پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
ایول علی ، باهات موافقم، بنظرم برو بازیهای گذشتشو ببین ، فصل پیش عکسایی که گذاشتم تیم مقابلم کمتر از 6تا به تیمی نزده بود، فقط یه بازی رو 3 بر1 برده بود، منم سیستمم رو مثل همون تیمی چیدم که 3بر1 باخته بود و نتیجه ی خیلی خوبی گرفته بود پیش تیمای دیگه ، و بردمش تو فینال
شخصا با دفاع مخالفم، هیچ بازی رو دفاعی بازی نکردم البته نقطه قوت خودت و ضعف حریفت رو پیدا کن
جای توبودم 1 _4.3.3 خطی بازی میکردم جلو این سیستمش و حمله ای
2_پاس رو روی long نمیذاشتم البته 1 نیمه ، جواب نگرفتی بذار
3_بازیکنای حمله ی قویت رو بذاری سمت راست خودت و حمله کنی بهتره چون چپش ضعیفتره و تکلتم بذار روی hard , ریسکه اما میارزه
جسارت کردم ، ببخشید ، شما 2تامربی من حساب میشین، درس پس میدم:ogh:
نقل قول:
ایول علی ، باهات موافقم، بنظرم برو بازیهای گذشتشو ببین ، فصل پیش عکسایی که گذاشتم تیم مقابلم کمتر از 6تا به تیمی نزده بود، فقط یه بازی رو 3 بر1 برده بود، منم سیستمم رو مثل همون تیمی چیدم که 3بر1 باخته بود و نتیجه ی خیلی خوبی گرفته بود پیش تیمای دیگه ، و بردمش تو فینال
شخصا با دفاع مخالفم، هیچ بازی رو دفاعی بازی نکردم البته نقطه قوت خودت و ضعف حریفت رو پیدا کن
جای توبودم 1 _4.3.3 خطی بازی میکردم جلو این سیستمش و حمله ای
2_پاس رو روی long نمیذاشتم البته 1 نیمه ، جواب نگرفتی بذار
3_بازیکنای حمله ی قویت رو بذاری سمت راست خودت و حمله کنی بهتره چون چپش ضعیفتره و تکلتم بذار روی hard , ریسکه اما میارزه
جسارت کردم ، ببخشید ، شما 2تامربی من حساب میشین، درس پس میدم:ogh:
این چه حرفیه آخه!!!! ما اینجا هستین تا از تجربیات همدیگه استفاده کنیم.ممکنه شما چیزایی رو تو بازی متوجه بشین که منو امثال من تا حالا متوجهش نشده باشیم.اینجا هر کی آزاده نظرشو بگه داداش.راحت باش
راستی بچه ها یه چیزی
نمیدونم چرا ولی من چند وقتیه دیگه به بازیکنای کناریم اعتقادی ندارم.احساس میکنم یه لول پایین تر از بقیه بازیکنا بازی میکنن.حتی با اینکه قدرتشونم قوی تره!
شما چنین حسی ندارین؟!
نه واسه من هنوز خوب کار میکنن.سالاری همچنان تاثیر گذاره تو بازی ها.اگر هافبکی که کنار بازیکن گوش حضور داره حالت دفاعی و تهاجمیش رو برداری بهتره.یعنی بزاری ثابت سر جاش باشه.چون وقتی عقب یا جلو بیاد ممکنه دیگه بازیکن کناری رو نبینه که بهش پاس بده.
واسه منم خوب کار نمیکردن ، بعداز چندتابازی ازهمون موقع که بازی رو نصب کردم تفاوت سیستم هارو متوجه شدم ، دیگه بازیکن گوش نخریدم
یه مورد باید تو پست اول اصلاح بشه.تغییر آی پی هیچ تاثیری در شناخت تیم نداره.چون وقتی با اکانت فیسبوک متصل میشیم تیم به ناممون زده میشه.مثلا الان تیم ali.chila fc به نام من توی فیسبوکه.تا وقتی که من اکانت فیسبوکم رو دارم این تیم سرجاشه.اگر اکانتمو به هردلیلی گم کنم (که احتمالش تقریبا 1% میشه) تیم هم از دست میره.حالا فرقی نداره که ما با چه آی پی ای متصل میشیم.فقط کافیه توی فیسبوکمون لاگین بشیم.نیازی به رفتن به سایت تاپ الون هم نیست.از داخل خود فیسبوک میشه وارد تاپ الون شد.من از همون ابتدا تیمم رو متصل به فیسبوک ساختم که نگرانی ای از لحاظ گم شدن گوشی-خراب شدن گوشی-عوض کردن گوشی به خاطر قدیمی شدن و مشکلات دیگه ای که هست نباشم.بهتره اگر اکانت فیسبوک دارید شما هم تیمتون رو به فیسبوک متصل کنید.البته با اینکار باید همیشه ابتدا برنامه اکانت فیسبوکتون رو بشناسه و بعد وارد میشه.اگر دسترسی به ف ی ل شکن نداشته باشید یا به هردلیلی قطع بشه برنامه نمیتونه اکانتتون رو بشناسه و در نتیجه تیم رو load نمیکنه.واسه ما ایرانیا که هر چند یکبار با قطعیه ف ی ل شکن مواجه میشیم یه مقدار ریسکه اتصال به فیسبوک ولی خوب من این ریسک رو کردم چون احتمال اینکه گوشی خراب بشه یا دزدیده یا گم بشه خیلی بیشتر از خراب شدن ف ی ل شکن هاست.چون اگر خراب بشن برنامه های دیگه ای هم وجود داره که جایگزینشون بشه.
نقل قول:
یه مورد باید تو پست اول اصلاح بشه.تغییر آی پی هیچ تاثیری در شناخت تیم نداره.چون وقتی با اکانت فیسبوک متصل میشیم تیم به ناممون زده میشه.مثلا الان تیم ali.chila fc به نام من توی فیسبوکه.تا وقتی که من اکانت فیسبوکم رو دارم این تیم سرجاشه.اگر اکانتمو به هردلیلی گم کنم (که احتمالش تقریبا 1% میشه) تیم هم از دست میره.حالا فرقی نداره که ما با چه آی پی ای متصل میشیم.فقط کافیه توی فیسبوکمون لاگین بشیم.نیازی به رفتن به سایت تاپ الون هم نیست.از داخل خود فیسبوک میشه وارد تاپ الون شد.من از همون ابتدا تیمم رو متصل به فیسبوک ساختم که نگرانی ای از لحاظ گم شدن گوشی-خراب شدن گوشی-عوض کردن گوشی به خاطر قدیمی شدن و مشکلات دیگه ای که هست نباشم.بهتره اگر اکانت فیسبوک دارید شما هم تیمتون رو به فیسبوک متصل کنید.البته با اینکار باید همیشه ابتدا برنامه اکانت فیسبوکتون رو بشناسه و بعد وارد میشه.اگر دسترسی به ف ی ل شکن نداشته باشید یا به هردلیلی قطع بشه برنامه نمیتونه اکانتتون رو بشناسه و در نتیجه تیم رو load نمیکنه.واسه ما ایرانیا که هر چند یکبار با قطعیه ف ی ل شکن مواجه میشیم یه مقدار ریسکه اتصال به فیسبوک ولی خوب من این ریسک رو کردم چون احتمال اینکه گوشی خراب بشه یا دزدیده یا گم بشه خیلی بیشتر از خراب شدن ف ی ل شکن هاست.چون اگر خراب بشن برنامه های دیگه ای هم وجود داره که جایگزینشون بشه.
من زیاد از قسمت فیسبوک بازی اطلاعی نداشتم.یه جا خونده بودم که چند نفر به دلیل مشکلاتی که واسه فیسبوکشون پیش اومده بود همین بحث تغییر آی پی و اینا دیگه نتونسته بودن وارد تیمشون بشن.منم رو این حساب اونو نوشتم
ولی دستت درد نکنه بابت توجهت.الان پست اول رو ادیت میکنم
ورژن جدید بازی 2.23 منتشر شده و لینک دانلود آن به پست اول اضافه شد
سلام بچه
خوبین ی سوال دارم اگه فلش گنم گوشیمو ایا میتونم برگردم به بازی اخه من به فیسبوک وصل نیستم
نقل قول:
سلام بچه
خوبین ی سوال دارم اگه فلش گنم گوشیمو ایا میتونم برگردم به بازی اخه من به فیسبوک وصل نیستم
سلام.تا حالا کسی این مورد رو امتحان نکرده مطمئن نیستم.ولی شااااید اگه کش ها و کلا پوشه های مربوط به بازی تاپ الون رو کپی کنین و بعد از فلش بریزین تو گوشیتون و بازیو نصب کنین احتمال داره تیمتون سر جاش باشه.بازیم میگم اینا همش حدسیاته ممکنه که اشتباه باشه و تیمتونو از دست بدین
با سلام
امشب من در کمال نامردی از جام حذفی حذف شدم
یک مشکل بزرگ دارم نمی دونم چرا چند وقته تقریبا توی هر بازی 1 بازیکن مصدوم میدم (حتی داشتم توی یک بازی 2 تا ) تکل زدن روی نرمال هست و معمولا نرمال یا اتکینگ بازی میکنم سیستم بازی هم 3-5-2 هست
چرا بازیکن هام این همه مصدوم میشن؟!