خوب این بازی جذاب رو هم بردیم با نتیجه 4-1
البته گل اتلتیکو آفساید بود این نظر کارشناساست
دیماریا هم نشون داد مصدومیت روش تاثیری نداشته و همچنان در اوج هست.
تبریک به امید برد های پیاپی بیشتر
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب این بازی جذاب رو هم بردیم با نتیجه 4-1
البته گل اتلتیکو آفساید بود این نظر کارشناساست
دیماریا هم نشون داد مصدومیت روش تاثیری نداشته و همچنان در اوج هست.
تبریک به امید برد های پیاپی بیشتر
بازی بعدی که با گیخون زنگ تفریحه به نظرم باید به بازیکن های اصلی کمی استراحت بده بعد میرسیم سر وقت بارسلونا....chomagh
نه دیگه اتفاقا ما باید شدیدا اینجور بازی ها رو جدی بگیریم مخصوصا اینکه ما تو چند فصل اخیر زیاد تو زمین گیخون امتیاز از دست دادیم و رئال مطمئنا تو غرور 6 امتیاز فاصله نمیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hadizizo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طعم حقارتو بهشون میچشونیم!!gam:-
توجه دوستان رئالی
بچه این این تاپیک حرف های خودمونی نیست.roz::
اسم این تاپیک تبادل و نظره و از شما خواهش می کنم که در این تاپیک بدون تعصب بحث کنیدroz::
بچه ها سعی کنید در این تاپیک بیشتر بپردازیم به مشکلات تیم.تیم ما هرچند عالیه ولی هنوزنقص هایی دارهroz::
همین طور سعی کنید پست هاتون حداقل بیشتر از 1خط باشهroz::
emsal real madrid tamame jamhaye oropa ba espania ro be dast meare real emsal shekast napazire
خدارو شکر تیم تا الان عالی بوده و در آمادگیه کامله
ولی هنوز نقص هایی داره باید از کمترین موقیعت ها بیشترین استفاده رو ببره
و باید تاکتیک پرسشون رو قوی تر کنند تا دفاع آسیب نبینه
تاتیک پرس رو باید هافبک ها و مهاجمین انجام دهند.
بااین تاکتیک هم دفاع عالی خواهیم داشت و هم حمله عالی.
به نظر من بازی با گیخون خیلی کلیدیه و جدا از وضعه بده گیخون این بازی رو باید خیلی جدی بگیریم و با احتیاط بازی کنیم و باید سعی کنیم خیلی زود به گل برسیم
((اخه گیخون هم شد تیم - 6تا))
تیم بعدی کیه........
به نظر من مشکل اصلی رئال توی دفاع جناحین هست.اگه این دفاع رو درست نکنن واقعا با مشکل برخورد میکنن.درست مثل بارسا که سمت الوز نفوذ پذیر تر هست سمت مارسلو هم بسیار نفوذ پذیره و از طرفی رئال نشون داده روی سانتر های زمینی و سریع از جناحین مشکل داره.اگه این مشکل رو حل کنن دیگه واقعا نمیدونم مربیا میخوان از کجا بهشون ضربه بزنن
هزاربار گفتم اگه مالدیو هم بیاد باما بازی کنه اگه دست کم بگیریمش میبازیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط neko-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثالش همین والیبال ایران.آرژانتین رو میبریم ولی از چین میبازیم.دلیلش چیه؟دلیلش دست کم گرفتنه.
گیخون پارسال تنها تیمی بود که رئال رو در سانتیاگو برنابئو شکست داد اگه مربی اش همون مربی فصل پیش باشه یه خورده حساب هایی هم با مورینیو داره ....... هرچند این فصل نتایج ضعیفی گرفته ولی فوتباله دیگه ......... dallliii
داداش به نظر من اینی که گفتی مشکل رئال نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مارسلو نفوزی هست و با تاکتیک جدید مورینیو از سمت مارسلو زیاد آسیب نمی بینیم.
تاکتیک مورینیو پرس و ضد حمله هست.وبه نظر من تیم مشکل جدی نداره.:flowerysmile:
درسته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی سبک بازی رئال از پارسال تا امسال خیلی فرق کرده.رئال در دفاع -میانی-ودر حمله خیلی تقویت شده در واقع هماهنگ تر شدن.رئال تا الان 13 برد پیاپی بدست آورده و تیم های سختی رو شکست داده.
به نظرم بازی رو راحت ببریم مثل بازی دربی.ولی نباید دست کم بگیریم.:ohum:
((داداش ایران رو با اروپا اصلا مقایسه نکن))نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بدبخت کیروش برای بازی با مالدیو هی گفت این مالدیو مثل چند سال پیش نیست پیشرفت کرده
اینو گفت چون میدونست ایرانی ها تا یکی دو بازی رو بردن غرور میگرشون
ولی رئال کجاااااااااااااهووووووووو و
ایران کجاااااااااااااااااا:mage mishe:
اتفاقا من هربازی که از رئال دیدم ضربه ای که خوردن از سمت مارسلو بوده و احتمالا هم علتش همین نفوذ های اونه.شاید حمله از اون سمت رئال باعث نشه به گل برسن ولی باعث میشه یکم دروازه رئال به خطر بیوفته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شاید درست باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه از اون سمت آسیب می بینیم ولی به جاش خط حملمون قوی تره.:flowerysmile:
خط حمله رو که حسابی قبول دارم.الان خط حمله های برتر دنیا خط حمله رئال و بارسا و سیتیه.واقعا خط حمله این سه تیم ادمو میترسونه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موافقم.:flowerysmile:نقل قول:
اینم آمار حمله 3تیم در لیگ برتر فصل 2011-2012
رئال مادرید:46
منچسترسیتی:43
بارسلونا:38
رئال در خط حمله کمی بهتر عمل کرده
منم کاملا با لین نظر موافقم علی رقم اینکه مارسلو نسبتا بازیکن خوبیه اما تو دفاع اونقد کارامد نیس و میشه گفت حتی بیشتر گلهای رئال از جا موندن اون یا اشتباه دفاعی اون صورت گرفته هر چند تو حمله خوب عمل میکنه و خیلی موثرهنقل قول:
پس با این حال به تو ال کلاسیکو به جای اون کی رو بذاریم بهتره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من موافق حضوره کونترائوم اما در صورتی که لاس و ژابی هم باشن و به نظرم بدونه خدیرا هم اتفاقات بهتری واسمون پیش بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خود مارسلو بهترین گزینه می دونم.کوئنترائو هم خوبه ولی ما می خواهیم بازی رو ببریم و مارسلو در حملات و بازی سازی موفق تراز کوئنترا هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درست میگی داداش . خدیرا هم زیاد خوب بازی نمیکنه !!!!!!!!نقل قول:
مسلما تنها هدف تو برنابئو برده اما توجه کن ببین تو 6 بازی اخیر چند گل تو ال کلاسیکو ها ما بخاطر اشتباه مستقیم و غیرمستقیم مارسلو خوردیمنقل قول:
من اصلا نمیگم مارسلو بده خیلیم خوبه اما متاسفانه اعتماد به نفس ال کلاسیکو رو نداره
اما فابیو بازیکن چند پستیه و تو بازی سازی هم قویه و قدرت تخریب خیلی بالایی یهیم داره ضمن اینکه فیزیکشم یه نمره مثبت دیگه در قیاس با مارسلو
ولی مورینیو کارش رو بلده . خودش میدونه چیکار کنه
درسته.نقل قول:
داداش مورینیو می تونه از هردو آن ها استفاده کنه یعنی این جوری
کاسیاس
مارسلو........په په.....راموس......آربلوا
کوئنترائو.....آلونسو
و...
در این ترکیب مارسلو در حملات به حمله اضافه بشه و کوئنترائو جای مارسلو رو پر کنه:flowerysmile:
این تقریبا شبیه به ترکیبی هست که توی سوپر کاپ رفت مورینیو استفاده کرد و تونست برای اولین بار بعد از چند سال یک مدت نسبتا طولانی بارسا رو به دردسر بندازه ولی باعث شد دوبار دروازه خودش تو برنابئو باز شه که یکیش روی اشتباه په په بود.درکل من شانس رئال رو این فصل بالا میبینم.چه تو قهرمانی و چه تو الکلاسیکو ولی بازم میگم بارسا این فصل بگیر نگیر داره.درشب خوب بازی کردن میلان اونا رو شکست میده و در شب خوب بازی کردن خودش از تیم حریف که خیلی ضعیفه میبازه.این امیدوارم میکنه توی الکلاسیکو رو فرم باشننقل قول:
این حرفتو کامل قبول دارم. ولی باخت بارسا چند دلیل می تونه داشته باشهنقل قول:
1- دست کم گرفتن
2-خستگی واسه بازی سخت مقابل میلان
3-شانسی بارسا باخت مخصوصا تیرک دقیقه 90 بارسا.
که به نظرم بیشتر همون گزینه اول باشه.
در مورد الکلاسیکو هم به نظرم رئال اگر نوری شاهین آماده بود از نوری شاهین هم استفاده کنه خوبه هرچند خوده مورینیو می خواد از 3 هافبک دفاعی استفاده کنه
آلونسو و خدیرا و به احتمال زیاد به دیارا هم بازی میده.
و مارسلو هم در ترکیب ثابته.
رئال یه پهن بزرگ داره به اسم سرعت .......... هر تیمی بتونه جلوی این سرعت بالای رئال رو بگیره میتونه متوقفش کنه ....
تا اینجا که تیمی نتونسته ..............
البته این سرعت تو رئال خیلی مهمه اما به خاطر تعدد بازیکنا سرعتی(از همه نظر) فک کنم مهارش به این راحتیا نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش هیچ تیمی نمی تونه حمله رئالو مهار کنه.نقل قول:
اینو امسال به همه ثابت خواهیم کرد.
اره داداش منم مطمئنم
من مطمئنم تو ال کلاسیکو کریس بتونه درخشش کنه و گل بزنه مطمئنا برنده جایزه توپ طلا هم میشه ki::
در بازی با گیخون اگر آلونسو و رونالدو استراحت کنند بهتره چون اگر الونسو بازی کنه و کارت بگیره الکلاسیکو رو از دست خواهد داد.
رونالدو هم همین طور اگه به رونالدو هم بازی ندیم بهتره.تا مصدومیتش کاملا برطرف بشه ولی روی نیمکت باشه درصورتی که بازی گره خورد به بازی بیاد.
منم کاملا موافقم اما فک کنم الونسو 5 کارته شده و اصلا بازی گیخون محرومهنقل قول:
نه داداش نشده اگه شده بود تو سایت های خبری مثل پیکه می پیچید.:flowerysmile:نقل قول:
نمیدونمنقل قول:
پس واجب شد بازی نکنه با خیخون
هفته پانزدهم لالیگا اسپانیا فصل 2011-2012
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گیخون - رئال مادرید
شنبه 12 آذر /ساعت: 22:30 به وقت ایران
Al Jazeera Sport +2
Al Jazeera Sport +3
Arena Sport 1 [MAXtv]
Arena Sport 3 (serbia)
C+ Fotball (norway)
C+ Fotboll (sweden)
C+ Sport (france)
C+ Sport (poland)
Canal+ 1 (Spain)
Digi Sport 1 (romania)
NTV Spor
NTV+ Football
OTE Sport 1
Sky Calcio 3
Sky Sports 4 (uk/ireland)
Sky Super Calcio
Sport 1 (hungary)
Sport 1 (lithuania)
Sport 2 (cze/svk)
Sport 5 (israel)
Sport TV2
SuperSport 1 [DigitAlb]
SuperSport 7 (za)
TV+ (bulgaria)
~ 6’Eren HD
~ C+ Sport Extra HD (nordic)
~ C+ Sport HD (france)
~ C+ Sport HD (poland)
~ Canal+ 1 HD
~ Sky Calcio HD3
~ Sky Sports HD4 (uk/irl)
~ Sky Super Calcio HD
~ Sport 1 HD (netherlands)
~ Sport 5 HD (israel)
~ Sport TV2 HD
~ SuperSport HD1 [DigitAlb
لینک آنلاین قبل از بازیroz::
نظریادتون نرهki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]