پاسخ : $$جدیدترین اخبارهای داغ تیم استقلال تهران$$
ایمان مبعلی که برای لیگ قهرمانان آسیا مد نظر باشگاه استقلال است فقط طی دو روز آتی فرصت دارد به عضویت آبی پوشان تهرانی در بیاید.
از آنجا که استقلالیها طبق قانون باید تا قبل از برگزاری اولین بازی آبیپوشان در لیگ قهرمانان آسیا فهرست نفرات جدید خود را به AFC اعلام کنند از همین رو باید طی یک دو روز آتی کار انتقال مبعلی به تیم خود را نهایی کنند.
علی فتحاللهزاده در گفت و گو خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس این خبر را تایید کرد.
تیم فوتبال استقلال در اولین دیدار خود در لیگ قهرمانان آسیا باید در دوحه به مصاف الریان قطر برود.
منبع : خبر گذاری فارس
سرپرست استقلال میگوید بهتر بود دیدار کیروش و قلعهنویی ماهها پیش صورت میگرفت و از تعامل این دو فوتبال ایران سود میبرد.
میرشاد ماجدی درگفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به این سوال که آیا تیمش توانسته به لحاظ روحی پس از حذف در جام حذفی خودش را ریکاوری کند، گفت: باشگاههای بزرگ کسانی هستند که به لحاظ فنی و روانی بتوانند خودشان را ریکاوری کنند و به اوج بازگردند. استقلال هم از این قاعده مستثنی نیست. شاید توفیق اجباری بود که بعد از بازی با مس برف سنگینی آمد و ما نتوانستیم روز بعدش تمرین کنیم تا بازیکنان در خلوت و با خودشان فکر کنند و با انگیزهای بیشتر از قبل به تمرینات باز گردند. روز گذشته هم پیش از تمرین آقای قلعهنویی نکاتی را به بازیکنان گوشزد کرد و از آنها خواستند تا با انگیزه بیشتری در تمرینات و دیدارهای پیش روی حاضر شوند تا مثل سال گذشته یک جام قهرمانی برای هواداران به ارمغان بیاوریم. من هم وقتی با بازیکنان صحبت میکردم و روحیه آنها را دیدم متوجه شدم که آنها با انگیزهای دوچندان میخواهند در بازیهای باقی مانده به میدان بروند.
او در پاسخ به سوالی درباره درگیری دو بازیکن استقلال در رختکن پس از دیدار با مس اظهار کرد: من خودم اولین کسی بودم که به این قضیه وارد شدم. این بار اول نیست که در یک تیم میان دو بازیکن اختلاف نظر و جر و بحث بخاطر بازی رخ میدهد. متاسفانه یک بحث کوچک در مورد بازی را برخی مثل یک کتک کاری جا انداختهاند. کسی که قلم میزند و چنین چیزی را مینویسد، رسالت خودش را پشت سر گذاشته و درحال فرافکنی است. در هر تیمی درگیری لفظی بخاطر بازی وجود دارد.
پس از بازی با مس هم من دیدم که یکی میگفت چرا در فلان صحنه پوشش ندادی و دیگری گفت من این کار را کردم و ... که من وارد شدم و گفتم بس کنید و کل این ماجرا سی ثانیه هم طول نکشید. حالا اگر چنین ماجرای کوچکی را یکی به کتک کاری تبدیل کرد واقعا جای تاسف دارد. بازهم جای شکرش باقی است که نگفتهاند آدم کشی صورت گرفته است!
سرپرست استقلال افزود:
بدتر از اتفاق رخ داده در رختکن، این است که یک نفر اخبار داخل رختکن که درون خانگی است را به بیرون انتقال دهد. این یک روش سنتی تخریب است و باشگاه استقلال از حقوق خودش در این ماجرا عدول نمیکند. به هرحال با توجه به افزایش وسایل الکترونیک و ارتباط جمعی انتقال این اخبار کار سختی نیست اما انسان باید متوجه عملش باشد که چه اثری دارد. آیا کاری که آن فرد انجام داده به خیر و سود جمعی تیم است؟ به طور قطع خود او به تنهایی از این کار سود برده است.
او در پاسخ به این سوال که چقدر در جریان دیدار قلعهنویی و کیروش قرار دارد، بیان کرد: من در جریان جزئیات این دیدار نیستم اما دیدار این دو را باید به فال نیک بگیریم. ای کاش این دیدار ماهها قبل اتفاق میافتاد یا حداقل در همان برنامهای که مشکلات را چندین برابر کرده بود فرصت پاسخگویی داده میشد. به هرحال ما از همان روز اول با تیم ملی تعامل خوبی داشتیم و اگر خاطرتان باشد به درخواست آنها یک بار خسرو حیدری و هاشم بیگزاده را با وجود نیاز شدیدمان بازی ندادیم. اعتقاد دارم ارتباط آقای قلعهنویی و کیروش به نفع فوتبال ایران خواهد بود.
ماجدی در پاسخ به این سوال که نظرش راجع به اقدامات باشگاه سایپا برای محروم کردن تیموریان از بازی این هفته استقلال چیست، عنوان کرد: به هرحال هر تیمی که هفته بعد با ما یا پرسپولیس بازی دارد میداند که تا یک هفته میتواند در روزنامهها باشد. این اقدامات واقعا کارهای کوچکی هستند. من برای باشگاه سایپا احترام زیادی قائل هستم اما این کارها واقعا سطح پایین و کوچک است که بخواهیم برای یک تیم اینگونه حاشیه بسازیم.
بیایید مرد و مردانه در زمین مسابقه بجنگیم و در زمین نتیجه را رقم بزنیم. مسئولان باشگاه سایپا منش بسیار خوبی دارند و از تحصیل کردگان این کشور هستند اما نمیتوانند در کار کمیته انضابطی دخالت کنند. به هرحال از تصمیمی که کمیته انضباطی در این ماجرا بگیرد ما هم تمکین میکنیم اما این درست نیست که با تخریب بخواهیم به امتیاز دست پیدا کنیم.
او در پاسخ به این سوال که آیا باشگاه استقلال موضعی را نسبت به گلایههای نیکبخت واحدی از گزارشگر بازی استقلال و مس خواهد گرفت یا خیر، گفت: اگر علیرضا نیکبخت واحدی مشکلی داشته و گلایهای کرده باید به من اطلاع میداد. این خیلی بد است که ما صحبت بازیکنانمان را در روزنامهها رصد کنیم. حالا که خودش تشخیص داده که این مسئله یک ماجرای شخصی است، حتما ترجیح میدهد خودش هم آنرا پیگیری کند.
سرپرست استقلال در ادامه و در پاسخ به سوالی درباره اردوی کیش آبیپوشان تصریح کرد: این مسئله به صورت یک پیشنهاد است و هنوز قطعی نشده است. هرگاه قطعی شد جزییات آن به اطلاع رسانهها میرسد.
ماجدی در پایان و در پاسخ به این سوال که ماجرای انتقال تمرینات استقلال از کمپ حجازی به زمین شماره دو آزادی به کجا رسید، گفت: قرارداد این اتفاق بسته شده است اما برفی که اخیرا آمد موجب شد تا زمین شماره دو مملو از برف باشد و انشاءالله با رفع این مشکل تمریناتمان را در آنجا ادامه میدهیم.
منبع :ایسنا
|
گزارش تمرين آبی پوشان
تعدادي از ايرانيهاي مقيم کشور آلمان از بازيکنان تيم استقلال و کادر فني اين تيم درخواست قهرماني در ليگ برتر را کردند.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
تيم فوتبال استقلال در فاصله دو روز مانده به ديدار مقابل سايپا از ساعت 15 امروز برنامههاي آمادهسازي خود را در کمپ زندهياد حجازي پيگيري کرد.
به نقل از فارس، در تمرين امروز آبيپوشان خسرو حيدري و احمد جمشيديان غايب بودند. به احتمال فراوان حيدري از بعد از ديدار با سايپا ميتواند در خدمت آبيپوشان باشد.
* قبل از آغاز تمرين امروز آندرانيک تيموريان به دفتر امير قلعهنويي رفت و حدود 10 دقيقه با سرمربي تيم استقلال به صحبت پرداخت.
* هنوز تمرين آبيپوشان شروع نشده بود که قلعهنويي آرش برهاني را صدا کرد و براي دقايقي با او به گفتوگو پرداخت. سرمربي استقلال توضيحاتي را در خصوص نحوه بازي آرش برهاني و جاگيريهاي او در زمين به اين بازيکن گفت.
* چند هوادار ايراني که در کشور آلمان زندگي ميکردند امروز براي گرفتن عکس يادگاري با سرمربي استقلال به کمپ زندهياد حجازي آمدند. قلعهنويي نيز برخورد خوبي با آنها داشت و با آنها عکس گرفت. اين تعداد از هواداران پس از گرفتن عکس يادگاري با بازيکنان و کادر فني از آنها درخواست ميکردند قهرماني فصل گذشته را تکرار کند.
* پژمان نوري و اميرحسين صادقي که در جريان تمرين روز گذشته در خصوص اتفاقات بعد از بازي با مس با هم صحبت کرده بودند و کدورت را کنار گذاشته بودند امروز نيز بدون مشکل با ديگر آبيپوشان تمرين کردند. چند تن از هواداران وقتي نوري را ديدند از وي پرسيدند اتفاقي بين شما و صادقي افتاده که هافبک استقلال گفت مشکلي نبوده ديروز هم با هم صحبت کرديم ولي قضيه را بزرگنمايي کردند، شما توجهي نکنيد.
* در ابتداي تمرين قلعهنويي بازيکنان را دور هم جمع کرد و براي دقايقي با آنها به گفتوگو پرداخت. هنگامي که سرمربي استقلال مشغول صحبت بود کبه و بيکزاده در رختکن حضور داشتند اما آنها خيلي سريع خود را به جمع ديگران بازيکنان رساندند. سرمربي استقلال ضمن ارائه توضيحات به بازيکنان اين تيم از آنها خواست تا با جديت تمرين کرده زيرا ديدار مقابل سپاهان و 3 امتياز براي اين تيم حياتي است. وي از مهاجمان تيمش نيز خواست که اگر فرصتي به دست ميآورند آن را از دست ندهند چون در بازيهاي آخر فصل دروازهها کوچک ميشود و گل زدن سختتر.
* بعد از صحبتهاي قلعهنويي با بازيکنان وي سيد مهدي رحمتي را کنار کشيد و با دروازهبان استقلال هم صحبت کرد. البته اين پايان کار نبود قلعهنويي اين بار با جيلويد ساموئل هم صحبت کرد و با اين بازيکن به گفتوگو پرداخت.
* هاشم بيکزاده مدافع تيم استقلال که ديروز هم با اين تيم تمرين نکرده بود امروز تنها به دويدن دور زمين پرداخت و پس از 40 دقيقه کمپ زندهياد حجازي را ترک کرد.
بيکزاده اظهار داشت از ديروز تا حالا مسموم شدهام و شرايط خوبي ندارم اما امروز و فردا وضعيت تغذيهام را سامان ميدهم و براي بازي با سايپا مشکلي نخواهم داشت.
* با توجه به تعطيلي امروز حدود 200 نفر از طرفداران استقلال از نزديک برنامههاي تاکتيکي اين تيم را نظاره کردند.
* ميرشاد ماجدي نيز امروز در تمرين آبيپوشان حاضر بود. وي براي دقايقي با ساموئل به گفتوگو پرداخت و سپس در کنار ديگر اعضاي کادر فني نظارهگر ديگر برنامههاي تاکتيکي آبيپوشان شد.
* شاهرخ بياني و سيروس دينمحمدي در تمرين امروز آبيپوشان حضور داشتند.
* در جريان تمرين امروز قلعهنويي که با لباس ورزشي حضور پيدا کرده بود، پيگير ديدارهاي برگزار شده در ليگ برتر و همچنين نتيجه بازي با سپاهان بود.
* در بخش اول تمرين بازيکنان زير نظر حاج قاسم تمرينات بدنسازي را انجام دادند سپس به آقاوسط پرداختند و در بخش ديگر در نيمي از زمين در قالب دو گروه زرد و نارنجي فوتبالي بازي ميکردند که اين فوتبال براي دقايقي به بازي دسترشته يا هندبال تبديل ميشد. در اين بخش فوتبال کارواليو درخشش چشمگيري داشت.
* آخرين تمرين تيم استقلال براي ديدار مقابل سايپا فردا در کمپ زنده ياد حجازي پيگيري خواهد شد.
ديدار دو تيم استقلال و سايپاي البرز از ساعت 17 روز يکشنبه در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.منبع:VARZESH3
|
استقلال هيچ مذاکرهای درباره مبعلی نکرده
قائم مقام تيم فوتبال استقلال خوزستان گفت: استقلال هيچ مذاکره کتبي و شفاهي در مورد ايمان مبعلي نداشته است.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
گفته ميشود ايمان مبعلي هافبک استقلال خوزستان به عنوان بازيکن کمکي مدنظر باشگاه استقلال است و اين تيم قصد دارد براي ديدارهاي ليگ قهرمانان آسيا او را جذب کند.
در همين راستا علي پورکياني در گفت و گو با فارس، گفت: هيچ گونه صحبتي به صورت کتبي و شفاهي در اين مورد تاکنون با ما انجام نشده است.
وي افزود: اگر ما از امتياز بينياز شديم به استقلال، فولاد خوزستان، تراکتورسازي و سپاهان در اين رابطه کمک ميکنيم چراکه اين تيمها جنبه ملي دارند. اين چهار تيم براي ما باشگاه نيستند بلکه در ليگ قهرمانان آسيا تيم ملي هستند. به خصوص استقلال که با ما همنام است.
قائم مقام باشگاه استقلال در ادامه تأکيد کرد: اولويت اصلي ما استقلال خوزستان است. فکر ميکنم باشگاه استقلال با AFC در حال مذاکره است تا مشخص شود ميتوان اين کار را کرد يا نه. نميشود که بازيکن يک روز در استقلال خوزستان بازي کند و دو روز بعد در استقلال تهران به ميدان برود. اينها حرف و حديث است که بيرون از فوتبال مطرح ميشود. اين 4 تيم براي ما ملي هستند و به خاطر مليت به آنها احترام ميگذاريم.منبع:VARZESH3
|
قلعهنوعی: با ميداوودی صحبتی نکردهايم
سرمربي تيم استقلال گفت: بازيکنان تيم هاي شهرستاني که ما براي آسيا مي خواستيم آنها را بگيريم ديرور باختند و به همين دليل شرايط حساسي دارند. |
|
|
امير قلعه نوعي در نشست خبري پيش ازبازي تيمش مقابل سايپا عنوان کرد:ابتدا اشاره اي به بازي قبلي داشته باشم.برد مبارک مس و مردم خوب کرمان اما در مسابقه با مس حق وردي دو پنالتي صد در صد ما را نگرفت ولي ما کوچکترين اشاره اي دراين باره در طول بازي و پس از آن نداشتيم.برد مبارک باشگاه مس و مردم کرمان باشد.
به گزارش اوج، وي ادامه داد: سايپا يکي از تيم هايي است که با برنامه بازي مي کند.بازيکنان اين تيم هم دوندگي زيادي دارند و مهره هاي تاثيرگذاري در اين تيم بازي مي کنند.ما در اين مدت نسبت به تيم سايپا کمتر استراحت کرديم.کادر فني امشب جلسه مي گذارد و احتمالا تصميماتي مي گيرد تا نسبت به بازي گذشته تغييراتي داشته باشيم.
سرمربي استقلال درباره جلسه با کي روش گفت: اگر خود دوستان خواستند از آن جلسه صحبت مي کنند.به هر حال جلسه خوبي بود.يک سري سوتفاهمات برطرف شد.هم من صحبت کردم و هم او صحبت داشت.مشکلاتي که در ذهن کي روش بود با نامه اي که ما نشان داديم برطرف شد.
وي درباره وضعيت بازيکنان کمکي استقلال براي ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت:سوال خوبي کرديد.ما در همين جلسه نامه اي زديم و به کي روش نشان داديم.قبل از برنامه ورزش و مردم اين کار را کرديم که چند ماه قبل با تيم ملي مي خواستيم تعامل داشته باشيم.بحث مان اين بود که خودمان مقابل تيم هاي عربي دست و پا بسته نباشيم و تيم ملي هم از بازيکنان ما استفاده کند.ما با تنها باشگاهي که صحبت کرديم استقلال خوزستان بود که درباره مبعلي حرف زديم.بقيه تيم ها شرايط حساسي دارند.ما مشکلات زيادي داريم.بايد بازيکني برداريم که در تيم ملي نباشد،باشگاهش موافقت کند و خود بازيکن هم به افکار تاکتيکي ما بخورد.ببينيد ما چقدر مشکل داريم.درباره مبعلي صحبت کرديم که ويسي هم همکاري کرد.اسم ديگري مطرح نشده است.ما اگر بخواهيم بازيکني بگيريم با باشگاهش صحبت مي کنيم.بازيکنان تيم هاي شهرستاني که ما براي آسيا مي خواستيم آنها را بگيريم ديرور باختند و به همين دليل شرايط حساسي دارند.
سرمربي استقلال درباره مذاکره با ميلاد ميداوودي گفت:ما فقط با مبعلي صحبت کرديم و صحبتي با ميداوودي نبوده است.
وي درباره قهرماني استقلال در ليگ برتر اظهار داشت:جام دست خداست.ما بايد تکليف مان را انجام بدهيم و نتيجه دست خداست.اگر خسرو حيدري زودتر برگردد مشکلات تاکتيکي ما برطرف مي شود.پس از اينکه چند بازيکن ما مصدوم شدند روي جمشيديان سرمايه گذاري کرديم که او هم مصدوم شد.بعد روي خسرو کار کرديم که او هم مصدوم شد.وقتي حيدري برگردد مي توانيم درباره قهرماني صحبت کنيم.الان هم فقط بايد به فکر بازي با سايپا باشيم.
سرمربي استقلال درباره اينکه چرا بازيکنان اين تيم اين قدر مصدوم مي شوند و اين مشکلات از کجاست اظهار داشت:کادر پزشکي ما جزو بهترين هاي آسياست.اين را يقين دارم.کبه در بازي با کاسپين مصدوم شد.احمد جمشيديان دردهايي داشت که من تا به حال آن را نشنيده بودم و نمي توانم اشاره کنم از کجاست.تيم پزشکي ما با متخصصان آلماني صحبت مي کردند.دردش از بين رفت و بعدا به تمرين آمد و گفت دوباره درد دارم.خسرو حيدري و بيگ زاده چون اول فصل بدنسازي نکردند فوندبدنشان ضعيف شده است.يک احمد جمشيديان است که براي خود من هم مبهم است چه شرايطي دارد.
وي درباره احتمال بازگشت مهدي رحمتي به تيم ملي گفت:اگر قرار است صحبت هاي آن جلسه به بيرون درز کند از طرف خود آنها باشد بهتر است.
قلعه نوعي درباره کمک نکردن وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت:سوال شما خارج از مسائل فني است.ان شالله در يک فرصت مناسب در اين باره صحبت مي کنم.منبع:varzesh3
|
|
به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، رييس کميته پيشکسوتان استقلال خبر از جشن قهرماني براي پيشکسوتان اين باشگاه داد.علي جباري در گفت و گويي با سايت رسمي باشگاه استقلال اعلام کرد: بعد از قهرماني تيم پيشکسوتان استقلال در جام يونس شکوري و طي صحبتي که با دکتر فتح الله زاده و علي نظري داشتيم مقرر شد جشن قهرماني پيشکسوتان استقلال را بر گزار کنيم.
وي افزود: قرار است اين جشن هفته آينده با حضور جمعي از پيشکسوتان استقلال برگزار شود. منبع:VARZESH3
|
يزدانی: استقلال به حمايت و آرامش نياز دارد
لس آنجلس بلوز به نام ارنج کانتي بلوز (Orange County Blues )تغيير نام داد. اين باشگاه با مالکيت علي منصوري و سرمربي گري داريوش يزداني از اين به بعد با نام ارنج کانتي به فعاليتش ادامه خواهد داد.
|
|
داريوش يزداني که در حال کارهاي مقدماتي فصل جديد و انتخاب بازيکن است در مورد اين تغيير نام گفت : اين تغيير به منظور کسب شرايط بهتر و دست يابي به هداف بلند مدت باشگاه انجام شد . وي ادامه داد : در لس انجلس با توجه به حضور دو تيم گالاکسى و چيواز رقابت براى ما کمى سخت بود اما در ارنج کانتى شرايط بسيار هموار تر است و از حمايت شهر دار ارنج کانتى و دانشگاه معروف (يو سى ارواين) بهرمند خواهيم شد .
سرمربي ارنج کانتي در مورد وضعيت تيم ملي گفت : بعد از يک دوره غيبت در آفريقاي جنوبي توانستيم مجوز حضور در جام جهاني 2014 برزيل را کسب کنيم ولي در اين مدت 9 ماه که از پيروزي مقابل کره جنوبي و صعود به عنوان تيم اول گروه مي گذرد اتفاق خاصي نيفتاده است . تيم ملي که در گروهي سخت با آرژانتين ،نيجريه و بوسني همگروه شده تا کنون اردويي تشکيل نداده و ديداري تدارکاتي برگزار نکرده است . سال 93 سالي مهم براي فوتبال ايران است نمايش ضعيف در برزيل باعث مي شود تا همين اندک تماشاگراني که به ورزشگاهها مي روند را از دست بدهيم و در فصل بعد سکوهاي خالي تري را مشاهده کنيم ضمن ايتکه با نمايش خوب در سرزمين قهوه بايد نشان دهيم صعودمان به عنوان تيم اول گروه از آسيا بر اساس توانايي هايمان بوده و نه شانس و اقبال ! متاسفانه حواشي و مشکلات بوجود آمده باعث شد اردوهاي تيم ملي ايران يکي پس از ديگر لغو شود . تا فرصت هست بايد آرامش را به همراه ساير امکانات براي تيم ملي کشورمان فراهم کنيم .
بازيکن سابق تيم هاي بايرن لورکوزن آلمان و شارلواي بلژيک حضور علي کريمي در تيم ملي را بسيار موثر دانست و تاکيد کرد : هفته گذشته علي کريمي ابراز تمايل کرد در جام جهاني بازهم پيراهن تيم ملي را بپوشد . اميدواريم اين اتفاق بيفتد و يکي از تکنيکي ترين بازيکنان تاريخ فوتبال اين مرز و بوم در بزرگترين فستيوال فوتبال جهان يکبار ديگر حاضر باشد . حضور علي کريمي سواي بحث فني از ديد رواني نيز بسيار تاثير گذار خواهد بود . هر چند دقايق حضور کريمي در جام جهاني آينده کم باشد اما تجربه بالاي وي مي تواند به تيم ملي کمک کند .
هافبک سالهاي گذشته تيم آبي پوش پايتخت نيز در مورد وضعيت اين تيم گفت : استقلال با قبول شکست برابر مس کرمان از گردونه مسابقات حذفي کنار رفت . شاگردان امير قلعه نويي در هفته هاي اخير مورد انتقاد قرار گرفته اند اما فراموش نکنيم اين تيم با مشکلات زيادي دست و پنجه نرم مي کند . بازيکنان تيم آبي پوش پايتخت مانند همتايان خود در تيم رقيب يعني پرسپوليس مطالبات قراردادي خود را دريافت نکرده اند . محروميت و مصدوميت ها به همراه کوچ بازيکنان مطرح به ليگ کشورهاي عربي دست امير قلعه نويي را بسته است . حال اين تيم که نيازمند آرامش و حمايت است تمرکز خود را بايد معطوف ليگ برتر و سپس ليگ قهرمانان آسيا کند . منبع:VARZESH3
|
عمرانزاده: خستهايم و به استراحت نياز داريم
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: مادرم در بيمارستان بستري است و به خاطر همين يک طرف ذهنم درگير مادرم است.
|
|
به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، حنيف عمران زاده در مورد شرايط استقلال صحبتهاي زير را انجام داد.
*مقابل مس شکست خورديد تا شانس قهرماني در جام حذفي را از دست بدهيد؟
بد شانسي آورديم و در بدترين زمان ممکن گل خورديم تا فرصتي براي جبران گل نداشته باشيم. مس هم مقابل ما خوب بازي کرد و اصلا در حد و اندازه تيم پائين جدولي نبود. آنها هر چه در توان داشتند برابر ما گذاشتند، البته اگر ماهم قدر فرصت هايمان را بيشتر مي دانستيم مي توانستيم به فينال برويم.
*با توجه به قعر جدولي بودن مس،حريف را دست کم نگرفته بوديد؟
اصلا اينطور نبود. اتفاقا ما مي دانستيم جام حذفي جام شگفتي ها است و هيچ تيمي را نمي توان دست کم گرفت به خاطر همين مس را دست کم نگرفتيم و با هر چه در توان داشتيم مقابل اين تيم به ميدان رفتيم اما فوتبال روز بدش را به ما نشان داد تا از رفتن به فينال باز بمانيم.
*اين شکست را فراموش کرديد؟
بازي با مس همان روز براي ما تمام شد چرا که ما حالا بايد همه توان خود را براي ليگ بگذاريم و اگر بخواهيم هنوز به جام حذفي و اتفاقات آن فکر کنيم به هيچ وجه نمي توانيم در ليگ موفق عمل کنيم.
*چه پيش بيني از بازي با سايپا داري؟
بازي آساني نداريم. هر چه به پايان ليگ نزديک مي شويم بازي هاي مان سخت تر مي شود چرا که همه تيم ها به دنبال کسب امتياز هستند، يا مي خواهند آسيايي شوند و يا از سقوط فرار کنند همين اتفاق هم کار ما را سخت مي کند تا بازي آساني پيش رو نداشته باشيم.
*سايپا را چطور تيمي مي بيني؟
سايپا يک تيم جوان و با انگيزهاي است. اين تيم بازيکنان جواني دارد که مي توانند برابر ما خطرناک ظاهر شوند. به نظرم اول بايد با انگيزه سايپاييها درون زمين مبارزه کنيم چرا که اصولا همه تيم ها برابر ما طور ديگري فوتبال بازي مي کنند و همين مسئله کار ما را در زمين سخت تر مي کند بااين حال همه برنامه ما فقط کسب برد است.
*با اين شرايط فکر مي کني به برد برسيد؟
مگر چاره اي جز اين هم داريم؟ بعد از حذف از جام حذفي همه برنامه و هدف ما قهرماني در ليگ شده و براي رسيدن به اين هدف بايد سايپا را ببريم.نمي خواهيم با يک لغزش از کورس قهرماني عقب بيافتيم تا به اميد خدا از هر بازي امتياز لازم را بگيريم و به قهرماني نزديک تر شويم.
*بعد از بازي با سايپا به اردو مي رويد.چه نظري در اين باره داري؟
واقعا الان بدن هايمان خيلي خسته است،چند بازي را بدون استراحت پشت سر گذاشتيم و به استراحت نياز داريم. برپايي اردو هم خيلي مي تواند به ما کمک کند تا از لحاظ روحي و جسمي به شرايط بهتري برسيم و در ادامه ليگ و بازي هاي آسيايي موفق عمل کنيم.
*شانس استقلال را براي قهرماني در ليگ چقدر مي داني؟
شانس قهرماني را ما با بازي هايمان تعيين مي کنيم. اگر برنده باشيم شانس قهرماني مان را بالا مي بريم و اگر بازنده شويم خودمان شانس مان را پائين مي آوريم. 5 بازي در ليگ باقي مانده که هر کدام براي ما حکم فينال را دارد اميدوارم در همه اين فينال ها سربلند باشيم تا ان شاالله قهرمان پايان فصل خودمان باشيم.
*از شرايط خودت چه خبر؟
شرايط خودم هم بد نيست. البته چند روزي است که مادرم در بيمارستان بستري است و به خاطر همين يک طرف ذهنم درگير مادرم است و يک طرف هم درگير استقلال و تمرين. اميدوارم حال مادرم زودتر خوب شود تا يکي از دغدغه هايم پاک شود.
*در چند بازي خوب براي استقلال گل زدي اما روند گلزني ات متوقف شد.چرا؟
من اول مدافع هستم و بايد به وظايفم در خط دفاعي عمل کنم اما اگر فرصت خوبي هم نصيبم شد سعي مي کنم از آن به خوبي استفاده کنم.
*صحبت خاصي نداري؟
فقط از هواداران مان مي خواهم در اين چند بازي باقي مانده به استاديوم بيايند و ما را حمايت کنند.ما در هر بازي اول که وارد زمين مي شويم به تعداد تماشاگر حاضر در استاديوم نگاه مي کنيم و هر چه هوادار بيشتر باشد ما هم بيشتر انگيزه مي گيريم.اميدوارم هواداران ما که هميشه تعصب شان را نشان داده اند در اين چند بازي باقي مانده به استاديوم بيايند تا با حمايت آن ها بتوانيم به قهرماني برسیم.منبع:VARZESH3
|
پاسخ : اخبار و مصاحبه های مهم تیم استقلال در فصل 93/92
سرخابيها تا 20 فروردين واگذار ميشوند
رئيس سازمان خصوصيسازي کشور از واگذاري 2 باشگاه استقلال و پرسپوليس تا 20 فروردين سال آينده خبر داد. |
|
به گزارش ورزش سه و به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت ورزش و جوانان، سال ها است که بحث واگذاري 2 باشگاه استقلال و پرسپوليس نه تنها دغدغه دولت و مسئولان ورزشي کشور بلکه دغدغه بسياري از هواداران بوده است. اکنون سازمان خصوصيسازي به صورت جدي پيگير واگذاري سهام اين دو باشگاه پرطرفداراست.
عبدالله پورحسيني رئيس سازمان خصوصي سازي از جديت کار قيمت گذاري برند باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس گفت: اين اقدام به صورت کاملا جدي در دستور کار ما قرار دارد، اما صورت هاي مالي اين دو باشگاه به شدت دچار مشکل است. متاسفانه صورت هاي مالي حسابرسي نشده هستند و اگر بررسي شوند به دليل وجود ابهام مردود خواهند شد و نمي تواند مورد استناد کارشناسان رسمي قيمت گذاري قرار گيرد.
با وجود تمامي اين مشکلات پورحسيني از روش هاي واگذاري اين 2 باشگاه گفت: در اين شرايط براي واگذاري شرکت و بنگاه روش هايي نيز وجود دارد. شايد تنها محدوديت ما ورود اين باشگاه ها به فرابورس بود، با اين حال دوستان مان در تلاشند در بازار سوم بورس و فرابورس آن ها را عرضه کنند و اگر اين عرضه مقدور نشد سال آينده با اجازه مجلس و خارج از بورس در قالب مزايده آن ها را واگذار خواهيم کرد.
رئيس سازمان خصوصي سازي صحبت هاي خود را با اعلام تاريخ ضرب العجلي واگذاري 2 باشگاه استقلال و پرسپوليس پايان داد و گفت: اميدواريم تا 20 فروردين ماه سال 93 اين دو باشگاه را واگذار کنيم تا به تعطيلات پايان فصل و جام جهاني نکشد. |
ويسی: مبعلی امروز استقلالی میشود
سرمربي تيم استقلال خوزستان گفت: ايمان مبعلي کارهاي خود را براي پيوستن به استقلال تهران انجام داده و اين انتقال قطعي است.
|
|
عبدالله ويسي در خصوص ديدار روز جمعه صباي قم و استقلال خوزستان که با نتيجه تساوي يک بر يک به پايان رسيد، اظهار داشت: مقابل صبا بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم و شروعمان خوب بود. در همان دقايق ابتدايي به گل رسيديم و در ادامه بازي را کنترل کرديم اما متاسفانه روي اشتباه داور که به سود صبا پنالتي گرفت بازي به تساوي کشيده شد.
به گزارش تسنيم، وي ادامه داد: نظر داور کاملاً قابل احترام است اما من معتقدم اعلام پنالتي از سوي داور اشتباه بود. البته در فوتبال اشتباه داوري وجود دارد و براي هر تيمي پيش ميآيد. تصميم داور براي ما قابل احترام است و اعتراضي هم به اين مسئله نداريم اما در ديداري که ميتوانستيم برنده باشيم مساوي کرديم.
سرمربي تيم استقلال خوزستان با بيان اينکه تساوي برابر صبا جايگاه تيمش را در جدول تثبيت کرد، در خصوص ديدار آينده اين تيم گفت: هفته آينده با داماش بازي داريم و دنبال پيروزي برابر اين تيم هستيم. ميخواهيم با گرفتن 3 امتياز ديدار با داماش در جدول صعود کنيم اما اگر برنده هم نشويم از جايگاهي که داريم تکان نميخوريم و تيممان ديگر خطر سقوط را احساس نميکند.
ويسي در پاسخ به اين سوال که پيوستن مبعلي به استقلال تهران به کجا رسيد، عنوان کرد: تمام کارها براي حضور مبعلي در استقلال تهران انجام شده و اين کار ما يک کار فرهنگي بود. ما دنبال اين هستيم که به نماينده ايران در آسيا کمک کنيم و به همين دليل با رفتن مبعلي موافقت کرديم تا با حضور در استقلال تهران اين تيم را کمک کند.
وي با اشاره به پيوستن مبعلي به استقلال تهران افزود: شرايط کاملاً مهيا شده است و مبعلي امروز (يکشنبه) با استقلاليها قرارداد ميبندد تا در خدمت اين تيم باشد و ما هم براي اين بازيکن آرزوي موفقيت ميکنيم.
سرمربي تيم استقلال خوزستان در خصوص اينکه انتقال مبعلي به صورت قرضي است يا قطعي، گفت: مبعلي بايد با ما فسخ قرارداد کند تا بتواند به استقلال بپيوندد. در عين حال بايد بگويم استقلال خوزستان خانه ايمان است و او هر زماني که خواست ميتواند به خانه خودش بازگردد.
«با شرايط انتهاي جدول استقلال خوزستان همچنان خطر سقوط را حس ميکند، رفتن مبعلي در اين شرايط حساس به تيم ضربه نميزند؟»، ويسي در پاسخ اين پرسش گفت: ما منافع ملي را در نظر گرفتيم و استقلال در آسيا به اين بازيکن نياز داشت. ما تنها به اين دليل با جدايي مبعلي موافقت کرديم و مطمئناً رفتن او باعث نميشود که ما از ليگ برتر سقوط کنيم، چون ديگر خطر سقوط را حس نميکنيم.
وي تصريح کرد: ماندن ما در ليگ برتر قطعي شده است و از ابتداي ليگ در ردههاي نهم تا دوازدهم بوديم و از اين رتبه پايينتر نرفتيم. شايد روي کاغذ هنوز خطر سقوط را حس کنيم اما با گرفتن يک امتياز صددرصد در ليگ ميمانيم و در بازيهاي باقيمانده نيز تلاش ميکنيم در جدول صعود داشته باشيم.منبع:VARZESH3
|