اتفاقا به نظر من میتونه به ترکیب کمک کنه.هانری یک فینیشر عالیه ولی یکم مشکل سرعت داره.الان سنش هم بالاست.ولی تا همین 1سال و نیم پیش خوب تو بارسا بازی میکرد.واقعا میتونه کنار ولکات و فنپرسی ژروینیو خوب بازی کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا به نظر من میتونه به ترکیب کمک کنه.هانری یک فینیشر عالیه ولی یکم مشکل سرعت داره.الان سنش هم بالاست.ولی تا همین 1سال و نیم پیش خوب تو بارسا بازی میکرد.واقعا میتونه کنار ولکات و فنپرسی ژروینیو خوب بازی کنه
منم با تعیید حرفای آقا فراز اینو هم اضافه کنم که هانری بت تیم و طرفدارای آرسناله.نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جدا من که نظیرشو جایی ندیدم.
هانری بازیکنیه که قدرت حمل توپش بالاست و اگه برگرده <<هرچند کوتاه مدت>>میتونه به طور موقت حتی کمک شایانی به خط حمله و همچنین به طور موقت میتونه بار روحی فن پرسیو کم کنه.
ولی منکه بسیار دوست دارم برگرده.البته در میادین با بازوبند کاپیتانی آرسنال.:hooora:
هانری الان لاید با افتخار از ارسنال انتها این فصل خداحافظی میکرد و یه اسطوره به تمام معنا میشد
نمیگم کارش خیلی بد بود
اما اگه میخواست بره باید زودتر میرفت
بهرحال بازگشتش بدم نیس اما مطمئنت شکوهه سابقو نداره
با اینکه سن هانری بالاس اما می تونه کمک زیادی به تیم کنه
امیدوارم یه بار دیگه اونو با پیراهن آرسنال ببینم.
دوستان حالا که بحث هانری شد یک اعتراف بکنم.من به اولین بازیکنی که علاقه مند شدم اول زیدان بود بعد هانری و به اولین تیمی که علاقه مند شدم ارسنال بود.البته اونموقع سنی نداشتم ولی یادمه هانری همه کار توی ارسنال میکرد ولی همیشه توی فرانسه زیر سایه ی زیدان بود.واقعا بدشانس بود که توی دوران زیدان تو فرانسه و مسی تو بارسا حضور داشت.واضح هست وقتی شکست نسبی بازیکنی رو میبینید که با اون فوتبال رو شناختید خیلی براتون ناراحت کنندست.واقعا براش ارزوی موفقیت میکنم.هنوزم میتونه نشون بده اون هانری هست که تفاوت ها رو رقم میزنه.
خوب اول جا داره از دوستان به خاطر نظراتشون تشکر کنم
ولی به نظر من آرسنال باید یه پست به هانری بده تا در کنار تیم باشه نه اینکه بخوان اونو به عنوان یه بازیکن جذب کنه ....... اینکه هانری بازیکن تاثیر گذاری و تموم کننده ایه شکی درش نیست ولی خوب به نظرم توی سرعت کم میاره یادمون نره که هانری 35 سالشه و در مقایسه با بازیکنای جوان آرسنال زیادی سنش بالاست من خودم چند تا از بازی های هانری رو موقعی که تو آمریکا بازی میکرد رو دنبال کردم
و متوجه شدم واقعا این هانری با هانری 4.5 سال پیش زمین تا اسمون فرق کرده
شاید اگه به بارسلون نمیرفت هم یه اسطوره کامل میشد هم محبوبتر و هم بازیش انقدر افت نمیکرد
ولی در کل من با جذب هانری اونم در یه نیم فصل موافقم binam
من که خیلی دوست دارم یه بار دیگه هانری رو با پیراهن آرسنال ببینم
خیلی وقت بود منتظر چنین لحظه ای بودم - خدا کنه که ونگر هم قبول کنه
پیش بازی :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پنج بازی اخیر دو تیم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جایگاه دو تیم در جدول رده بندی رقابتها :
خب بچه ها همه نظرتونو درباره ی هانری گفتین اما من نگفتم و الان میگم:
این جور که بوش میاد انتقال هانری به ارسنال قطعی شده و شماره ی 12 رو هانری میپوشه
من خیلی خوسحالم که هانری رو میتونم دوباره با پیراهن ارسنال ببینم بچه ها
اما حیف که یکم سنش زیاد شده (اینم یکی از بدی های فوتباله دیگه چیکار کنیم)
من ک خیلی خوشحالم ک تیری میخواد بیاد....واقعا اسطوره بود توی ارسنال....
اگه بیاد واقعا تیم بیشتر از اینی ک هست سروسامون میگیره....البته یکم پیر شده و قراردادش هم دوماهس
ولی به نظر من قرار دادشو افزایش میده
به امید موفقید آرسنال به همراه هانری
به نظرتون بازی فردا رو چند چند می بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه آنری بتونه انتظارات رو برآورده کنه و چه خلاف این رو انجام بده نکته ی مهم و خوشحال کننده واسه ی توپچی ها اینه که اون دوباره به باشگاه خودش برگشته و دوباره با بقیه ی بازیکنا مشغول تمرینه و یاد سال های درخشان آرسنال که در اون زمان بازیکنایی نظیر ویرا و برگکمپ رو داشت ، در ذهن آدم تداعی میشه! میدونم الآن خیلی خوشحال هستید به خاطر همین به شما هوادارای آرسنال این اتفاق رو تبریک میگمroz::
امیدوارم بتونخ گلزنی کنه تا روحیش بالا بره
اما به یه مهاجم کامل کننده احتیاج داشتیم که الان داریم
اما حیف که ............................
حیف که سنش بالاست نه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره البته ادامه هم داره ........................ بقیشم پرکننقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیدم ایامه امتحاناس گفتم از ذهنمون کار بکشیم:hehee:
با سلام خدمت تمامی دوستان
هر چند به نظر من باز هم بد شانسی گریبان ارسنال رو گرفت و سخت ترین قرعه ممکن به ما خورد . به نظر من میلان نسبت به چند سال پیش خیلی تغییر کرده و قوی تر شده . این نکته رو هم نباید فراموش کنیم که میلان یکی از پر افتخارترین تیم های اروپاست و همین روحیه مضاعفی بهشون میده
اما کارنامه ارسنال در برابر تیم های ایتالیایی در چند سال اخیر عالی بوده : رم , میلان , یووه و اینتر قدرت های ایتالیا توی این چند سال به دست ارسنال حذف شدن و این هم میتونه روحیه برای ما باشه
نکته دیگه جوونی بازیکنان ارسنال هست که هم میتونه نقطه قوت باشه و هم نقطه ضعف البته این رو هم فراموش نکنیم که خیلی از بازیکنان ارسنال در عین جوونی با تجربه هستند
امیدوارم بازی خوبی از اب در بیاد و در اخر تیم صعود کننده ارسنال باشه
در مورد برگشت تی تی به ارسنال هم من خوش بین هستم امیدوارم قرارداش رو تمدید کنن تا با لباس تیمی که بیشترین افتخار رو باهاش داشته از فوتبال خداحافظی کنه
خوب حالا هر جا خالی چند نمره داره lagh::..... میخوام ببینم ارزشش رو داره از مغزم کار بکشم ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان عزیز یه نکته رو باید یادآور بشم که پست های یه خطی سعی کنید ندید! الآن توی همین صفحه حداقل پنج شش تا پست تک خطی هست که جلوه ی چندان خوبی نداره. من نمیگم حتما باید یه متن هفت هشت خطی بنویسین اما حداقل باید متنی که مینویسین بار فنی داشته باشه. ببخشید اگه قوانین باعث میشه در این موارد یه خورده خشک رفتار کنم اما باید بگم که از این به بعد پست های خیلی کوتاه پاک میشه.
موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط arsenal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ونگر نشون داده خیلی خوب میتونه تیمای ایتالیایی ببره و کلا با هدف بازی کردن مقابله این تیما رو خیلی خوب بلدهمنم امیدوارم بازی خوب با صعود ارسنال بشه
تبریک میگم مثل اینکه دوباره تری آنری رو خریدید
گرچه دیره ولی خوب ki::
Arsenal Vs Queens Park R.
(England - Premier League) - (December 31
برد آرسنالو به همه ی دوستان گل آرسنالیم تبریک میگمki::
بازم کاپیتان و بازم آرسنال
بچه ها این برد رو تبریک میگم بهتونroz::
خیلی برده روحیه بخشی بود
منم به همه بروبچ گله ارسنالی تبریک میگم:yes:
اخرین بازی ساله 2011 رو بردیم:balesh:
بچه ها یه سوال میپرسم راستش رو بگید ها ... راحت باشید
کدوم یکی از شماها بعد از باخت 8-2 به منچستر و بحرانهای اول فصل فکر میکردید آرسنال جزو 4 تیم برتر بشه
جدا خودم فکرش رو میکردم که آرسنال جزو 4.5 تیم بالا نشین باشه و حتی درخشش فن پرسی هم انتظار داشتم
یادمه خیلی از دوستای منچستریم بهم میگفتن باید امسال آرسنال مواضب باشه نره دسته پایین تر
ولی به نظر من مطمئن باشید این آرسنال حتی میتونه بالاتر از این هم جاش تو جدول باشه
ولی واقعا شکست 8-2 شکست تحقیر امیزی برای من بود --- تا حالا تو دوران فوتبالیم تیم هام با این تعداد گل بازی رو واگذار نکرده بودن ..... و من برام غیر قابل هضم بود
خیلی دوست دارم بازی برگشت منچستر رو تو امارات ببینم --------- بازی دیدنی ای میشه
بازی دیشب آرسنال کوئیک بازی خوبی بود خیلی آرسنال فشار اورد اما با بد شانسی تو پ به گل تبدیل نمیشد.
خیلی خوب بازی کرد
باز هم rvp به داد تیم رسید و 116مین گلش رو برای باشگاه زد.
این برد زمانی دلچسبتر شد که منچستر باخت چلسی باخت تاتنهام مساوی کرد.
آرسنال میتونه با هانری دیدنی تر بشه توی این دو ماه میتونه خیلی به باشگاه کمک کنه امیدوارم که جواب اعتماد ونگر رو بده
من طرفدار ارسنال نیستم ولی به شدت به ونگر اعتقاد دارم.این ارسنال هیچ بازیکنی غیر از ونپرسی رو نداره که توی کلاس ا جهانی باشه.بقیه هم که جوون یا مصدوم هستن.واقعا ونگر یک هنرمند واقعیه.خیلی دلم میخواد ببینم اگه ستاره هایی مثل ستاره های بارسا یا رئال یا تیمای دیگه رو بهش بدن باهاشون چیکار میکنه.نیمفصل دو خیلی جذاب میشه.
خب دوستان
آرسنال الان خیلی دل چسب تر شده برای من .
راستی نکو جان اون باخت 8 بر 2 مقابل منچسترو که داشتیمو هیچ وقت از یادم نمیره و فقط با انتقام از منچستر دل من آروم میگیره و دیگر هیچ....
من خودم بعد از دیدن نتیجه ی 8 بر 2 حالم خیلی بهم خورد و اعصابم کلی بهم ریخت و خدا میدونه چقد به این ونگر به خاطر خرید نکردن تو تابستون فوش دادم
اما خودم امیدوار بودم که آرسنال دوباره برمیگرده به میادین و خودشو نشون میده
وای چقدر خوشحال شدم وقتی فهمیدم آرشاوین بهترین بازیکن زمین در بازی مقابل qpr انتخاب شده lay_;;:hooora:
آرشاوین بازیکن خوبیه اگه بهش بازی بده این ونگر
اما بدیش اینه که نفسش کمه و نمیتونه تا اخر بازیکنه
اما در کل فوایدش بهتره و بازیکن خوبیه اگه امسال از دستش ندیم که خوبه
وای خدای من
هانری هم که بیاد خیلی خوب میشیم ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره هم هانری میاد ... هم قراره رئیس چند تا بازیکن بخره
کلا از خرید های ونگر تو این چند سال من جدا راضیم:yes:
بچه ها این طور که از باشگاه خبر میرسه قراره تا چند روز اینده پودولسکی رو به خدمت بگیرم
البته اگه اتفاق خاصی سر قیمت نیوفته پودولسکی رو برای نیم فصل دوم باید توچی بدونمیم
پیش بازی دیدار دوشنبه شب
جایگاه دو تیم در جدول رده بندی:
پنج بازی اخیر دو تیم:
پنج بازی اخیر رو در روی دو تیم:
امیدوارم پودولسکی رو بخریم . میتونه در کنار ون پرسی زوج خوبی رو تشکیل بدیم
با اومدن پودولسکی تیم شرایطش خیلی خوب میشه
الان یه هافبک خلاق تو مرکز احتیاج داریم تا خطه حمله طوفانیمونو تغذیه کنه
بچه ها شما اگه جای ونگر بودید تو کدوم پست بازیکن میخریدیت !!!! و کی رو میخریدید !!!!
اگه هر کیو میشد من اینیستا رو میخردم البته اوزیل عالیه اما دلم نمیاد از رئال بازیکن بگیرم:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی با شرایط موجود سعی میکردم واسه پایان فصل مدریچ رو حتما بگیرم
والانم واسه نیم فصل میرفتم تو کاره گرانرو
اگه مدافع کناری نگیریم تا بهبود مصدومیت گیبس و سانتوس و سانیا و یکینسون:-ang کارمون سخته
من که خیلی دوست دارم پودولسکی رو بخریم . ولی کاش قبول کنه و بیاد