ما پسرا مثل تیم اس اس هستیم.اول فصل دور میدیم به بقیه بعد یه باره اوج میگیریم.:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط اس اسی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما پسرا مثل تیم اس اس هستیم.اول فصل دور میدیم به بقیه بعد یه باره اوج میگیریم.:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط اس اسی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فصل قبل زیادی دور دادید هدیه جون برنده شد..امسال مواظب باشید زیادی دور ندید..........قدرت خانما تو پیش بینی بیشتره اینو باید قبول کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abieteh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مقصر خودمونیم.باشه بچرخید تا بچرخیم.نقل قول:
البته چاکر خانوما و صد البته آقایون تاپیک هستیم.
شما سروری............باشه میچرخیم داداش تیام.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abieteh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سدانی ها [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه از آخر حساب کنید فعلا نفر اول منم :ruunn:نقل قول:
راستش دارم بهتون اوانس میدم یهویی میرم صدر جدول chomagh
خارج از شوخی هر چی فکر میکنم اخر میبینم نتیجه مساوی بهترین پیشبینی هستش از هر جا شروع میکنم میرسم به مساوی امسال خیلی ذهنم مشغوله نمیتونم پیشبینی کنم :daghon:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال___ 2-0___راه آهن سورینت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال___1-0___راه آهن سورینت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]2 - 0 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما همیشه اولی اقا حامد...ولی اگه از آخرم نگا کنیم شما دومی ها؟؟؟؟ki:::nishkhand:...ولی خب یه بارم برد اس اس رو پیش بینی کنید بد نیست ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی عزیزم. ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiv.vandersar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]