توجه:دوستان اگه دوست دارین نظرسنجی درست کنین که مربوط به رئاله تاپیک نزنید تو همین تاپیک سوال هاتون رو مطرح کنید و دوستان جواب می دهند.با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
توجه:دوستان اگه دوست دارین نظرسنجی درست کنین که مربوط به رئاله تاپیک نزنید تو همین تاپیک سوال هاتون رو مطرح کنید و دوستان جواب می دهند.با تشکر
دوتا نكته! اول اينكه همين الان با كريس صحبت كردم و پيشنهاد مرتضي رو بهش گفتم ولي قبول نكرد و گفت اگه بخوام 6تا بزنم مردم چي ميگن؟زشته!اگه من 6تا بزنم و كريم و ازيل و كاكا هم حالا بگيريم نفري يه گل بزنن ميدوني چه حالي به تيم حريف دست ميده؟اصلا بارسايي ها از حال ميرن!ki::
خلاصه قرار شد همون 3تارو بزنه!
دمو اينكه رئال تا الان خوب كار كرده و داره بهتر هم ميشه و محكوم به قهرماني تو ليگ و اروپاس و اين توانايي رو هم داره
عشق است رئالlove::
رونالدو گل ميزنه اخه ميدونه كه بايد تو هر بازي گل بزنه ولي چندتا خدا ميدونهheee::فقط ميدونم 6تا هم ازش بر مياد! خدا كنه كفشاشو عوض كرده باشه اخه قشنگ نبود
چرا قشنگ نبود؟کفش های نایکش همش قشنگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط elnaz ronaldo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان خبر خوب
خبر خوب برای رئالی ها؛ نوری شاهین شرایط بازی را پیدا کرد
برای ادامه به اخباره رئال سر بزنید
بنزما یا هیگواین؟ بادلیل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان نظر بدید.
سلام بچه ها بالاخره بعد چند روز آزمایش و مشاهدات دلیل بردهای شانسی بارسا رو فهمیدم : نور خورشید یا نور پروژکتور تو ورزشگاه میتابه 10 درصد روشنایی میده 90 درصد میخوره تو کله گواردیولا اونم فهمیده به کلش روغن میزنه وقتی بارسا حمله میکنه با زاویه مشخصی نور رو بازتاب میکنه که میخوره تو صورت بازیکنای تیم حریف و بارسا راخت گل میزنه خوب بود؟خیلی سخت بود فهمیدنش ولی رشته ریاضی خوبیش همینه
بنزما و هيگواين هردو بازيكون هاي خوبي هستند و الان هم آماده اند.به نظر من بنزما تكنيك بيشتري نسبت به هيگواين داره و پاس هاي بهتري هم نسبت به هيگواين ميده! ولي هيگواين از لحاظ مهارت در گلزني از بنزما بهتره.هيگواين بهتر از بنزما سر ميزنه و تو كارهاي هوايي و فيزيكي از بنزما بهتر كار ميكنه.اين به نظ مربي بستگي داره كه از كدومشون استفاده كنه! به نظر من انتخاب يكي از بين اينها كار سختيه و من نميتونم يكيو انتخاب كنم!فقط مورينيو ميدونه كه الان كدومشون آماده ترند
فكر كنم تو بازي بعد نوري شاهين نيمه دوم بياد تو زمين! خدا كنه زودتر به شرايط آرماني برسه! اگه به جاي خديرا و يا لاس از شاهين به عنوان زوج آلونسو استفاده بشه خيلي بهتره! نوري شاهين تو خيلي بهتر از خديرا و لاس تو كار تيمي شركت ميكونه و بازيكون خوش تكنيك و باهوشيه.به نظر من با اومدن شاهين خط هافبك رئال كامل ميشه .
انتخاب بین بنزما و هیگواین کار سختیه ولی بهترین راه استفاده از سیستم چرخشیه تابهترین بازیکن برای ال کلاسیکو فیکس باشه.
آره باهات موافقم.تا اون موقع معلوم ميشه كه كدوم بيشتر به درد تيم ميخوره!
الان كه هيگواين خيلي خوب شده ولي بنزما نسبت به بازي هاي پيش فصل و اول فصل افت كرده
منم با سعيد موافقم.بنزما الان يه كم افت كرده ولي هيگواين خيلي خوب بازي ميكنه! دركل كلاس بازيش بالاتره و تجربه بيشتري از بنزما داره.اي كاش كريستين هم كه مصدوم شده بود زودتر آماده بشه!:narahat:
البته كريس مشكلي نداره و مصدوميتش جدي نبوده.و قراره واسه پرتغال بازي كنه!
بچه ها بنزما یل هیگواین فرقی نداره مهم رئالمونه سفید تر از انیم که بیرنگ بمیریم ابی اناری نیستیم که با ننگ بمیریم
درحال حاضر هیگواین و بنزما خیلی خوب هستند.هیگواین بعداز عمل دیسک کمرش کمی افت کرده.
سال2010 رو یادم نمی ره که هیگواین چقدر عالی بازی می کرد هیچ کس جلو دارش نبود هر توپی که به پاش می خورد گل بود و چه گل های زیبایی هم می زد.
هیگواین از موقیعت ها خیلی بهتر از بنزما استفاده می کنه و تکنیک بهتری داره.
هیگواین اگه به روز های اوجش برگرده خط حمله رئال خیلی تقویت میشه.
به امید بازگشت هیگواین 2010
این دقیقا همون کاری هست که هرمربی بزرگی تو رئال باشه انجام میده مثل مورینیو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط .zidane [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مصدومیت بر اثر خطای شدید بازیکن چک
آلونسو دو هفته استراحت می کند.
هافبک بازی ساز تیم ملی فوتبال اسپانیا بر اثر آسیب دیدگی در دقیقه 70 به دستور پزشک برای دو هفته خانهنشین شد.
به نقل از آس اسپانیا، ژابی آلونسو زننده یکی از دو گل اسپانیا مقابل جمهوری چک از گروه نهم شب گذشته مصدوم شد و زمین را ترک کرد.
آلونسو به احتمال فراوان بازی در هفته آینده لالیگا را نیز از دست خواهد داد؛ اما پزشک رئال مادرید با معاینه اولیه در بدو ورود تیم ملی به اسپانیا مشکل ژابی را سطحی عنوان کرده است.
در سایت رسمی فدراسیون فوتبال اسپانیا دو هفته استراحت در نظر گرفته شده اما باید صبر کرد تا حکم باشگاه رئال مادرید نیز منتشر شود.
هوبشمان بازیکن خاطی چک به خاطر خطا روی آلونسو در دقیقه 70 از زمین بازی اخراج شد.
خبر خوبی نیست ولی این بهترین فرصت واسه نوری شاهینه که خودشو نشون بده
امیدوارم یه هفته ام بدون ژاوی نباشیم
نوری شاهینم خوبه اما برادر ژاوی کسی دیگست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش مرتضی ژاوی نه ژابی
علی جان منم گفتم ژاوی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میخواستی بگی ژابی نه ژاوی؟
داداش دقت کنchomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من درست گفتم:flowerysmile:
اها من در تفسیر کاما جمله دچار مشکل شدم من فکر کردم میگی ژابی نه، ژاوی
در حالی که تو گفتی ژابی ، نه ژاوی
بابا داداش کاما واسه همین روزاست دیگه
چرا جملات مبهم میگی:khandeeeee bahal:
ما اینیم داداش :sigar:نقل قول:
بیشتر دقت کن
دوستان مورینیو خوب بازیکن ها روحیه می ده واین خیلی خوبه.
به امید قهرمانی در اروپا.
توجه توجه دوستان رئالی همگی بخونید:
دوستان من از امروز مدیر بخش رئال شدم. امید وارم مدیر خوبی باشم
امیدوارم در کنار هم بحث های شیرینی داشته باشیم.و همگی سعی کنید شرکت کنید تا بخش رئال یکی از بهترین بخش های سایت بشه.
دوستان در بخشه تبادل و نظر قبل از هر بازی لینک انلاین بازی و تاریخ دقیق بازی ها قرار داده میشه. و هر سوالی مربوط به رئال رو از خودم بپرسید
قوانین بخشه رئال مادرید:
1-کاربران عزیز به منظوراطمینان خاطر کاربران تازه وارددرزیر اخبار خود منبع خبر را قرار دهید.roz::
2-از آنجایی که احترام گذاشتن به دیگران وظیفه شرعی هرمسلمانی است از قرار دادن امضا و آوتاری که به تیم و هوادار مقابل توهین کند پرهیز کنید.roz::
3-درصورت وجود هرگونه مشکل و اختلاف با یک کاربر, خود اقدام نکنید و وضعیت را به ما اطلاع دهید تا ما درصورت صحت داشتن موضوع با کاربر خاطی برخورد کنیم.roz::
4-لطفا کاربران محترم درتاپیک هایی که قرار میدهید غیر از تاپیک اخبار و نظرات شخصی به مدیریت اطلاع دهید تا درموردقراردادن تاپیک مربوطه مثل کلیپ اطلاعات کامل کسب کرده و چیدمان سایت سالم بماندوبی نظمی شکل نگیرد.roz::
به امید روز های خوب در کناره همدیگه
به امید گرفتن دهمین جام:nishkhand:
قوانین جالبیه اما فک نکنم زیاد دوام داشته باشه :hehee:
اما امیدوارم همه به قوانین توجه کنن
roz::roz::
سلام بچه ها من تازه ثبت نام کردم من هم یکی از طرفداران پروپاقرص و قدیمی رئال مادرید هستم
only real madrid
خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط cr _as [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما عاشق رئال و همه طرفدارای پروپا قرصشم هستیم:flowerysmile:
نمیدونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
قوانین یه جوریه !
خوب هست اما.................
حالا هر چی هست ایشالله رئال صاحب 10 جام اروپایی و همه جام های دیگه در دست بشه
به علی رضا گفتم قوانینو ویرایش کن انشای قوانینت درست نیست ولی ویرایش نکرد.نقل قول:
ولی درست نیست تا مدیر شده پشتشو خالی کنیم باید باهاش همکاری کنیم علی رضا داداش همه ی کاربرای رئالی و غیر رئالی سایته پس زیاد سخت نگیرین.قوانین یه جوری هست اما بخاطر علی رضا انجام دادنش سخت نیست.
خوش اومدی ان شاالله پاقدمت سبکه و رئال امسال تو گرفتن جام هتریک میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط cr _as [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان عزیز من یکی از دلایلی که من شدم مدیر این بود که جلوی کل کل هارو بگیرم و پست های توهین شده رو پاک کنم و همین طور یکی از هدف هام اینه که با کمک همدیگه بخش رئال بهترین بخشه سایت کنیم.roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان رئالی تاپیک بزنید ولی یه تاپیکی بزنید که بحث داشته باشه. فقط قبلش یه مشورت کوچولویی با من انجام بدید.roz::
من همه کاربرا رو دوست دارم ولی چون شما رئالی هستید شمارو بیشتر دوست دارم چون طرفداره رئالیم و هدفمون قهرمانیه رئاله. مگه نیست؟
دوستان من هنوز همون علی رضا هستم همون علی رضایی که با شما شوخی می کرد و باهام شوخی می کردیدroz::
فقط پست مدیریت رئال داده شده به من همین و همین پست مدیرید هم بدونه شما به درد نمی خوره جدی می گم.roz::
امیدوارم همگی در کنار هم خوشحال باشیم. که بهترین خوشحالی واسه ما دهمین قهرمانیه تو اروپا.:flowerysmile::flowerysmile:
بچه ها شما ماریو گوتزه رو می شناسید؟بازیکنه خوبی هست؟که می خواد بیاد رئال؟
آره داداش بازيكون خوب و آينده داريه و تو دورتموند بهترينه.ولي به نظرم نياد بهتره! آخه اين چه سياستيه از باشگاه! آخه چقدر بازيكون؟!!!!! به خدا هم به ضرر اون بيچاره گوتزه تموم ميشه هم به ضرر كاكا و ازيل و شاهين و اين همه بازيكون! تازه نيمار رو هم قراره بخريم! به نظر من رئال اگه بخواد بازيكون بخره بايد يه دفاع وسط خوب بخره و ديگه تموم! خدا كنه گوتزه نياد رئال و خراب نشه
والا سعیدجون باهات موافقم رئال دیگه داره شورشو در میاره از بس بازیکن خرید جالب هم این جاست همش هافبک می خره:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به جای هافبک باید یه مدافع عالی بخره.
رئال الان کامل کامله دیگه به هیچ بازیکنی احتیاج نداره.
من موندم رئال مگه چقدر درامد داره که حقوق این همه بازیکن رو میده و همین طور این همه بازیکن می خره:fek konam:
به نظر من رئال اگه بتونه يه دفاع وسط مثل تياگو سيلوا يا ويديچ بگيره ديگه كامل ميشه! البته خيلي دفاع وسط خوب هست كه من همين دوتارو گفتم هرچند اصلا خوشحال نميشم ويديچ از منچستر بره رئال:hehee:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب هست ولی اگه بخوایم مسعود اوزیل رو ازدست بدیم و این بازیکنو بگیریم فایده نداره به نظر من رئال نباید برای خرید این بازیکن اوزیل یا دیماریا رو به اینتر بفروشه این دو تا درپیشرفت رئال نقش پررنگی داشتن.
نقل قول:
بیشتریه مهاجم تمام کننده میخوایم تایه مدافع.مهاجمی مثل نیمار یا زلاتان یا همون مهاجمه لیل که بهش پیشنهاد دادیم. رئال به این بزرگی فقط دومهاجم باید داشته باشه؟یادتون نره که ازرونالدودرپست هافبک هجومی به کارگرفته میشه.
کاملا موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکنی مثل اوزیل که الان جا افتاده و عالی بازی میکنه نباید به قیمت اومدن یه بازیکن جدید نسبتا خوب بازیکنای بزرگ جا افتاده خودمونو از دست بدیم
نقل قول:
با هر دو شما موافقم.رئال به یکی مثل نیمار و زلاتان احتیاج داره.نقل قول:
هم زلاتان و هم نیمار کمک زیادی می توانند به رئال کنند مخصوصا زلاتان