما تلاش میکنیم بازیکنان جدیدی را که میخواهیم قبل از تور داشته باشیم اما راستش این زیاد در دست ما نیست . من فکر میکنم که با توجه به وضعیت بازار خیلی از قراردادها دیر انجام بشود . اما شرایط ایده ال این است که بازیکنان مورد نظر را هر چه زودتر در اختیار داشته باشی
من از رنه میولنستین خواستم که بماند ولی او احساس کرد که اگر فردی از کادر قبلی حضور نداشته باشد بهتر است .
الان دوران جدیدی است اما سر الکس هیچ وقت دور نمیشود . او همیشه اینجاست شما میتوانید مجسمه اش و جایگاهش را ببینید . من قطعا از او مشاوره میگیرم . امیدوارم که هوادارا درک کنند که این تصمیم او بود که کناره گیری کند . و کس دیگری جانشینش بشود .
من تلفنی با اسکولز صحبت کردم و برای او جایی در کادر مربیگری یونایتد خواهد بود .
هر کسی که عاشق مربیگری است دوست دارد تا روزی در یونایتد کار بکند . الدترافورد جاییست که شما میخواهید در ان حضور داشته باشید . شما اول باید کارتان در باشگاه کوچک مثل من که در پرستون شروع کردم را اغاز کنید و بعد اگر به خوبی خودتان را نشان بدهید و کار خوبی انجام بدهید باشگاه های بزرگ به سراغ شما می ایند .
من بسیار مفتخرم که سرمربی منچستر یونایتد شده ام . از سر الکس و هیئت مدیره بابت اعتماد به من تشکر میکنم . اوضاع عجیبی برای من بود . من هیچ چیزی راجع به این موضوع تا زمانیکه سر الکس با من تماس گرفت نمیدانستم . من به خانه سر الکس رفتم و انجا بود که او به من گفت دارد بازنشسته میشود و مربی بعدی من هستم !
من فکر میکردم که حتما میخواهد یکی از بازیکنان من را بخرد اما ناگهان این موضوع را مطرح کرد . وقتی گفت که قصد بازنشستگی دارد فکر نمیکردم منظورش پایان همین فصل باشد .
من باید بگم که برای هر کسی جانشینی سر الکس سخت است . وی فردیست که همه در فوتبال به او نگاه میکنند . او در کنار مربیان بزرگ اسکاتلندی همچون جک استین ، شنکلی قرار میگیرد .
( درباره سوالی مبنی بر علاقه یونایتد به برگرداندن رونالدو ) : ما هر کاری میکنیم تا به کیفیت تیم اضافه کنیم .
من اصلا فرصت نکردم که به پیشنهاد یونایتد بله یا خیر بگویم . سر الکس تنها به من گفت که سرمربی شده ام این برای من کافی بود .
همانطوری که تصور میکنید رنگ من سفید شد من واقعا شوکه شده بودم . من بیشتر از اینکه سر الکس تصمیم به بازنشستگی گرفته است شوکه شده بودم . من واقعا از اینکه مربی یونایتد شده بودم خوشحال بودم .
من تا همین الان سر 2 ،3 موضوع با سر الکس تلفنی صحبت کردم و ازش مشاوره گرفتم .
-
متن کامل پرسش و پاسخ نخستین کنفرانس مویز
شما الان به عنوان مربی منچستر یونایتد اینجا نشستید ، چقدر احساس افتخار میکنید ؟
من بسیار مفتخرم که سرمربی منچستر یونایتد شده ام . از سر الکس و هیئت مدیره بابت اعتماد به من تشکر میکنم . اوضاع عجیبی برای من بود . من هیچ چیزی راجع به این موضوع تا زمانیکه سر الکس با من تماس گرفت نمیدانستم . من به خانه سر الکس رفتم . من فکر میکردم که حتما میخواهد یکی از بازیکنان من را بخرد اما اولین چیزی که بمن گفت این بود که میخواهد بازنشسته شود من گفتم خب کی چون بنظر میرسید وی به این زودی ها قصد بازنشستگی ندارد و او گفت هفته اینده بازنشسته میشوم . جمله بعدیش این بود که " و تو مربی بعدی منچستر یونایتد هستی " بنابراین من هیچ فرصت بله یا خیر گفتن نداشتم . سر الکس تنها به من گفت که سرمربی شده ام و این برای من کافی بود .
همانطوری که تصور میکنید رنگ من سفید شده بود من واقعا شوکه شده بودم . من بیشتر از اینکه سر الکس تصمیم به بازنشستگی گرفته بود شوکه شده بودم . و البته که از انتخابم به عنوان مربی منچستر یونایتد خوشحال بودم .
ایا شما پیش خودتان تصور میکردید که شانسی برای جانشینی سر الکس دارید ؟
هر کسی که عاشق مربیگری است دوست دارد تا روزی در یونایتد کار بکند . الدترافورد جاییست که شما میخواهید در ان حضور داشته باشید . شما اول باید کارتان در باشگاه کوچک مثل من که در پرستون شروع کردم را اغاز کنید و بعد اگر به خوبی خودتان را نشان بدهید و کار خوبی انجام بدهید باشگاه های بزرگ به سراغ شما می ایند
بر عهده گرفتن شغل جانشینی یکی از موفقترین مربی های تاریخ چقدر دشوار است ؟
هر کسی که این شغل را قبول میکرد میدونست که نفر قبلی چکار کرده است . موفقتر از سر الکس وجود ندارد . تنها کاری که من میتوانم انجام بدهم این است که کارهایی که دیوید مویس قبلا انجام داده را باز هم انجام بدهم . من سنت های یونایتد را ادامه میدهم اما مهر خودم را هم میزنم . من بسیار خوش شانسم که هدایت قهرمان انگلیس را بر عهده گرفته ام این به من در شروع کار کمک میکند . سر بابی برای دیدن من به تمرین امد و این واقعا خوشحالم کرد .
قرارداد 6 ساله چقدر به شما اعتماد بنفس میدهد ؟
من افراد فوق العاده ای را در این باشگاه شناختم . این باشگاه ثبات میخواهد . اد وودوارد و گلیزرها به دنبال پروژه بلند مدت هستند . ان ها واقعا فوق العاده بودند . من باید به کادر فنی سابق از جمله رنه ، مایک فیلان ، اریک استیل ادای احترام کنم . من از رنه خواستم که بماند اما او صلاح دید که من تیم را به روش و متد خودم جلو ببرم .
ایا شما میتوانید موفقیت های سر الکس را تکرار کنید ؟
سر الکس هیچ وقت دور نمیشود . او همیشه اینجاست شما میتوانید مجسمه اش و جایگاهش را ببینید . من قطعا از او مشاوره میگیرم . امیدوارم که هوادارا درک کنند که این تصمیم او بود که کناره گیری کند . و کس دیگری جانشینش بشود .من فکر نمیکنم که دیگر مربی بتواند در باشگاهی به این عظمت مدت 25 سال حضور داشته باشد .
ایا موفق شدید با رونی در مورد ایندش صحبت بکنید ؟
بله من چند موقعیت داشتم تا بتوانم باهاش صحبت بکنم . جالبه که وین تنها 50 گل تا رکورد گلزنی فاصله دارد . حقیقت این است که رونی فروشی نیست .
او بازیکن یونایتد است و باقی هم خواهد ماند . من وین را از 16 سالگیش میشناسم . او به خوبی در این چند روزه تمرین کرده است . من واقعا مشتاق کار کردن با او هستم . چیزی که ما مشتاقش هستیم این است که چگونه بتوانیم زودتر رونی را به رکورد گلزنی سر بابی برسانیم . ما باید رونی را به سطحی که تواناییش را دارد برسانیم . این برای انگلیس که جام جهانی را هم در پیش دارد مفید است .
ایا رونی گفته است که میخواهد در باشگاه بماند ؟
تا جاییکه من میدانم هر چیزی که مربوط به گذشته است دیگر مورد بحث نیست . من نوری در چشمانش دیدم . او خوشحال بنظر میرسید و فکر میکنم که خودش هم میخواهد به اوج برگردد .
اما ایا رونی مشخصا گفت که میخواهد در یونایتد بماند ؟
من مشتاق همکاری با او هستم و همانطوری که باشگاه گفته وی فروشی نیست .
سر الکس گفت که وی درخواست خروج کرده ایا باشگاه میخواهد به این موضوع رسیدگی کند ؟
من نمیدانم که رونی و سر الکس به همدیگر چه گفتند . ان گفت و گو خصوصی بوده است . من میخواهم او به سطحی که ازش سراغ دارم برسد . تنها چیزی که فعلا میتوانم به شما بگویم این است که او در دو روز گذشته به خوبی تمرین کرده است .
دیوید ایا رونی قاطعانه گفته است که خواهان حضور در یونایتد است ؟
من قاطعانه میتوانم به شما بگویم که رونی در این چند روز عالی تمرین کرده است . اگر من وین بودم به اسطوره های این باشگاه نگاه میکردم . شما میتوانید عکس های بست ، چارلتون ، کین و غیره را در زمین تمرین ببینید . من با خودم فکر میکنم که وین خیلی از ان ها عقبتر نیست . وی میتوااند بهترین گلزن تاریخ یونایتد بشود . باز هم میگویم رونی فروشی نیست .
ایا حضور سر الکس در استادیوم هنگام بازی ها روی شما فشاری ایجاد میکند ؟
من امیدوارم که وی بازی ها را از نزدیک تماشا کند . من تا همین الان سر 2 ،3 موضوع با سر الکس تلفنی صحبت کردم و ازش مشاوره گرفتم .سر الکس به من گفت که من کسی بودم که وی به عنوان جانشینش به هیئت مدیره معرفی کرده است و این بیشترین اعتماد بنفس را به من میدهد . بزرگترین چیز برای من بازیکن ها بودن و ان ها بسیار خوب واکنش نشان دادند .
ایا میتوانید به موفقیت های یونایتد ادامه بدهید ؟
موفقیت روی ارم این باشگاه درج شده است . من مصمم که اولین جام را به زودی برای این باشگاه به ارمغان بیاورم .این باشگاه بدنبال جام بردن است و من میخواهم این را ادامه بدهم .
ایا شما به نسبت کسانی مثل گواردیولا و مورینیو که ازشان به عنوان گزینه های جانشینی سر الکس نام برده میشد بی تجربه تر هستید ؟
من نسبت به خیلی چیزها بی تجربه هستم . ان هایی هم که نام بردید مربی های فوق العاده ای هستند که میتوانستند این شغل را داشته باشند اما بزرگترین اعتماد بنفسی که بدست اوردم موقعی بود که خود سر الکس شخصا گفت من مربی بعدی یونایتد هستم .
ایا برنامه ای برای تقویت ترکیب تیم دارید و اگر اره در چه پستی ؟
تیم قهرمان انگلیس شد ولی با این حال ما سعی میکنیم که تیم را تقویت کنیم . این باشگاه همیشه بدنبال بهترین بازیکن ها میرود . ما هر کاری میکنیم که مطمئن شویم که در صدر هستیم . من هیچ وقت درباره بازیکنان دیگر باشگاها صحبت نمیکنم . این کار اشتباه است .
ایا بازیکن مشخصی مثلا رونالدو را به عنوان هدف مشخص کرده اید ؟
منچستر یونایتد همیشه بدنبال بهترین بازیکنان در دسترس است .
ایا از انتخاب گیگز و نویل خوشحال هستید ؟
من میخواستم افراد اشنا به باشگاه را در کادرم داشته باشم . با اسکولز هم صحبت کردم اما وی میخواست که فعلا مدتی با خانوادش باشد .
گزینه معقول گیگز بود . وی بازیکن فوق العادده ای است و من در این دو روز بیشتر به این امر پی بردم . وی مدرکش را به تازگی گرفته و قدم به قدم پیش میرود . فیل نویل هم که با باشگاه اشنا بود و هم با من و کادرم سابقه همکاری داشت پس وی هم انتخاب معقولانه ای بوده است .
اولین نظرتان راجع به ترکیب تیم چیست ؟
هنوز همه بازیکن ها برنگشته اند . اما بزرگترین چیز روحیه و اهمیتی که به کارشان میدهند است . ان ها واقعا حرفه ای هستند .
نظرتان راجع به برنامه ابتدایی یونایتد در لیگ چیست ؟
من هیچ وقت ندیده بودم که یونایتد شروع به این سختی در لیگ داشته باشد .
چه سبک فوتبالی را در یونایتد پیاده میکنید ؟
ما سعی میکنیم که فوتبال هیجان انگیز و جذابی ارائه بدهیم اما نخستین چیز برای من بردن است . سر الکس هم همینکار را میکرد . اگر شما جذاب بازی کنید اما چیزی نبردی به جایی نمیرسید . شما باید تعادل را رعایت کنید .
میتوانید سنت گل های دیرهنگام را ادامه بدهید ؟
امیدوارم که این تغییری نکند . امیدوارم که ان جادویی که سر الکس با تعویض هاش و دیگر چیزها داشت را داشته باشم .
اولین چیزی که در دیدار به بازیکن ها گفتید چی بود ؟
همه اینجا نیستند و اینجوری نیستش که بروم بگویم که این کار را میخواهیم بکنیم . ان ها سر وقت خودش رخ میدهد . من گفتم که خودم هم از تصمیم سر الکس شوکه شدم اما توضیح دادم که سر الکس این تصمی را گرفته و در انتخاب من نقش داتشه و امیدوارم که بازیکن ها به این احترام بگذارند و در کنار هم به موفقیت های بسیار برسیم .
سر الکس چه توصیه ای به شما کرد ؟
دیدار ما فوق العاده بود . هنوز نیم ساعت نگذشته بود که وی داشت از ترکیب ، بازیکن ها و کادر فنی صحبت میکرد . در ان موقع از من قول گرفت که این موضوع مسکوت بماند چون میخواست خبر بازنشستگیش در زمان درست منتشر شود . من تنها دو روز قبل از بازی تیمم با لیورپول از این ماجرا مطلع شدم . او از اینکه چقدر این باشگاه بزرگو خوب است گفت و از افرادی که در اینجا کار میکنند تعریف کرد . او همچنین گفت که بعضی چیزها هم است که باید بهتر شود .
این باید عجیب باشد که شما یک لحظه در حال زیر نظر گرفتن بازیکن ها برای اورتون هستید و در لحظه دیگری این کار را برای یونایتد میکنید ؟
من تنها از روز اول جولای سرمربی شدم . البته ماه قبلش هم باید به بعضی چیزها نگاه میکردم و بررسی میکردم . درست است که همه چیز در یک لحظه فرق میکند . این باشگاه همیشه بدنبال بهترین ها است اما یکی از کارهای من این است که بازیکنان اکادمی را وارد تیم اول بکنم . این موضوع در این موضوع در DNA این باشگاه است . .
بزرگترین رقیبتان در فصل پیشرو کیست ؟
همه باشگاه ها پیشرفت میکنند . من همچنین خیلی خوحشالم که خوزه دوباره به لیگ برتر برگشته است . همه در انگلیس از حضور او لذت میبرند . من چند باری با اورتون با تیم های پلگرینی دیدار کرده ام اما باید بیشتر با او اشنا شوم . خیلی چیزها در لیگ فرق کرده و باید صبر نیم و ببینیم که چی پیش می اید .
چه چیزی در اولین فصل حضورتان موفقیت تلقی میشود ؟
هدف ما نمایش خوب در تمامی رقابت ها است . شما باید برای همه جام ها تلاش کنید . من یک تیم بزرگ و قوی که شامل بازیکنان با استعداد است را در اختیار دارم . ضمن اینکه این بازیکنان به بردن عادت دارند .
ایا بعدا اسکولز وارد کادر فنی میشود ؟
من باهاش صحبت کردم و وی واقعا فوق العاده بود و دائم میخواست که به من شرایط باشگاه را توضیح بدهد . بعد از اینکه استراحت کرد در باشگاه برای او جا خواهد بود .
ایا قبل تور یونایتد خریدی خواهد داشت ؟
ما تلاش میکنیم بازیکنان جدیدی را که میخواهیم قبل از تور داشته باشیم اما راستش این زیاد در دست ما نیست . همیشه وقتی مربی جدید می اید همه تلاشان را بیشتر میکنند . برای بازی کردن در یونایتد چه جوان و یا پیر باشید باید فشار زیادی به خودتان بیاورید .
ایا انتقالات امسال به هفته های پایانی میکشد ؟
من فکر میکنم که با توجه به وضعیت بازار خیلی از قراردادها دیر انجام بشود . اما شرایط ایده ال این است که بازیکنان مورد نظر را هر چه زودتر در اختیار داشته باشی
ایا با اورتون توافق کردید که سراغ بازیکنانشان نروید مثلا لیتون بینز ؟
فکر نکنم همچین چیزی باشد . رئیس اورتون با من فوق العاده رفتار کرده ان ها کادر خوبی را اوردند و بازیکنان بسیار خوبی دارند . تنها چیزی که میتوانم بگویم این است که این است که از اورتون برای همه چیز تشکر کنم .
-
جزئیات دیدار با سر الکس از زبان مویز
پنج شنبه بود و ما یکشنبه با لیورپول بازی داشتیم . من با همسرم بیرون رفته بودم . هفته قبلش 50 ساله شده بودم و او برام یک ساعت خریده بود . با هم رفته بودیم تا بندش را عوض کنیم . پس ما تو مرکز تجاری Altrincham تو منچستر بودیم که تلفنم زنگ خورد و شماره سر الکس افتاده بود .
او گفت " کجایی ؟ " من پاسخ دادم " با همسرم اومدم بیرون " و او گفت " میتونی سر راهت به خونه من بیایی ؟ " من هم گفتم که " حتما ، باشه "
بعد قطع کردن تلفن به همسرم گفتم که " یعنی چی می خواد ؟ یا یکی از بازیکنانش را میخواهد به صورت قرضی پیش ما بفرستد یا یکی از بازیکنای من را میخواهد بخرد"
من با تی شرت و جین بودم بنابراین با خودم گفتم که باید به خونه بروم و لباسم را عوض کنم اما فرصت چندانی نبود .
پس من همسرم را در یک پاساژ گذاشتم و با خودم گفتم که " تو هیچ وقت به ملاقات سر الکس با جین نمیروی . من نمیتونم همچین کاری بکنم "
خلاصه به خانه اش رفتم و سر الکس من را به داخل دعوت کرد و برایم چای درست کرد و همه جریان را برایم تعریف کرد . من هیچ وقت اون لحظات را فراموش نمیکنم .
من به دنبال همسرم رفتم او حتما باید با خودش فکر کرده باشد یه خبری شده است . من فقط بهش گفتم که " من سرمربی بعدی منچستر یونایتد هستم " اصلا نمیتونم کلماتی که او گفت را الان برایتان بگم .
سر الکس از من خواست که این خبر را تنها به همسرم بگویم و بچه هام و حتی پدرم نباید خبردار بشوند . البته ان سه شنبه ای که تو اینترنت شایعه بازنشستگی سر الکس پخش شد من به طور مخفیانه به بچه ها و پدرم جریان را گفتم . ان ها بسیار خوشحال شدند این واقعا خبر بزرگی برای خانواده ما بود . سرمربی همچین باشگاهی بودن افتخار بزرگی است .
بازی با لیورپول با این حقیقت که اگر نبازیم میتوانیم فصل را بالاتر از ان ها تمام کنیم و تمام این ها در حالیکه میدانستم قرار است سرمربی منچستر یونایتد بشوم و نباید این را به کسی بگویم باعث شد که یکی از سخت ترین روزهای زندگیم را داشته باشم .
من شنیدم که خیلی از مردم میگویند که " تو نباید جانشین سر الکس بشوی " خیلی از مربی ها هم این را گفتند که کی حاضر است همچین شغلی با این همه فشار را قبول کند . اما من فکر میکنم که همه این شغل را قبول میکردند .
سر الکس برای من یک تیم خیلی خوب را گذاشته است من از این بابت خیلی خوش شانسم .
او واقعا از من حمایت کرده است . او به من گفت که من کاندیدای مورد نظرش بودم و هیئت مدیره تصمیم گرفته است که این عنوان را به من بدهد اما باید بدانم که این شغل دلهره اوری است .
من با گلیزرها دو با دیدار کردم یکبار در اینجا و یکبار هم به نیویورک رفتم . ان ها به من اعتماد بنفس زیادی دادند . پیام ان ها این بود که به کارم برسم ، وحشت زده نشوم ، از زمانم استفاده کنم ، کارها را به روش خودم انجام بدهم و بدانم که انتظارات عجیب و غریبی از من وجود ندارد . ان ها مدیرانی نیستند که در کار مربی دخالت کنند . من صحبت های بسیار خوبی با ان ها داشتم .
امروزه صبر و تحمل کمی وجود دارد . زمان چیزی نیست که مربی ها این روزها زیاد داشته باشند .
کیست که سر الکس را به عنوان یک مشاور نخواهد ؟ همه میدانند که او کاراکتر بزرگی دارد . او نظرات خودش را دارد و در بعضی اوقات شاید من کارهایی انجام بدهم که وی انجام نمیداد بخاطر همین است که من باید مهر خودم را بزنم . در نهایت این تیم باید تیم دیوید مویس بشود .
من خیلی سبک مربیگریم را عوض نمیکنم . م سخت تلاش میکنم و زمان زیادی روی کارم میگذارم . دلیلی که اینجا هستم کارهایی است که در اورتون انجام دادم . فکر میکنم که روش درست است .
-
لوئیز نانی میتواند از باشگاه منچستر یونایتد جدا شود
خورخه مندس، وکیل لوئیز نانی آشکار ساخت که موکلش میتواند در این تابستان از باشگاه منچستر یونایتد جدا و به باشگاه آ اس رم ملحق شود.
آینده وینگر 26 ساله در استادیوم اولدترافورد نامشخص است. 3 باشگاه یوونتوس، رئال مادرید و آرسنال با مناقصه برای خرید این بازیکن مرتبط اند اما در حال حاضر باشگاه آ اس رم از شانس بیشتری برای امضای قرارداد با این ملی پوش پرتغالی برخوردار است.
خورخه مندس در گفتگو با رادیو مانا ( Mana )، در این باره اظهار داشت:" لوئیز نانی بازیکن خوبیست و تمام جهان این را میدانند. آیا او به باشگاه آ اس رم میرود؟ چراکه نه!. سری آ یکی از بهترین لیگها در جهان است و شهر رم زیباست. این امکان وجود دارد که او باشگاه منچستر یونایتد را ترک کند اما در این دقیقه هیچ چیز قطعی نیست ما باید با باشگاه منچستر یونایتد ملاقات کنیم و ببینیم چه میشود، اما این علاقه وجود دارد".
گفتنیست در حال حاضر اعتقاد بر این است که لوئیز نانی در خصوص آینده اش با دیوید مویس، سرمربی جدید باشگاه منچستر یونایتد ملاقات کند. قرارداد وی با باشگاه انگلیسی 12 ماه دیگر به پایان میرسد و چندی پیش باشگاه گالاتاسرای از خرید وی با رقم 8.5 میلیون پوندی که باشگاه منچستر یونایتد برای این بازیکن اعلام کرد سر باز زد.
-
اسپانسر یونایتد شد Aeroflot شرکت خطوط هوایی
منچستر یونایتد امروز اعلام کرد که شرکت خطوط هوایی Aeroflot روسیه با قراردادی 5 ساله اسپانسر این باشگاه شده است .
این قرارداد نخستین سرمایه گذاری باشگاه در روسیه جاییکه نزدیک به 18 میلیون دنبال کننده دارد است .
این همکاری در مراسمی که امروز در الدترافورد با حضور مدیر اجرایی شرکت روسی ،ریچارد ارنولد یکی از مدیران یونایتد ، دیوید مویس و بعضی از اعضای تیم برگزار شد اعلام شد .
این شرکت روسی اخیرا جایزه هایی همچون " بهترین خطوط هوایی اروپای شرقی" و " بهترین شرکت روسی سال 2012 " را کسب کرده است .
این شرکت بیش از 137 هواپیما دارد و در بیش از 178 کشور خط هوایی دارد .
ریچارلد ارنولد :" یونایتد و ایرفلوت در بسیاری از ارزش های اصلی با یکدیگر مشترک هستند و ما خوشحالیم که همچین شرکت با کیفیتی را به عنوان اسپانسر داریم . درست مثل یونایتد شرکت ایرفلوت بر کار گروهی و کیفیت بالا تاکید میکند و از فن اوری های جدید استقبال میکند .
ایرفلوت امسال نودمیت سال تاسیسش را جشن میگیرد اما تا همینجا ما را با انرژی جوانش تحت تاثیر قرار داده است . ما مشتاق گسترش یک رابطه معنی دار با ان ها و دستیابی به هوادارانمان در یک روش نواورانه هستیم . "
-
برایان رابسون: بالانس باید صحیح باشد
برایان رابسون، افسانه باشگاه منچستر یونایتد در پیغامی برای طرفداران باشگاه منچستر یونایتد در خصوص خرید هافبک، فکر میکند در چند سال گذشته غالباً چیزی شبیه به وسواس در امضای قرارداد باشگاه با هافبکها نزد طرفداران وجود داشته است.
برایان رابسون، کاپیتان اسبق تیم منچستر یونایتد و تیم ملی انگلستان در حاشیه مراسم همکاری با شرکت روسی آئروفلوت، در مصاحبه با وب سایت باشگاه در این خصوص بیان کرد:" فکر میکنم تعادل ممکن در تیم مهمتر از تمرکز بر روی افراد باشد. من بر خلاف طرفداران باشگاه منچستر یونایتد که غالباً به خرید یک هافبک مرکزی علاقه دارند فکر میکنم. آنها هافبکهایی نظیر خودم، پل اینس و پل اسکولز را دوست دارند. اما من فکر میکنم آنچه طرفداران باید به آن نگاه کنند، این است که آیا توازن خوبی بدون داشتن بخشی از این بازیکنان در تیم وجود دارد؟ شما باید بگوید بله زیرا ما با 11 امتیاز فاتح لیگ برتر در فصل گذشته شدیم".
برایان رابسون در ادامه افزود:" البته شما همیشه میخواهید بهبود پیدا کنید، اما در حال حاضر به تعادلی که با وجود لوئیز آنتونیو والنسیا، اشلی یانگ، تام کلورلی، مایکل کریک، اولیویرا اندرسون و سایرین برقرار است نگاه کنید، آنها هنوز هم بازیکنان بسیار بسیار خوبی هستند و شما باید به تعادل و توازن توجه داشته باشید و این صحیح است، به جای اینکه بروید بیرون و سعی کنید فردی را به دست بیاورید که در هر زمان به او تکیه کنید. بنابراین پیغام من به طرفداران باشگاه منچستر یونایتد این است که بیش از حد توسط این صحبتها که ما نیاز به خرید هافبک داریم تحت تأثیر قرار نگیرید، زیرا من فکر میکنم بچه های فعلی میتوانند با آن مقابله کنند".
همچنین وی در خاتمه اذعان داشت:" اگر شما در این لحظه به تیم نگاه کنید، این یک تیم سالم است و شانسی عالی برای حفظ قهرمانی در سال آینده دارد".
-
|
ديويد مويس که به تازگي هدايت منچستريونايتد را به دست گرفته است، رايان گيگز و فيل نويل را به کادر فني اين تيم اضافه کرده و اميدوار بود بتواند پل اسکولز را نيز به عنوان دستيار خود برگزيند.
به گزارش فارس،اسکولز 38 ساله که در پايان فصل گذشته کفشهايش را آويخت، در سال 2011 نيز يک بار از فوتبال کناره گيري کرد و به کادر فني آن زمان الکس فرگوسن اضافه شد ولي اين بار تمايلي براي حضور در کنار همتيميهاي پيشين از خود نشان نداد.
مويس در اين مورد به سايت رسمي باشگاه گفت: با ارائه پيشنهاد به اسکولز ميخواستم ارتباط بسيار خوبي با بازيکنان و اتفاقهايي که در تيم ميگذرد داشته باشم ولي او پيشنهاد من را رد کرد و گفت که ميخواهد زمان بيشتري را با خانوادهاش بگذراند. او برخورد خوبي با من داشت. نزديک به دو ساعت با هم حرف زديم. اميدوارم در زمان مناسب بتوانيم او را به کادر فني اضافه کنيم. |
-
پيشنهاد جالب توجه بارسا براي جذب روني
باشگاه بارسلونا براي امضاي قرارداد با مهاجم منچستريونايتد پيشنهادي جالب ارائه کرده است.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
بر اساس اعلام نشريه اسپورت چاپ کاتالونيا، سران بارسلونا براي کشاندن وين روني به اين تيم داويد ويا و تياگو آلکانتارا را به اولدترافورد خواهند فرستاد.
به گزارش فارس، با توجه به اينکه ديويد مويس، سرمربي جديد منچستريونايتد اعلام کرده بود که روني به هيچ وجه فروشي نيست ولي سران بارسلونا اميدوارند مهاجم ملي پوش انگليس را به نيوکمپ ببرند.
بارساييها براي بردن روني به کاتالونيا، داويد ويا و تياگو آلکانتارا به علاه چهار ميليون يورو به يونايتدها پيشنهاد کردهاند. |
-
رابسون: هواداران روني را ميبخشند
اسطوره باشگاه منچستريونايتد بر اين باور است که هواداران اين تيم وين روني را خواهند بخشيد.
|
|
الکس فرگوسن که به تازگي از هدايت منچستريونايتد کناره گيري کرده و خود را بازنشسته کرده است، در پايان فصلي که گذشت اعلام کرد وين روني ميخواسته يونايتد را ترک کند. يکي از تيمهايي که قصد جذب او را داشته نيز چلسي است که هدايت آن را ژوزه مورينيو به عهده دارد.
به گزارش فارس، ديويد مويس، سرمربي جديد شياطين سرخ هم در گفتوگويي تاکيد کرده به هيچ وجه به روني اجازه خروج از اين تيم را نخواهد داد. اکنون نيز برايان رابسون، اسطوره باشگاه تاکيد کرده با وجود تمام اين حرفها، هواداران يونايتد پس از بازگشت روني به ترکيب، رفتار خوبي با وي خواهند داشت. او براي اثبات حرف خود، بازگشت کريستيانو رونالدو از جام جهاني 2006 به انگليس را مثال زد که رونالدو در ديدار انگليس با پرتغال موجب اخراج روني شده بود.
رابسون در اين مورد گفت: روني در يونايتد فصل را آغاز خواهد کرد، گلزني کرده از فوتبال خود لذت خواهد برد. هواداران نيز او را خواهند بخشيد، البته اگر چيزي از او به دل گرفته باشند. براي درک اين موضوع، اتفاقهايي که در جام جهاني 2006 در مورد رونالدو رخ داد را به خاطر بياوريد. درست پس از دو ديدار، رونالدو فوق العاده بازي ميکرد و همه او را دوست داشتند. ديگر هيچ کس به خاطر نميآورد که او در جام جهاني چه کارهايي انجام داده بود. ميدانم که همين سناريو براي روني رقم خواهد خورد.
وي در ادامه گفت: وين تمام چيزهايي که يک فوتباليست لازم دارد را در اختيار دارد. او ميتواند با نمايش عالي خود در ترکيب يونايتد، همه ما را به عنوان هواداران اين تيم به وجد آورد. همه ما ميخواهيم که بهترين بازيکنان براي تيم ما به ميدان بروند. |
-
ویلفرد زاها در سرزمین خواب و خیال
ویلفرد زاها اذعان میکند که راه رفتن در مجتمع تمرینی/آموزشی کارینگتون ( AON ) به عنوان یک بازیکن تیم منچستر یونایتد و ترکیب شدن با قهرمانان خود، وین رونی و رایان گیگز، یک رؤیا بود که به حقیقت مبدل شده است.
ویلفرد زاها در روز اول تمرین با تیم منچستر یونایتد در مصاحبه با شبکه MUTV صادقانه اعتراف کرد:" آمدن به اینجا و دیدن این همه بازیکن که من در طول سالها تنها آنها را تماشا کرده بودم، در ابتدا کمی عصبی کننده بود. اما به نظر میرسد همه جیز واقعیست و من در جای درستی ایستاده ام. من واقعاً لال شده ام. من هرگز فکر نمیکردم فرصت بازی با امثال وین رونی و نشستن در اتاق رختنکن در کنار رایان گیگز را داشته باشم و این تنها یک رؤیای واقعیست".
در حال حاضر ویلفرد زاها هم تیمیهای جدید و قرمز پوش خود را ملاقات کرده و او برای پیوستن به آنها در زمین مسابقه در طول تور 2013 مشتاق است، توری که توسط شرکت AON ترتیب داده شده است و دیوید مویس در حال حاضر برای نزدیک شدن همکاری با این بازیکن جدید ابراز تمایل کرده است.
دیوید مویس در مصاحبه با روزنامه TalkSport در روز چهارشنبه در این باره اذعان داشت:" ویلفرد زاها در حال حاضر با ما در تور خواهد بود. من برای نگاه کردن به ویلفرد زاها به او فرصت خواهم داد. او پس از همراهی با تیم ملی زیر 21 سال انگلستان، مقداری زیادی خارج از میادین بوده است، اما من او را به تور خواهم برد تا ببینیم او چگونه کار میکند. این باشگاه رکورد عظیمی در تولید و آوردن بازیکنان جوان به تیم دارد. امیدوارم ویلفرد زاها یکی از کسانی باشد که باعث سوق دادن ما به سمت جلو شود".
-
برای خواندن اخبار روز فوتبال بخصوص اخبارنقل و انتقالات به وبلاگ من بیایید. آدرس وبلاگ : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با تشکر :flowerysmile:
-
بازیکنان منچستر یونایتد با هواپیمای اختصاصی این باشگاه برای شرکت در تور پیش فصل ۲۰۱۳ که توسط Aon ارئه میشود راهی بانکوک شدند.
پایگاه هواداران شیاطین سرخ در ایران – سر مربی شیاطین سرخ برای این سفر ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه را همراه خود دارد و سه تن از بازیکنان تیم اصل یعنی ، رابین ون پرسی – دیوید د خیا و شینجی کاگاوا بعدا به این تیم اضافه خواهند شد.
اسامی کامل بازیکنان بدین شرح است:
دروازه بان ها : اندرس لیندگارد – بن اموس
مدافعین : رافائل – فیل جونز – ریو فردیناند – جانی اوانز – پاتریس اورا – الکس بوتنر – فابیو و مایکل کین
هافبک ها : مایکل کریک – اندرسون – تام کلورلی – رایان گیگز – ویلفرد زاها – جس لینگارد و عدنان
مهاجمین : وین رونی و دنی ولبک
رابین ون پرسی و دیوید دخیا در شهر سیدنی به تیم ملحق خواهند شد و دیوید مویس نیز هفته ی گذشته تایید کرد که شینجی کاگاوا در ژاپن به تیم اضافه خواهد شد. خاویر هرناندز در تور پیش فصل شرکت نخواهد کرد چرا که به دلیل شرکت در مسابقات جام کنفدراسیون ها نتوانست از تعطیلات خود استفاده کند و در طول تور پیش فصل وی غایب خواهد بود.
اما سورپرایز بزرگ راجب ترکیب یونایتد عدم حضور نمانیا ویدیچ، کاپیتان شیاطین سرخ، در لیست بازی های اسیایی می باشد. باشگاه منچستر یونایتد هیچ اطلاعیه ای را در مورد وضعیت ویدیچ اعلام نکرده است ولی میتوان حدس زد که غیبت وی شاید به مسائل درمانی و دور ماندن از مصدومیت مربوط میشود. سرمربی منچستر یونایتد نیز سه بازیکن جوان باشگاه یعنی مایکل کین ، جس لینگارد و عدنان را که زیاد تجربه بازی برای تیم بزرگ سالان را ندارند همراه خود برده است.
در جریان تور پیش فصل ۲۰۱۳ سرخپوشان در بانکوک ، سیدنی ، یوکوهاما ، اوساکا و هنگ کنگ به میدان خواهند رفت و در اخرین بازی تور پیش فصل در تاریخ ۶ اگوست در استکهلم در برابر AIK قرار خواهند گرفت.
-
سرمربی جدید منچستریونایتد می خواهد به ایت بازیکن ۲۰ ساله فرصت بازی دهد و به سنت باشگاه در پرورش جوانان تاکید می کند و همینطور دوباره تکرار می کند که رونی در الدترافورد می ماند.
دیوید مویز سرمربی منچستریونایتد تاکید کرد که به ویلفرد زاها فرصت داده خواهد شد تا ارزش خود را در باشگاه اثبات کند.این بازیکن ۲۰ ساله, که در ژانویه گذشته توسط سرآلکس فرگوسن خریداری شد, نیم فصل دوم فصل گذشته به طور قرضی در کریستال پالاس بازی کرد و اخیرا گفته می شد این بازیکن دوباره به کریستال پالاسی که به لیگ برتر راه یافته است, باز خواهد گشت.با وجود این, مویز سریعا عکس العمل نشان داد و گفت که این بازیکن تیم ملی زیر ۲۱ سال انگلستان زمان کافی خواهد داشت تا مربی جدید تیم را تحت تاثیر قرار دهد.مویز به تاک اسپورت گفت : او با تیم به تور پیش فصل خواهد آمد, من به او فرصت خواهم داد تا عملکردش را ببینم. من بازی او را مشاهده خواهم کرد تا ببینم چطور پیشرفت کرده است.این باشگاه فوتبال رکورد بی نظیری در پرورش بازیکنان جوان و معرفی این بازیکنان جوان دارد و ما امیدواریم ویلفرد نیز یکی از این بازیکنان باشد که ما منجر به پیشرفت او می شویم.
آینده وین رونی نیز علی رغم اینکه مویز با پافشاری تکرار کرد که این بازیکن تیم ملی انگلیس جایی نمی رود و مربی جدید یونایتد تکرار کرد که این بازیکن ۲۷ ساله فروخته نخواهد شد و تاکید کرد که این دو رابطه بسیار خوبی با هم دارند, همچنان تیتر شایعات اخیر می باشند.مویز گفت: باشگاه گفته است که وین می ماند و فروشی نیست. من با او چندین مرتبه اخیرا ملاقات کرده ام. وین به خانه من آمد., من نیز به خانه او رفتم و کاملا مشهود است که ما اینجا هر روز در زمین تمرین هستیم. صحبت های زیادی درباره من و وین در سال های اخیر گفته شده اما ما رابطه خوبی با هم داریم.او بسیار خوب تمرین می کند. افراد حاضر در باشگاه به من می گویند که آنها رونی را در شرایطی بهتر از این تا به حال ندیده اند. این نکته مثبتی است. او برای فروش نیست و من سعی خواهم کرد تا حد توانم بهترین عملکرد را از رونی در تیم بگیرم.
-
هواداران منچستر یونایتد با این تجربه بیگانه نیستند. بارها تجربه کرده اند که مدتها خبر پیوستن یک بازیکن را به تیمشان بشنوند ولی در آخرین لحظه بازیکن مورد علاقه خود را در لباس تیم دیگری ببینند.
منچستری ها این مسئله را آخرین بار در مورد لوکاس مورا و ادن هازارد تجربه کرده اند و اکنون در آستانه تجربه مجدد این موضوع هستند. به گزارش خبرگزاری های مطرح دنیا تیاگو آلکانترا که تقریبا همه به یقین او را بازیکن یونایتد می دانستند اکنون در استانه توافق با بایرن مونیخ قرار گرفته است.به گزارش ESPN و به نقل از نشریه مارکا، منچستری ها که تور آسیایی خود را از بانکوک آغاز کرده اند به زودی با شوک خبری حاصل از توافق تیاگو و بایرن مونیخ مواجه خواهند شد. مارکا تا حدی به خبر خود اطمینان دارد که حتی گفته بود این انتقال می تواند امروز اعلام شود.بر اساس این خبر که توسط منچستراونینگ نیوز، مترو، دیلی استار، سایت گل، نشریه اسپورت، ایندپندنت، رادیو اسپانیا، ۱۰۱ گریت گل، سایت های بازبی بیبز، رد رانتز و بسیاری از خبرگزاری های رسمی و غیر رسمی دیگر منتشر شده، تیاگو تصمیم گرفته است پیشنهاد منچستریونایتد را رد کند و با بایرن مونیخ به توافقات اولیه رسیده است.
-
وین رونی به دلیل مصدومیت در راه بازگشت به سمت انگلستان می باشد.
بیانیه ی باشگاه بدین شرح است:
“پس از بررسی نتایج اسکن از پای وین رونی به دلیل مصدومیت همسترینگ ، تصمیم بر این شد که وین رونی باید فورا برای ارزیابی دقیق تر و طی مراحل درمانی به خانه بازگردد.”
به نظر میرسد وین رونی حدودا یک ماه را از دست خواهد داد و ممکن از به اغاز رقابت های پریمیر لیگ برسد ولی سوال اصلی اینجاست که ایا همچنان بازیکن یونایتد باقی خواهد ماند؟
همچنین به دلیل خروج رونی از کاروان یونایتد دیوید مویس سرمربی این تیم به مدت سه هفته قادر نخواهد بود تا با رونی به صورت رو در رو بر سر اینده اش مذاکره کند.
-
دیوید مویز تمرینات پیش فصل منچستریونایتد را آغاز کرده است و در فضای اینترنت ما شاهد رد و بدل شدن تصاویر این جلسات تمرینی هستیم. مویز تیمی را آماده می کند که باید از عنوان قهرمانی خود در لیگ برتر دفاع کند.این مربی سابق اورتون از هم اکنون با مشکلاتی روبرو است و باید به این مسائل سرو سامانی بدهد از عدم موفقیت در انتقال لیتون بینز تا این لحظه و بحث ها درباره تمدید قرارداد دروازه بان اول تیم دیوید دخیا, دروازه بانی که پس از پشت سر گذاشتن فصلی موفق توانست در ترکیب سال لیگ برتر قرار گیرد, اما هیچ مسئله ای نگران کننده تر از وضعیت وین رونی نیست, دیوید مویز تلاش می کند تا نگذارد این بازیکن انگلیسی در تابستان امسال از تیم جدا شود.شایعات پس از نیمکت نشین شدن این بازیکن در بازی برگشت لیگ قهرمانان برابر رئال مادرید آغاز شد و سپس همراه شد با تکذیب احتمال خروج این بازیکن از تیم توسط سرآلکس فرگوسن اما در نهایت این مرد اسکاتلندی در آخرین کنفرانس مطبوعاتی خود آشکار ساخت که مهاجم او درخواست خروج داده است.پس از این اتفاق و فاصله گرفتن رونی با باشگاه به دلیل سخنان سرآلکس فرگوسن, روزنامه ها نیز شایعاتی درباره مقصد این بازیکن منتشر کردند و باشگاه هایی مانند بارسلونا, آرسنال, پاریسن ژرمن و چلسی را مقصد این بازیکن معرفی کردند.مذاکرات باشگاه با این بازیکن برای مدتی به دلیل درگیری رونی در ماجرای تولد فرزند دومش متوقف شد. با این حال, با شروع شدن فصل نقل و انتقالات, هواداران یونایتد انتظار داشتند تا پیامی مستقیم از سوی باشگاه مبنی بر تکذیب شایعات روزنامه ها و ماندن رونی بشنوند. پس از برگزاری اولین کنفرانس مطبوعاتی مویز در یونایتد و پاسخ او مبنی بر وضعیت بازیکن پیشین او در اورتون شاید تا حدودی هواداران اطمینان حاصل کردند که باشگاه قصد ندارد رونی را به سادگی از دست بدهد اما هنوز هواداران منتظر اظهار نظر خود وین رونی هستند.اما در شرایطی که خبرها درباره مقصد این بازیکن ۲۷ ساله تمام فضای اینترنت را پر کرده است, سوال اساسی اینجا است که دیوید مویز چگونه جانشینی برای این بازیکن خواهد یافت؟ تمام کارشناسان به نقش حیاتی وین رونی در طول فصل گذشته اذعان داشتند اما رونی پس از پایان فصل طی مصاحبه هایی که داشت عملا اعلام کرد که دوست دارد به عنوان مهاجم بازی کند و پست اصلی او در میانه میدان قرار ندارد. با نگاه کردن به این وضعیت فعلی رونی, در صورتی که او در تیم بماند دیگر در آن پستی که فصل گذشته ایفای نقش می کرد, بازی نخواهد کرد. بنابراین دیوید مویز چه کسی را باید جایگزین این بازیکن در تیم کند تا همان نقشی را که رونی در فصل گذشته ایفا می کرد, در تیم برعهده بگیرد؟رونی منتقدان خود را دارد که مدعی هستند او هنوز به نهایت توانایی هایش زمانی که بازیکنی کم سن و سال در اورتون بود نرسیده است, این مسئله علت اصلی مخالف این عده می باشد, اما شکی نیست که این بازیکن بخشی ذاتی از ترکیب اول یونایتد است, که به آسانی نمی توان او را کنار گذاشت و در ترکیب ۱۱ نفره تیم استفاده نکرد, و این جای خالی را با بازیکنی از این قاره پر کرد.رکورد ۱۹۷ گل در ۴۰۰ بازی برای شیاطین سرخ, به علاوه ۷۴ پاس گل در طول دوران حضورش در لیگ برتر, خود این رکورد ها گویای مطلب است, اما اهمیت رونی به فراتر از توانایی او در ساختن یا به ثمر رساند گل می رسد. این مهاجم یونایتد در فصل گذشته نقش بطور باورنکردنی خاصی را ایفا می کرد, او در نوک خط میانی تیم, بازی تیم را اداره می کرد و در مقابل مایکل کریک به تحلیل بازی می پرداخت, در حالی که همچنین پشتیبانی حیاتی و بسیار مهمی به رابین فان پرسی در یک سوم زمین حریف انجام می داد. انجام دادن این کارها مستلزم تلاشی مستمر و به یک اندازه, نیرومندی و داشتن انرژی فراوانی است که رونی از خود به نمایش می گذارد, و در همین حال توانایی های تکنیکی او به همان اندازه ضروری است. این تیم قهرمان لیگ برتر, در طول فصل گذشته کیفیت و خلاقیت را در سراسر فصل به نمایش گذاشت, اما از لحاظ انتقال توپ از دفاع به حمله و رساندن تیم به نیمه زمین حریف, حضور رونی بسیار حیاتی بود.به دلیل تعویض های کم این بازیکن با بازیکنی که چنین توانایی هایی را در تیم ایفا کند, شایعات حول و حوش جانشین رونی در پست هافبک هجومی بسیار محدود است. وضعیت قرارداد نصفه و نیمه تیاگو آلکانترا باعث شده است که خبر آمدن او در صدر شایعات باشگاه قرار گیرد و احتمال می رود او لالیگا را به مقصد لیگ برتر در این تابستان ترک کند, اما ما هنوز شواهدی عینی مبنی بر تصمیم این بازیکن تیم ملی زیر ۲۱ سال اسپانیا برای انتقال از تیم کاتالانی را نشنیده ایم, جدا از در دسترس بودن خرید او به خاطر بند قراردادش مبنی بر فروش این بازیکن با قیمت ۱۵ میلیون پوند.همینطور, به نظر می رسد دیوید مویز تمایلی برای انجام خرید بزرگ در پنجره نقل و انتقالات و , صرف مبلغ زیادی برای بازیکنی که ارزش خود را ثابت کرده است, ندارد. بازیکنی که خبرهای زیادی درباره انتقال او شنیده می شد, ماریو گوتزه بود که مقصد آینده خود را انتخاب کرد, سسک فابرگاس و لوکا مودریچ نیز شایعات را رد کردند و احتمال انتقال خود را در این تابستان به تیم دیگری را منفی دانستند. تعداد زیادی مهاجم و هافبک دیگری نیز با آمدن به یونایتد لینک شده اند, بازیکنانی همانند کریستین اریکسن و کوین استروتمن, اما به نظر می رسد هیچ کدام از این بازیکنان نمی توانند نقشی را که رونی در تیم ایفا می کند, انجام دهند یا از لحاظ حضور فیزیکی و تلاش مستمر و به یک اندازه به او برسند..دیوید مویز تمرینات پیش فصل منچستریونایتد را آغاز کرده است و در فضای اینترنت ما شاهد رد و بدل شدن تصاویر این جلسات تمرینی هستیم. مویز تیمی را آماده می کند که باید از عنوان قهرمانی خود در لیگ برتر دفاع کند.این مربی سابق اورتون از هم اکنون با مشکلاتی روبرو است و باید به این مسائل سرو سامانی بدهد از عدم موفقیت در انتقال لیتون بینز تا این لحظه و بحث ها درباره تمدید قرارداد دروازه بان اول تیم دیوید دخیا, دروازه بانی که پس از پشت سر گذاشتن فصلی موفق توانست در ترکیب سال لیگ برتر قرار گیرد, اما هیچ مسئله ای نگران کننده تر از وضعیت وین رونی نیست, دیوید مویز تلاش می کند تا نگذارد این بازیکن انگلیسی در تابستان امسال از تیم جدا شود.شایعات پس از نیمکت نشین شدن این بازیکن در بازی برگشت لیگ قهرمانان برابر رئال مادرید آغاز شد و سپس همراه شد با تکذیب احتمال خروج این بازیکن از تیم توسط سرآلکس فرگوسن اما در نهایت این مرد اسکاتلندی در آخرین کنفرانس مطبوعاتی خود آشکار ساخت که مهاجم او درخواست خروج داده است.پس از این اتفاق و فاصله گرفتن رونی با باشگاه به دلیل سخنان سرآلکس فرگوسن, روزنامه ها نیز شایعاتی درباره مقصد این بازیکن منتشر کردند و باشگاه هایی مانند بارسلونا, آرسنال, پاریسن ژرمن و چلسی را مقصد این بازیکن معرفی کردند.مذاکرات باشگاه با این بازیکن برای مدتی به دلیل درگیری رونی در ماجرای تولد فرزند دومش متوقف شد. با این حال, با شروع شدن فصل نقل و انتقالات, هواداران یونایتد انتظار داشتند تا پیامی مستقیم از سوی باشگاه مبنی بر تکذیب شایعات روزنامه ها و ماندن رونی بشنوند. پس از برگزاری اولین کنفرانس مطبوعاتی مویز در یونایتد و پاسخ او مبنی بر وضعیت بازیکن پیشین او در اورتون شاید تا حدودی هواداران اطمینان حاصل کردند که باشگاه قصد ندارد رونی را به سادگی از دست بدهد اما هنوز هواداران منتظر اظهار نظر خود وین رونی هستند.اما در شرایطی که خبرها درباره مقصد این بازیکن ۲۷ ساله تمام فضای اینترنت را پر کرده است, سوال اساسی اینجا است که دیوید مویز چگونه جانشینی برای این بازیکن خواهد یافت؟ تمام کارشناسان به نقش حیاتی وین رونی در طول فصل گذشته اذعان داشتند اما رونی پس از پایان فصل طی مصاحبه هایی که داشت عملا اعلام کرد که دوست دارد به عنوان مهاجم بازی کند و پست اصلی او در میانه میدان قرار ندارد. با نگاه کردن به این وضعیت فعلی رونی, در صورتی که او در تیم بماند دیگر در آن پستی که فصل گذشته ایفای نقش می کرد, بازی نخواهد کرد. بنابراین دیوید مویز چه کسی را باید جایگزین این بازیکن در تیم کند تا همان نقشی را که رونی در فصل گذشته ایفا می کرد, در تیم برعهده بگیرد؟رونی منتقدان خود را دارد که مدعی هستند او هنوز به نهایت توانایی هایش زمانی که بازیکنی کم سن و سال در اورتون بود نرسیده است, این مسئله علت اصلی مخالف این عده می باشد, اما شکی نیست که این بازیکن بخشی ذاتی از ترکیب اول یونایتد است, که به آسانی نمی توان او را کنار گذاشت و در ترکیب ۱۱ نفره تیم استفاده نکرد, و این جای خالی را با بازیکنی از این قاره پر کرد.رکورد ۱۹۷ گل در ۴۰۰ بازی برای شیاطین سرخ, به علاوه ۷۴ پاس گل در طول دوران حضورش در لیگ برتر, خود این رکورد ها گویای مطلب است, اما اهمیت رونی به فراتر از توانایی او در ساختن یا به ثمر رساند گل می رسد. این مهاجم یونایتد در فصل گذشته نقش بطور باورنکردنی خاصی را ایفا می کرد, او در نوک خط میانی تیم, بازی تیم را اداره می کرد و در مقابل مایکل کریک به تحلیل بازی می پرداخت, در حالی که همچنین پشتیبانی حیاتی و بسیار مهمی به رابین فان پرسی در یک سوم زمین حریف انجام می داد. انجام دادن این کارها مستلزم تلاشی مستمر و به یک اندازه, نیرومندی و داشتن انرژی فراوانی است که رونی از خود به نمایش می گذارد, و در همین حال توانایی های تکنیکی او به همان اندازه ضروری است. این تیم قهرمان لیگ برتر, در طول فصل گذشته کیفیت و خلاقیت را در سراسر فصل به نمایش گذاشت, اما از لحاظ انتقال توپ از دفاع به حمله و رساندن تیم به نیمه زمین حریف, حضور رونی بسیار حیاتی بود.به دلیل تعویض های کم این بازیکن با بازیکنی که چنین توانایی هایی را در تیم ایفا کند, شایعات حول و حوش جانشین رونی در پست هافبک هجومی بسیار محدود است. وضعیت قرارداد نصفه و نیمه تیاگو آلکانترا باعث شده است که خبر آمدن او در صدر شایعات باشگاه قرار گیرد و احتمال می رود او لالیگا را به مقصد لیگ برتر در این تابستان ترک کند, اما ما هنوز شواهدی عینی مبنی بر تصمیم این بازیکن تیم ملی زیر ۲۱ سال اسپانیا برای انتقال از تیم کاتالانی را نشنیده ایم, جدا از در دسترس بودن خرید او به خاطر بند قراردادش مبنی بر فروش این بازیکن با قیمت ۱۵ میلیون پوند.همینطور, به نظر می رسد دیوید مویز تمایلی برای انجام خرید بزرگ در پنجره نقل و انتقالات و , صرف مبلغ زیادی برای بازیکنی که ارزش خود را ثابت کرده است, ندارد. بازیکنی که خبرهای زیادی درباره انتقال او شنیده می شد, ماریو گوتزه بود که مقصد آینده خود را انتخاب کرد, سسک فابرگاس و لوکا مودریچ نیز شایعات را رد کردند و احتمال انتقال خود را در این تابستان به تیم دیگری را منفی دانستند. تعداد زیادی مهاجم و هافبک دیگری نیز با آمدن به یونایتد لینک شده اند, بازیکنانی همانند کریستین اریکسن و کوین استروتمن, اما به نظر می رسد هیچ کدام از این بازیکنان نمی توانند نقشی را که رونی در تیم ایفا می کند, انجام دهند یا از لحاظ حضور فیزیکی و تلاش مستمر و به یک اندازه به او برسند..
اما در حیطه وظایف سرمربی یونایتد است تا با اتخاذ تصمیمی, نقشه ای جایگزین برای وضعیت رونی در فصل آینده آماده کند, با نیافتن جایگزینی برای این بازیکن در بازار نقل و انتقالات به نظر می رسد برای یافتن نامزدی که نقش این بازیکن را ایفا کند, باید به خود تیم نگاه کنیم. بازیکنی که به نظر من می تواند جانشین این ملی پوش انگلیسی در پست هافبک هجومی شود, بازیکن ژاپنی تیم, شینجی کاگاوا می باشد.سخت است که حضور یکساله کاگاوا در انگلستان را در چند کلمه خلاصه کرد, و قابل فهم است که چرا نظارت کلی درباره این بازیکن ۲۴ ساله متفاوت است. با قدی در حدود ۱متر و ۷۳ سانت و این ویژگی های طبیعی فیزیکی که در خود دارد به نظر نمی رسد لیگ برتر برای این بازیکن بسیار مناسب باشد و شدت مبارزه ها در لیگ برتر بدون شک مشکلاتی را برای او امسال بوجود آورد. برای مثال می توان به مصدومیت زانو او اشاره کرد که در بازی لیگ قهرمانان به دلیل پیچ خوردن زانویش از ماه اکتبر تا ژانویه دور از میادین فوتبال بود.این مسئله باعث شدت فرصت زیادی برای بازی کردن نصیب کاگاوا نشود, تا او تنها ۲۰ بازی در لیگ برتر انجام دهد و علاوه بر این, دست ما را در آنالیز کیفیت های این بازیکن ژاپنی ببندد. اما در کل, از تمام بازی هایی که این بازیکن برای یونایتد به میدان رفت, با توجه به اینکه آمادگی جسمانی تنها مشکل او در فصل گذشته نبود بلکه او همچنین مشکل ارتباط از طریق زبان نیز داشت, من احساس می کنم او پتانسیل عظیم خود را نشان داد. ۶ گل و ۳ پاس گل در ۱۷ بازی که در رقابت های داخلی به میدان رفت, که شامل هت تریک او برابر ریدینگ نیز می شود, این آمار اگر تاثیرگذار نباشد اقلا مناسب است, در حالی که نسبت پاس این بازیکن ۸۹ درصد بوده که بازگشتی محکم برای هافبکی است که عمدتا تفکری هجومی دارد.
بر طبق آمار OPTA, درصد پاس صحیح او در ناحیه یک سوم آخر زمین ۸۵ درصد می باشد که این آمار به طور قابل ملاحظه ای از آمار رونی که ۷۳ درصد است بیشتر می باشد. به همین ترتیب, رونی در فصل گذشته به طور مستقیم ۵۰ بار به دلیل پاس اشتباه یا سانتر موقعیت از دست داده است و ۳۹۸ بار در ۲۸ بازی که از رقابت های لیگ برتر به میدان رفته بود, موقعیت از دست داده است, در حالی که کاگاوا در مقایسه با این بازیکن ملی پوش انگلیسی تنها ۳۳ بار توپ را بدلیل پاس یا سانتر اشتباه از دست داده است و ۱۷۲ بار در کمتر از ۸ بازی که در رقابت های داخلی به میدان رفته, موقعیت از دست داده است.البته مناطق مختلفی وجود دارد که جای تعجب نیست که رونی بر هم تیمی های خود غلبه می کند (آماری بهتر از دیگر بازیکن های تیم دارد.). این بازیکن ۲۷ ساله تقریبا دو برابر کاگاوا موقعیت خلق کرده است یعنی ۳۳ موقعیت به ۱۶ موقعیت کاگاوا و رکوردی را در لیگ برتر با زدن ۱۳ گل و ۱۳ پاس گل در ۳۳ حضورش در رقابت های داخلی و لیگ قهرمانان به نام خود ثبت کرده است که این آمار به خودی خود گویا است. علاوه بر این, رونی همچنین در مقایسه میزان مشارکت در کارهای دفاعی, بردن موقعیت ها با آمار ۱۱۳ بار در لیگ برتر آماری بهتر از بازیکن تیم ملی ژاپن دارد, که شامل ۴۱ بار از آن خود کردن موقعیت در یک سوم خودی و ۱۶ بار در یک سوم حمله با نسبت تکل موفقیت آمیز ۹۵ درصد, در مقایسه با کاگاوا که در کل تنها ۶۶ با موقعیت ها را از آن خود کرده و نسبت تکل صحیح او ۸۸ درصد بوده است.
اما شما می توانید بیشتر از این مقدار از آمار استنباط کنید و بحثی همیشه در جریان بوده که در واقع ثابت می کند آنالیزهای خوب با چشم غیرمسلح امکان پذیر نیست. اما بدون توجه به این مسئله می توان گفت که در اواخر رقابت های لیگ برتر سال گذشته, علی رغم حساس بودن این برهه از فصل, فرگوسن ترجیح می داد کاگاوا به جای رونی در برخی موارد در ترکیب ثابت تیم قرار بگیرد و این بازیکن ژاپنی در مقایسه با هم تیمی های خود عملکرد درخشان تری داشت به طور قابل توجه مخصوصا در بازی حساس یونایتد برابر وست هام می توان این موضوع را دید,در همین حین حضور کاگاوا در ترکیب ثابت تیم می شود گفت به تنهایی بدون شک به تصمیم نگرفتن رونی درباره آینده خود در منچستریونایتد در این برهه از زمان کمک کرد.این مسئله ممکن است یک فرضیه تعجب آور باشد, اما قبل از این فصل, کاگاوا در ۴۹ حضورش با پیراهن دورتمون در بوندسلیگا ۲۱ گل به ثمر رسانده بود, و کمک شایانی به دورتموند کرده بود تا دو عنوان قهرمانی متوالی کسب کند. به همین منوال, اگرچه میزان بازی هایی که به میدان رفته هنوز به سطح مورد نیاز در لیگ برتر نرسیده است ولی او در طول فصل ارزش های خود را نشان داده است, ما از این بازیکن ۲۴ ساله توانایی گل زدن و ساختن گل, حفظ توپ و موتوری فناناپذیر دیده ایم که اغلب باعث می شود او مناطق بیشتری از زمین را در مقایسه با هم تیمی های خود در هر بازی پوشش دهد.اما آیا او می تواند زمام کارهایی را که قلب تپنده ترکیب یونایتد و بهترین بازیکن یک دهده اخیر تیم ایفا می کند, در دست بگیرد؟ گری نویل معتقد است آینده کاگاوا در بال ها (وینگز) رقم خواهد خورد, با این وجود, من متواضعانه مخالف این نظریه هستم. رونی در طول ده سال گذشته لیگ برتر, بسیار زیاد نماینده کیفیت های این دهه بوده است, در حالی که رقیب ژاپنی او می تواند مهارت هایی بی همتا داشته باشد که در پیشرفت لیگ برتر انگلیس در آینده مورد نیاز است. هافبک ها روز به روز ضعیف تر می شوند, مدرن تر و مبتنی بر تکنیک می شوند, در حالی که ضرورت داشتن قابلیت سرعتی بودن مهمتر از تمام آن ویژگی های دیگر است که بازی به بازی بیشتر مشهود می شود.
.کاگاوا در درون خود هر دو این ویژگی های جدایی ناپذیر را دارد, در حالی که همچنین قادر به ایفا کردن نقشی شبیه به نقش رونی است که به تیم هم در حمله و هافبک خدمت می کند. عملکرد این بازیکن ژاپنی هنوز نقد های متفاوتی دارد, اما ثبات با بازی کردن به طور منظم پدید می آید.طرفداران بی صبرانه منتظر برگشتن کریستیانو رونالدو هستند تا جای خالی رونی را که احتمال دارد جدا شود پر کند, برخی دیگر به دنبال گرت بیل هستند, در حالیکه کارشناسان می گویند, دیوید مویز مجبور است تا حدودی همانند این مثال معروف باید چرخ را دوباره اختراع کند, حداقل از لحاظ ایجاد ترکیب ها (سیستم بازی), و همچنین باید این ملی پوش انگلیسی درباره جدایی در تابستان تصمیم گیری کند.اما راه حل از قبل در باشگاه وجود دارد, شینجی کاگاوا. سپردن سرنوشت خود به طور تمام و کمال به یک بازیکنی که هنوز به طور کامل برتری خود در انگلستان را نشان نداده است, بدون شک ریسک کردن درباره آینده این مربی اسکاتلندی است, که در خلال رقابت هایی قرار دارد که تفاوت مابین موفقیت و شکست باریک تر از همیشه خواهد بود, اما این تصمیم به نوبه خود سودی نیز دارد, اعتماد کردن به کاگاوا, مویز را از انجام یک وظیفه سخت مبرا می دارد یعنی نیاز به پیداکردن جایگزینی مناسب برای رونی, کاری که همانند ریسک کردن بر روی کاگاوا, می شود گقت قماری جسورانه خواهد بود.
-
هشدار مويس به مورينيو
سرمربي منچستريونايتد با هشدار به ژوزه مورينيو ميگويد روني فروشي نيست و مورينيو نبايد راجع به بازيکنان ما صحبتي کند.
|
|
ژوزه مورينيو که همراه چلسي در اردوي پيش فصل تايلند حضور دارد، با ابراز علاقه به وين روني، مهاجم منچستر يونايتد گفت: روني بازيکني است که من بسيار زياد او را دوست دارم و خيلي دوست دارم تا او به تيم من اضافه شود.
به نقل از ايسنا،ديويد مويس، سرمربي منچستر يونايتد با انتقاد از گفته هاي ژوزه مورينيو به مربي پرتغالي هشدار داد، وين روني به هيچ وجه فروشي نيست و هيچ وقت قصد ترک اولدترافورد را ندارد.
مويس در واکنش به گفتههاي مورينيو در گفت وگو با خبرنگاران گفت: سخت است تا هميشه حرفم را تکرار کنم. اما اين کار را ميکنم. روني بازيکن منچستر يونايتد است و بازيکن منچستر باقي ميماند. فکر ميکنم ژوزه قبلا گفته بود او عادت ندارد تا درباره بازيکنان ديگر تيمها صحبت کند، اما حالا ميبينيد که اين اتفاق رخ داده است. فکر ميکنم که همه چيز را در مورد روني گفتهام. همه شما مي دانيد که او اکنون مصدوم است. آنچه بايد بدانيد منچستريونايتد يک باشگاه فوتبال است و متعلق به هيچ شخصي نيست.
سرمربي منچستر يونايتد در پايان درباره مصدوميت روني که باعث دوري يک ماهه او از مستطيل سبز شد، گفت: روزي که اردوي پيش فصلمان را شروع کرديم، روني از ناحيه همسترينگ پاي خود احساس ناراحتي ميکرد. ابتدا فکر کرديم که مشکل خاصي نيست. پس از يک سفر طولاني پاي او را مورد مداوا قرار داديم و متوجه مصدوميت او شديم. روني روز گذشته با ما تمرين نکرد. همسترينگ او دچار مشکل شده است. دوست نداريم تا ريسک کنيم تا باعث شويم مصدوميت او وخيمتر شود. روني را به خانه برگردانيم تا مورد مداوا قرار گيرد. |
-
شروع ناامید کننده مویس؛ شکست شیاطین مقابل ستارگان تایلند
هواداران تایلندی استقبال ویژه ای از این دیدار کردند و بلیت های این دیدار به قیمتی 130 دلار به فروش رفت.
سایت گل- دیوید مویس، سرمربی جدید منچستریونایتد، شروع امیدوار کننده ای با این تیم نداشت و در اولین حضورش روی نیمکت یونایتدها، مقابل ستارگان لیگ تایلند 1-0 شکست خوردند.
در این دیدار که در ورزشگاه راجامانگالای بانکوک برگزار شد، منچستریونایتد با ترکیب آموس، فابیو، اونز، فردیناند، باتنر، کریم، عدنان جانوزای، اندرسون، گیگز، کلورلی و ولبک به میدان رفت اما بازیکنان تایلند نمایش خوبی ارائه دادند و علاوه بر بازی کردن دروازه شیاطین سر، دو موقعیت بسیار خوب را نیز از دست دادند.
بهترین بازیکن منچستریونایتد در نیمه اول، در غیاب ستاره هایی مانند فن پرسی و رونی، عدنان جانوزای، ستاره جوان بلژیکی بود که یک موقعیت بسیار خوب را هم روی ارسال فابیو از دست داد.
هواداران تایلندی استقبال ویژه ای از این دیدار کردند و بلیت های این دیدار به قیمتی 130 دلار به فروش رفت.
ممکن است این شکست کار را برای دیوید مویس که باید جای خالی فرگوسن را پر کند، دشوار کرده و فشارها را روی او افزایش دهد؛ مگر اینکه تیمش در دیدارهای بعدی نتایج بهتری کسب کند.
البته هنوز زمان زیادی تا پایان تور پیش فصل منچستریونایتد باقی مانده و آنها باید دیدارهای دیگری را در استرالیا، ژاپن، هنگ کنگ و سوئد انجام بدهند.حتی او می تواند خوش بین باشد که با این شکست، به خوبی در مسیر سر الکس فرگوسن حرکت می کند زیرا او نیز در سال 1986، دوران حضورش در الدترافورد را با شکست ناامید کننده 2-0 مقابل تیم کوچک آکسفورد یونایتد آغاز کرد.
منبع:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
کنفرانس مویز در بانکوک
درباره رونی " مصدومیتش ضربه بزرگی است . او داشت به خوبی تمرین میکرد و اماده بنظر میرسید . اما خوشبختانه انچنان که فکر میکردیم جدی نیست و باید تا 2 یا 3 هفته دیگر اماده باشد .
در مورد اینده رونی " من هفته پیش هلندی صحبت نمیکردم ! همانطوری که گفتم رونی فروشی نیست
در مورد انتقالات " گزینه هایی هستند که ما دنبالشان هستیم در این زمان ما از اوضاعی که در مورد ترانسفرها دارد پیش میرود راضی هستیم .
در مورد تیاگو " من هرگز نگفتم که او یک گزینه برای ما بوده است .
استقبال از تیم در تایلند " وقتی که وارد بانکوک شدیم من صدای فریاد خیلی از خانم ها را شنیدم . فکر نکنم ان فریادها برای من بوده باشد ! انگار که یک موسیقی مشهور وارد شده است . من هیچ وقت به توری با این عظمت نرفته بودم . همه چیز تا الان خوب بوده و از ما عالی استقبال شده است . امیدواریم که هوادارا از بودن ما در اینجا لذت ببرند . "
وضعیت نانی " نانی دماغش را عمل کرده است . هنوز نمیدانیم که میتواند پرواز کند یا نه باید صبر کنیم و ببینیم .
واکنش بازیکن ها در این چند روز " من از بودن در یونایتد هیجان زدم اما بیشتر از کار کردن با این بازیکن ها هیجان زده هستم . بزرگترین چیز حرفه ای گری است . همچنین تمرکزشان روی بردن و موفق بودن در این دو مورد فوق العاده هستند . فردا اولین بازی من است . سعی میکنیم که به اکثر بازیکن ها فرصت بدهیم . به بعضی از جوان ها هم فرصت میدهیم . "
.ویدیچ " اگر مراحل درمانش در منچستر خوب پیش برود امیدواریم که در قسمتی از تور همراهمان باشد
ما نمیخواهیم با پرواز طولانی شرایطش را بدتر کنیم . مشکلش فقط یکمقدار درد عضلانی داشته و تزریقاتی انجام داده است . در صورت بهبودی در میانه تور به ما ملحق میشود "
مصدومان " افرادی مثل یانگ ، اسمالینگ زیاد دور از شرایط برگشت به تمرینات نیستند . "
در مورد ابراز علاقه امروز مورینیو به رونی " مردم میتوانند درباره بازیکنان خوب صحبت کنند . من مطمئنم که از خوزه راجع به خیلی های دیگر هم سوال شده است . اما باز هم تکرار میکنم که رونی بازیکن یونایتد است و همینطور هم خواهد ماند . "
-
مویز به نکات مثبت توجه میکند
" اگر قرار است که بازی را ببازم ترجیح میدهم همین بازی های دوستانه باشد . ما در دقایق پایانی چندین موقعیت را از دست دادیم اما در نهایت مهمترین نکته این است که تونستیم به عده ای از بازیکنان فرصت بازی بدهیم . بازی برای کار اماده سازی تیم مخصوصا از نظر جسمانی مفید بود اکثر حاضرین در استادیوم میتوانند شهادت بدهند که هوا خیلی گرم بود . من از این جنبه از این بازی راضی هستم .
در کل امادگی بدنی بازیکنان خوب بود و من این نکته مثبت را در نظر میگیرم .
عدنان نمایش بسیار خوبی داشت . همیشه وقتی به یک جوان فرصت بازی میدهی و او از ان استفاده میکند خوشحال میشوی. عدنان هر چقدر مثل امروز بازی کند فرصت های بیشتری گیرش خواهد امد .
زاها هم خوب کار کرد و تونست در جریان بازی تاثیر بگذارد . با مصدومیت رونی و نبود رابین ، چیچا و مصدومیت ویل کین گزینه در خط حمله کم داشتیم . اما زاها با امدنش موقعیت های زیادی درست کرد و بدشانس بود که موفق به گلزنی نشد .
باید ببینیم که زاها در ادامه چیکار میکند . ما او را به تور اوردیم تا بهش فرصت بدهیم . این اولین بار است که باهاش کار میکنم و حتی اولین بار بود که بازیش را از نزدیک دیدم . امیدواریم که بخشی از تیم باشد و باید ببینیم که در کجای برنامه هایمان قرار خواهد داشت .
بوتنر از ناحیه همسترینگ احساس ناراحتی کرد بنابراین ما سریع تعویضش کردیم تامشکل جدی پیدا نکند .
همه ما در کادر فنی قبل اولین بازیمان ریلکس بودیم . ما مشتاق این بازی بودیم. جمعیت زیادی امده بود و جو خوبی وجود داشت . از اینکه موفق نشدیم پیروز شویم ناامید هستیم اما در نهایت این تازه اغاز کار بود . "
-
صحبت های مهم اد وودوارد و مویز درباره مسائل مختلف
اد وودوارد مدیر اجرایی :" من شوکه نشدم که باشگاه هایی مثل چلسی و ارسنال به رونی علاقه دارند او بازیکن درجه یکی است . او فروشی نیست و ما هم او را نمیفروشیم .
ما روش کارمان در بازار را عوض نمیکنیم چون این روش برایمان موفقیت امیز بوده است . اما میخواهیم که مربی روی ترکیبش سرمایه گذاری کند . ما در بازار نقل و انتقالات برای مربی تصمیم نمیگیریم . این روش برای عده ای از باشگاه ها جواب داده اما در یونایتد این کار انجام نمیشود .
ون پرسی را در نظر بگیرید ما سخت برای گرفتنش ان هم در حالیکه 29 سالش بود تلاش کردیم . ما هیچ وقت این سیاست که بازیکنان بالای یک سن را نخریم نداشتیم و خرید رابین این را ثابت میکند .
ما از سر الکس فرگوسن در بحث خرید بازیکن حمایت کردیم و همین کار را برای دیوید مویز هم میکنیم .
راجع به تمدید قرارداد صحبتی نشده است . من تا الان با هیچ بازیکنی راجع به تمدید قرارداد صحبتی نکرده ام .
ایا ما میترسیم که کسی قراردادش تمام بشود و بدون پرداخت مبلغی جدا شود ؟ البته که نه "
دیوید مویز :" من خیلی خوشحالم که دوباره به سیدنی برگشتم . من سه سال پیش اینجا امدم . شما همیشه بار اول لذت میبرید اما تازه در بار دوم میتونید از شرایط استفاده کنید . من مشتاق بازی دوستانه مان در اینجا در مقابل هوادارانمان هستم .
اقامت در سیدنی بخش مهمی از اماده سازی مان است . ما یک هفته اینجا تمرین میکنیم و از امکانات فوق العاده اینجا استفاده کنیم .
رابین در اینجا به ما ملحق میشود که این به ما کمک زیادی میکند . رونی به منچستر برگشته و 2 تا 3 هفته مصدوم خواهد بود .
امادگی جسمانیمان دیروز خوب بود . موفق نشدیم گل بزنیم پس امیدواریم که در بازی های اینده این را جبران کنیم .
بعضی از بازیکنانمان از جمله ویدیچ ، یانگ و اسمالینگ بزودی تمریناتشان را در منچستر اغاز میکنند . اگر وضعیتشان خوب باشد ان ها را پیش خودمان در تور می اوریم .
من ترجیح دادم ترکیب کوچکی را با خود به تور بیاورم تا بتونم به همه فرصت بازی مطلوبی بدهم .
رونی نقش بزرگی دارد و ما باید سعی کنیم تا میتوانیم ازش گل بیرون بکشیم . فکر میکنم که رونی در چندین پست میتواند بازی کند و اگر رابین مصدوم بشود ما به رونی احتیاج داریم و من میخواهم از هر دوی ان ها استفاده کنم .
این فرصتی برای من است که رونی را به فرمی که همه ازش میشناسیم برسانم . این یک چالش لذت بخش برای من است . اما در عین حال نباید فقط روی او تمرکز کنیم یونایتد فقط رونی نیست .
منچستر یونایتد درباره تیم و باشگاه است . من اجازه نمیدهم که وین رونی از باشگاه بزرگتر بشود .
این عالی نیست که باشگاه میگوید " بودجه محدودی وجود ندارد ، تو برو و هر کسی را که میخواهی بگیر ، فقط برو و بگیرش "
ما بدنبال بهترین بازیکنان هستیم . این مهم است که به مردم نشان بدهیم که ما داریم سنت ها و ارزش های باشگاه را ادامه میدهیم .
من نام نمیبرم ولی ما بدنبال بهترین بازیکنان هستیم . ما داریم سعی میکنیم که چند ناحیه تیم را تقویت کنیم . ما در خط هافبک کمیود داریم . ما همچنین باشگاهی هستیم که روی جوانان سرمایه گذاری میکند . پس باید این انتظار را داشته باشید که بدنبال این گروه سنی هم برویم . ما بشدت داریم تلاش میکنیم تا اولین خرید خرید درست باشد . به من تیم بسیار خوبی واگذار شده است و من میخواهم به طرز معقولی به ان کیفیت اضافه کنم .
بازیکن ها اولین مزه عصبانیت من را چشیده اند . این در تمرین رخ داد . من به عده ای گفتم که بهتر کار کنند و بیشتر تلاش کنند . بازیکنان بزرگ با این مشکلی ندارند . اما لطفا این را " سشوار " ننامید . کس دیگری کپی رایت ان را در اختیار دارد !
شدت تمرینات سخت بوده است . من کاملا تحت تاثیر تکنیک رایان گیگز قرار گرفته ام . البته که میدانستم که او چقدر بازیکن بزرگی است اما از نزدیک واقعا چیز دیگری است .
من مشتاق رقایت با رقیبانم هستم . من در شرایط سخت زیادی بودم بنابراین مشکلی با رقابت با خوزه یا هر کس دیگری ندارم . من مشتاق رقابت با مورینیو هستم . من در کل دوران مربیگریم باید میجنگیدم . قطعا سوال هایی درباره نحوه کار من خواهد بود اما خوشبختانه انقدر محکم هستم که روی پای خودم بایستم .
همانطوری که بازیکنان جوان به بلوغ میرسند مربیان جوان هم به بلوغ میرسند . گوش کنید ، کار در یونایتد چالش بزرگی برای من است . کاملا محیط جدیدی برای من است پس من هر کاری میکنم تا انتظارات را براورده کنم .
وقتی کارلو انچلوتی مربی میلان بود من به دیدن جلسات تمرینیش میرفتم . روزی که از چلسی اخراج شد با ما در گودیسون بازی داشت . من او را بعد بازی دیدم و گفتش که " دیوید من کارم را از دست دادم حالا میتونم بیام و تمرینات تو را تماشا کنم ! " این فوتبال است یک صنعت بسیار بزرگ و در عین حال چرخه بسیار کوچکی هم دارد . "
-
ریو فردیناند: تمرینات با وجود دیوید مویس دشوارتر شده است
ریو فردیناند اذعان دارد که با وجود دیوید مویس، تمرینات تیم منچستر یونایتد دشوارتر و با کیفیت تر شده است.
دیوید مویس با اضافه کردن استیو راند، جیمی لومسدن، کریس وودز و فیل نویل به کادر مربیگری تیم منچستر یونایتد، از شیوه جدیدی در تمرینات این تیم در 10 روز گذشته در مجتمع تمرینی/ورزشی کارینگتون و تور بانکوک بهره جسته. دیوید مویس در تیم اورتون به تحمیل خواسته های تاکتیکی خود به بازیکنان در مراحل تمرینی پیش فصل شهرت داشت و حال ریو فردیناند اعتراف میکند که متوجه شده است که سطوح آماده سازی تیم تبدیل به احسن شده است.
ریو فردیناند، مدافع با سابقه تیم منچستر یونایتد در گفتگو با روزنامه Daily Telegraph، در این باره اذعان داشت:" مقداری برای قضاوت زود است اما فکر میکنم سطح تمرینات به شدت بالا رفته است. هنگامی که سرمربی جدیدی وارد تیم میشود، بازیکنان میخواهند کادر مربیگری جدید را تحت تأثیر قرار دهند اما این بسیار سخت شده است، ما گاهی دو برابر تمرین میکنیم اما این بسیار خوب است. جوانان از آن لذت میبرند و این بسیار خوب است. ما در حال یادگیری چیزهای جدیدی هستیم که از ما خواسته میشود و ما واقعاً از آنها بهره میبریم. ما میخواهیم شروع خوبی در فصل جدید داشته باشیم.
-
زاها و احساس خوشحالی
زاها بعد از اولین بازی برای منچستر یونایتد با خبرنگار MUTV مصاحبه ای داشت .
1- چطور بود ، اولین بازی در لباس منچستر و پوشیدن پیراهن این باشگاه ؟
واقعا احساس شگفت انگیزی بود،اومدن و بازی کردن در کنار بازیکنانی همچون ریو و رایان گیگز ،اندرسون و ... دانستن اینکه من در کنار آنها در زمین بودم برای من به اندازه کافی خوب بود .
2-برای ما که به بازی نگاه میکردیم هوا بسیار گرم بود . برای شما که بازی میکردید چه طور بود ؟
رطوبت دیوانه کننده بود ،و بر روی ما فشار آورد .و این برای آمادگی ما وقتی که به انگلیس برمیگردیم خوب است .
3-آیا برای آماده شدن بازیه ایده عالی بود ؟
بله قطعا ،ما درتمرینات پیش فصل سخت کار کردیم اما بازی شبیه این مطمئنا همان چیزی هست که ما به آن نیاز داریم . گاهی از اوقات آب و هوا به شما به خوبی کمک میکند چون حتی نیاز به دویدن ندارید تا عرق کنید و این آمادگی شما را بیشتر میکند .
4-تا به ثمر رساندن گل اندکی فاصله داشتی ، درباره ی آن تعریف کن ..
من واقعا سرم رو به پایین بود و سعی کردم با توپ ارتباط درستی برقرار کنم .داستان دیگری میشد اگر توپ درون گل قرار میگرفت .من خوشحالم ، و روزعالی میشد اگر گلی به ثمر میرساندم. اما الان اشکالی ندارد .
5-شما به سیدنی پرواز خواهید کرد . آیا تجربه تور توقف کوتاه را داشته اید ؟
بله ،برای اولین بار است که من به یک همچین توری میروم ولی قبلا نه . برای داشتن هواداران زیادی که برای دیدن پیش فصل می آیند فقط برای من متفاوت هست اما من به سمت جلو نگاه میکنم که در آینده چه میشود . من فقط به دنبال سخت کار کردن هستم تا درهمه زمینه ها بهتر شوم .
-
ر حالی که به مدت حدود ۴۰ روز خبر لینک شدن یونایتد به تیاگو یکی از خبرهای اصلی رسانه های مهم جهان به شمار می رفت، بایرن مونیخ که از هفته گذشته به جمع مشتریان این بازیکن اضافه شده بود گوی سبقت را از یونایتد ربود و تیاگو را به خدمت گرفت. بدین ترتیب تیاگو نیز به بازیکنانی نظیر هازارد، مورا، اشنایدر، رونالدینیو و … پیوست که در یک قدمی اولدترافورد بودند اما به یکباره هواداران آنها را در تیم دیگری دیدند. مبلغ قرارداد تیاگو ۲۰ میلیون یورو است که تا ۲۵ میلیون یورو قابل افزایش است. هرچند بسیاری بر این باورند تیاگو که در بارسا جایی برای بازی پیدا نمی کرد، در بایرن نیز به دلیل وجود هافبک های متعدد نمی تواند به طور مستمر به میدان برود.از طرفی بنا بر گزارش های خبرگزاری های مختلف، منچستریونایتد در آستانه خرید اسکیل گارای قرار دارد. این در حالی است که گروهی از هواداران شیاطین سرخ خرید او را با توجه به وجود بازیکنانی مانند ویدا، فردیناند، جونز، اسمالینگ،ایوانز و … غیر ضروری میدانند. مبلغ خرید او تا این لحظه ۲۰ میلیون یورو است.
-
دیوید بکهام تاکید می کند که هوادار یونایتد است و مطمئن است مویس می تواند شیاطین سرخ را قهرمان لیگ جزیره کند.
افسانه اولدترافورد، دیوید بکهام، در مورد انتخاب مویس به عنوان سرمربی جدید شیاطین سرخ در گفتگو با اسکای اسپورت گفت: “مطمئنم او مشاوره های زیادی گرفته است. مویس از آن دسته مربیانی است که همیشه به سر الکس زنگ می زده و با او صحبت می کرده و مشورت می گرفته است. با توجه به دستاوردهایی که سر الکس فرگوسن برای یونایتد آورده، برای هر کسی سخت است که جانشین مربی موفقی همچون او شود. اما هنوز همان بازیکنان خوب در تیم حضور دارند و من مطمئنم در هفته های آینده چند بازیکن دیگر نیز به تیم اضافه می شوند. سرمربی تیمی مثل منچستریونایتد بودن، کار بسیار بزرگی است.”
دیوید بر این باور است که لیگ جزیره فصل هیجان انگیزی را پیش رو دارد، و البته مطمئن است که اولین موفقیت برای مویس در یونایتد رقم می خورد: “امسال فصل جالبی خواهیم داشت. تغییرات زیادی در تیم ها انجام شده، خوزه مورینیو برگسته و این هیجان انگیز است. لیگ جالبی خواهد بود اما من همچنان معتقدم که منچستریونایتد قهرمان لیگ می شود، من یک هوادار تمام عیار یونایتدم.”بکهام معتقد است تغییرات صورت گرفته در یونایتد، تاثیرات سودمندی در ساختن میراث فرگوسن دارد. “منچستریونایتد بزرگ ترین میراث را در اختیار دارد. رایان گیگز سال های زیادی در تیم بازی کرده و بازیکنان به عنوان یک الگو به او نگاه می کنند. فیل نویل نیز به عنوان یک مربی با استعداد به باشگاه بازگشته است. گری نویل در باشگاه فعالیت می کند و نیکی بات با ذخیره ها کار می کند. بازیکنان جوان آن ها را نگاه می کنند و به آن ها احترام می گذارند. این برای باشگاه خیلی با اهمیت است.”بکهام در مورد وین رونی گفت: “امیدوارم وین در اولدترافورد بماند. او واقعاً بازیکن با استعدادی است و من به او به عنوان یک بازیکن یونایتد نگاه می کنم. بدیهی است که این موضوع فقط و فقط به تصمیم خودش بستگی دارد. به عنوان یک هوادار یونایتد، دوست دارم بهترین بازیکنان را در تیمم ببینم و امیدوارم رونی هم بماند.”
-
دیوید مویس میگوید رونی در یونایتد مورد نیاز است ولی به عنوان یک بازیکن پوششی برای رابین ون پرسی.
وین رونی در چند وقت اخیر و بعد از مصاحبه ی سرمربی پیشین شیاطین سرخ که عنوان کرده بود وین رونی خواهان جدایی از منچستر یونایتد است ، در مرکز توجهات قرار داشت.
ولی سرمربی جدید شیاطین سرخ میگوید که چند پسته بودن این مهاجم ۲۷ ساله وی را به یک دارایی ارزشمند در باشگاه تبدیل کرده است و قصد فروش وی را ندارد.
“در کل نظر من در مورد رونی این است که اگر به هر دلیلی ون پرسی قادر به بازی کردن نبود از وی استفاده خواهیم کرد”
“وین رونی میتواند بازی خود را به نمایش بگذارد ولی در این راه ممکن است شانس کمتری برای بازی داشته باشد. باید مدتی بگذرد تا ببینم چگونه از وین استفاده خواهم کرد”
“منچستر یونایتد تنها وین رونی نیست. منچستر یونایتد یک تیم است . یک باشگاه”
“من به وین رونی اجازه نمیدهم تا از این باشگاه فوتبال و از این تیم فوتبال بزرگ تر شود چرا که این امر بسیار مهمی است”
وین رونی هنوز دوسال دیگر از قرارداد خود با منچستر یونایتد را پیش رو دارد و از همین رو مویس برای تمدید قرارداد با وی زیر فشار زیادی قرار ندارد.
مویس در انتهای صحبت های افزود:
“شاید در طول سال اتی ما باید به چیز های دیگری توجه کنیم”
“در اوایل کار من باید این شانس را داشته باشم تا بازیکنان را زیر نظر بگیرم و ببینم چگونه باید بهترین استفاده را از انها ببرم”
-
-
بنا به گزارش سایت اسکای اسپورتس منچستر یونایتد اماده ی ارائه ی پیشنهاد ۳۵ میلیون پوندی برای جذب سسک فابرگاس میشود..
هافبک اسپانیایی تیم بارسلونا مکررا اعلام کرده است که میخواهد در تیم بارسلونا بماند ولی فابرگاس که دو سال پیش از ارسنال ( که بنا بر گزارشات اگر بارسا بخواهد فابرگاس را بفروشد خواهان جذب دوباره ی وی نمیباشد) به بارسلونا پیوست مورد توجه قهرمان لیگ برتر قرار دارد.
به نظر میرسد با توجه به تمام مشکلاتی که بر سر راه جذب وی وجود دارد، علاقه ی منچستر یونایتد به جذب وی همچنان ثابت باقی مانده است چرا که انها به شدت به دنبال جذب یک هافبک خلاق برای برطرف کردن مشکل خط میانی می باشند.
اکنون به نقل از اسکای اسپورتس منابعان این شبکه ی خبری دریافته اند که منچستر یونایتد به زودی این علاقه ی خود را به صورت رسمی اعلام خواهد کرد.
-
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران-مهاجم سابق یونایتد دوست دارد بیل را در پیراهن یونایتد ببیند.
گزارش های یکشنبه شب حاکی از این است که مویس به دنبال بیل و کریستیانو رونالدوست.مویس در یک کنفرانس خبری گفت که آن ها دنبال جذب بهترین ها هستند.یورک فکر می کند بیل ۲۳ ساله که فصل قبل همه جوایز را درو کرد،با امضای قرارداد به یونایتد بیاید.در گفتگو با خبرنگاران در یک کلینیک مربیگری جوانان در گاسفورد، محل برگزاری تمرینات سنترال کوست مارینوز، یورک گفت: “ما هنوز تعداد زیادی از بازیکنان با کیفیت را در اختیار داریم اما سرمربی همیشه به دنبال تقویت تیم است.“افرادی مانند گرت بیل می توانند در مدت طولانی در اوج باشند و او می تواند یک بازیکن فوق العاده برای منچستریونایتد باشد.”
“گیگز می تواند جای اسکولز را بگیرد”یورک این را بعد از آن گفت که یونایتدی ها یکشنبه نبرد خرید تیاگو آلکانترا را به بایرن واگذار کردند.گیگز ۳۹ ساله ولزی احتمالا این فصل در کنار کریک خواهد بود و یورک اعتقاد دارد او در انجام این کار موفق خواهد بود.یورک گفت: “او فوق العاده است،شما نگاه کنید او به تیم شخصیت می دهد و تسلطش بر بازی و آمادگی بدنی اش نشان می دهد که رایان یک ورزشکار استثنایی است.”“او یک بازیکن تراز اول است و کارش را به خوبی انجام می دهد.”یورک همچنین معتقد است کریستین بنتکه مهاجم استون ویلا فصل قبل از فرصتش به خوبی استفاده کرد و خیلی خوب بازی کرد و گل زد.بنتکه از استون ویلا باشگاه سابق یورک درخواست خروج کرده و چلسی و تاتنهام خواهان او هستند.“او قطعا بر روی صحنه این سال پشت سر هم می شود، جالب است ببینید که چگونه او در این سال خاص می شود چون سال اول است که همیشه کمی آسان است،” او گفت.“اوچشم انداز خوبی دارد و مطمئنا نگاه ها بر روی اوست.مطمئنا او این فصل توجه ها را به سمت خود جذب خواهد کرد.”
-
دیوید بکهام: یونایتده مویس در جاده موفقیت قدم بر میدارد
بکهام میگوید: مطمئنم دیوید مویس مشاوره های زیادی گرفته است. او از آن دسته مربیانی است که همیشه به سر الکس فرگوسن زنگ می زده و با او صحبت می کرده.
هنوز هم بازیکنان خوب در تیم حضور دارند و من مطمئنم در هفته های آینده چند بازیکن دیگر نیز به تیم اضافه می شوند. سرمربی تیمی مثل منچستریونایتد بودن، کار بسیار بزرگی است.
امسال فصل جالبی خواهیم داشت. تغییرات زیادی در تیم ها انجام شده، اما من همچنان معتقدم که منچستریونایتد قهرمان لیگ می شود، من یک هوادار تمام عیار یونایتدم.
منچستریونایتد بزرگ ترین میراث را در اختیار دارد. رایان گیگز سال های زیادی در تیم بازی کرده و همه بازیکنان به عنوان یک الگو به او نگاه می کنند. فیل نویل نیز به عنوان یک مربی با استعداد به باشگاه بازگشته است. گری نویل در باشگاه فعالیت می کند و نیکی بات با ذخیره ها کار می کند. بازیکنان جوان آن ها را نگاه می کنند و به آن ها احترام می گذارند. این برای باشگاه خیلی با اهمیت است.
امیدوارم وین در اولدترافورد بماند. او واقعاً بازیکن با استعدادی است و من به او به عنوان یک بازیکن یونایتد نگاه می کنم. مسلم است که این موضوع فقط و فقط به تصمیم خودش بستگی دارد. به عنوان یک هوادار یونایتد، دوست دارم بهترین بازیکنان را در تیمم ببینم و امیدوارم رونی هم بماند.
-
|
نشريه گاردين اعلام کرده که ديويد مويس به دنبال آوردن ماروانه فلاييني از اورتون به منچستريونايتد است.
به گزارش فارس، مويس که به شدت به دنبال آوردن يک هافبک طراح به اولدترافورد پيش از آغاز فصل آينده است، به سسک فابرگاس نيز پيشنهادي 30 ميليون يورويي اراده کرده است. البته او قصد داشت تياگو را به تيمش ببرد ولي هافبک تيم ملي فوتبال اسپانيا ترجيح داد راهي بايرن مونيخ شود.
سرمربي پيشين اورتون در سال 2008 فلاييني را از استاندارد ليژ بلژيک با 15 ميليون پوند به گوديسون پارک برد و اکنون تصور ميشود با 23 ميليون پوند راهي تئاتر روياها شود.
چند روز پيش بود که روبرتو مارتينز، سرمربي جديد اورتون از فلاييني خواسته بود به حضور خود در اين تيم ادامه داده و فرم بسيار خوب خود را تکرار کند.
گاردين همچنين فاش کرده که يونايتدها علاقمند هستند فابرگاس و فلاييني را جذب کرده تا خط هافبکي قدرتمند داشته باشند. |
-
|
وين روني که اکنون آسيب ديده است و تا يک ماه ديگر هم نميتواند در ترکيب تيمش به ميدان برود، از زمان حضور رابين فان پرسي در منچستريونايتد به مهاجم دوم اين تيم بدل شده است.
به گزارش فارس، وي به همين دليل پيش از پايان فصل گذشته از سران يونايتد درخواست کرد در فصل نقل و انتقالهاي تابستاني اجازه خروج وي از باشگاه را صادر کنند. نام روني در ارتباط با باشگاههايي مانند چلسي، آرسنال، پاري سن ژرمن و بارسلونا شنيده ميشود و ممکن است اين بازيکن ملي پوش، پيش از پايان فصل نقل و انتقالها راهي يکي از اين تيمها شود.
از سوي ديگر، ديويد مويس که به تازگي جانشين الکس فرگوسن شده است بارها اعلام کرده روني فروشي نيست و خواهان ماندن مهاجم پيشين اورتون در تيم خود شده است. البته مويس با توجه به اينکه خواهان ماندن روني است ولي به او در مورد فصل آينده نيز هشدارهايي داده است. مربي يونايتدها که در اورتون نيز با روني کار کرده از انعطاف پذيري وي آگاه است ولي تاکيد کرد فان پرسي مهاجم شماره يک تيمش خواهد بود.
«وين ميتواند در يونايتد نقش خودش را داشته باشد. در کل تصور من از فصل آينده روني اين است که اگر رابين فان پرسي آسيب ديد، به او احتياج خواهيم داشت. البته دوست دارم به هر دوي آنها بازي دهم. ميخواهم به دني ولبک و خاوير هرناندز هم اجازه درخشش بدهم. ميخواهم از تمامي گزينههايي که در اختيار دارم استفاده کنم.»
با اين حرفهاي مويس، روني به هيچ وجه نبايد جايگاه خود در ترکيب يونايتدها را تثبيت شده بداند.
گفتني است فان پرسي براي دومين سال پياپي عنوان بهترين گلزن ليگ برتر انگليس را به دست آورد. |
-
|
نشريه گاردين اعلام کرده که ديويد مويس به دنبال آوردن ماروانه فلاييني از اورتون به منچستريونايتد است.
به گزارش فارس، مويس که به شدت به دنبال آوردن يک هافبک طراح به اولدترافورد پيش از آغاز فصل آينده است، به سسک فابرگاس نيز پيشنهادي 30 ميليون يورويي اراده کرده است. البته او قصد داشت تياگو را به تيمش ببرد ولي هافبک تيم ملي فوتبال اسپانيا ترجيح داد راهي بايرن مونيخ شود.
سرمربي پيشين اورتون در سال 2008 فلاييني را از استاندارد ليژ بلژيک با 15 ميليون پوند به گوديسون پارک برد و اکنون تصور ميشود با 23 ميليون پوند راهي تئاتر روياها شود.
چند روز پيش بود که روبرتو مارتينز، سرمربي جديد اورتون از فلاييني خواسته بود به حضور خود در اين تيم ادامه داده و فرم بسيار خوب خود را تکرار کند.
گاردين همچنين فاش کرده که يونايتدها علاقمند هستند فابرگاس و فلاييني را جذب کرده تا خط هافبکي قدرتمند داشته باشند. |
-
مويس قول داد، ناني مي ماند
ديويد مويس، سرمربي جديد منچستريونايتد، ناني را متقاعد کرده که آينده اش در الدترافورد رقم خواهد خورد و اين هافبک پرتغالي نيز تصميم گرفته به حضورش در اين باشگاه ادامه بدهد.
|
|
سرمربي جديد شياطين سرخ به اين بازيکن گفت که در برنامه هايش جايگاه ويژه اي دارد و به همين دليل قصد دارد قراردادش اين بازيکن را هم تمديد کند.
به گزارش گل ، در حالي که هنوز مذاکرات بر سر شرايط قرارداد جديد ناني ادامه دارد، گفته مي شود که اين بازيکن از اينکه مويس قرار است وقت بيشتري براي بازي به او بدهد، خوشحال است. اين در حالي است که او فصل بدي را سپري کرده و فصل گذشته تنها 10 بار براي تيمش به ميدان رفت که کمترين ميزان در شش فصلي است که در الدترافورد به ميدان مي رود.
او به خاطر اعتماد اندکي که فرگوسن در فصل گذشته به او نشان داد، قصد دارد الدترافورد را ترک کند و حتي اين موضوع را به هم تيمي هايش هم اطلاع داده بود.
در ماه مارس گذشته گزارش هايي منتشر شد که براساس، فرگوسن تعدادي از بازيکنان منچستريونايتد از جمله ناني، والنسيا، اندرسون و ليندگارد را در ليست فروش گذاشته بود و حتي گالاتاسراي هم براي خريد اين هافبک پرتغالي پيشنهادي ارائه داده بود.
ناني به دليل عملي که روي بيني اش انجام داد، همراه با ساير هم تيمي هايش به تور آسيايي نرفته اما گفته مي شود از چند روز ديگر به اردوي تيم اضافه خواهد شد. |