پاسخ : اخبار و حواشی پیرامون بهترین تیم بوندسلیگا در سال 2014/15
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ستاره فرانسوی تیم فوتبال بایرن مونیخ گفت: قبل از رویارویی فرانسه و آلمان می خندیدم اما ناکامی تیم کشورم مرا ناراحت کرد تا جایی که گریستم.
فرانک ریبری در حاشیه کنفرانس خبری در پورتلند آمریکا اظهار داشت:فرهنگ فوتبال در آمریکا واقعا بزرگ و قوی است و اکنون به نظر میرسد به سرعت پیشرفت میکند. از این موضوع برای من خوشایند است و از این که میبینم آمریکاییها تیم ملی قوی دارند و بازیکنان آیندهدار زیادی دارند، طبیعی است که خوشحال میشوم.وی در مورد این که نتوانست به خاطر آسیبدیدگی تیم کشورش یا همان «خروسهای آبی»را در مسابقات برزیل 2014 همراهی کند، اظهار داشت: باعث تاسفم شد که نتوانستم با فرانسه به جام جهانی بیایم. وقتی هم که بازی فرانسه و آلمان را از تلویزیون تماشا میکردم، حس خندهداری به من به دست داده بود. چون بازیکن فرانسه هستم که در آلمان فعالیت دارد. ابتدا خوشحال بودم اما وقتی باختیم آنقدر ناراحت شدم که گریهام گرفت.او در مورد وضعیت آمادگیاش نیز اظهار داشت: اکنون خوشبختانه باردیگر آماده شدهام و به فرم مطلوب گذشته بازگشتهام. من هر وقت که در زمین باشم و برای بایرن بازی کنم، حال خوبی به من دست میدهد.
منبع : وبلاگ هواداران بایرن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مطبوعات اسپانیا در روز ها گذشته از احتمال پیوستن ژروم بواتنگ به بارسلونا خبر داده اند اما سرمربی اسپانیایی بایرن مونیخ معتقد است که بواتنگ قطعا در بایرن خواهد ماند.
بارسلونا به شدت در جذب یک مدافع میانی سطح بالا است و پس از عدم موفقیت در جذب متس هوملس، مدافع جوان بوروسیا دورتموند، حالا نام زوج او در تیم ملی آلمان را برای انتقال به کاتالان بر سر زبان ها انداخته اند.به گزارش وب سایت گل، گواردیولا در کنفرانس خبری پیش از بازی تیمش برابر ستارگان لیگ آمریکا در مورد این شایعات و جدایی بازیکن 25 ساله اش که درخششی چشمگیر در جام جهانی 2014 برزیل داشت گفت:" نمی دانم رسانه ها از چه چیزی صحبت می کنند. فقط این را می دانم که ژروم بواتنگ صد در صد فصل آینده هم بازیکن بایرن مونیخ خواهد بود.بواتنگ در فصل گذشته در 25 بازی تحت هدایت گواردیولا به عنوان بازیکن ثابت به میدان رفت و یکی از بهترین بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان در جام جهانی و به خصوص فینال این جام برابر آرژانتین بود.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، به گزارش رسانه های آلمانی، فرانتس بکن باوئر، پپ گواردیولا و فرانک ریبری، در فهرست انتظار برای ملاقات با اولی هوینس، رئیس سابق باواراییها در زندان قرار دارند.
تاکنون چند نفر از همکاران سابق هوینس از جمله کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس بایرن به دیدار رئیس پیشین مونیخیها در زندان رفته اند. روزنامه بیلد امروز(سهشنبه) نوشت فرانتس بکنباوئر، قیصر فوتبال آلمان که بازیکن، مربی، کاپیتان و رئیس باشگاه باوارایی بوده، به اداره قضایی شهر لاندسبرگ درخواست ملاقات با هوینس را داده است.مطابق این گزارش پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی تیم و فرانک ریبری، ستاره فرانسوی مونیخیها نیز درخواست خود برای دیدن رئیس سابق شان اعلام کردهاند.هوینس با وجودی که در مدتی حدود 3 دهه در عرصههای مدیریتی بایرن فعالیت کرد و خدمات بسیار زیادی به پرافتخارترین تیم بوندسلیگا و فوتبال آلمان کرد، به خاطر نپرداختن بخشی از مالیات خود به سه سال و نیم حبس در زندان محکوم شد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، به باور هواداران، بایرن مونیخ زیباترین طرح پیراهن در بین تیمهای فصل جدید بوندسلیگا را دارد.
در رایگیری که یک نشریه چاپ هامبورگ از هواداران انجام داد، بیشتر علاقمندان بر اساس رای خود اعلام کردند زیباترین طرح پیراهن در فصل 2015-2014 از آن باواراییها است.در این نظرخواهی 34 درصد رایدهندگان به طرح پیراهن بایرن که ترکیبی راه راه از رنگ آبی و قرمز است، رای دادند.در رده دوم این نظرخواهی 31 درصد به هامبورگ رای دادند.همچنین بورسیادورتموند با 19 درصد در رده سوم ایستاد و بورسیامونشنگلادباخ نیز با 16 درصد چهارم شد.در این گزینش حدود 9 هزار نفر شرکت کردند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، این ادعا را که در حال تبدیل کردن این تیم به ورژن آلمانی بارساست را رد کرد.
گواردیولا در 4 فصلی که هدایت بارسا را برعهده داشت، 14 جام مختلف، از جمله سه قهرمانی در لالیگا و دو قهرمانی در چمپیونزلیگ به دست آورد. او در اولین فصل حضورش در بایرن هم به دو جام دست پیدا کرد اما به دلیل شکست سنگین مقابل رئال مادرید در مرحله نیمه نهایی چمپیونیزلیگ، با انتقادهای زیادی روبرو شد. اما او تاکید کرد که قصد ندارد تیکی تاکا را در بایرن جا بیندازد.او به خبرنگاران گفت:" من باید خودم را با بازیکنانم تطبیق بدهم. نمی توانم هر طوری که می خواهم بازی کنم. البته من البته من ایده هایی دارم اما باید بدانیم که وقتی در مورد تاکتیک صحبت می کنیم، اول از همه در مورد توانایی های بازیکنان مان حرف می زنیم.ما نمی توانیم بدون در نظر گرفتن توانایی بازیکنان، در مورد تاکتیک ها صحبت کنیم. این مهمترین مسئله است؛ در نظر گرفتن استعداد بازیکنان، ذهنیت آنها و گرفتن بهترین بازی از آنها.من باید آنها را ترغیب کنم تا بهترین بازی شان را برای ما ارائه بدهم اما این من باید خودم را با آنها تطبیق بدهم زیرا من اینجا نیستم که ذهنیت آنها را عوض کنم. من اینجا نیستم که فرهنگ باشگاه بایرن یا ذهنیت فوتبال آلمان را تغییر بدهم. "
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ، تایید کرد که این باشگاه با لیورپول برای انتقال په په رینا، دروازه بان ملی پوش اسپانیایی به توافق رسیده اند.
این دروزاه بان 31 ساه فوتبال خود را از بارسلونا شروع کرد و پس از یک دوره درخشان در ویارئال به فوتبال انگلستان رفت و دروان طلایی خود را در لیورپول سپری کرد. رینا فصل قبل را به طور قرضی در ناپولی سپری کرد و حالا در کنار اشتارک و نویر سه سنگربان بایرن برای فصل بعد خواهند بود.بایرنی ها که درابتدای تابستان به دنبال خرید کیلور ناواس بودند، اکنون دروازه بان باتجربه لیورپولی ها که فصل گذشته به طور قرضی برای ناپولی بازی کرد را به خدمت خواهند گرفت.رومنیگه به خبرنگاران گفت: "بله، ما با لیورپول به توافق رسیدیم و رینا دروازه بان جدید ماست. او تجربه بالایی دارد و می خواهد به مونیخ بیاید. البته نویرهمچنان دروازه بان اول ماست." این انتقال بعد از حضور رینا در تست های پزشکی بایرن مونیخ رسمی خواهد شد. بنابر اعلام مطبوعات انگلیسی مبلغ این انتقال 2 میلیون پوند براورد شده است.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ستاره تیم ملی آلمان دلیل سکوتش را پس از گلزنی در فینال جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل بیان کرد.
ماریو گوتزه در گفتوگویی درباره علت اصلی سکوتش پس از گلزنی در فینال جام جهانی 2014 برای آلمان و کسب جام، اظهار داشت: کاملا صادقانه بگویم باید کاری میکردم، این اتفاق حتی برای خودم قابل هضم شود. بعد از این که به هدفمان رسیدیم، میخواستم از لحظات پس از قهرمانی نهایت لذت را ببرم.این ستاره در دقیقه 113 فینال جام جهانی که 22 تیرماه در ریودوژانیرو انجام شد، دقایقی پس از ورودش به میدان تک گل پیروزیبخش و افتخارآور آلمانها را به زیبایی وارد دروازه آرژانتینیها کرد.گلزن 22 ساله که پدرش استاد دانشکده فنی دورتموند است، افزود:از این گذشته میخواستم در چنین حال و هوایی که همه سرمست از پیروزی هستند و شادیشان را ابراز میکنند، از گفتن یکسری چیزها اجتناب کنم. ترجیح دادم بیشتر آرام باشم تا اینکه به آن بپردازم. از این جهت سعی کردم از موضوع فاصله بگیرم.بعد از آنکه تیم کشورش با گل او به مقام قهرمانی رسید و مدالها تقسیم شد، گوتزه با پیراهن مارکو رویس، ستاره دورتموندی که به خاطر مصدومیت غایب بزرگ جام جهانی بود، مقابل دوربینها حاضر شد و عکس گرفت. با این کار او یاد دوست و همبازی عزیزش را گرامی بدارد.گوتزه گفت: رویس برای حضور در جام جهانی در آمادگی آرمانی بود و میتوانست نقش خارقالعادهای در مسیر قهرمانی ما ایفا کند. من این حس که آدم به خاطر مصدومیت نتواند حاضر باشد، را خوب میشناسم. از این جهت پیراهن او را همراه خودم داشتم که در صورت قهرمان شدن، آن را در دست بگیرم. همان کاری که بلافاصله پس از اتمام بازی و کسب مقام قهرمانی انجام دادم.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ، با اظهار نظر اخیرش، بار دیگر شایعات در مورد تلاش این باشگاه برای به خدمت گرفتن مارکو رویس، ستاره بروسیا دورتموند را قوت بخشید.
بایرنی ها در یک سال اخیر ماریو گوتزه و روبرت لواندوفسکی را از دورتموند به خدمت گرفتند و به نظر می رسد اکنون در تلاش هستند تا رویس را به آلیانس آرنا ببرند.رومنیگه در مورد این ملی پوش آلمانی گفت: "همه می دانند که در قرارداد او و دورتموند بندی است که براساس آن او می تواند با 25 میلیون یورو به باشگاه دیگر برود."این در حالی است که پیش از این، مبلغ جدایی رویس که تا 2017 با دورتموند قرارداد دارد، 35 میلیون یورو اعلام شده بود. بایرنی ها با استفاده از چنین بندی، گوتزه را خریده بودند و به نظر می رسد قصد دارند بار دیگر از همان تاکتیک استفاده کنند؛ هر چند رویس بارها اعلام کرده که قصد ندارد دورتموند را ترک کند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، خوزه مورینیو بار دیگر از بوندسلیگا انتقاد کرد .وی معتقد است کیفیت لیگ آلمان به هیچ عنوان قابل مقایسه با لیگی همانند لیگ برتر انگلیس نیست.همچنین مربی پرتغالی عنوان می کند در لیگ المان فعالیت نخواهد نمود.این سخنان اکنون با انتقاد گستره کارشناسان و هواداران فوتبال آلمان مواجه شده است.
خوزه مورینیو در این رابطه به شبکه اسکای اسپورت انگلیس می گوید : " لیگ برتر انگلیس مثل لیگ آلمانها نیست. در آلمان تو میدانی کدام تیم اول یا دوم میشود اما در لیگ برتر تیم تو میتواند اول یا حتی ششم شود. این هم به دلیل آن است که لیگ برتر سخت است."سرمربی چلسی ادامه می دهد :"داوری در این لیگ هم مسخره است داور ها در بوندس لیگا وقت اضافه نمی گیرند و از بسیاری از خطا های مشهود چشم پوشی می نمایند این موارد بسیار مضحک است.شما به داور بازی دوستانه ما با برمن نگاه کنید او فکر میکرد در سیرک دارد فعالیت می کند و باید برای رضایت طرفداران همه کار را انجام دهد اوبه واقع استادیوم فوتبال را با سیرک اشتباه گرفته بود به همین خاطر است که شاید شما دوست نداشته باشید در چنین لیگی فعالیت نمایید."این اظهارات مربی پرتغالی چلسی به کام هواداران وکارشناسان ژرمنی خوش نیامد و باعث شد آنها علیهاش موضعگیری کنند.توماس هلمر دراین باره به اشپورت وان می گوید : "سخنان خوزه مورینیو با عملکردش قابل مقایسه نیستند.مورینیو این لیگ را ضعیف عنوان می کند در حالیکه او موفق ترین خریدهایش را از بوندس لیگا انجام داده است بازیکنانی نظیر اوزیل ،خدیرا ،شورله. او حتی بازیکنانی ماند التین تاپ وشاهین رادر گذشته از بوندس لیگا برای تیمش خریده بود.اگر بوندس لیگا از لحاظ کیفی و کمی مشکل دارد چرا مورینیو بازیکنانش را به طور قرضی بیشتر به این لیگ منتقل می نماید."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، در پی تمجید آنری از مولر، ریبری، هم وطن آنری نیز به تمجید از ستاره سابق آرسنال پرداخته است.
در آستانه دیدار بین بایرن مونیخ و ستارگان لیگ MLS آمریکا، فرانک ریبری به تعریف و تمجید از هم وطن خود؛ تیری آنری پرداخته است. آنری در دیدار با بایرن مونیخ یکی از بازیکنان حاضر در ترکیب تیم ستارگان MLS خواهد بود.فرانک ریبری درباره تیری آنری می گوید:"او مهاجم بزرگی است، حتی شاید بهترین مهاجم جهان و من توانستم چیزهای بسیار زیادی از او یاد بگیرم. از این که شانس هم بازی بودن با آنری در تیم ملی فرانسه را داشته ام خوشحال هستم، او بازیکن بزرگی است."ریبری درباره وضعیت فوتبال در کشور آمریکا نیز صحبت کرد:"اینجا حال و هوای خاص و خوبی دارد، فوتبال در آمریکا هر روز بهتر و بهتر می شود."اما آنری نیز حمایت فرانک ریبری را بی پاسخ نگذاشت و در جواب وی گفت:"شما می توانستید ببینید که فرانک در دوران جوانی چه بازیکن با استعداد، خوب و در خدمت تیمی است. این چیزیست که من از بازی او تصور می کردم."آنری درباره دیدار با بایرن مونیخ نیز هیجان زده است:"باید در برابر یکی از بهترین تیم های جهان بازی کنیم!"