پاسخ : کلوپ شبانه روزی دربی ( کمپ هفتم )
نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم اینا به جا سربازی مدتِ خدمتشونو میرن مناطق محروم درس میدن .
خب اینجوری هم باشه ، به نظر من بهتر از سربازیه roz::
نقل قول:
میشی سرباز معلم...............:death:
خب اینم بهتره :whistle3:
-------
دوستان یکم منو راهنمایی کنین ...
من ورودی 90 دانشگاه پیام نور هستم . و یک حسی بهم میگه ، هم زمان با این که تو پیام نور درس میخونی ، دوباره کنکور بده ، شاید تربیت معلم قبول شدم
میخواستم بپرسم اگر من احیانا تربیت معلم قبول شدم ، بعدش که بخوام از پیام نور انصراف بدم و تو تربیت معلم ثبت نام کنم ، اونوقت چون مشمول خدمت سربازی هم میشم ، اول باید برم سربازی ، تا بتونم تو یک دانشگاه جدید ثبت نام کنم ؟ یا میشه سریع از پیام نور انصراف داد و وارد یک دانشگاه دیگه شد ؟؟؟؟
منظورم اینه که دانشگاه جدیدی که بخوام ثبت نام کنم ، ازم کارت پایان خدمت نخواد ؟
این سربازی خیلی منو بهم ریخته :aaaa:
خلاصه یکی منو راهنمایی کنه roz::
نقل قول:
بچه ها من یک سوال دارم .
کسی که تربیت معلم قبول بشه ، سربازی هم باید بره ؟
چون شنیدم اونایی که تربیت معلم قبول میشن ، سربازی نمیرن !
و چند ها هم سراغ دارم دارم از اون تربیت معلمای قدیمی که سربازی نرفتن ! میخواستم بپرسم این تربیت معلم الان هم بدون سربازیه ؟
داداش بعد از اینکه مدرک بگیری می تونی یه جایی معلمی کنی ( با حقوق سرباز) توی یک منطقه دور افتاده یا محروم نزدیک به محل زندگیت (البته من شنیدم)
نقل قول:
خب اینجوری هم باشه ، به نظر من بهتر از سربازیه roz::
خب اینم بهتره :whistle3:
-------
دوستان یکم منو راهنمایی کنین ...
من ورودی 90 دانشگاه پیام نور هستم . و یک حسی بهم میگه ، هم زمان با این که تو پیام نور درس میخونی ، دوباره کنکور بده ، شاید تربیت معلم قبول شدم
میخواستم بپرسم اگر من احیانا تربیت معلم قبول شدم ، بعدش که بخوام از پیام نور انصراف بدم و تو تربیت معلم ثبت نام کنم ، اونوقت چون مشمول خدمت سربازی هم میشم ، اول باید برم سربازی ، تا بتونم تو یک دانشگاه جدید ثبت نام کنم ؟ یا میشه سریع از پیام نور انصراف داد و وارد یک دانشگاه دیگه شد ؟؟؟؟
منظورم اینه که دانشگاه جدیدی که بخوام ثبت نام کنم ، ازم کارت پایان خدمت نخواد ؟
این سربازی خیلی منو بهم ریخته :aaaa:
خلاصه یکی منو راهنمایی کنه roz::
مدرک تربیت معلم اگه بالاتر از لیسانس بگیری سرباز معلم میشی یعنی مثل بقیه پست دادن و.. در کار نیست تقریبا مثل مدرک رشته های دیگه که راحت تری فرقش اینه که تربیت معلم باید بری با حقوق سربازی تو مناطق محروم درس بدی
تا جایی که میدونم 3 سال معافیت تحصیلی داری پس میتونی راحت دانشگاه و رشته رو عوض کنی!
باو خدمت که ترس نداره , فقط نزدیک دو سال عمرت تلف میشه و تو اون دو سال دهنت آسفالت میشه lol:- شایدم بیفتی جاهای خطرناکو سرتو گوش تا گوش ببرن mas:-
نقل قول:
باو خدمت که ترس نداره , فقط نزدیک دو سال عمرت تلف میشه و تو اون دو سال دهنت آسفالت میشه lol:- شایدم بیفتی جاهای خطرناکو سرتو گوش تا گوش ببرن mas:-
می گم این قدر بهش روحیه نده ki::
خو این جور که شما ها میگید سکته می زنه که lol:-
سلام:چه اومدن من همزمان شد با بوجود اومدن کمپ جدید دربی:امیدوارم حال همتون خوب باشه که باهم یه کمپ سرگرم کننده داشته باشیم:راستی داداشم اهوازه بعد تو کنکور بروجرد دراومد روزانه_میخوام باهاش پز بدم رتبش 5000 شد
نقل قول:
سلام:چه اومدن من همزمان شد با بوجود اومدن کمپ جدید دربی:امیدوارم حال همتون خوب باشه که باهم یه کمپ سرگرم کننده داشته باشیم:راستی داداشم اهوازه بعد تو کنکور بروجرد دراومد روزانه_میخوام باهاش پز بدم رتبش 5000 شد
یه مثل قدیمی هست که میگه از ماله خودت بالا برو پسر:babaa::luuugh:
نقل قول:
یه مثل قدیمی هست که میگه از ماله خودت بالا برو پسر:babaa::luuugh:
اگه قرار بود به مثل و ضرب المثل ها گوش بدم؟اصلن با واژه اینترنت آشنا نمیشدم :evaa: بعدم تو لالایی بلدی برا خودت بخون :luuugh:
سلام به دوستان عزیز قدیمی و جدید!
بچه ها من میخوام یه فوروم غیر فوتبالی بزنم که البته اولش از فضای رایگان استفاده کنم بعد اگه بازدید کننده هاش خوب بود تبدیلش کنم به سایت.
حالا!!!
میشه کمکم کنید که از چه سرویسی استفاده کنم بهتره؟ blogfa یا rozblog یا vcp یا ....
در مورد vcp هم اگه کسی چیزی میدونه دریغ نکنه...
ممنون دوستان خوبم:nishkhand:
نقل قول:
سلام به دوستان عزیز قدیمی و جدید!بچه ها من میخوام یه فوروم غیر فوتبالی بزنم که البته اولش از فضای رایگان استفاده کنم بعد اگه بازدید کننده هاش خوب بود تبدیلش کنم به سایت.حالا!!!میشه کمکم کنید که از چه سرویسی استفاده کنم بهتره؟ blogfa یا rozblog یا vcp یا ....در مورد vcp هم اگه کسی چیزی میدونه دریغ نکنه...ممنون دوستان خوبم:nishkhand:
بلاگفا که فزوم نمیسازه رزبلاگه که فروم میسازه تازه اونم امکانات نداره برو از تک بی بی انجمن بساز بهتره