پاسخ : بحث و تبادل نظر در مورد بازی های استقلال در لیگ و جام حذفی 93-94
چقد دلم واسه این تاپیکو آقا حامد و بقیه بچه های گل استقلال تنگ شده بود.
استقلال سپاهان . بازم مهم ترین بازی فصل استقلال رو باس ببینیم . خوبه فغانی داور نیست که ماجرا درست کنه.
بهتره از 442 لوزی استفاده کنه و میانه زمینو بگیره استقلال. و موقع حمله هافبکا کنار هم و نزدیک هم پاس کاری کنن و موقع ضد حمله هافبکای کناری از گوشه حرکت کنن.
ایشالا که نمیبازیم
نقل قول:
چقد دلم واسه این تاپیکو آقا حامد و بقیه بچه های گل استقلال تنگ شده بود.
استقلال سپاهان . بازم مهم ترین بازی فصل استقلال رو باس ببینیم . خوبه فغانی داور نیست که ماجرا درست کنه.
بهتره از 442 لوزی استفاده کنه و میانه زمینو بگیره استقلال. و موقع حمله هافبکا کنار هم و نزدیک هم پاس کاری کنن و موقع ضد حمله هافبکای کناری از گوشه حرکت کنن.
ایشالا که نمیبازیم
ممنونم شما و بقیه دوستان هیمشه به من لطف دارید من خوشحالم که اینجا در کنار هم فعالیت میکنیم
این برد رو هم به همه تبریک میگم امیدوارم این برد دلچسب استارت قهرمانی امسال باشه انشا الله ...
تبریک میگم بردمونو.
حق مون برد بود و بهشم رسیدیم. گرچه داور سعی داشت این اتفاق نیوفته ! من نمیدونم چرا بازی های ما مقابل سپاهان همیشه داور تاثیر گذار هست و جالب اینجاست که همیشه هم به سود سپاهان تاثیر گذاره!!!!
من نمیدونم اون پنالتی چی بود که نگرفت خداییش ؟!!!
یه گلم که رو سوتی امیر حسین خان مفت تقدیمشون کردیم. چندجا هم سوتی دادیم که خداروشکر بچه ها جمعش کردن.
دقت کنید که این مدافع راست سپاهان همون وریا غفوری تیم ملی بود که تا بازی عراق کسی نمیتونست ازش رد بشه ! یعقوب خودمون اون سمت رو تبدیل به بزرگراه کرده بود :دی چقد عشقه این پسر love::
دم آقا رضا هم گرم. انصافا اگه به جز خودش هر کس دیگه اون موقعیت گیرش میومد حاضرم شرط ببندم که نمیتونستن گلش کنن! واقعا قشنگ زد. کرار هم خوب بود. امید که همیشه باید زهر خودشو بریزه :danc:
ماشالا به همشون. محسن فروزان به قول پیمان یوسفی رفلکس هاش خوبه ولی رو توپ های بلند و ساده نمیدونم چرا اصرار داره الکی توپ رو مشت کنه !!!
به هر حال به این برد نیاز داشتیم که از قافله عقب نمونیم. به امید پیروزی های بیشتر :hooora2:
تبریک میگم به همه ی استقلالی ها برد خیلی خوب و شیرینی بود مخصوصا بخاطر گل امید ابراهیمی ...:esteghlal::esteghlal::esteghlal:
ولی از گل امید ابراهیمی بگذریم از گل خیلی خیلی خیلی زیبای عنایتی نمیتونیم بگذریم انصافا نسبت به سنش عالی شوتید :ookk:
گل کرار هم خیلی عالی بود ولی حیف شد که آفساید بود و اگرنه این برد رو هم شیرین تر می کرد ! :haaa:
در مورد گلی هم که از سپاهان دریافت کردیم باید بگم روی اشتباه فاحش :scare3: مدافعمون ( فکر کنم امیرحسین صادقــی بود ) و دوازه بان مون ( محسن فروزان ) گل رو دریافت کردیم :aaaaaa: ولی شکر خدا تونستیم جبران کنیم و گل دوم رو به ثمر برسونیم ! :hooora2:
به همه ی هواداران و طرفدارای تیم خوب مون استقلال تبریـــــک میگم ! :esteghlal:
تبریک میگم بردو. بچه ها کامل گفتن ولی منم باید نمایش خوب میلد فخرالدینی رو یاد اوردی کنم. جاسم و سجاد که همیشه خوب بازی میکنن. محسن هم وب بود. روی گل نمیشه گفت اشتباه کرد. دفاع سوتی زیاد داشت. نمونش هم گلی که خوردیم بود. شوت ابراهیمی وصف نشدنی بود. ارش خیلی بهش توپ نرسید و دیده نشد. عنایتی هم که فقط هفت دیقه لازم داشت تا گل بزنه. یعقوب چه لایی ای انداخت به یکیشون. فک کنم وریا بود. خخخ. بهتره یکم موقعیت سازی و دفاع بیشتر کار کنیم
خداییش جای یعقوب تو تیم ملی خالی بود :sad: عالیه این پسر
سایپا -استقلال هفته نوزدهم لیگ برتر فصل 93/ 94
تبریک میگم امیدوارم این بردها تا قهرمانی مجدد استقلال ادامه دار باشه بازی رو نتونستم ببینم ولی کرار دوباره داره تیم رو مثل قبل از داربی به گند میکشه همیشه با حماقتش تا میاد تیم اوج بگیره همه چیز رو بهم میزنه
واقعا استقلال داره تو این هفته ها خوب نتیجه می گیره انگار باخت دربی واقعا به نفع استقلال بود تا به خودشون بیاند
البته تعجب من از این هستش که چرا کیروش اون همه بازیکن از استقلال برای جام ملت های اسیا دعوت کرد ولی به هیچ کدوم بازی نداد؟ جز خسرو . به نظر من حداقل این امید ابراهیمی باید بازی می کرد خیلی بازیکن با انگیزه ای نشون می ده.
نقل قول:
واقعا استقلال داره تو این هفته ها خوب نتیجه می گیره انگار باخت دربی واقعا به نفع استقلال بود تا به خودشون بیاند
البته تعجب من از این هستش که چرا کیروش اون همه بازیکن از استقلال برای جام ملت های اسیا دعوت کرد ولی به هیچ کدوم بازی نداد؟ جز خسرو . به نظر من حداقل این امید ابراهیمی باید بازی می کرد خیلی بازیکن با انگیزه ای نشون می ده.
امید ابراهیمی به زودی پس از خداحافظی نکونام از تیم ملی جانشین اون میشه.تو کیفیت بازیش که هیچ شکی نیست. یکی از بهترین هافبک دفاعی های لیگ ایرانه