ویلکینز : خط حمله چلسی مشکلی ندارد
ویلکینز بر این باور است که چلسی در خط حمله مشکلی ندارد و باید دفاع خود را تقویت کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ری ویلکینز ، مربی سابق آبی پوشان لندن در مصاحبه ای با "اسکای اسپورتس" به نکات مهمی در بازی مقابل آرسنال اشاره کرد و در ادامه نظر خود را درمورد بازی آینده ی چلسی مقابل تیم قهرمان لیگ بلژیک , ریسینگ گنک در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اروپا بیان میکند.
مطلب زیر قسمتی مصاحبه ی ایشان است :
در خصوص بازی چلسی - آرسنال:
من فقط میتوانم باخت چلسی به آرسنال را یک بازی عجیب و غریب شرح دهم ,در واقع می شود گفت دیوانه وار !
با توجه به این که هر دو طرف تاکید به حملات پی در پی داشتند بازی، بسیار باز به نظر می رسید به طوری که چلسی میتوانست در پنج دقیقه ی اول 0-3 جلو باشد و پس از هشت دقیقه 2-3. اما در نهایت این آرسنال بود که بازی را 5-3 در نود دقیقه برد.
چیزی که حتمی است این است که هر دو تیم باید پس از صعود به مرحله ی حذفی لیگ قهرمانان اروپا ، خود را محکم تر و قوی -تر نشان دهند ، در غیر این صورت تیم های ابر قدرت آنها را تکه تکه می کنند.
آرسنال هم مثل چلسی در دفاع ضعف دارد.وقتی که بازی روز شنبه شروع شد من فکر میکردم چلسی بازی را با زدن پنج یا شش گل خواهد برد زیرا آنها توانستند سه یا چهار بار (در دقایق نخستین بازی) حمله کنند ، به خصوص از سمت چپ جایی که اشلی کول نفوذ میکرد و از سمت راست وقتی که دنی استاریج از پشت سر گذاشتن آندره سانتوز لذت میبرد.
در خصوص بازی گنک - چلسی :
همه مربی ها در تیم های قدرتمند حداقل یک مشکل مشترک دارند ، اینکه چگونه به همه ی بازیکن های خود مدت زمانی که برای بازی کردن نیاز دارند را بدهند .آندره ویاس بواس نیز از بقیه جدا نیست و من از او انتظار دارم که بار دیگر ، ترکیب را دگرگون کند (بازیکنان مختلفی را بازی دهد ) .جالب است که ببینیم که او چگ.مخ این کار را انجام خواهد داد. ولی من مطمئن هستم که با ضعف های دفاعی که تا به حال شاهد بودیم قابل پیش بینی است که این کار را با انتخاب یک جفت مدافع قابل اطمینان در قلب خط دفاع شروع کند.
به همان اندازه ای که ما به آشنایی مهاجمان همکار با یک دیگر اهمیت می دهیم . مهم است بدانیم که مدافعان نیز باید با یک دیگر سازگار و راحت باشند.بر این اساس می شود حدس زد که آندره با یک تیم استوار و قابل اطمینان به دیدار با گنک برود چون مسلما آنها نیازی به سومین باخت پی در پی ندارند.اگر آنها در مقابل گنک ببازند برای چلسی بد خواهد شد ، اما من این نتیجه را دور از ذهن می بینم.
در خصوص ترکیب تیم چلسی :
به نظر من ، جان تری بازی خواهد کرد ، الکس زیاد بازی نکرده است ولی در برهه ای از زمان شانس این را داشتم که با او کار کمک . بفهمم که او مدافع بسیار مطئنی است. اوقدرتمند است و قابلیت استفاده مفید از توپ را دارد.من تری و الکس را برای دو پست میانی انتخاب میکنم به همراه ایوانوویچ در سمت راست و کول در سمت دیگر.
دنیل استوریج جایگاه خود را در خط حمله محکم کرده است، این بازی احتمالا بیشترین اهمیت را برای جاش مک ایچران ها و اوریل رومئوها دارد.
میدانم که همه ی قضاوت کنندگان و معترضان در بیرون مشغول اعتراض هستند به خاطر اتفاقاتی که در چند هفته ی اخیر در چلسی رخ داده است ولی من فکر نمیکنم که حرارت و عصبانیت آنها روی ویاس بواس تاثیر منفی بگذارد. معمولا تمام تیم های دنیا شکست می خورند و این حقیقت زندگی است.
وقتی که به بازیکنان چلسی نگاه می کنید فکر نمی کنم که آنها مشکلی در حمله کردن داشته باشند چه در لیگ قهرمانان و چه در لیگ برتر انگلستان .نیازی نیست که کسی در حال حاضر عصبانی یا نگران شود.چلسی باید مطمئن شود که از این شرایط در خواهد آمد و به کار خود ادامه خواهد داد.با گذشت زمان و فرا رسیدن مرحله ی حذفی لیگ قهرمانان من هیچ شکی ندارم که آنها به بهترین های دنیا باز خواهند گشن . در فوتبال مشکلی بدون راه حل وجود ندارد.