پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
بازي خوبي بود اوله فصله بچه ها اينقدر نگران نباشيد همين كه امتياز نداديم خوبه همين بازي اول ضعفامون مشخص شد و اين نكته خوبيه اينقدر بازيكن داريم كه بتونيم اين ضعفها رو بيپوشونيم اين تيم فقط واران و اونسو رو كم داره به بارسا نگاه كنيد چند ساله اينجوري بازي ميكنن اما مادريد تازه 2 ماهه مربي عوض كرده و چندين بازيكن جديد تو پستهاي مختلف خريده يه كم فرصت بديد رئال واقعي رو ميبينيد اونا موقعيت داشتن اما موقعيتهاي مادريد بيشتر و خطرناك تر بود كريم بايد 3 تا ميزد كريس 2 تا زد به تير و چند تا موقعيت خوب ديگه كه از دس رفت صبر كنيد صبر طوفان مادريد تو راهه
پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
اول از همه تبریک به همه رئالی ها بابت 3 امتیاز
بازی تعریف چندانی نداشت. نیمه اول که هیچی اصلا حرفشو نزن
روی صحنه گل واقعا نمیدونم راموس چرا اونطوری کرد. بعید بود ازش
چون بیشتر بازیکنا تو پست جدید بازی میکنن حس میکنم هنوز با هم هماهنگ نیستن
مخصوصا بازیکنای جوون که اصلا با کریس هماهنگ نبودن. این مشهود بود. مثلا مارسلو خیلی خوب با کریس مچ بود ولی مثلا ایسکو اصلا.
کاروخال که اصلا انگار یار بتیس بود. به هیچ بازیکنی نه نگفت. نزدیک بود 1 پنالتی هم بده
اوزیل و دی ماریا خوب بودن
60 تا گل زدیم که نصفش آفساید بود
تو بازیهای بعدی مطمئنا با دقت بیشتر و هماهنگی بیشتر این گل ها همش به گل های سالم تبدیل میشه
کریم هم بد بود. هم بد نبود
تو دفاع فقط مارسلو و په په خوب بودن. مخصوصا اون صحنه که په په اومد تک به تک رو گرفت از سدریک
لوپز هم خوب بود ولی اگه ایکر هم بود فک نمیکنم اتفاق خاصی میوفتاد
امیدوارم با اومدن واران و ژابی الونسو وضعیت تیم بهتر بشه
ولی خیلی دوست داشتم کریس گل بزنه. اون تیرک که گل نشد اعصابم خورد شد
البته میتونست زمینی هم بزنه گل بشه ها. میخواست گل قشنگ بزنه
در کل مهم 3 امتیاز بود که گرفتیم
به امید قهرمانی
واقعا دیشب خوب بازی نکردیم اگه اینجوری تو چمبیونز لیگ کار کنیم نمیتونیم دهمین جام رو فتح کنیم
البته به نظر شخص خودم واسه بیش بینی زوده ولی باید از همین هفته های اول خوب باشیم
تا قهرمان بشیم در هرجامی
به امید قهرمانی های رئال
همین که بردیم و سه امتیازو گرفتیم مهم بود
البته باید قبول کنیم تو چند صحنه اشتباه داور به نفعمون شد :nishkhand:
چند صحنه هم بد شانسی آوردیم مثل شوت کریس که به تیر خورد
ولی باز دم ایسکو گرم:ohum:
منم که اصن حوصلم نمیشه پست بدم و از نطرات شما دوستان استفاده میکنم ... :nishkhand::eee:
دیشب واسه مشاهده اولین بازی رئال لحظه شماری میکردم ...
من حتی بازی های پیش فصل رو هم نگاه نکردم !!!
دیشب سوت بازی به صدا در اومد با گفتن بسم الله بازی رو دنبال کردم ... همیشه موقع بازی های تیم های مورد علاقم بسم الله میگم ki::
خیلی سرد و بی روح بازی کردیم بذار واضح بگم مزخرف تر از این نمیشد ...
من میدونستیم میبریم اما نه یه این سختی ...
برنامه ای تو بازی نداشتیم کاملا بدون برنامه بودیم فقط کارمون شده بود توپ رو ببریم کناره و پشت محوطه جریمه حریف پاس کاری کنیم !!!
اخرشم همش تو افساید گیر میکردیم ...
این که نشد بازی !!! بنزمای خرفت هم که 10 دفعه تو افساید گیر کرد اگر بخاد اینطوری باشه که اصلا کارمون نمیشه !!! ما به یه مهاجم دیگه نیاز داریم ...
من اصلا توی بازی دیشب چیزی به نام رئال اتیشن پارسال یا دوسال پیش ندیدم ... خیلی اروم بازی میکردیم ... رئال مورینیو کجا و رئال کارلتو کجا !!!
ما حال با خوش بینی نگاه میکنیم میگم چون بازی اوله اینجوری بوده ... رئال مورینیو محشر بود لذت میبردیم از بازی ها فقط یه اشکال داشت اونم اروم نبودن مورینیو و زیر فشار گذاشتن تیم با بردن تیم تو حاشیه که تیم رو از لحاظ فکری خسته میکرد !!! اما خوبی کارلتو اینه که جو نمیده خیلی اروم بازی رو دنبال میکنه !!!
اقای کارلتو اینجا نه لیگ فرانست نه لیگ برتر و نه کالچو !!! اینجا لالیگا هست چیزی که باید همه ی تیم ها رو ببری تا قهرمان بشی !!! حق اشتباه نداری حق امتیاز از دست دادن نداری
اینجا فقط تنها رقیبمون بارساست !!!
نقد بازیکنان :
دروازه بان : خودم به شخصه اصلا دوس ندارم دیگو لوپز تو دروازه باشه کاسیاس رو بیشتر دوس دارم اصلا موقعی که کاسیاس درون دروازه هست یه وزنه روحی روانی به تیم اضاف بشه بچه ها انرژی میگیرن
هر چی باشه تجربه کاسیاس بالاتره میتونه تیم رو بکشونه بالا و تیم رو راهنمایی کنه تسلطش بر بازی بهتره ...
کارلتو خواهش میکنم کاسیاس رو بذار تو بازی :khahesh::aaaaaa:
مدافعان : کلا شب چرتی برای مدافع هامون بود خیلی له و مزخرف بازی کردن !!! این سدریک همشون رو کرده بود تو جیب !!! کلا تو نیمه اول گاله بودیم !!!
از په په بگم برات که فروغ گذشته رو نداره و یخورده خشنه !!!
راموس هم معلوم نبود دیشب چشه که همش از سدریک جا میموند !!!
فقط مارسلو عالی بود مارسلو داره برمیگرده به روزهای اوجش !!!
کارواخال هم که چنگی به دل نمیزد !!!
خط میانی : اوزیل که کم اورده بود مثه همیشه بازی نمیکرد سر در گم بودن همه ی بازیکنا !!!
لوکا مودریچ که هم که بوق بود !!!
کاسمیرو هم چنگی به دل نزد کار خاصی نکرد
ایسکو خوب بود اما عالی نبود هنوز با کریس رونالدو هماهنگ نشده !!!
دیماریا هم ک به عنوان بازیکن جانشین اومد بد نبود !!!
کریس همه که هنوز مونده تا راه بیوفته !!! خدا کنم به از بازی بعد برسه ب روز های اوجش !!!
کریم که با وجود گلی که زد افتضاح بود بیش از 10 دفعه این مرتیکه افتاد تو افساید کلافه دیگه شده بودم !!!
نتیجه گیری میکنیم که کل تیم بد بودن !!! خیلی بد بودن ...
من امیدوارم که از بازی بعد بهتر بازی کنیم و رئال اتیشین رو ببینیم !!!
و اما کارلو انجلوتی : دلم ازش پره خیلی تعویض های مزخرفی انجام داد به غیر از دیماریا !!!
امیدوارم که با کمک زیزو بهترین رئال ممکن رو بسازم ...
ببخشید که تموم پستم همش انتقادی بود اخه دلم پر بود
اخه چرا بارسا باید تو بازی اولش با 7 تا گل حریفش رو در هم بکوبه اما ما به زور ببریم !!!
اما همین که بردیم خدا رو شکر امیدوارم تو بازی ها بعدی بترکونیم ...
یا علی
roz::
خب من هم چند نکته بگم و برم.
1.به نظرم فلسفه ی حفظ توپ کارلتو توی رئال جواب نمیده و استفاده از این روش کاملا اشتباهه .
2.نیمکت نشین کردن کاسیاس در حالی که اماده س اشتباه محظ نمیگم دیگو بده اما ایکر یه چیز دیگه س..
3.کارلتو هنوز نتونسته هافبک هاش رو درست بچینه دیشب اوزیل نمیتونست کار خاصی بکنه کلا هافبک ها سردرگم بودن .
4.بابا گلی به جمال اربلوا این کارواخال هم که خودش یه پا اتوبانه.
5.دم راموس و په په هم گرم با این بازی خوبه شون مخصوصا داش راموس عالی بود.
6.و اما مارسلو خوب ظاهر شد پاس گلش به جای خود خوب حرکت میکرد و ایسکو که میتونم به جرات بگم که یه فصل رو خرید بازم دمش گرم یه گل و یه پاس گل خوبه امیدوارم کرد.
7.تعویض های کارلتو خوب نبود بجز دیماریا اونم چون اوزیل خسته بود به نظر شما موراتا بازیکنی هست که بتونه تیم رو از فشار در بیاره به نظر من که نیست .بازی دادن به جوون ها درست ولی نه وقتی که تیم تحت فشاره.
خوب دیشب به هزار زور زاری هم که شده بازی رو بردیم ولی نمیشه گفت بازی بدی هم داشتیم چون فقط 4 تا گل آفساید زدیم تیم بتیس خیلی بد آفساید گیری کردند بازیکن های جدید ز جمله کارواخال و ایسکو هم عالی بازی کردند فقط نمی دونم چرا کاسیاس رو نمی زاره تو دروازه در کل برا اولین بازی بد نود ولی نسبت به رقیب افتضاح بازی کردیم البته سطح تیم ها هم فرق داشت ولی با این حال برد رو تبریک می گم............
در ضمن از کمک مربی گری زیدان هم بسیار خوشحالم..........
نقل قول:
منم که اصن حوصلم نمیشه پست بدم و از نطرات شما دوستان استفاده میکنم ... :nishkhand::eee:
دیشب واسه مشاهده اولین بازی رئال لحظه شماری میکردم ...
من حتی بازی های پیش فصل رو هم نگاه نکردم !!!
دیشب سوت بازی به صدا در اومد با گفتن بسم الله بازی رو دنبال کردم ... همیشه موقع بازی های تیم های مورد علاقم بسم الله میگم ki::
خیلی سرد و بی روح بازی کردیم بذار واضح بگم مزخرف تر از این نمیشد ...
من میدونستیم میبریم اما نه یه این سختی ...
برنامه ای تو بازی نداشتیم کاملا بدون برنامه بودیم فقط کارمون شده بود توپ رو ببریم کناره و پشت محوطه جریمه حریف پاس کاری کنیم !!!
اخرشم همش تو افساید گیر میکردیم ...
این که نشد بازی !!! بنزمای خرفت هم که 10 دفعه تو افساید گیر کرد اگر بخاد اینطوری باشه که اصلا کارمون نمیشه !!! ما به یه مهاجم دیگه نیاز داریم ...
من اصلا توی بازی دیشب چیزی به نام رئال اتیشن پارسال یا دوسال پیش ندیدم ... خیلی اروم بازی میکردیم ... رئال مورینیو کجا و رئال کارلتو کجا !!!
ما حال با خوش بینی نگاه میکنیم میگم چون بازی اوله اینجوری بوده ... رئال مورینیو محشر بود لذت میبردیم از بازی ها فقط یه اشکال داشت اونم اروم نبودن مورینیو و زیر فشار گذاشتن تیم با بردن تیم تو حاشیه که تیم رو از لحاظ فکری خسته میکرد !!! اما خوبی کارلتو اینه که جو نمیده خیلی اروم بازی رو دنبال میکنه !!!
اقای کارلتو اینجا نه لیگ فرانست نه لیگ برتر و نه کالچو !!! اینجا لالیگا هست چیزی که باید همه ی تیم ها رو ببری تا قهرمان بشی !!! حق اشتباه نداری حق امتیاز از دست دادن نداری
اینجا فقط تنها رقیبمون بارساست !!!
نقد بازیکنان :
دروازه بان : خودم به شخصه اصلا دوس ندارم دیگو لوپز تو دروازه باشه کاسیاس رو بیشتر دوس دارم اصلا موقعی که کاسیاس درون دروازه هست یه وزنه روحی روانی به تیم اضاف بشه بچه ها انرژی میگیرن
هر چی باشه تجربه کاسیاس بالاتره میتونه تیم رو بکشونه بالا و تیم رو راهنمایی کنه تسلطش بر بازی بهتره ...
کارلتو خواهش میکنم کاسیاس رو بذار تو بازی :khahesh::aaaaaa:
مدافعان : کلا شب چرتی برای مدافع هامون بود خیلی له و مزخرف بازی کردن !!! این سدریک همشون رو کرده بود تو جیب !!! کلا تو نیمه اول گاله بودیم !!!
از په په بگم برات که فروغ گذشته رو نداره و یخورده خشنه !!!
راموس هم معلوم نبود دیشب چشه که همش از سدریک جا میموند !!!
فقط مارسلو عالی بود مارسلو داره برمیگرده به روزهای اوجش !!!
کارواخال هم که چنگی به دل نمیزد !!!
خط میانی : اوزیل که کم اورده بود مثه همیشه بازی نمیکرد سر در گم بودن همه ی بازیکنا !!!
لوکا مودریچ که هم که بوق بود !!!
کاسمیرو هم چنگی به دل نزد کار خاصی نکرد
ایسکو خوب بود اما عالی نبود هنوز با کریس رونالدو هماهنگ نشده !!!
دیماریا هم ک به عنوان بازیکن جانشین اومد بد نبود !!!
کریس همه که هنوز مونده تا راه بیوفته !!! خدا کنم به از بازی بعد برسه ب روز های اوجش !!!
کریم که با وجود گلی که زد افتضاح بود بیش از 10 دفعه این مرتیکه افتاد تو افساید کلافه دیگه شده بودم !!!
نتیجه گیری میکنیم که کل تیم بد بودن !!! خیلی بد بودن ...
من امیدوارم که از بازی بعد بهتر بازی کنیم و رئال اتیشین رو ببینیم !!!
و اما کارلو انجلوتی : دلم ازش پره خیلی تعویض های مزخرفی انجام داد به غیر از دیماریا !!!
امیدوارم که با کمک زیزو بهترین رئال ممکن رو بسازم ...
ببخشید که تموم پستم همش انتقادی بود اخه دلم پر بود
اخه چرا بارسا باید تو بازی اولش با 7 تا گل حریفش رو در هم بکوبه اما ما به زور ببریم !!!
اما همین که بردیم خدا رو شکر امیدوارم تو بازی ها بعدی بترکونیم ...
یا علی
roz::
اول جواب شما دوتا رو بدم بعد نظره خودم.....
مجتبی جان متاسفانه بازی های پیش فصلو نگاه نکردی!!. رئال در پیش فصل محشر بود تیم هایی همچون چلسی اینتر پی اس جی رو له کردیم حالا خارج از نتیجه هاش ولی واقعا با برنامه کار کردیم و همه رو بردیم فقط یه مساوی با بازیکنان دوم مقابل لیون آماده داشتیم. بگذریم.....
قبول دارم رئال دیشب اصلا رئال نبود و من شخصا تا آخرین لحظه داشتم با خودم کشتی می گرفتم. واقعا یک درصد پیش فصل نبودیم!!...
آنجلوتی کارش خوبه و من بااینکه ازش زیاد خوشم نمیاد از سبک کارش خوشم میاد. اما دیشب....!!!
دیشب تیم آماده نبود و تا حدودی بازیکنان خسته بودن ( از شوت هاشون معلوم بود). رئال آنجلوتی هم محشره و تو که تنها یه بازی دیدی قضاوت نکن!.
کارلتو کارشو خوب بلده و اگر به بازیکنان چندین بار اخطار نداده بود که هفته اولو خوب کار کنین الان رئال نمی برد!.
کارلتو برد می خواد و در پیش فصل هر دو دروازه بانو بازی داد و واقعا هردو عالی بودند. این بازی به لوپز داد و بازی بعد به کاسیاس بازی میده ( می دونم مقدسه ما یه چیزه دیگست )
مدافعان که به قول خودت واقعا ریده بودن! مخصوصا راموس. واران میاد میره وسط و راموس میره سره پستش...
کاسیمیرو و ایسکو در پیش فصل عالی بودن واسه همین فکر کردی تعویض ها افتضاح بود. من اول گفتم تعویض هاش خوبه اما کلا همه ریده بودن و من فقط از بازی مارسلو راضی بودم، ایسکو هم بد نبود!.
بارسا برد اشکال نداره اما جوجه رو آخر پاییز میشمارن....
نقل قول:
خب من هم چند نکته بگم و برم.
1.به نظرم فلسفه ی حفظ توپ کارلتو توی رئال جواب نمیده و استفاده از این روش کاملا اشتباهه .
2.نیمکت نشین کردن کاسیاس در حالی که اماده س اشتباه محظ نمیگم دیگو بده اما ایکر یه چیز دیگه س..
3.کارلتو هنوز نتونسته هافبک هاش رو درست بچینه دیشب اوزیل نمیتونست کار خاصی بکنه کلا هافبک ها سردرگم بودن .
4.بابا گلی به جمال اربلوا این کارواخال هم که خودش یه پا اتوبانه.
5.دم راموس و په په هم گرم با این بازی خوبه شون مخصوصا داش راموس عالی بود.
6.و اما مارسلو خوب ظاهر شد پاس گلش به جای خود خوب حرکت میکرد و ایسکو که میتونم به جرات بگم که یه فصل رو خرید بازم دمش گرم یه گل و یه پاس گل خوبه امیدوارم کرد.
7.تعویض های کارلتو خوب نبود بجز دیماریا اونم چون اوزیل خسته بود به نظر شما موراتا بازیکنی هست که بتونه تیم رو از فشار در بیاره به نظر من که نیست .بازی دادن به جوون ها درست ولی نه وقتی که تیم تحت فشاره.
1. آنجلوتی گفته بود برای حفظ توپ میایم اما مشکل دسته کم گرفتن بازیکنان بود
2. هدف آنجلوتی امتحان هر دو بود تا 2 ساعت قبل بازی گفته بود هنوز از بین لوپز و ایکر تصمیم گیری نکردم.
3.در پیش فصل عالی چیده بود اما کلا الان بازیکنان ریده بودن
4.کارواخان اگه بد بازی کنه مطمئن باش آربلوا جاشو می گیره. آینده تصمیم می گیریم که کی بهتره
5.آره واقعا، مشتی هستن
6.دقیقا
7.موراتا بگبر نگیر داره و هنوز قابل اعتماد نیست انصافا
اول از همه برد نفس گیرو تبریک می گم و دوم از بابت استقبال خوب از تاپیک رئال شگفت زده شدم...ممنون از همگی
دیشب واقعا رئال بد بود!. نمی دونم چرا پیش فصل اینقدر خوب اما شروع لیگ اینقدر بد!. من شخصا انتظار بازی پرگل داشتم. خدارو شکر می کنم که بردیم اما من راضی نیستم.
در دفاع عملکرده همگی بد بود و یکی از یکی بدتر ، راموس واقعا بهترین مدافع وسط جهان بود در این بازی؟ ازش بعید بود (موهاشو هم درست کرده:evaa: )
هافبک هاهم همگی بد بودند از اوزیل و مودریچ انتظار بیشتر داشتم مخصوصا مسوت که گفته بود منتظر بازیم.... ایسکو خوب بود 1 گل و یه پاس گل ( لایشم قشنگ بود). هنوز ایسکو مچ نشده و مطمئنن در آینده بازی های بهتری میبینیم ازش.... آنخل هم بدک نبود
مهاجمان هم خوب نبودند هیچ کدوم! رونالدو و بنزما خوب نبودند مخصوصا کریم که واقعا ریده بود ( وقتی کریم اینجوری میشد خوزه شیرش می کرد ) حالا ببینم آنجلوتی چه می کنه (کریم پیش فصل هم خوب نبود).
موراتا هم می تونست بهتر کار کنه....
نکته شوت بازیکنان: دیشب انگار رونالدو دیماریا مودریچ اوزیل نون نخورده بودن!. آخه این چه وضعه شوت زدن بود؟ همگی شوت های آروم و وسط دروازه!.
اما موقیعت زیاد داشتیم که گل نشد و نگرانیه من همین جاست ( کریم و رونالدو در این باره ریدن البته اگر تیرک رونالدو رو در نظر نگیریم.) رونالدو خداوکیلی پیش فصل چه آمادگی و چه ضربه آزاد هایی گل کرد! اما دیشب!!!
این بازی من رئال پیش فصلو ندیدم و میزارم رو حساب استرس اولین بازی و خستگی.... من به تیم امسال اعتماد دارم و مطمئنم خودمونو پیدا می کنیم در بازی آینده.....
یه چیزی که تجربه کردم این بوده که اگر بخوایم از تیم و مربی بد بگیم به جزء باخت و مساوی چیزی نسیبمون نمیشه!. حمایت ، فقط حمایت ، در هر شرایطی فقط باید حمایت کنیم تا تیم پیروز شه و امیدوارم در بازی های آینده کلمه تبریک و نظرهمثبت بشنوم.
وقتی که دیشب داشتم باازی رو نگاه میکردم واقعا فهمیدم که مورینیو از دست این دفاع چی کشیده بود . دیشب راموس مثل په په ی بازی با دورتموند بود ، همه رو ول کرده بود فقط هر جا دلش میخواست میرفت . با این وضعیت شاید آنجلوتی هم کاری از دستش برنیاد چون تیمی که دفاع نداشته باشه تیم نیست . ولی مطمئنا تا چند هفته ی دیگه وضعیت خیلی بهتر میشه . بیچاره آنجلوتی که چشمش قرمز شده بود و تو 10 دقیقه ی آخر داشت سکته میکرد . :jeddiiiii:
امیدوارم که با این بازیکنان خوبی که رئال مخصوصا تو خط هافبک داره اگه هماهنگ بشن حتما قهرمانی مخوصا تو لالیگا چندان هم دور از دسترس نباشه . :yes: