توی لیک هم با دوازده امتیاز بیشتر قهرمانیم.مسجل هست
نمایش نسخه قابل چاپ
توی لیک هم با دوازده امتیاز بیشتر قهرمانیم.مسجل هست
واقعا رقابت تو لیگ ما خیلی سنگینه ! وحشتناکه ! امروز یه اتوبوس شیک چیدم مقابل یکی از همین مدعی های لیگمون که سوم جدول بود، یه برد 2-0 شیک تر بدست آوردم :crazy:
این بازی رو جزو بازی هایی حساب میکردم که حتی 1 امتیاز هم نمیگیرم ازش ! ولی خوب موقعی بردم. دارم نهایت تلاشمو بکنم حداقل بالا بتونم بیام
سیستمی ک چیدی چی بوده؟من هرجوری هست میخام علاوه بر لیگ قهرمانی کاپ هم بدست بیارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من 1-4-1-4 چیدم حریفم فک کنم 2-3-1-4 چیده بود. من البته هارد دفندینگ گذاشتم و اکثر بازیکنامم بر میگشتن عقب.نقل قول:
نوشته اصلی توسط isatis [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برام جالب بود که مثلا حریف موقعیت شوتزنی پشت هیجده گیرش میومد ولی تک مهاجم من 2 3 بار جلوی شوتاشونو گرفت !!! یعنی تا کجا عقب اومده !:crazy:
منم فردا 7 صبح لیگ قهرمانان فینالمه. البت به زور به فنال رسیدم دوتا بازی رو تو پنالتی بردم. تو لیگ هم تیم اولم با دو امتیاز اختلاف دومه . یکی 4 و اون یکی پنجم. البته 5می با تیم صدرنشین بازی داره ولی نمیکنم بتونه ببره. البته با 4می 6-0 بردمش ولی تیمام بگیر نگیر دارن و با تیم اولم بهش باختم.
منم به لطف هارد دف به فینال رسیدم. تیم مقابل خیلی قوی بود و یه بازیکن 7 ستارهو 3-4 تا6 ستاره بقیه پنج ستاره و البته عملکرد بازیکناش عالی بود اکثرا 8و9 بودن ولی من با هارد دف و پاداش بالا تو پنالتی بردمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا خیلی با هارد دفندینگ حال میکنم ! مثل یه تیمی مثه اتلتیکو میشم جلو رئال ! نمیزارم نفس بکشن mas:- هر چی حمله میکنن گل نمیشه :crazy:
من خداییش از زندگی شانس نیاوردم ! مردم میرن تیم میسازن همون اول کار میبینن صدر جدولن یا نهایت دومن. اونوقت من تیم میسازم تیم یازدهم جدولی تحویلم میده !!! :| نه خداییش این شانسه من دارم ؟؟؟
بدبختی اکثر بازیای آخر همین فصلم افتاده با تیمای بالای جدولی !امروز با همین هارد دفندینگ تیم دوم جدولیو بردم. فعلا هشتمم تلاشمو میکنم بیام بالا! ولی خدایی خیلی نامردیه :daghon:
قهرمانی لیگم ک قطعیه کاپ هم الان فینال تموم شد و چهار هیچ ی لیگ دویی رو بردم و قهرمان شدم/ی سوال:الان که کاپو بردم پایین اسم هر کاربر باس افتخاراتش بیاد.جامشو نشون میده زیر اسمم؟
واسه فصل بعد تموم افتخاراتی که فصل پیش کسب کردین رو پایین پروفایلتون نشون میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط isatis [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی 21 توکن رایگان تو بخش فیسبوک گذاشتن. فقط کافیه اطلاعات کارت اعتباری رو بزنی تا گیرت بیاد، حیف ما که نداریم :daghon: