خدا را شكر برنامه ۹۰ پخش مى شود و مسائل داورى را بيان مى كند!
بهتاش فريبا:هواداران تبريزى ورزشگاه را براى هر تيمى جهنم مى كنند
«بهتاش فريبا» مربى تيم فوتبال استقلال درباره بازى مقابل تراكتورسازى گفت: بازى با تراكتور شرايط خاص خودش را داشت. هواداران اين تيم با تشويق هايى كه انجام مى دهند واقعا جو ورزشگاه را براى هر تيمى جهنم مى كنند. وى افزود: بازيكنان ما تا دقيقه ۶۰ خوب دويدند ولى بعد از آن به دليل خستگى بازيكنان ما، اين تيم تراكتور بود كه سوار بازى شد ضمن اينكه جريان داورى در نيمه دوم شرايط بازى را براى ما دشوار كرد. در نيمه دوم در حالى كه بايد داور ۳ يا ۴ خطا براى بازيكنان ما مى گرفت تنها يك خطا گرفت. اخطار اميرآبادى و مجيدى در جريان بازى ديروز فقط به اين دليل بود كه به داور اعتراض مى كردند كه چرا خطاهايى كه روى آنها صورت مى گيرد را اعلام نمى كند. من كار آنها را تأييد نمى كنم ولى نقش داور در اين گونه صحنه ها مهم است.مربى تيم فوتبال استقلال ادامه داد: خستگى بازيكنان ما طبيعى است. ما در مدت ۱۸ روز ۴ بازى داشتيم كه ۳ بازى ما در خارج از خانه بود و در يكى بازيها در دقايق ابتدايى ۱۰ نفره شديم. از طرف ديگر تيم تراكتور به دليل انصراف تيم فجرسپاسى از رقابتهاى حذفى زمان بيشترى براى استراحت داشت در حالى كه بازيكنان ما نتوانسته بودند به خوبى ريكاورى كنند. با اين وجود تشكر ويژه اى از بازيكنان تيم دارم كه در شرايط سخت و با خستگى كه دارند امتيازات لازم را بدست مى آورند.فريبا درباره گل آفسايد »على عليزاده« كه برخى كارشناسان معتقد بودند اين گل در شرايط درست به ثمر رسيد، تأكيد كرد: تا الان كه من هنوز فيلم بازى را نديده ام. در آن زمان هم كه روى نيمكت بودم چيزى مشخص نبود. گويا مى خواهند كارى را كه سال قبل با سپاهان كردند امسال با تيم استقلال انجام دهند كه در هر بازى نقش داور و كمك داور را در نتايج استقلال دخيل مى كنند. ما از آناليزور تيممان خواسته ايم كه بازيهايى را كه داوران به ضرر ما تصميم گرفته اند را به صورت فيلم درآورند تا مشخص شود كه داوران هم به ضرر ما سوت زده اند. باز هم حرف فيروزكريمى را تكرار مى كنم كه «اشتباه داورى جزئى از فوتبال» است.مربى تيم استقلال در واكنش به حرف كمالوند كه گفته بود من روى گل استقلال مشكوكم چرا كه در آن صحنه توپ اوت شد نه كرنر، تصريح كرد: دقيقا مشخص بود كه توپ به زير بغل دروازه بان تيم تراكتور خورد و به بيرون رفت. در ضمن خدا را شكر امروز(دوشنبه) برنامه ۹۰ پخش مى شود و همه نكات را نمايش مى دهد تا حرف و حديثى پيش نيايد.وى با اشاره به هواداران تراكتور اظهارداشت: هواداران بى شمارى براى ديدن اين بازى به استاديوم آمده بودند و در نيمه اول فقط تيمشان را تشويق كردند. واقعا هواداران تبريزى ورزشگاه را براى تيم حريف جهنم مى كنند اما در نيمه دوم بعضا بطرى آب و سنگ به زمين مى انداختند كه همه آنها را ناظر بازى گزارش كرده است.وى درباره برخوردى كه بين ۲ نيمه عليزاده با آشوبى داشت، خاطرنشان كرد: چه فايده اى دارد كه اين بازيكن از آشوبى عذرخواهى كند. اتفاقى كه نبايد مى افتاد، افتاد. تنش از درون زمين به سكوها منتقل مى شود و بازيكنان بايد مراقب رفتارهاى خودشان باشند. ما قبل از بازى با بازيكنان خودمان صحبت كرده بوديم كه طورى رفتار نكنند كه تنش ايجاد شود.بهتاش فريبا در پايان درباره بازى با تيم فوتبال راه آهن گفت: تيم راه آهن در هفته هاى اخير نتايج خوبى بدست آورده است. از سوى ديگر هميشه بازيهاى استقلال و راه آهن بازيهاى خوبى مى شود چه آن زمان كه خودم در راه آهن بودم و چه زمانى كه در استقلال بازى مى كردم. مسلما اين بازى هم ديدار جذابى مى شود و در اين ميان تمام سعى و تلاش ما بر اين است كه ۳ امتياز اين بازى را بگيريم تا از كورس عقب نمانيم.